Ссылка на ФАК Vectra C http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 09 Июнь 2016 - 19:41
Теперь, когда мы научились летать по воздуху, как птицы, плавать под водой, как рыбы, нам не хватает только одного: научиться жить на земле, как люди.
Опубликовано 11 Март 2019 - 00:20
Парни, подскажите где этот сверчок блин у ОВЦ в районе водит. колен ? У сотрудника тоже самое, я так понимаю данный сверчок беда ОВЦ ? раз не у меня одного.. такое ощущение толи провод об пластик где то звенит... или как свободный саморез на пластике болтается.
Изменено: Вальдык, 11 Март 2019 - 00:21
Опубликовано 11 Март 2019 - 05:58
Теперь, когда мы научились летать по воздуху, как птицы, плавать под водой, как рыбы, нам не хватает только одного: научиться жить на земле, как люди.
Опубликовано 11 Март 2019 - 11:30
Питання по дзеркалах.
У мене не працює електрорегулювання дзеркал те що на дверях біля склопідйомників. З ключа (ДУ) якщо довго потримати кнопку закриття, то закриваються вікна і складається пасажирське дзеркало. Водійське не складається.
Треба міняти кнопи на дверях і дзеркало? чи можна якось вилікувати?
Opel Vectra C Wagon, 2005, z19dt
Опубликовано 11 Март 2019 - 15:45
Питання по дзеркалах.
У мене не працює електрорегулювання дзеркал те що на дверях біля склопідйомників. З ключа (ДУ) якщо довго потримати кнопку закриття, то закриваються вікна і складається пасажирське дзеркало. Водійське не складається.
Треба міняти кнопи на дверях і дзеркало? чи можна якось вилікувати?
Для начала посмотреть контакты к зеркалу, может они уже сгнили в труху. Для этого скинуть треугольник пластиковый с пищалкой.
Изменено: VenDen, 11 Март 2019 - 15:47
Тому, кто счастье нашел в этом мире -- Нечего бояться, и можно идти в другие!
Опубликовано 11 Март 2019 - 17:38
зняв блочок в дверях, протер контакти отвьорткою. поставив - регулюються з машини обидва дзеркала, а складається лише пасажирське праве. ліве водійське регулюється але не складається ні з пульта , ні з машини.
До контактів на дзеркалі за динаміком поки ще не добрався, не можу зняти роз*єм. Може моторчик тю-тю?
Опубликовано 11 Март 2019 - 17:57
Машина в тебе з салону?зняв блочок в дверях, протер контакти отвьорткою. поставив - регулюються з машини обидва дзеркала, а складається лише пасажирське праве. ліве водійське регулюється але не складається ні з пульта , ні з машини.
До контактів на дзеркалі за динаміком поки ще не добрався, не можу зняти роз*єм. Може моторчик тю-тю?
Опубликовано 11 Март 2019 - 18:56
зняв блочок в дверях, протер контакти отвьорткою. поставив - регулюються з машини обидва дзеркала, а складається лише пасажирське праве. ліве водійське регулюється але не складається ні з пульта , ні з машини.
Опубликовано 11 Март 2019 - 20:07
Машина в мене півроку, дзеркало не складалось у мене ніколи. Мені не це особливо і не треба, але хай би булоМашина в тебе з салону?
Раніше воно складалося?
Може бути так, що попередній власник розбив рідне дзеркало і поміняв його на дешеве (без автоскладання).
Опубликовано 12 Март 2019 - 10:46
Для начала посмотреть контакты к зеркалу, может они уже сгнили в труху. Для этого скинуть треугольник пластиковый с пищалкой.
таке питання - роз*єм за трикутничком з пищалкою знімається просто методом витягування? чи є прихований фіксатор, як це любить робити опель
Опубликовано 13 Март 2019 - 11:55
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых