Реклама

Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 10:33
Електро 208й норм автівка чи не дуже? Ціни порівняні з е-Гольф, пробігу трішки більше.
https://auto.ria.com...8_37362612.html
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 12:13
Електро 208й норм автівка чи не дуже? Ціни порівняні з е-Гольф, пробігу трішки більше.
Буде більш дальнобійний.
Як на мене, е-гольф 24 зараз взагалі ні про що, 36 - теж тільки для міста
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 15:31
В цю ціну вже можна кону 39квтг взяти. Це точно кращий варіант.
???
А чим Кона буде краще за е-гольф?
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 19:37
Их выше сказанного лично я за Болт, но исключительно из за батареи, если ее во внимание не брать как основное тогда я за Кону, Гольфы они такие "пацанячии" и быстро ржавеющие, у меня было несколько штук ну вообще не нравятся хоть и хорошо рулятся, если его и брать то точно не с 24 батарейкой потом ни кому не продадите, берите Болт он цене не падает как те же Теслы), батареи не портятся итд!!!
Мне если в пятницу Теслу привезут Ску за 15500-16000 предложу к приобретению), 15 год, 85 батарея, будет ехать не меньше Болта с 64кВт но как бы сильно поприличнее.
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 19:55
Может тогда уже Болт с батареей 64квт?Тоді вже краще додати до кони з 64квтг батареєю. Вона приємніша, ніж болт і по салону, і в ходу.
Але якщо бюджет обмежений і їзда лише по нормальним київським дорогам, то можна і болт.
Я так розумію (принаймі по написаному вище), там в пошуках невеликого міського авто. Еска, мабуть не дуже підійде.Мне если в пятницу Теслу привезут Ску за 15500-16000 предложу к приобретению), 15 год, 85 батарея, будет ехать не меньше Болта с 64кВт но как бы сильно поприличнее.
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 19:59
Тоді вже краще додати до кони з 64квтг батареєю. Вона приємніша, ніж болт і по салону, і в ходу.
Але якщо бюджет обмежений і їзда лише по нормальним київським дорогам, то можна і болт.
Я так розумію (принаймі по написаному вище), там в пошуках невеликого міського авто. Еска, мабуть не дуже підійде.
Оптимальный вариант Кона 64кВт она таки значительно приятнее Болта и не побоюсь быть растерзанной Теслы М3, но таки маловата как то в салоне).
Не знаю меня ни когда не напрягали размеры ни С ни Х, наоборот я чувствую себя комфортнее при больших размерах.
Читаем правила
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 20:09
наоборот я чувствую себя комфортнее при больших размерах
Розмір має значення.
Я так розумію (принаймі по написаному вище), там в пошуках невеликого міського авто. Еска, мабуть не дуже підійде.
Просто електричка в бюджеті до 15, з хорошим співвідношеням ціна/якість.
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 22:29
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 22:50
Так, по техніці все майже те саме. Але в першому поколінні відрізнялись виробниками батарейок. В кони LG, по яким була відзивна. Ніро більше, колісна база в порівнянні з коною +10см, в салоні умовно мякший пластик. На задньому ряду комфортніше. Але хороше європейське ніро має коштувати не менше 18тис. Тому на те, що в посиланні, детально навіть не дивився.Та сама Кона тільки в профіль?
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 03:14
Ви ж в Опель-клубі... Чого за Амперу мовчите? Той самий Болт Тільки Європа, не битий легше знайти, мова українська с заводу є, оновлення по вайфаю, зарядний порт по феншую, і саме головне - в рази більший шанс знайти з батарейкою 22-го року (міняною по відзивній), і вона буде 100%, бо вони і так дуже живучі, а тут ще і свіжа буде. Якщо все норм то там брутто буде 67-68 кіловат. І влітку той тазик аж бігом поїде 450, а то і 500 км. Але теплових насосів немає зовсім.
Якщо треба з ТН то то вже Ніро (чи Кона, якщо меньше і дешевше). Там також батареї будуть під 100, а часто і 100%. І буде також влітку 450 км. Але Ніро в топі має навіть вентиляцію сидушек. Ну і Ніро комфортніша та більша за Амперу. У Ампери в топі також є і круїз, і утримання смуги, і знаки бачить, і машини з пішоходами.
Ампера жива 17-19 року буде 14-15 тищ, а Ніро то 18+. Хороші Ніро просять 20 і більше (особливо якщо рест).
