для пасьянса пойдет))Ну, не знаю, у меня ноут "кинь агинь"
Core i5, gtx 660M, 6 гиг опретивы...Что еще надо?
Реклама

Windows 10 и все о ней
Опубликовано 14 Август 2015 - 21:42
Просто axis купил себе недавно за 1600 грн. компьютер времён юрского периода на ксеоне, и теперь на всех смотрит свысока с высоты своих 1,2 мегагерц
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 15 Август 2015 - 00:03
не кури тяжелые наркотики, нюхай их)))))Просто axis купил себе недавно за 1600 грн. компьютер времён юрского периода на ксеоне, и теперь на всех смотрит свысока с высоты своих 1,2 мегагерц
"Можно ли простить врага? Бог простит! Наша задача организовать их встречу..." Аль Капоне
Опубликовано 17 Август 2015 - 09:33
Снес его нафиг....
Стал грузиться больше 2-3 минут...Что повлияло - не ясно. Автозагрузка чистая, службы все отключал, а он все равно грузиться ужасно долго. После загрузочного экрана - черный экран минуты 2-3 а то и больше, потом долго на экране приветствия, и даже еще нужно ждать пока рабочий стол нормально загрузиться. И это на i5 с 8Гб оперативы. Может винт так тупит HDD SataIII? SSD может поставить??? Или что его так тупит? Все началось после установки доп.програм (Office 2013, Photoshop CC2015, ACDsee18, Aimp3, Light Alloy, HTC clock, ObjectDock, iTunes, TotalCommander, WinRar, K-lite Codec). Хотя я и их сносил, чтобы выявить какая тупит. Ничего не помогло.
Кто что думает???
Опубликовано 17 Август 2015 - 10:35
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 17 Август 2015 - 11:54
Не сама красива Вінда, яку я бачив. 8 вже була зовнішньо примітивніша ніж 7, але там дизайн був хоча б досить цілісним, не рахуючи того, що копнувши вглиб 8 відкривався 7 без Аеро. А 10 - взагалі "нєбрєжно", хоча, по-моєму, зручніша за 8 і 8.1. При оновленні сімейної машини з 8.1 до 10 це не дуже кидалося в очі, не рахуючи чіткості шрифтів у меню "Настройки", а оновивши свою 7, деякі речі трохи дратують. Швидкість роботи приблизно та ж сама, я явних змін не бачу, вона мене в цілому влаштовувала тоді і влаштовує зараз, а швидкість завантаження робочого столу після введення паролю облікового запису збільшилася в рази, чим я не задоволений.
На нетбук оновлення 7 Про до сих пір не прийшло, хоча зарезервоване давно і повідомлення в треї про очікуване оновлення до 10 висить, так що я не знаю як вона на 1 Гб ОЗУ повзає.
Spider Player підхопила без питань. Древній capslockgoodbye також працює нормально.
Опубликовано 17 Август 2015 - 18:36
У меня раньше появилось...У мну на днях... После какихто из апдейтов системы..
Затуп проблема апгрейда, ставьте чистую+многа
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 17 Август 2015 - 21:41
как страшно жить
Энтот виндовс у мну мозг украл
Впрочем как иос андроид и восьмерка
Слава Україні!!!
Опубликовано 18 Август 2015 - 01:16
как страшно жить
более упрощённая версия:
Тем временем чешское издание Aeronet провело подробный анализ активности Windows 10, отобрал самое интересное:
1. Система каждые 30 минут отправляет в Microsoft весь текст, который вы набираете (не только в поиске). Таким образом, если вы, например, где-то написали об отпуске, то вам будет показываться соответствующая реклама.
2. Каждые 30 минут она также отправляет данные о вашем местоположении и подключенной сети.
3. Если вы набрали телефонный номер в браузере Edge, то он отправляется в MS в течении 5 минут.
