Тому і тримають справжні номери вдома, а картонки на авто вішають. Бо коли вкрадуть, боляче буде.
Але є й інша сторона медалі.
Наскільки мені відомо, то країни обмінюються зразками і вимогами до державних реєстраційних знаків, посвідчень водія, тощо.
Відтак, наші мали б знати, що ця картонка - не є номерами відповідної держави. А тут вже поле для фантазії - не оране. Нє, я розумію, звичайно, що патрульні, що мають за плечами 3 місяці, нехай і інтенсивних, не мають тої в'їдливості, що старі, які роками накопичували досвід. Але за такі картонки не те, що там - тут можна висадити на узбіччя, а авто забрати. А в гіршому випадку потягати за підроблення.
"я так думаю"
bazl, номера мають бути встановленого законом зразка
"тічно-тічно"
Те, що якщо справжні номери вкрадуть, то будуть проблеми - то клопіт "бляхаря": він собі свій шлях сам обрав. А відповідно й ризики. І ніхто його не тягнув за шкібарки: або свідомо, або "я не знав". Але, як відомо, "незнание закона не избавляет"
І той же поляк ложив би на половину всіх правил і заборон, якби держава за них його не жарила гарно в одне місце.
І бюргер, і хранцуз, і іже. Дотримання законодавства досягається не за рахунок правосвідомості індивіда, а за рахунок страху покарання. Шон Коннері, підтвердиш? Наче це теза загальна, і є аксіомою
,Глянь яка соня на бляхах.
.опа
перепрошую, .рака
не Сонати
Изменено: vlad9201, 11 Февраль 2018 - 20:04