Навіть не чув про таку напасть в наших краях.
новою поштою відправлю
Кроты ннннада? Недорого ))
в тебе не правильні
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 09:36
Да у вас вообще край особенный))
Ну попросив же не говорити про політику!
Кроты ннннада? Недорого ))
новою поштою відправлю
Ого скільки пропозицій відразу!
Та ні, спасибі Нас і без кротів є кому діставати. Як каже мій сусід: "Всяка гадость... всяка гадость на ці бідні рослинки!"
Изменено: Щукарь, 25 Июнь 2019 - 09:37
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 10:48
Щукарь,твой город,расположен в Днепропетровской области,благодатный край,теплее чем у нас,арбузы выращиваете,а какая черешня у вас,а персики?Ну попросив же не говорити про політику
Все в этом мире происходит так, как нужно, и только к лучшему...
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 13:03
в мене трохи більше сотні
в теплиці
індетермінантні
Відповім тут.
Індетермінантних тільки один рядок, ще рядок середньорослих, всі інші - детермінантні.
Зважаючи, що на дачі буваємо раз на тиждень у вихідні, то з парниками-теплицями не зв"язуємося, тільки відкритий грунт.
А ще в нас більше двохсот кущів солодкого перцю
Розсаду виростили - ну не викидати ж А ще цибулі неміряно...
Похвастаюсь: ми вже заморозили першу партію зеленого горошку і стрючків спаржевої квасолі.
Изменено: Щукарь, 25 Июнь 2019 - 13:04
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 13:15
в мене об"єми менші
перцю кушів 50
а от цибулі не мало
сажанкою Ред Барон, Штутгартен і ще якась голандська
через розсаду Тамара, Дайтона і Ексібішин
зараз фото минулорічного ексібішина пошукаю
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 13:23
сажанкою Ред Барон, ШтутгартенТакож
Дайтона і ЕксібішинДайтона чорнушкою у відкритий грунт, розсадою Ексібішин і ще якась, не пам"ятаю. Ну і розсадою лук-порєй.
фото минулорічного ексібішинаГарна цибулинка
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 13:24
ексібішин поливать треба сильно
я в цьому році трохи з помідорами ізвращаюсь
хризантема, черрі, якісь мідні (не червоніють)
кавуни вже як яйце куряче, правда недороге таке невеличке
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 14:15
ексібішин поливать треба сильноПісля мого поливу жаби з Карачуніського водосховища перебираються до мене на дачу
По моїй межі йде магістральна труба на водонапірну башту, тому тиск завжди хороший. По графіку три години зранку і три години ввечері більш ніж достатьньо для нормального поливу.
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 14:33
то з парниками-теплицями не зв"язуємося
А ось ми помітили, що у парнику огірки практично не хваріють, на відміну від відкритого грунту.
Двері у парник звичайно, що відкриті з обох боків. Провітрюється і бджоли залітають.
Изменено: Avtomobilist, 25 Июнь 2019 - 14:33
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 14:40
А ось ми помітили, що у парнику огірки практично не хваріють, на відміну від відкритого грунту.Логічно... начебто так і повинно бути... Але два роки тому дружина посіяла огірки на застекленому балконі і вони захворіли і пропали. Де взялись на восьмому поверсі спори грибка - незрозуміло
Огірки на дачі не саджаємо, так як вибирати раз на тиждень - це або дрібнота, або переростки. Огірки теща вирощує і торгує ними. Так і нам перепадає
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 15:10
Respect, дивись
у мене дві грябки клубниць
одну я встиг весною пролити під корінь Актарою
другу ні
там де протравив хруща, нічого майже не засохло
на іншій сумно все
не полінуйся, копни кущі які засихають, порийся, і побачиш білих виродків в корінні
А хто виробник у Актари пыдкажете, бо хрущІ по жарі активізувались. їдять усе.. молоду малину точать особливо
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 15:16
А хто виробник у Актари пыдкажете, бо хрущІ по жарі активізувались. їдять усе.. молоду малину точать особливо
Сингента. Швейцария. https://fermercenter...gorod/syngenta/
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 15:43
Провітрюється і бджоли залітають.
а партенокарпічні сорти посадить?
нє
пошукай в неті розфасовку 250 грам
як купиш
то поливаєш грядку водою сильно
а потім 6 гр. Актари на 10 л. води, і під кущ, чи під дерево
а я ще робив ломом отвори, сантиметрів на 15-20 і в них наливав з оприскувача без розпилювача
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 17:46
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 21:20
Этот год аномальной погоды стал причиной роста поголовья кровососущих .
У нас даже активировался гигантский клещ - пришелец . Лошадь садит на колени укусом ! Дырка 3 мм ! Человек шока не выдерживает .
Только этот вид заражает Конго-Крымской лихорадкой .
https://www.morgenpo...berwintert.html
Изменено: kurt-59, 25 Июнь 2019 - 21:30
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 21:26
Этот год аномальной погоды стал причиной роста поголовья кровососущих .
У нас даже активировался гигантский клещ - пришелец . Лошадь садит на колени укусом ! Дырка 3 мм ! Человек шока не выдерживает .
фото будут?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 21:40
См . выше сравнение с обычным .
где?
У собаки на месте укуса наросты капец
Так и в день по 7—12 штук вытягиваю
Проводишь по ушам; а там ощущение как волдыри
Поеду завтра к ветеринару путь посмотрит
а обработать собаку не судьба?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 21:49
где?
а обработать собаку не судьба?
Обрабатывать толку нет .
Надо оградить собаку от травы высотой 30 см .
Крымский клещ отличается тем , что не ждет , как местные лохи , а сам ищет свою жертву . Он клещ - охотник . ( Со слов лаборатории Бундесвера ). Найдя донора , он сообщает своим бойцам координаты . С одной лошади в Заксене сняли пять штук Охотников . Хотя в округе их не находили . Мабуть биологическое оружие против санкций ?
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 22:05
Человек шока не выдерживает .Слабаки ви там. Шо для українця норма, то для німця - смерть.
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 22:10
Опубликовано 25 Июнь 2019 - 23:03
про кротов спрашивали - можно ловить, можно отпугивать
я уже задрался бороться, эта тварюка мне все газоны перерыла, та и на огороде беспредельничают
в общем, купил против кротов химию, по типу карбида (хотя мне кажется это он и есть - запах тот же)
свежую нору аккуратно разрываешь (снимаешь шапку и ищешь дыру), в раскрытый ход кладешь кусок карбида или что оно там такое, прикрываешь картонкой и присыпаешь землей
оно от влаги в почве понемногу выделяет ацетилен и травит по всем норам
негуманно, но если кроты заходят по беспределу - то с ними особо не поборешься
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых