Ти шось хотів запитати, чи просто виникла нестримна потреба
поістєрітьзіпсувати атмосферу?
П.С. Зазначені тобою труднощі аж ніяк не тягнуть на "стратегічні прорахунки"
На фоні 20-літніх розказнів про неминучий армагедєц без рос.газу,.... нинішня скидання рос.зашморга, яким нас постійно шантажували є прогресом.
А електроопалення існує й успішно працює - хто б там його яким брудом не поливав....
і такий спосіб не обов"язково повинен підходити для кожного села....і тим паче для села
та про це вже тут писалося....
Запитати? А навіщо? У тебе (та ще в одного, який щось собі рахує) одна відповідь все - зашморг. Тільки цей зашморг саме таким став менш ніж 20 років тому. Це нам його йуля подарувала, чи не так? Але я не про це. Я про те, шо барани, що дістались таки до гучномовця, роблять дуже гучні заяви, а прості люди їх слухають, а потім їм стає дуже боляче. Я це бачу, бачу вже коли ці заяви чую (А ви?). Мені дуже прикро, що барани не маючи профільної освіти, не розуміючи, не отримавши відповідних консультацій, а інде, як мені здається, зовсім без розуміння наслідків заводять країну в глухий-глухий кут. І за останні пів року ми зайшли у той кут настільки, наскільки нас не завів той зашморг за 20 років.
А про красу електроопалення можна розповідати скільки завгодно коли у твоєї точці приєднання є і потужність і надійність, а в кармані лежить укладений відповідний договір. А як ти звичайний споживач третьої категорії (для якого перерив в електропостачанні до 24 годин - норма), ще й приватного сектору - це дуже, дуже сумнівна пропозиція.