Чтоб кто-то мог купить...Зачем продавать нормальное авто?
Реклама

Машины с еврономерами
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 10:29
по-перше, прочитавши твої слова, складається враження що для тебе "акциз = ввізне мито + пдв"... це не так... пошукай, що таке акциз
по-друге, пошукай різницю між акцизом та податком
по-третє, зваж, що не допускається подвійне оПОДАТКування
абгемахт?
поясни механізм чому акциз та ввізне мито обкладається 20% пдв як податок може обкладатися податком ? , може митніця має сплачуваті пдв з отриманого акцизу та мита , а не платник ? та взагалі що таке ПДВ податок на додану вартість !!! якшо я придбав собі авто яка тут може бути ДОДАНА вартість ? додана вартість як я розумію це кошті які заробляються на різниці між вартістю товру та його роздрібною чи оптовою ціною .
Изменено: fire1, 16 Ноябрь 2018 - 10:34
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:08
пысаты украйинськоюда уж, вижу что все что я написал что прошло мимо.

Писать в общем форуме такую дичь это неуважение к участникам, если все вам ОК, то вопросов нет. Мне влепили предупреждение за то что я написал слово "задроченные евроведра", а у вас половина слов не читается, ну а это все ок.
Ладно разбирайтесь сами.
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 16:26
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 17 Ноябрь 2018 - 22:50
Один из лучших комментов по бляхам, прочитанный за долгое время, ИМХО.
Боже,яку тупість тут кожен пише. Я 20ти річний сопляк зараз вам поясню "по поличкам".
Євробляхери готові платити податки,але не такі звірські які преподносить держава. Держава розводить укробляхерів на високі кредитні ставки під 40% а євробляхерів хочезавербувати під високі податки. Тому виходить що євробляхери добиваються хорошого для всіх!
1. Немає сенсу спорити що євробляхи мають шкідливі викиди! По перше: ці авто проходять тех.огляд в європі,а наші авто якшо і проходили колись ТО,то багато років тому і скоріш за все за хабара. Так само як і наших авто є купа в поганому стані так і євроблях!
2. Пишуть тут,що зіб'є людину і втече на євробляхах,і ніхто його не знайде. Сам був свідком як за 5хв,поліцейські телефонують на митницю і їм дають дані всіх людей які пересікали кордон на цьому авто,отже не так важко знайти особу або осіб які тісно повязані між собою і цим авто!!
3. Це адекватні ціни на вживані авто,так живе вемь світ,крім нас та Росії. Люди хочуть кататись на хороших авто за хорошу ціну,а людей на українських номерах має дратувати інше: що влада вас змусила купувати за звірські кредити під 40% автомобілі на 10-15 років,які потім продаєте за копійки... Обурюєтесь,все одно що ображатись на людину яка в стоковому магазині купила одяг в три рази дешевший ніж ви у офіційному магазині!
4. Всі ці євробляхи так само заправляються на Україні,з чого йде % на (ніби то) будівництво доріг, ремонтуються, переобуваються, обслуговуються, майстри дістають за це зарплати і т.д. (може давайте провіримо кожну майстерню чи офіційно вони працюють і чи сплачують податки державі? чи це нікого не цікавить?)
5. Якби були адекватні ціни на авто в Україні,адекватна процентна ставка на кредит в банках,і хороші пропозиції від власного виробництва,то думаю ніхто б не заморачувався з єврономерами,пересічками,довідками про ремонт,лікарняний,штрафами і т.д. Тут відповідь проста,держава нас кладе раком,люди пробують викарапкатись,(що є нормальним!)
6.Скільки атошників собі за послідні копійки взяли ці авто,щоб не пересуватись на консервних банках типу ланосів,скільки пенсіонерів собі взяли фольцвагенів, опелів,вмісто славути! А тепер людей за це ще хочуть карати штрафами і обмежують термінами розмитнення. Типу "живи в гавні бо покараю" !! Та люди ще й вмудрились розділитись на лівих і правих,через загальну проблему!
Не забувайте,раком поклали нас усіх,просто не кожен це збагнув.
Финальное предложение - шикарно :)
Опубликовано 18 Ноябрь 2018 - 09:49
Полностью с каждым словом согласен!Один из лучших комментов по бляхам, прочитанный за долгое время, ИМХО.
Боже,яку тупість тут кожен пише. Я 20ти річний сопляк зараз вам поясню "по поличкам".[/size]
Євробляхери готові платити податки,але не такі звірські які преподносить держава. Держава розводить укробляхерів на високі кредитні ставки під 40% а євробляхерів хоче[/size]завербувати під високі податки. Тому виходить що євробляхери добиваються хорошого для всіх! 1. Немає сенсу спорити що євробляхи мають шкідливі викиди! По перше: ці авто проходять тех.огляд в європі,а наші авто якшо і проходили колись ТО,то багато років тому і скоріш за все за хабара. Так само як і наших авто є купа в поганому стані так і євроблях! 2. Пишуть тут,що зіб'є людину і втече на євробляхах,і ніхто його не знайде. Сам був свідком як за 5хв,поліцейські телефонують на митницю і їм дають дані всіх людей які пересікали кордон на цьому авто,отже не так важко знайти особу або осіб які тісно повязані між собою і цим авто!! 3. Це адекватні ціни на вживані авто,так живе вемь світ,крім нас та Росії. Люди хочуть кататись на хороших авто за хорошу ціну,а людей на українських номерах має дратувати інше: що влада вас змусила купувати за звірські кредити під 40% автомобілі на 10-15 років,які потім продаєте за копійки... Обурюєтесь,все одно що ображатись на людину яка в стоковому магазині купила одяг в три рази дешевший ніж ви у офіційному магазині! 4. Всі ці євробляхи так само заправляються на Україні,з чого йде % на (ніби то) будівництво доріг, ремонтуються, переобуваються, обслуговуються, майстри дістають за це зарплати і т.д. (може давайте провіримо кожну майстерню чи офіційно вони працюють і чи сплачують податки державі? чи це нікого не цікавить?) 5. Якби були адекватні ціни на авто в Україні,адекватна процентна ставка на кредит в банках,і хороші пропозиції від власного виробництва,то думаю ніхто б не заморачувався з єврономерами,пересічками,довідками про ремонт,лікарняний,штрафами і т.д. Тут відповідь проста,держава нас кладе раком,люди пробують викарапкатись,(що є нормальним!) 6.Скільки атошників собі за послідні копійки взяли ці авто,щоб не пересуватись на консервних банках типу ланосів,скільки пенсіонерів собі взяли фольцвагенів, опелів,вмісто славути! А тепер людей за це ще хочуть карати штрафами і обмежують термінами розмитнення. Типу "живи в гавні бо покараю" !! Та люди ще й вмудрились розділитись на лівих і правих,через загальну проблему! [/size]
Не забувайте,раком поклали нас усіх,просто не кожен це збагнув.[/size]
Финальное предложение - шикарно :)
Опубликовано 18 Ноябрь 2018 - 10:42
По перше: ці авто проходять тех.огляд в європі
тут было смешно,ну для того кто в теме
Сам був свідком як за 5хв,поліцейські телефонують на митницю
найдут деда Кшиштова который был верблюдом или белорусса и как это поможет?
йде % на (ніби то) будівництво доріг,
это да,налог в топливе
.Скільки атошників собі за послідні копійки взяли ці авто
на примере 92 бригады я такого не заметил,может в других бригадах по другому
Дешево продают старые машины в Европе по ряду причин,не от того что зажрались,например платить страховку в Германии за старую бмв равную ее рыночной стоимости нет смысла.С Траком как то спорил,он рассказывал как там в Европе,при этом не был там (все со слов евросливы).
Опубликовано 18 Ноябрь 2018 - 12:20
Основна причина не страховка бо її платиш фактично однаково шо за нову і стару,а при проходженні ТО треба вложити багато грошей аби та машина пройшла ТО.
От части и это,т.к. возраст и даже кол-во дверей считают.Ну короче ты сам в курсе.
А укробляхерам євроТО.
По правилам,тут согласен.
Опубликовано 18 Ноябрь 2018 - 14:09
тут было смешно,ну для того кто в теме
Я в теме, но немного. Знаю, что моя машина прошла нормально ТО там
плюс помню как сам проходил ТО тут, когда оно еще было. За Х грн + техпаспорт
У меня то при этом авто всегда было в порядке, но сам процесс не проходил никогда
Опубликовано 19 Ноябрь 2018 - 08:45
"Бляхастые" создают политическую платформу. И это не шутка.
https://www.pravda.c.../11/10/7197797/
Впереди наверное политическая партия, места в парламенте, выдвижение кандидата в президенты. Судя по к-ву блях электорат обеспечен
Опубликовано 19 Ноябрь 2018 - 09:01
EVK, Організація оголосила про нові масові акції з блокуванням руху транспорту у всіх регіонах країни і на пунктах пропуску на кордоні за країнами ЄС з вимогою до президента накласти вето на ці проекти законів.
В ішаків мозгів нема придумати інших способів.
Опубликовано 19 Ноябрь 2018 - 09:50
TPAKTOPICT, да вот цього певно і добиваються. Шахтарі в нас вже домітингувались, не платили зарплату, після мітингів виплатили, а потім зробили так, що всі самі хочуть звідти бігти, погіршили умови праці і почали ліквідовувати шахти, в нас їх було 10, зараз аби 3 було, з них 2 аби працювало, сам Демчишин приїхав, послухав, і зробив "правильні" висновки, і правильні умови.
Домітингувались.
Опубликовано 19 Ноябрь 2018 - 09:59
Отож,чому водії,повинні страждати,і із-за них,не зробити свою роботу або заплановані поїздки?!Якби це стосувалося тарифів по газу,енергії,я б з розумінням відносився,а їм головне бляхі дать шарові.
Опубликовано 19 Ноябрь 2018 - 10:17
Судя по к-ву блях
пошла жара
2003 Opel Vectra : Кузов с документами : Днепр : roman-babichenko@mail.ru : Запчасть.com.ua
1997 Opel Vectra : Кузов с документами : Ровно : Запчасть.com.ua
2000 Opel Zafira : Кузов с документами : Львов : kolisn8**************com : Запчасть.com.ua
2001 Opel Vectra : Кузов с документами : Запорожье : sereg******** : Запчасть.com.ua
2001 Opel Zafira : Кузов с документами : Ивано-Франковск : Запчасть.com.ua
2003 Opel Vectra : Кузов с документами : Днепр : rom*********l.ru : Запчасть.com.ua
И так каждый день, несколько десятков в день, и естественно, никто ж не продает им документы, и они идут и делают леваки, двойники и т.д...
Для не особо понимающих о чем я, это сайт с запросами запчастей,по разборкам и автомагазинам. Они присылают я отвечаю что есть. И это фильтр по всей стране ТОЛЬКО по марке Опель, и только по тем моделям что у меня есть..там если взять масштабы всех машин то это пару тысяч запросов по документам в !один! день...
Завтра там акція
https://www.unn.com....yinskiy-protest
Изменено: roma_user05, 19 Ноябрь 2018 - 10:44
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых