міг би я тобі штовхнути промову про повагу, про монастир і т.д. але не буду .... і так вже наоффтопив трохи.
Опубликовано 23 Май 2015 - 17:58
Покритикуйте плз (собираемся с женой и малым в конце июля на машине):
я бы через Одессу поехал. Киев-Одесса лучше трасса и быстрее. Через румынские Карпаты долго ехать.
Если уж посмотреть хочется, то хоть обратно через Одессу.
Опубликовано 27 Май 2015 - 21:27
в какую стороны и какой кусок уже слепили ?
как бы конкретно не скажешь,вчера уже не то что сегодня,лепят со всех сторон и лепят конкретно,такими темпами через недельку-другую перелатают всю...ну,хотябы так)
Измаил-Рени есть пару участков,но тоже делают...
Я помница пока доехали до Реней,два ската рубанули,за 40км.,после,за бугром две накатали,стакан с панели не упал)
Опубликовано 05 Июнь 2015 - 13:49
Народ , хто їздив цими двома маршрутами і допоможе вибрати ?. Вже підходить час відпустки а вибрати не можу який з них оптимальніший.
https://www.google.c...d42.7134032!3e0
https://www.google.c...d42.7134032!3e0
Опубликовано 05 Июнь 2015 - 22:08
igorokkk, я їхав ось таким маршрутом. все гуд, проблем нема. єдине якщо їдеш на газу то вважай що на автобані газових заправок нема взагалі.
назад їхаі не через добріч а через бальчик і мангалью, там є королівськи сади в бальчику (дуже раджу поїхати) і мис каліакра. також дуже гарні урвища. по дорозі назад ми вранці виїхали заїхали по дорозі в ті точки і порулили додому якраз в ніч проїхали румунію і о 5 ранку були в сіреті ну і о 12тій були у Львові.
ЗІ: до речі по Україні дорога Тернопіль-Теребовля-Чортків (принаймні це відрізок) і думаю далі на Чернівці загалом терпима десь на 3+ можжна тримати 80-90км/год.
Опубликовано 11 Июнь 2015 - 19:26
+1 через Тернопіль.
-1 Тернополь
Львів, Стрий, Долина, Івано-Франківськ, Коломия(тільки через місто, ніякої об"їздної),Чернівці
Езжу часто. Кусок Отыния -Коломыя застрелиться,остальное терпимо.
Имхо.
С удовольствием выслушаю аргументы за Тернополь
Изменено: Старший Мичман, 11 Июнь 2015 - 19:30
Опубликовано 11 Июнь 2015 - 19:58
так бронь зробив ще 30,04. візи на наступний тиждень мають віддати
Если не секрет какой отель выбрали???
Кто то в этом году посещал солнечный берег что по бюджету вышло???
А то в 2014 я так понял из темы около15000 грн тогда курс был около 16 за евро
Простая математика в 2015 это 24000 грн????
Изменено: Popel, 11 Июнь 2015 - 20:00
Опубликовано 11 Июнь 2015 - 21:17
Старший Мичман, перечитай мій пост вище. минулого року їздив зі львова чере стрий, долина, коломия, і далі на чернівці. так от дорога добра тільки львів-стрий. від стрия і яж до калуша ... на 3 ... місцями на 2- .... біля коломиї також на 2- решта, терпимо як ти кажеш
пару тижнів назад був в Камянці-Подільському .... дорога Львів-Тернопіль-Теребовля-Чортків також терпима. і я б сказав, більш передбачувальна ніж стрий-калуш, чи біля коломиї. Чортків-Чернівці, чесно скажу не знаю, бо не їздив. писали вище що є кілька участків поганих.
тому висновок можу зробити такий ... якщо їхати десь з Рівного, Житомира чи того самого Тернополя, то сміло їхати на теребовлю-чортків .... ящо зі Львова, то таки черех Стрий, Долину. якщо з Луцька то треба гарно думати )))
ЗІ: скажу ще для загальної картини ...
Львів-Бібрка-Рогатин, на 4,
Рогатин-Галич-Тустань-Медуха-Горожанка-Завадівка-Монастирська-Бучач-Трибухівці-Чортків на 2- ... 3-
Чортків-Озеряни-Борщів-Кривч-Гермаківка-МельницяПодільська-Жванець-Хотин на 3- ... 3+
Хотин - Камянець на 3+ .. 4
Камянець - СкалаПодільська - Чортків .. на 3+ тобто терпимо. а далі на Львів я вже писав.
якось так. загалом дороги звісно лайно ... терпимо це означає що треба слідкувати за дорогою пильно і можна тримати хоча б 80км/год. 4 і вище це означає що можна розганятись 90-110.
гарна дорога - означає тримати постійно 90-110 і не слідкувати за дорогою вишукуючи ями.
Popel, а що помінялось в Сонячному Березі
звичайний відпочинок без шику але і без урізань на всьому десь виходить біля штуки євро у форматі 2+2 . 30-50Є коштує номер а далі дивись і ра[CENSORED] сам ))) ціни на продукти були +20...30% від наших (в середньому) зараз треба брати продукти десь +50% від наших
от і є якщо на 10днів то житло 500Є плюс 300Є харчування і 200Є на розваги ... ну а дорога і візи то вже окремо і хто на чому їде ... минулого року мені зі львова винесло 1.2грн на кілометр зараз буде десь 1.5грн напевне. тобто ще 150Є
і взагалі я б відпочинок за кордоном рахував в євро а не в гривні ... ну то таке хто як звик.
Опубликовано 11 Июнь 2015 - 21:44
в минулому році їздив в Ужгород(кінець серпня). Туди через Яремче-Рахів-Виноградів, назад Стрий-Ів.-Франківськ. Так ось Ужгород-Стрий супер дорга, від Стрия до Ів.Фр. місцями супер , місцями торба 5км/год. І саме із-за цих убитих місць вирішили що краще через перевал ї стабільно 60км/год ніж кожні 2-5км їхати по тим ямам. Погані місця між Зоболотів-Снятин.
Їхати вночі взагалі тяжко, якщо ще й в дощ і по незнайомим місцям, то можна дуже хорошу яму зловити і там ,,заночувати,,.
Можливо і підлатали Стрий-Ів.-Фр.-Че., але мені не віриться, що кардинально щось змінилось. Буду радий якщо я помиляюсь і люди їздять по хорошим дорогам і не гроблять свої авто.
На рахунок Тернополя: родич пару тижнів тому їздив у Львів, сказав що дорога нормальна, їхати можна. Через Ів.-Фр. не їхав по чуткам що там погана дорога. Ще один знайомий їздив в Польшу і сказав що наступного разу поїде через Тернопіль.
П.С. В кожного поняття нормальної дороги відрізняється.
Опубликовано 11 Июнь 2015 - 22:43
Изменено: igorokkk, 11 Июнь 2015 - 22:29
Опубликовано 13 Июнь 2015 - 17:43
на кпп запитав у людей з Тернополя, сказали що до Чернівців доїхали за 2 год.
якщо зі сторони Кіцманя, то можна через місто по бруківці 5км., потім асфальт.
в Русе зразу після митниці прийом долара по 1,44, поруч на заправці по 1,60, в самому місті 1,72.
Опубликовано 15 Июнь 2015 - 11:03
про долар ... не можу сказати, проте ліпше брати євро, а ще ліпше просто картку, аж до самої болгарії проблем з оплатою карткою не було (навіть при оплаті проїзду по мосту в ЧорнаВода, там просто треба зайняти крайній правий ряд, той що для фур, і все, я це описував раніше).
в самій болгарії за номер (якщо у часника) можна розплатитись і в євро, проте не всюди, ліпше знати курс і обмінку десь поблизу, ну і перерахувати що вигідніше
Опубликовано 17 Июнь 2015 - 09:04
подскажите, как с газовыми АЗС в Болгарии и Румынии на трассе? планирую с Сирета до Греции....
http://www.mylpg.eu/...ons/romania/map
http://www.mylpg.eu/...ria#google-maps
Болгария кишит заправками.
Опубликовано 17 Июнь 2015 - 15:19
deegmon, я вже в кількох постах писав в цій темі про заправки.
в Болгарії проблем з газовими заправками нема взагалі, практично на кожній заправці продають газ.
в Румунії все складніше ... проте також проблем нема раз в 40-50км попадається заправка з газом. є дві проблеми в Румунії, 1. це те що заправки там здебільшого маленькі і стрьомні а трохи більших комплексів не так багато, і саме головне що на автобані на Констанцу газових заправок нема взагалі. тому варто вивчити ту мапу що давав Тімоті , а потім ще в реалі знайти ту заправку на мапі і планувати заправлятись на ній.
Опубликовано 17 Июнь 2015 - 19:05
Опубликовано 17 Июнь 2015 - 20:59
Дуже цікаво яка ціна на ДТ у Румунії та Болгарії?
http://www.fuel-prices-europe.info/
Как ни крути, дешевле отдыхать в Одесской области. На Азов не рекомендую-повестку на постах будут вручать.А сейчас с Михо почему-то верю, что курорты Одессы расцветут.
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых