Якщо твоя омега жива то через 15 років ти вже не будеш спати в машині в рідній країні. 
Не зрозумів, поясни.
rrraketa,Без образ.Омега мусить дочекатись 30-и річного віку аби ввійти в категорію раритет.
Не тільки омега.
rrraketa,Без образ.Омега мусить дочекатись 30-и річного віку аби ввійти в категорію раритет.А так,просто королева автосвалки.Якщо твоя омега жива то через 15 років ти вже не будеш спати в машині в рідній країні. 
Бакет, я трохи не розумію твоїх жартів. Мабуть в тебе є якісь проблеми, бо в розмовах дещо забагато слів, які не зовсім личать.
Якщо ти думаєш, що я спав в машині від браку грошей- ти помиляєшся. Завітай в гості і ти здивуєшся. Якщо тебе хвилює чуже життя- це не здорово;) Якщо тобі не подобаються автомобілі - це твоє особисте і мені немає до цього справи.
Бакет - в світі не тільки в грошах смак, повір..
Навіщо міняти автомобіль, якщо він подобається і не приносить проблем? Для сусіда?:) дякую, я хоч і починаю життя, але дещо реалізував себе і комплексів не маю.
Бачу тобі аж краще стало, настрій піднявся, апетит з'явився, як почув, що я в машині спав:)) Я ще з палатками на природу виїжджав і рибу ловив:) а ще тільки сам руками мию авто:))
Изменено: rrraketa, 16 Июль 2017 - 17:12