трой, знайєш в чому різниця ? я був впевнений що я на своїй машині доїду до італії і вернусь назад. а ті чуваки не знали чи доїдуть до кордону і вернуться назад.
ну а загалом, хтось це називає жабою ... можливо ... навіть ні, так мені неприємно що хтось користується недоліками в законодавстві, а точніше недоліком нашої Поліції, яка попускає цим євробляхам.
Проте більше мені не подобається те що переважна більшість блях че хамовиті особини які звикли досягати свого обманом, і я розумію що саме бляхи тут ні до чого, вони такі по життю.
Ще мене обурює те що ті всі мітинги що відбуваються не йдуть під гаслом що "зніміть/зменшіть розтаможку", а проходять під гаслом "легалізуйте наші авто", тобто вони і самі розуміють що їздять нелегально, і хочуть якихось більших прав.
Ну а так, є багато нюансів як і всюди, є люди які придбали такі авто "тому що всі так роблять а я що гірший", є люди які придбали такі авто бо треба було дешеве авто за дуже обмежений бюджет і розуміють що при першій гіршій нагоді втратять це авто і частину грошей які вклали .... тобто ситації є різні, але більшість авто це звичайні чортопхайки в руках у не дуче чесних і вихованих людей.
Якщо це назвати "жабою" то нехай, якщо так легше власникам євроблях виправдати нерозуміння їхніх дій від власників укроблях, то нехай.