Реклама

Машины с еврономерами
Опубликовано 21 Август 2018 - 08:12
Заїдь на свій паспорт і просроч.Потім будем розмовляти.
слухай, Гріша, збийся трохи з тої теми царька-всезнайки, будь простіше.
Я тобі заявляю на 150% шо ніякого кримінала не буде, да і пів теми тут це мусолять, були випадки в знайомих з такими машинами, і навіть через суди вони проходили, і на сьогодні успішно катаються на інших машинах за кордон, безперешкодно!
Який кримінал за адмінку? ШО ти несеш? Сходи на консультацію до адвоката, або хоть почитай кодекси. Те шо в вашому селі люди лохи і їх судовиконавці чи поліція розвели то інше питання.
Був випадок що просрочка заїхала на держслужбовця, так йому виписали штраф 17 тис грн, з вирахунку з зарплати кожен місяць по 1000 грн, при тому машину він не вивозив, а продав і тупо купив іншу.
Изменено: roma_user05, 21 Август 2018 - 08:14
Опубликовано 21 Август 2018 - 08:23
слухай, Гріша, збийся трохи з тої теми царька-всезнайки, будь простіше.
Я тобі заявляю на 150% шо ніякого кримінала не буде, да і пів теми тут це мусолять, були випадки в знайомих з такими машинами, і навіть через суди вони проходили, і на сьогодні успішно катаються на інших машинах за кордон, безперешкодно!
Який кримінал за адмінку? ШО ти несеш? Сходи на консультацію до адвоката, або хоть почитай кодекси. Те шо в вашому селі люди лохи і їх судовиконавці чи поліція розвели то інше питання.
Був випадок що просрочка заїхала на держслужбовця, так йому виписали штраф 17 тис грн, з вирахунку з зарплати кожен місяць по 1000 грн, при тому машину він не вивозив, а продав і тупо купив іншу.
Рома, не завжди, ой не завжди. Крім того шо випишуть 8500/17000 - ше заставлять корча вивезти за межі митної території, а якшо нічого не заплатиш і болт закладеш - то виконавча таки спокою не дасть!
Опубликовано 21 Август 2018 - 08:53
болт закладеш - то виконавча таки спокою не дасть!
Ну ти ж зацікавлений в вирішенні проблеми, чи пускаєш її на самотьок? то є дві великі різниці. Того я і говорю, ті хто просрочив і не вивіз, йдуть на суд з адвокатом і доказують шо так склались обставили і т.д. але зачастую, до сьогодні, з того шо мені відомо (до 20 випадків) в більшості проблем не було ніяких, були випадки коли на судах доводили діло до вирішення і навіть штрафа не давали, але в більшості максимум штраф від 8 до 17 тис. При тому машину вони не вивозили, а купляли іншу вже на 5-10 днів або на білоруса, може так співпало.
Суть не в тому який штраф і які зобовязання на вивіз, а в тому шо дехто тут ліпить про кримінал від адмінки, яка тут логіка?
Изменено: roma_user05, 21 Август 2018 - 08:56
Опубликовано 21 Август 2018 - 13:16
Bernik, А що треба говорити на кордоні ? Тимчасовий в'їзд ? І можно спокійно виїхати на 59 день і нічого не буде ?
Пусть возьмет зеленую карту там где страховал и ксероксы всех доков сразу сделает, на таможне за ксерокс очередь и дерут 3 шкуры
Контакты под спойлером
Опубликовано 21 Август 2018 - 18:00
Ну ти ж зацікавлений в вирішенні проблеми, чи пускаєш її на самотьок? то є дві великі різниці. Того я і говорю, ті хто просрочив і не вивіз, йдуть на суд з адвокатом і доказують шо так склались обставили і т.д. але зачастую, до сьогодні, з того шо мені відомо (до 20 випадків) в більшості проблем не було ніяких, були випадки коли на судах доводили діло до вирішення і навіть штрафа не давали, але в більшості максимум штраф від 8 до 17 тис. При тому машину вони не вивозили, а купляли іншу вже на 5-10 днів або на білоруса, може так співпало.
Суть не в тому який штраф і які зобовязання на вивіз, а в тому шо дехто тут ліпить про кримінал від адмінки, яка тут логіка?
якшо не вивезеш - то за місяць другий при перетині кордону оформлять черговий протокол.
Опубликовано 21 Август 2018 - 19:52
дехто тут ліпить про кримінал від адмінкиЯ так виразився просто.А адмінка то чи шмінка не важно,бабло заплатиш якщо ввіз на себе і не вивезеш.Твої приклади якісь трохи нереальні.
есть временное жительство и постоянное. Если консульская печатка стоит на ПМЖ - без проблем, если на ВНЖ - не канает
Канає 100%.
Опубликовано 22 Август 2018 - 07:23
если у тебя самого ВНЖ и ты неоднократно пересекал как нерезидент - будет считаться ахинеейВ польщі є 2 типа карт,часового побуту і сталего побуту.Вони означають шо ти українець і різниця тільки в терміні дозволеного перебування в Польщі.Обоє власники карт мають право і бажано стати на консульський облік,військовий облік типу.Інфа мульйон %.
За базаром нужно следить
Тут бачу всі по панятіям живуть.