Інфа свіжа, бо дивились разом з кумом для його дружини саме амперу, чи ніро. І декілька днів вивчали питання досить щільно. Він взяв Амперу, бо знайшли дуже гарну, і кумі в ампері зручно, бо там сидіння не для пузатих
Изменено: apaxuc, 04 Декабрь 2024 - 03:22
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 09:33
Ампера как по мне то симпатичнее Болта но как то хорошая машина за 14-15 сильно сомнительно, там еще аналог их есть и он опять таки как по мне то самый нарядный, если бы у меня стоял выбор по такой машине я бы выбрала его Buick Velite.
Болта клиенту позавчера сыграла на Копарте ну очень зачетного как по мне, 36 тысяч пробег, Премьер, задний бампер и ляду под замену, за 6500 отыграла, привезти со семи налогами, мною, доставками и номерами грубо 5000 и зависит от места расположения в США, итого будет он до 11500 на номерах но без ремонта, ну пусть по очень богатому 2000 на ремонт = 13500 эта вот машина.
https://bidfax.info/...09h4169002.html
Читаем правила
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 14:53
Ампера как по мне то симпатичнее Болта но как то хорошая машина за 14-15 сильно сомнительно, там еще аналог их есть и он опять таки как по мне то самый нарядный, если бы у меня стоял выбор по такой машине я бы выбрала его Buick Velite.
Болта клиенту позавчера сыграла на Копарте ну очень зачетного как по мне, 36 тысяч пробег, Премьер, задний бампер и ляду под замену, за 6500 отыграла, привезти со семи налогами, мною, доставками и номерами грубо 5000 и зависит от места расположения в США, итого будет он до 11500 на номерах но без ремонта, ну пусть по очень богатому 2000 на ремонт = 13500 эта вот машина.
https://bidfax.info/...09h4169002.html
Бггг...
За 14 ампера с новым аккумом 22 года на 64/68 кило это сомнительно, а вот битый болт, который станет 13.5 и никто до приезда не знает какой там аккум (а скорее всего 60-ка у которой нетто 57). И потом это всё ещё шить надо, а ещё порт немного не тот (пусть и дешевле переделка/переходник чем с китайца) - вот это да, это жЫр )))
Покупайте наших слонов (с) )))
Изменено: apaxuc, 04 Декабрь 2024 - 14:56
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 15:21
Ну так хвалять те що продають,і на чому можна заробити.
Та на наш ринок таскати тачки з СЩА вже багато не заробиш, в людей грошей немає, конкуренція велика і т.д.
Потрібно міняти стратегію і таскати тачки з України в США.
Там народ живе багато, за щось унікальне заплатить добре.
Так що запорожця чи таврію туди продати можна з хорошим наваром.
Америкос буде їздити і хвалитись тим чого ні в кого немає, є тільки в нього і не за дешево!
Ексклюзів, лімітед едішен!
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 16:03
Якщо я напишу замість "здивований" те, що я про таких тіпів думаю, це буде грубим порушенням правил.
І можна ж 100% дати, що всі ці "а_шо_тут_такого" власних дітей возять у дитячих кріслах, дбаючи про їх безпеку. Паноптікум якійсь...
ЗІ. Дивлячись на все це, виникає думка, що населення (народом язик не повертається це назвати) цієї країни цілком заслуговує того, що з ним відбувається. Якщо ці люди під здебільше схвалення спільноти так відносяться до потенційної небезпеки власних дітей та інших оточуючих, то яке право має ця спільнота вимагати іншого ставлення до себе від керівництва країн Заходу і тим більше - рашки. Кожен має те, чого він заслуговує.
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 18:49
Бггг...
За 14 ампера с новым аккумом 22 года на 64/68 кило это сомнительно, а вот битый болт, который станет 13.5 и никто до приезда не знает какой там аккум (а скорее всего 60-ка у которой нетто 57). И потом это всё ещё шить надо, а ещё порт немного не тот (пусть и дешевле переделка/переходник чем с китайца) - вот это да, это жЫр )))
Бггг-ГГ Я имею ввиду что 14 за нормальную Амперу это как то маловато деньжат по 22 года акуме итд.
Вот как бы все Амперы 19 года на рынке Украины, подозреваю далеко не у всех батарейки 22 года
https://auto.ria.com...ra-e/year/2019/
Не ну может быть и 14 конечно но не факт что нормальные и с пробегом ближе 200 тысячам.
Читаем правила
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 19:47
Ну так посмотрите ту подборку и будите видеть есть такие или нету и по чем стоят, 14 это низ рынка при чем самый низ, оно конечно чудеса бывают но как правило низ это не "живые" а мягко говоря на оборот.
Как бы 17-18 год.
https://auto.ria.com...ear[0].lte=2018
Лично я в списке обилия "живых" Ампер с новыми батарейками 22 года по 14000 не одно не вижу, да и по 15000 собственно тоже не вижу, да и по 16000 ка не странно, но есть одна за 12 с чем то, если бы мне нужна было то попробовала бы о ней узнать ну и купить понятно дело)))!
Вот и батарейка новая 64кВт и комплектация максимальная.
https://auto.ria.com...e_37490677.html
Просто вот реально если бы такая машина была нужна, прямо сейчас бы и набрала продавца
Читаем правила
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 22:32
Я зазвичай за Європу двома руками. Але…Ви ж в Опель-клубі... Чого за Амперу мовчите?
Ампери ж наче сходили з конвеєра до 20р. Свіжіших нема, на відміну від болта, який далі собі випускається. Для когось це може бути і важливим. Для кого неважливо чи авто 2 роки, чи 5, тотна це звичайно не зверне увагу.
60квтг батарейки міняли по відзивній і в ранніх болтів, і в ампер однаково. Зате в свіжих болтів нова генерація батарей із заводу. Плюс для нових болтів ще й зявився трохи більший кузов, теж вже краще.
Изменено: rogii, 04 Декабрь 2024 - 22:32
Опубликовано 05 Декабрь 2024 - 03:39
Значит и сравнивать надо с Амперой 17 года, а не 19-го... и да... хоть Амперы и 17 года, а аккумы там тоже 22 года, если хозяева не поленились по отзывной поменять. В этом и прикол - машина 17 года, а батарейка 22 (чаще всего попадаются отзывные батарейки с этого года).
Зы... в данном выше списке вижу машины за 14+, которые после торга и будут за 14
Про батарейки львиная доля перегонщиков даже не знает где смотреть какая стоит... зоть это и элементарно. Поэтому далеко не в каждой объяве написано про замену. Нужно просить сфоткать наклейки (заднюю и боковую) и станет всё ясно
Опубликовано 05 Декабрь 2024 - 09:30
Бггг...
можна тут на сайті відзивні кампанії перевірити і заміну акб
https://experience.g...rcenter/recalls
Вот и батарейка новая 64кВт и комплектация максимальная.
https://auto.ria.com...e_37490677.html
Просто вот реально если бы такая машина была нужна, прямо сейчас бы и набрала продавца
Ця ампера вся ржава знизу, юсб порти залиті (хоча їх міняти недорого) і глючить через це мультимедіа.
Опубликовано 05 Декабрь 2024 - 11:19
Всегда, если надо нормальную машину, и за адекватеые деньги, всегда! надо искать.И много их там по 14 и с каким пробегом, живость по фото определяете?
Как правило, в таком деле очень помогают группы и чаты автолюбителей нужной марки/модели. Как раньше здесь было, только в ТГ.
Там, в чате ампер, к примеру, довольно часто люди отдают свои машины, у которых уже не только наклейку на батарейке, но и побаночно! все 96 элементов можно посмотреть. Ампера/болт элементарно смотрятся копеечным обд/елм и прогой типа карсканер.
И цены при продажах очень даже нормальные. Мы куме именно в чате нашли машинку за 14тыс. С емкостью почти 68 и максимальным дисбалансом на банках в 20 милливольт.
И я вижу , что там далеко не одну машину именно свою продают. Бо втягиваются люди в игру "хочу ещё круче игрушку". Мне кажется раньше мы обычные машины так не меняли, как перчатки. Мы их тюнили, вылизывали до идеальных состояний, холили и лелеяли )))
А теперь - тыц пыц, 3 раза в год те электрички меняют... )))
Опубликовано 05 Декабрь 2024 - 13:56
И цены при продажах очень даже нормальные. Мы куме именно в чате нашли машинку за 14тыс. С емкостью почти 68 и максимальным дисбалансом на банках в 20 милливольт.
Ідея з Амперою мені сподобалась, запас ходу і акомулятор краще чим в е-Гольфа.
По ціні приблизно однакові. Які ще можуть бути переваги та недоліки одного над іншим?
Бо поки, я був націлений на е-Гольф на 36 кВт, типу як найкраще поєднання ціни та якості до 15 кДоляра.
Также с меткой «Tesla, Leaf, Bolt»
![]() |
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 ![]() |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 ![]() |
|