4. Если вы в любом месте, например, написали название какого-то фильма, то Windows автоматически начнет сканировать ваши медиафайлы и отправлять информацию о них в Microsoft.
6. После первого подключения веб-камеры Windows также отправляет данные об этом в MS. Скорее всего, вашу фотографию.
7. Всё, что вы говорите, автоматически отправляется в Microsoft, даже если вы отключите или удалите Кортану. Дело в том, что она вшита в ядро системы.
8. Блокировка IP через hosts не поможет: адреса захардкожены в DLL'ах.

Опубликовано 18 Август 2015 - 10:25
Кароч, Він 10 безкоштовна тому, що АНБ заплатило Майкрософту з американського бюджету за те, щоб отримати фотки з вебкамер, зроблені при першому завантаженні. Всі були пристойно одягнені і причесані, коли встановлювали Вінду?
Хоча так - після Гугля і ФБ це вже якось вторинно. Але ж ще не всі охоплені соцмережами і мають Андроїд.
Опубликовано 18 Август 2015 - 16:17
Опубликовано 18 Август 2015 - 18:38
Мужики! Какой день автоматом пытается установиться W10!!! HELP? она мне сейчас точно не нужна!!!!!!
Ну от я два тижні відмовлявся кожен день, а потім вона мене вмовила. Правда, я перед цим на не своїй машині поставив і подивився, що це не гівно.
Зіткнувся з тим, що мова клавіатури переключається для всіх програм відразу, тобто якщо англійська, то в обох браузерах. Але в додаткових настройках мови можна поставити галочку "Дозволити вибирати інший засіб вводу для кожного вікна застосунку".
Опубликовано 18 Август 2015 - 19:26
Зіткнувся з тим, що мова клавіатури переключається для всіх програм відразу, тобто якщо англійська, то в обох браузерах. Але в додаткових настройках мови можна поставити галочку "Дозволити вибирати інший засіб вводу для кожного вікна застосунку".
от спасибо добрчеловек
Думай-те
Опубликовано 18 Август 2015 - 20:39
на цей день система видає повідомлення "уведомлять, когда готово" (до оновлення) і все... але щось дивлюсь - забагато танців з бубном, то ж спішити і "примушувати" її до оновлення не буду... а може й (подивлюсь за розвитком теми) і взагалі поки відмовлюсь
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 19 Август 2015 - 09:11
При черговому завантаженні після введення паролю облікового запису і "Ласкаво просимо" через хвилину показало повідомлення "Тип ідентитифікатора групової політики не підтримується" (або щось схоже, я не записував і довго його не роздивлявся, була ще абревіатура в рамці, схожа на UICD) і на тому зупинилося, робочий стіл не з'явився. Після повернення на крок назад і повторного введення паролю - все в порядку, наче нічого і не було.
До речі, час етапу "Ласкаво просимо" від завантаження до завантаження дуже різний - від 10 чи 20 секунд, як було і на 7-ці, до значно більше ніж хвилина. Якоїсь закономірності не помітив, кріи того, що після перезавантаженні як правило довше, ніж при включенні з нуля, але не завжди. Програми я перед цим не ставлю і налаштування не змінюю, хіба що воно саме їх тягне, але у будь-якому випадку дивно, що затримка вже після введення паролю облікового запису.
Также с меткой «Microsoft, Windows, антивірус, вірус, телеметрія»
Opel-Club →
На обочине →
Снова вирусАвтор: Max_Sokolov • Дата: 27 Июнь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Техноманія →
Мобільний світ →
Nokia представила свои первые смартфоны на Android - февраль 2014Автор: Pentagon • Дата: 25 Февраль 2014 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Microsoft покупает Nokiaна $1,5 млрд дешевле, чем купила Skype Автор: -akaDemik- • Дата: 03 Сентябрь 2013 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Посоветуйте антивирусна шару, конечно Автор: Kotta Murra • Дата: 10 Сентябрь 2007 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых