Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Машины с еврономерами

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
7934 ответов в теме

Опрос: Машины с еврономерами (93 пользователей проголосовали)

Схвалюєте новий закон 8487 про розмитнення блях?

1. В цілому так (48 голосов [51.61%])

Процент голосов: 51.61%

2. В цілому ні (23 голосов [24.73%])

Процент голосов: 24.73%

3. В цілому так, але пільговий період дуже короткий (22 голосов [23.66%])

Процент голосов: 23.66%

Голосовать Гости не могут голосовать

Serge

Serge

МегаДизайнер

• Сообщений 11254
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 22:41

5-10 ДНІВ

Фсё, спасибо, это я и хотел узнать :drinks:

• 0

По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.

P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12339
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 22:41

.Все що вище написали брєд сивої кобили

:sm302:  :sm13_:

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 22:43

Фсё, спасибо, это я и хотел узнать :drinks:

10 днів тоді коли будеш виїзжати через інакшу область.

• 0

Serge

Serge

МегаДизайнер

• Сообщений 11254
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 22:49

Чисто поржать.

Вектра Б 2,0 ТДИ 2001 за 750$

Омега С 2001 2,5 диз за 1100$

• 0

По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.

P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.

lotusvovan

lotusvovan

Дока

• Сообщений 736
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 22:53

ВНЖ,ПМЖ всьоо ф топку,ніяких переваг від пересічного,5-10 ДНІВ .Вот їхня пашпортіна вже дає заїзд на рік.Все що вище написали брєд сивої кобили.Якщо працюєш там легально то можна зареєструватись в нашому консульстві і тоді маєш 60 днів на рік легального перебування.

Та нігде він не катається,декларацію треба заповнювати,все що більше 60 днів на таможні бачать і плєтями наказують.

бред чи не бред, людина постійно так їздить, недавно разом з ним митницю проходив в Устилугу, після перебування машини тут більше 3 місяців. Чоловік непростий і своєрідний, коли наш погранець попросив відкрити бардачок, був посланий нах в прямому сенсі слова...

Изменено: lotusvovan, 04 Февраль 2018 - 22:56

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 22:58

Чисто поржать.

Вектра Б 2,0 ТДИ 2001 за 750$

Омега С 2001 2,5 диз за 1100$

А отдельные фашисты пусть и дальше выкладывают смешные картинки про бляхи  :sm13_:

Ну ті фашисти праві тільки в одному,деякі особи не обслуговують ті машини.А хороша машина коштує грошей.Мій малий вчора купив від мого колєги х3 бмв 2006 року за 6 євро.Ясно що і гроші на обслуговування присутні.

бред чи не бред, людина постійно так їздить, недавно разом з ним митницю проходив в Устилугу, після перебування машини тут більше 3 місяців. Чоловік непростий і своєрідний, коли наш погранець попросив відкрити бардачок, був посланий нах в прямому сенсі слова...

Чудеса ще є в нашому житті.

• 0

lotusvovan

lotusvovan

Дока

• Сообщений 736
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:07

а так же отсутствие культуры  :ukr:

просто це інколи видно, коли людина робить свою роботу, а коли шукає "лєвака", знаючи що нічого немає...

Я не розумію чому тут людина нам байки пише.

Відповідаєш за свої слова?

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:13

просто це інколи видно, коли людина робить свою роботу, а коли шукає "лєвака", знаючи що нічого немає...

В законі українець може завезти машину на 5-10-60 днів.Ніякі відрядження,вклейки в паспорт,різного роду пластики не дають можливості перевищити ті терміни безнаказанно.

Так.Якщо я не правий то в підписі собі напишу,що я баран.Давай ссилки на офіційні українські закони для громадян україни.Якщо той громадянин має інакший паспорт то ссилок не давай,а поправ свої повідомлення.
  • 0

lotusvovan

lotusvovan

Дока

• Сообщений 736
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:16

В законі українець може завезти машину на 5-10-60 днів.Ніякі відрядження,вклейки в паспорт,різного роду пластики не дають можливості перевищити ті терміни безнаказанно.

Нерезиденты – это: физические лица (иностранные граждане, граждане Украины, лица без гражданства), постоянно проживающие за пределами Украины, в том числе и те, которые временно пребывают на территории Украины; юридические лица, которые находятся за пределами Украины, созданные и действующие в соответствии с законодательством иностранного государства.

Доказать, что нерезидент ,можно только украинскими штампами пмж в загран.паспорте и постоянным консульским учётом -только эти доказательства принимает Украина,тоесть печати сделанные государственными украинскими учереждениями.НИ разрешение на работу,НИ разрешение на жительство ,НИ какой -либо другой документ-выданый иностранным государством-не доведёт этого.(само-сабой кроме иностранного паспорта).

Нерезиденти можуть завозити авто на рік...

Изменено: lotusvovan, 04 Февраль 2018 - 23:17

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:23

Давай ссилки на офіційні українські закони
Повторюсь-Давай ссилки на офіційні українські закони.

Я навіть не читав твого тяжкого труда.Вибачай,по ссилкам на автоцентр я собі барана не буду вписувати. :sm13_: 

Нерезиденты – это: физические лица (иностранные граждане, граждане Украины, лица без гражданства), постоянно проживающие за пределами Украины, в том числе и те, которые временно пребывают на территории Украины; юридические лица, которые находятся за пределами Украины, созданные и действующие в соответствии с законодательством иностранного государства.

Доказать, что нерезидент ,можно только украинскими штампами пмж в загран.паспорте и постоянным консульским учётом -только эти доказательства принимает Украина,тоесть печати сделанные государственными украинскими учереждениями.НИ разрешение на работу,НИ разрешение на жительство ,НИ какой -либо другой документ-выданый иностранным государством-не доведёт этого.(само-сабой кроме иностранного паспорта).

Нерезиденти можуть завозити авто на рік...

Блін,не прокатить твоя грамота на митниці,а про послати їх взагалі мовчу. :smile3:

• 0

lotusvovan

lotusvovan

Дока

• Сообщений 736
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:25

Повторюсь-Давай ссилки на офіційні українські закони.

Я навіть не читав твого тяжкого труда.Вибачай,по ссилкам на автоцентр я собі барана не буду вписувати. :sm13_: 

Блін,не прокатить твоя грамота на митниці,а про послати їх взагалі мовчу. :smile3:

http://darn.kievcity.../news/1903.html

https://www.pard.ua/...pidtverdzhuyut/

якось прокатує і без виправдань, просто беруть паспорт, перевіряють і пропускають...

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:30

http://darn.kievcity.../news/1903.html

https://www.pard.ua/...pidtverdzhuyut/

якось прокатує і без виправдань, просто беруть паспорт, перевіряють і пропускають...

Я вже про консульський облік вище написав.Дає право на 60 днів на протязі року.Підписуєш декларацію,наказують батогами за прострочку.

• 0

lotusvovan

lotusvovan

Дока

• Сообщений 736
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:36

Я вже про консульський облік вище написав.Дає право на 60 днів на протязі року.Підписуєш декларацію,наказують батогами за прострочку.

ну от з практичного досвіду кажу, не наказали...

а от за прострочений рік, громадянина Польщі наказали на 17000грн, про це писав раніше.

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:40

ну от з практичного досвіду кажу, не наказали...

а от за прострочений рік, громадянина Польщі наказали на 17000грн, про це писав раніше.

Корчє,баран я собі не вписую.А на твою інфу треба відкрити нову тему-митники лохи.

• 0

Lenker

Lenker

тачку на докачку

• Сообщений 10744
  • Гос. номер:ВН0095ХХ
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:41

ВНЖ,ПМЖ всьоо ф топку,ніяких переваг від пересічного,5-10 ДНІВ .Вот їхня пашпортіна вже дає заїзд на рік.
откуда инфа? с таможни?
  • 0
ехали, ехали... и наконец приехали

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:47

откуда инфа? с таможни?

З митного законодавства.Якщо на митниці показав український паспорт то ти підлягаєш під поняття резидент.Якщо є внж,пмж то по...Давай печатку з консульства і їдь на 60 днів.Тим хто живе і працює за кордоном абсолютно цього вистачає.

Ну і з власного мого досвіду пишу.

• 0

Lenker

Lenker

тачку на докачку

• Сообщений 10744
  •  

Опубликовано 04 Февраль 2018 - 23:53

З митного законодавства.Якщо на митниці показав український паспорт то ти підлягаєш під поняття резидент.Якщо є внж,пмж то по...Давай печатку з консульства і їдь на 60 днів.Тим хто живе і працює за кордоном абсолютно цього вистачає.

Ну і з власного мого досвіду пишу.

а досвид у тебя какой - не ризедента?

и про год нахождения иностранца - а ничего шо у нас действует 90 на 180?

и за ПМЖ не спорь - говорю из собственного досвида

Изменено: Lenker, 04 Февраль 2018 - 23:54

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 00:00

а досвид у тебя какой - не ризедента?

и про год нахождения иностранца - а ничего шо у нас действует 90 на 180?

Це вже питання до митників.Колись після 90 днів треба було ставити на тимчасовий облік.Ніхто цього не робив.А досвід нерезидента ....якщо зорі правильно зійдуться то буду мати в цьому році.Я тебе особисто повідомлю.

и за ПМЖ не спорь - говорю из собственного досвида
Не вірю.Без печатки консульства це журнал крокодил для українських законів.
  • 0

Lenker

Lenker

тачку на докачку

• Сообщений 10744
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 00:06

Не вірю.Без печатки консульства це журнал крокодил для українських законів.
ты иногда читай посты до конца) я писал. что только печать с консульства имеет для погранцов и таможни вес. Вот с этой печатью (и штампом) ПМЖ въезжаешь на авто на правах неризидента

А досвід нерезидента ....якщо зорі правильно зійдуться то буду мати в цьому році.Я тебе особисто повідомлю
о! и тогда поговорим))
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 00:14

(и штампом) ПМЖ въезжаешь на авто на правах неризидента
Ссилку на закон дай.Я знаю,що по закону ти маєш 60 днів і не буду тобі доказувати очевидне.Можеш сам нагуглити.Ти мені докажи,що маєш право на рік.А пмж я давно маю.Ніяких преференцій.
  • 0

Lenker

Lenker

тачку на докачку

• Сообщений 10744
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 01:09

Ссилку на закон дай.Я знаю,що по закону ти маєш 60 днів і не буду тобі доказувати очевидне.Можеш сам нагуглити.Ти мені докажи,що маєш право на рік.А пмж я давно маю.Ніяких преференцій.

кароче. всё таки ты не читаешь. 

брейк)

давай лучше про АвтоЕвроСилу и что они делали у КМДА?)

Изменено: Lenker, 05 Февраль 2018 - 01:11

• 0

xxxmatadorxxx

xxxmatadorxxx

Завсегдатай

• Сообщений 96
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 03:34

Тракторист. Наверное на фуре работает? Почитай разницу между консульських обликом временным и постоянным. При постоянном, человек является не резидентом. И даже с украинским паспортом, имеет право на 1 год завозить иностранное из. Не забудь написать, что ты осел упёртый. Какие ссылки на законы? Сам нагугли, что такое постоянный консульский учёт
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 09:04

Понад 100000 українців мають польське ПМЖ(карта сталого побуту).І якби було правдою що з постійним консульським обліком можна завезти машину на рік то вже би їхали каравани машин для родичів.Просто в законі написали тільки тимчасовий консульський облік,а в реалі трактують однаково з постійним.

• 0

memphis

memphis

бідна людина

• Сообщений 11103
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 17:04

https://poltava.to/n...45917/#comments

ПОТРІЙНЕ ДТП У ПОЛТАВІ: ТРАВМОВАНО ДВОЄ ВОДІЇВ ТА ПАСАЖИР

"Як повідомили на телеканалі «Лтава», що водій автомобіля «Volkswagen» (з литовськими номерами) виїхав на зустрічну смугу, в напрямку ТЦ «Конкорд», де і зіткнувся із «Hyundai»"

• 0

Zachariasz

Zachariasz

"Нельзя угодить всем" ZOG

• Сообщений 48443
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 18:58

Ред.: У Харкові водій збив патрульних на своєму автомобілі

Знайомтеся, це Кожарін Антон Олександрович, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, втікаючи від погоні поліцейських, збив трьох патрульних.

Вночі 4.02.2018 у Харкові на вул.Клочківській патрульними був помічений автомобіль Fіat , польської реєстрації днз KFB971 ,який порушував ПДР України. Після вимоги патрульних зупинитися, Кожарін А.О. не зупинявся. Патрульні почали переслідування автомобіля Fiat . Йдучи від поліцейської погоні, Кожарін А. продовжував порушувати ПДР України.

Далі Fiat виїхав на узбіччя і зупинився, інспектора поліції підійшли до автомобіля, щоб поспілкуватися з порушником. Неадекватного водія фіата намагалися дістати з автомобіля, але водій Fiat Кожарін А.О. починає рух ,та здійснює наїзд на патрульних. Одного з патрульних прокатує на капоті автомобіля, і знову ховається від патрульних.

Інші екіпажі патрульної поліції вже зупинили Кожаріна А.В., і затримали.
На місце була викликана СОГ.
Трьох патрульних бригадою СМД госпіталізували в лікарню швидкої і невідкладної допомоги ім. О.І.Мещанінова.

