Попросив би одноклубників чесно оцінити результат роботи хочаб на рівні подобається -неподобається, симпатично-не симпатично і тд, так як маю розуміти впершу чергу перше враження, бо по ціні я вже зорієнтувався що при значно вищій якості робіт буду пропонувати дешевшу ціну квадрата чим більшість забудовників квартир в місті та пригороді.
Мірик, А навіщо три виходи і отмостки не буде?
основний вхід, також боковий з широкими двохстворчатими дверима з шириною проєму 1.25м вихід з кухні на терасу( звичайно її ще нема) ну і чисто з практичної точки зору не всі меблі можна занести через проєм основних дверей, через бокові зайде все+ вони прозорі це добавить світла в кухню та перехідний з неї хол. Треті глухі двері в котельню, котельня запланована як на електричний так і на твердопаливний котел, тому щоб не тягнуло різні запахи і угарні гази в дім було вирішено зробити окремий вхід ззовні, а не з хати, ну і дрова зручно заносити, а не через хату смітити, хочу кому подобається природній запах горілої деревини то і такий варіант продуманий, перемичка під двері з хати в котельню залита, вирізати двері в блокові пару годин роботи, і буде доступ до котельні з хати.
Відмостка і інші роботи по облаштуванню ділянки на майбутньому власнику.
Изменено: Мірик, 17 Ноябрь 2021 - 17:53