сегодня на рынке предлагали Мерседес 1983г за17куе
так на нем сам Эрих Хонеккер ездил (С.)
С каким мотором ?.
Опубликовано 14 Ноябрь 2021 - 14:37
За полуразобраный мерс 60-х годов предлагал 12$.... человек посмеялся с менясегодня на рынке предлагали Мерседес 1983г за17куе
так на нем сам Эрих Хонеккер ездил (С.)
Опубликовано 14 Ноябрь 2021 - 21:07
мне палец святого Якова предлагали , чудотворный .
Уявляю як ти йшов по переходу до станції метро і в цей момент підійшов чел радянського зразка і з під поли запропонував палець))
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 14 Ноябрь 2021 - 21:25
Опубликовано 15 Ноябрь 2021 - 14:28
ЦветА на які гроші можна розраховувати за хюндай і10, 2012 рік, автомат, 73К км?
ЦветРено кенго 2001, пас. 1,9 tdi + две резины на дисках , первые руки с Бундеса,пробег в Украине фигня, тыс.50
За сколько можно продать, не затягивая.
Тесть умер, машина в селе без присмотра
Опубликовано 15 Ноябрь 2021 - 15:20
Изменено: zuh, 15 Ноябрь 2021 - 15:21
Опубликовано 15 Ноябрь 2021 - 18:15
ХэтчТоже интересно.
Пежо 308. 1,6 хди. 2012гв, 161км, климат, три резины, серый металик. КПП 5мех. Есть не значительные коцки. Сел и уехал.
Навангуйте цену.
6300
Опубликовано 15 Ноябрь 2021 - 19:54
Хэтч
Универсал
Панорама
12 или 11
Лед
Оф или пригон. Мочевина
Попогреи
Цвет
Км
Куча факторов
)
Опубликовано 15 Ноябрь 2021 - 22:06
Белый
Цвет
Конд
Сдвижки 1-2?
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 20:43
Опубликовано 18 Ноябрь 2021 - 16:50
Невже цей двигун такий ресурсний?1.4 2014г таки ресурсный, эта модификация пошла с конца 2013
у мну такой был на октавии - только приятные впечатления, очень экономный и тяговитый для своего объёма
читал на драйве журналы, там таксюк в Киеве больше 300тык откатал без особых вопросов
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 24 Ноябрь 2021 - 15:28
Хотілося б дізнатися думку тих, хто розуміється на особливостях і вартості кузовного ремонту, наскільки все погано і скільки (орієнтовно) коштує привести це в порядок: https://www.copart.c...pittsburgh-west
Головне питання - таке можна брати для себе, а не для "слєпіть і продать"?
Ціну покупки на аукціоні не розглядаємо, цікавить структура пошкоджень.
На перший погляд, як для мене, це однозначно "проходимо повз і не затримуємося".
На другий погляд (мій, абсолютно дилетантський у питаннях кузовного і навколокузовного ремонту) - замінюється заднє крило зі зварюванням, двоє дверей, підвіска ззаду зліва плюс амортизатори і пружини справа, колесо.
Можливо, старі праві амортизатори і пружини продаються, бо є люди, які міняють їх навіть не попарно, не кажучи про комплект.
Наскільки пошкоджений поріг ззаду? Це подряпина чи все серйозніше? А стійка за задніми дверима? А наскільки вірогідно, що знизу постраждала тільки підвіска, а не порушена геометрія кузова?
Цікавлюся з метою самоосвіти, хоча модель для мене була б цікава.
Опубликовано 24 Ноябрь 2021 - 17:04
Muzzy, что для тебя «силовая структура «
Днище плюс каркас, на який вішаються зовнішні елементи кузова, як то крила і двері (включно з капотом і кришкою багажника). Коротше кажучи, всі стійки. Плюс дах. Плюс про якісь елементи я навіть не знаю, а вони, мабуть, є.
Конкретно у цій машині в мене найбільше підозр стосовно задньої частини дверного пройому і днища.
Опубликовано 24 Ноябрь 2021 - 23:50
На ютубе есть ролики толковых специалистов с таким ремонтом. Можно посмотреть как это делается и прийти к выводу,что всё реально даже для себя.Просто не видя как это делается, сложно представить,что из этого можно сделать машину.Хотілося б дізнатися думку
Изменено: Sanyokk, 24 Ноябрь 2021 - 23:51
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 25 Ноябрь 2021 - 00:51
Подивився про задню частину Ауді:
Естетично взагалі бездоганно, якщо маляри потраплять у колір. А те, що він починає вирівнювати на 3:58, включає в себе лонжерони чи то чисто бляха поруч з лонжеронами?
А навіщо він вирівнював те крило, яке потім зрізав і замінив?
Битте шон,там тебе целая обучающая программа "молодого жестянщика" будет. : ))
О ні, я вже на WIX пройшов "школу молодого спеціаліста по фільтрах" і навіть отримав сертифікат.
Цей Сівік сьогодні вже проданий. Інформації по ціні продажу ВІН 2HGFC2F60KH525505 ні на бідфаксі, ні на інших сайтах поки що немає...
Та ну, собі тянути авто, щоб заморочуватись з вварюванням четвертей, витягуванням лонжеронів і т.п... Як на мене такий собі задум. Краще довше вже пошукати і знайти з навісними пошкодженнями.
Відносно свіжі Хонда/Тойота будуть дуже дорого з навісними пошкодженнями і цілим моторним відсіком. І я не про 19-20 рік, який не дуже-то і треба, а просто до 5-6 років з пробігом до 60-80 тм. Я не бачу сенсу у Сівікові, який обійдеться в Україні у 14-15 куо. Я поважаю фірму і модель, але не настільки фанат.
Я думаю, що і ця недешево пішла.
Опубликовано 25 Ноябрь 2021 - 11:50
Подивився про задню частину Ауді:
.
другу сейчас будут ремонтировать аккорд, тоже сказали что надо менять заднюю панель. И обойдётся с ремонтом 17-18.
https://bidfax.info/...58ha303567.html
З.ы. дата продажи верная. Доставка до Украины заняла 6 мес!
Изменено: alex83, 25 Ноябрь 2021 - 11:53
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых