fire1, я твій тест зрозумів. але твій тест тестує роботу одночасно обох функцій. до речі я говорив з МіБом і він каже що на заводському ТС коли досить слизько то таки можна пусити машину в занос. ну і судячі по роботі ТС на ОВБ (так я розумію що передній привід) то ведучі колеса підчас придушування таки пробуксовують хоч і зі швидкістю трохи більшою ніж задні.
проте вернемось до тесту. Рома, сорі але ти зациклився на працездатності одразу обох функцій. припусти що придушення нема, взагалі нема, скажи як перевірити що колеса таки пригальмовуються. скажу одразу що опкомом не вийде тому що загорається лампа ТС при підключені до блоку АБС, це звісно був би найліпший тест але не судьба.
і ще одне, народ вам з ЛСД диффом важче відчути різницю тому що діфф робить половину (якщо не більше) роботи по передачі крутного моменту на обидва колеса одразу., мені ж без діфа відчуваться де більше і яскравіше. ну і фото на траві що я викладав вище це яскраво демонструє.
а про електроніку ти не правий, ці дві функції виконуються двома різними блоками, тому і працювати можуть незалежно хоча і в тандемі.
Не помню где читал что ставили мозги на верку с омеги и перестал работаь именно ТС.
тобто ЕБУ від вектри і омеги взаємозамінні ? я маю на увазі по датчикам, роз'єму і пінам роз'єму. нічого переставляти (піни) не треба ?
я маю під боком вектру Б з 2.0 то теоретично можна було б махнутись ЕБУ на попробувати ...