27545726_1887642817975603_41840871067064

• 0
Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница, сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всём виноваты. :ukr:

Спойлер

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 19:04

memphis,Zachariasz, щас вам скажут что это ж не от машины завист и тд.
По факту конечно не от номера. А от контингента который в основной своей массе на бляхах и ездит.
А почему? Да потому что стоит то ведро пять гривен и на него не повешено. Соответсвенно можно свалить оставив кучю горя и ведро.

Только что астра исполняла шашки. И главно вежливое такое. Беспределит, срезает людей а потом авариечкой миг миг. Типо "я знаю что я говнюк но вы ж извинете да?".
  • 0

Zachariasz

Zachariasz

"Нельзя угодить всем" ZOG

• Сообщений 48443
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 19:05

Den Bpovary, в Ха была такая фишка - покупать/продавать машины по доверке. Случаев, когда бросалась машина по доверке после убийства пешеходов - полно.  

• 0
Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница, сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всём виноваты. :ukr:

Спойлер

SergioO

SergioO

Дока

• Сообщений 582
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 19:23

Только что астра исполняла шашки. И главно вежливое такое. Беспределит, срезает людей а потом авариечкой миг миг. Типо "я знаю что я говнюк но вы ж извинете да?".

Вежливые шашечки - это когда едешь в шахматном порядке с одной скоростью между потоками. При этом никого не подрезаешь и показываешь все действия заранее поворотами

На броварском прооспекте такое бывает приходится делать, когда едут в трех полосах с одной скоростью.

а подрезать - это не правильно. Даже оленя, который в левом ряду тащится, когда перед ним пусто и ему все равно что сзади ему дышат в попу

• 0

Bank

Bank

Фрілансер-сомельє, алчний програміст, егоїстичний ледар

• Сообщений 18379
  • Гос. номер:P0606
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 19:29

Только что Вектра Б на литовских играла в шашки передо мной на Телиги. Из крайнего правого (полоса транспорта), в крайний левый. И уже через 100 метров он уже стоял наискосок, подбитый

Изменено: Bank, 05 Февраль 2018 - 19:30

• 0

xxxmatadorxxx

xxxmatadorxxx

Завсегдатай

• Сообщений 96
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 20:16

Я ему об постоянном консульському учете, он мне о ПмЖ. Разбиритесь, что такое постоянный консульский учёт. Люди пользуются этим. Проблема в сложности получения отметки о постоянном учёте. С ней вы не резидент Украины. Обещание выполните?
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 20:28

xxxmatadorxxx,http://poland.mfa.go...nting/permanent 

http://poland.mfa.go...nting/temporary

Обіцянку виконаю коли такий закон прочитаю.І то сьогодні,а не в майбутньому.За такий закон дам тобі сто бакінських.Спіши,до 24.00 залишилось мало часу.

Проблема в сложности получения отметки о постоянном учёте.
:smile250:
  • 0

xxxmatadorxxx

xxxmatadorxxx

Завсегдатай

• Сообщений 96
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 20:38

Яркий закон? Не резидент Маэ право на рік ввести? Має. Громадянин України може бути не резидентом України - може. З тобою все ясно. Балабол одним словом. Допобачення
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 20:45

xxxmatadorxxxНа постійний консульський облік приймаються громадяни України, які відповідно до чинного законодавства України є такими, що постійно проживають за кордоном.

При прийнятті на постійний консульський облік громадянин України подає:

1. заяву (зразок заповнення);

2. облікову картку громадянина України, який постійно проживає за кордоном (зразок заповнення);

3. паспортний документ або проїзний документ дитини;

4. копії сторінок паспортного документа або проїзного документа дитини з написами і відомостями про пред’явника документа, відміткою про виїзд на постійне проживання за кордон;

5. оригінал і копію виданого компетентними органами іноземної держави дозволу, що дає право на проживання в цій іноземній державі («karta sta?ego pobytu», «zezwolenie na osiedlenie si?», оригінал дозволу повертається заявнику);

6. фотокартку розміром 35 х 45 мм;

7. документ, що підтверджує сплату консульського збору.

Більше 100000 українців мають такий папір ,облік робиться за пів години.Їздять на 60 днів і їм хватає.А за балаболку поки жати кнопку не буду,думаю ти зникнеш з цієї теми.

• 0

xxxmatadorxxx

xxxmatadorxxx

Завсегдатай

• Сообщений 96
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 20:48

http://darn.kievcity.../news/1903.html 100000 українців стоять на тимчасовому обліку. Статусом не резидента користуються одиниці
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 05 Февраль 2018 - 20:55

xxxmatadorxxx,А де там про рік перебування .Да і на вулиці 2018 рік ,а ти тут якусь януковщину впарюєш. 

• 0

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых