Доброго вечора всім поціновувачам відпочинку на воді.
Як звісно,зима-це пора року, коли вода стає зовсім твердою і човном по льоду не дуже зручно)
Тому човни,відпочивають після навігації в очікуванні коли вода знову стане м'якенькою та тепленькою.
Але!!!
Не у всіх човнів господарі чекають поки прийде тепло.Деякі власники непосидючі,та вигадливі на усілякі штуки та вдосконалення.
От і мене не минула ця "лихая доля".
Вирішив я підсилити шпангоути-що мені і вдалося зробити.
А тепер я збираю докупи розібраного човна,облаштовую кокпіт і...
Хочу винести на огляд товариства деякий "улучшайзинг",що на мою думку покращить мій відпочинок на воді і додасть комфорту в керуванні плавзасобом.
В мене на "Казанка-М" підвісний човновий двигун Сузукі 20АЕS з короткою ногою.Цей чудовий агрегат обладнано 12А генератором та окрім ручного шмиргала має електростартер.Ну і звісно ж що,для зручності пуску двигуна-придбав я АКБ BOSCH 6СТ-52 (S40 02).
Від'їздивши сезон-зрозумів,що АКБ плигаюча по всьому кокпіту в такт хвиль це не дуже гарно і вирішив зробити під нього в боковій ніші місце.
Самим кращим місцем для цього мені видалася боковина в другій від транця шпації.Відразу за боковим блоком плавучості.

Вирівняв шпангоути під плошадку в горизонтальну площину.Знайшов старий шверт,що вже відслужив своє з Сашкового "Оптиміста".Шверт це фанера 10мм. товщини-з якої я зробив підставку/площадку під АКБ.Після того,як площадка набула потрібної форми-тричі була покрита масляною фарбою.
Також,щоб облагородити так би мовити "штатне" місце АКБ-був зроблений ящик де і буде розміщатись АКБ.Зрозуміло,що для швидкого доступу до АКБ-є дверцята.

Для інсталяції даного "штатного" місця АКБ мені знадобилось трохи інструменту.
А саме:
-болгарка)
-дрель))
-кутник
-сверла
-витяжні клепки
-водяний рівень
-викрутки
-обценьки
-саморізи
-і т.д. і т.п..
А саме головне-це час.З перекурами пішло 2 доби. І стало все приблизно так.

Після всіх підгонок,замірів,пристосувань-"штатне місце АКБ" отримало постійне місце проживання.
Хочу окремо зупинитись на тому,що все може бути демонтовано за 10хв.На випадок,якщо знадобить ремонт корпуса човна в цьому районі.

Залишилося завести кабелі і можна встановлювати АКБ...
Але...
13грудня 2016 року,на свято св.Андрія колеги мені подарували(спеціально для човна) шикарнючий автомобільний касетний програвач з тюнером
Pioneer KP-4430
На його задній панелі гордо красується рік виготовлення 1990 і що він-made in JAPAN.

Я невеликий пошановувач усіляких умц-умц-умц з динаміків на воді.Але колеги в один голос за'являли,що даний прибор є не стільки приладом для розваг скільки девайсом для інформації про погоду та новин у світі.
Прийшлось прийняти "дари волхвів"!))
Зрозуміло,що імплементувати апарат було вирішено неподалік від "штатного місця АКБ".
По закінченню робіт з інсталяції няшок в другу шпацію(брешу-ше прикурювач хочу поруч встановити) все вигляає отак.З місця судноводія-музичним апаратом керувати зручно.

Далі буде)
Изменено: Юстас, 04 Январь 2017 - 17:47