Консульський облік здійснюється у випадках:
1. постійного проживання громадянина України за кордоном на законних підставах;
2. тимчасового перебування громадянина України за кордоном на законних підставах більше ніж три місяці;
https://poland.mfa.g...ices/accounting
Людям з картою сталого чи часового побиту ставлять реєстрацію до кінця дії побиту або терміну дії паспорту.
Опубликовано 22 Август 2018 - 07:33
Громадяни-резиденти, які перебувають на тимчасовому консульському обліку в консульській установі України за кордоном, мають право тимчасово ввозити на митну територію України під письмове зобов’язання про зворотне вивезення за умови письмового декларування в порядку, передбаченому законодавством України для громадян, один ТЗОК, що класифікується за товарною позицією 8703 (крім товарної підпозиції 8703 10) згідно з УКТ ЗЕД, та причіп до нього, що класифікується за товарною підпозицією 8716 10 згідно з УКТ ЗЕД (за умови ввезення разом із транспортним засобом), на строк, що не перевищує 60 днів протягом одного календарного року (який може бути як безперервним, так і з перервами), без сплати митних платежів, які відповідно до закону підлягають сплаті при імпорті таких транспортних засобів. Зазначені транспортні засоби можуть бути тимчасово ввезені на митну територію України за умови подання органу доходів і зборів документів, що підтверджують право власності громадянина на такі транспортні засоби та їх реєстрацію на території відповідної країни.
раньше я думал шо самый наглый и бесстрашный - это я на эвакуаторе....А толку з тебе і твого евакуатора?

Опубликовано 22 Август 2018 - 07:45
если у тебя самого ВНЖ и ты неоднократно пересекал как нерезидент - будет считаться ахинеей
Жгі Алекс, жгі.
https://poland.mfa.g...nting/temporary
Ознайомся, шоб не бути багатослівним.
Опубликовано 22 Август 2018 - 08:12
Я так виразився просто.А адмінка то чи шмінка не важно
Адмінка це адмінка, де покарання від попередження і штрафу в 15 грн до кількох діб в каталашці, а кримінал, це кримінал, де покарання від гігнтського штрафу, до позбавлення волі, ти ліпиш все в одне поняття.
Опубликовано 22 Август 2018 - 08:21
Адмінка це адмінка, де покарання від попередження і штрафу в 15 грн до кількох діб в каталашці, а кримінал, це кримінал, де покарання від гігнтського штрафу, до позбавлення волі, ти ліпиш все в одне поняття.
Давай не будем спорити.Я ні за які гроші не зажену машину на 5 днів і продам перекупам.Я ні за які гроші не буду тягнути наркомана аби потім на нього повішати машину на 5 днів і продати перекупам.А ти?Якщо ні то давай закриєм наш спор.Якщо так то продовжуй але не до мене.Пострашиш трохи бляховодів які машину в перекупів купили.
Опубликовано 22 Август 2018 - 18:10
Подсумирую
Есть ВНЖ то в год на констульском можно пребывать 2 мес. потом только 5 и 10 дней соотв.
Ти говориш про тимчасовий консульський облік. При постійному - там по пам"яті можна перебувати круглий рік.
Опубликовано 23 Август 2018 - 12:00
На гілці мабуть троє-п'ятеро які мають авто з іноземною реєстрацією, а інші свої думки, побажання пишуть)
Якщо не хоче гемора, та має тимчасовий консульський облік, то краще на 60 днів, він же резидент? Сам заїхав і сам виїхав. І за тимчасовим техпаспортом впускають/випукають, щоб там виписаний був чи довіреність від власника тоді.
Виконавча скоріш за укрбляхи візьметься, проблема точно буде, тут он вже був приклад, життєвий. За 8500 ( 9500) ніхто додому не припхається, обмеження пересування не буде.
Відповідальність за порушення строку- невивезення за митну територію, настає один раз. Але ж, якщо ти далі будеш тупо кататись, то можуть бути трабли, за іншою статтею.
Те що законодавець виклав деякі норми у КУпАп чи МКУ не означає, що вони за своєю суттю є адміністративні, у всякому разі Європейський суд вважає їх кримінальними. Ну це вже інша історія...
Опубликовано 23 Август 2018 - 20:02
якшо не вивезеш - то за місяць другий при перетині кордону оформлять черговий протокол.
прежде надо чтобы к тебе пришли и сказали - вывези. Ты просрочил.
По факту - "просрочеров" тьма и к ним никто не ходит
Я с января пихаю мусоров чтобы они дело довели до суда на сумму 6к грн
им закрыть дело - 2 минуты. Поэтому никто ни к кому не ходит
Я так виразився просто.А адмінка то чи шмінка не важно,бабло заплатиш якщо ввіз на себе і не вивезеш.Твої приклади якісь трохи нереальні.
Примеры реальны и даже очень. Завозят, ездят и не! имеют проблем.
За 8500 ( 9500) ніхто додому не припхається, обмеження пересування не буде.
Відповідальність за порушення строку- невивезення за митну територію, настає один раз. Але ж, якщо ти далі будеш тупо кататись, то можуть бути трабли, за іншою статтею.
Могут, но их нет
А время идет
и даже если через год таки возьмутся за ум. У кучи людей бляхи свое уже отслужат
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых