Реклама

Машины с еврономерами
Опубликовано 18 Июль 2017 - 20:25
Всім привіт.Тем типу цієї багато на різних форумах.Але ця сама активна .Навіть вирішив зареєструватись аби мати можливість запхати тут своїх 5 коп.
Юзаю трактора на польських бляхах.Чекаю на копняки від противників блях.Можем поговорити про податки,мрії і можливості.
Опубликовано 18 Июль 2017 - 20:38
ТРАКТОРИСТ, святи тепер машину... колективна жаба тепер буде переслідувати :) Жартую
Насправді тут вже стільки всього перетерли, що навряд тут тебе будуть шапками закидати. Сам іноді піддаюсь думкам купити щось не дороге, щоб дружина практикувалася, але поки все одно шухерно.
Опубликовано 18 Июль 2017 - 20:48
TPAKTOPICT, тут вже давно все перетерли) Скільки сторінок теми прочитав?
що за трактор і скільки вийшов?
Октавія сарай 2002 ,а скільки вийшла довго розсказувати.Відкупив у шефа з уреканим мотором,потім купляв мотор з алегро,при мені знімали з англійця.Грубо півтора штуки вся музика.
Стан,Способи завозу дуже різні.Нічого не знаю про литовців,а з Польщі можна легко завезти більш-менш легально.
Опубликовано 18 Июль 2017 - 21:10
поподробней плз
Мені трохи легше бо сезоново працюю в Польщі.Маю консульський облік,це 60 днів в рік легально.На мертвий зимово-весняний сезон мені поляк співробітник завозив.Зробив йому екскурсію по Львову,випили медовухи в криївці.Проставив шлюх в Калуші,мертвого в атобус і Кшішєк поїхав додому.Але таких Кшішєків в прикордонній зоні повно які за гроші завозять.Ціна різна.
Опубликовано 18 Июль 2017 - 22:48
Всім привіт.Тем типу цієї багато на різних форумах.Але ця сама активна .Навіть вирішив зареєструватись аби мати можливість запхати тут своїх 5 коп.
Юзаю трактора на польських бляхах.Чекаю на копняки від противників блях.Можем поговорити про податки,мрії і можливості.
TPAKTOPICT, какая у тебя страховка и сколько ущерба компенсирует третьим лицам?
Опубликовано 19 Июль 2017 - 06:59
Den Bpovary,
!
Во всех разделах форума, новые темы, их описание и название, должны быть максимально содержательными. Запрещаются ссылки на видео/фото/аудио/ иные материалы, без описания содержимого. Публикация новостей без высказывания своего мнения - запрещена.
Опубликовано 19 Июль 2017 - 07:05
TPAKTOPICT, какая у тебя страховка и сколько ущерба компенсирует третьим лицам?
Хороше питання.Страховка від АХА,до неї йде зелена карта,Україна в списку країн.Краєм вуха чув ,що страховка дійсна 3 місяці за кордоном.На самій страховці такого не читав,хоча тексту маленькими буковками не читав.Компенсація повна.Треба перезвонити страховикам і запитатись для перестраховки.Лупану олігарха і в раби заберуть відробляти.
Опубликовано 19 Июль 2017 - 07:13
Ещё вариант - бросить тачку и сбежать) и ведь вряд ли найдут.Хороше питання.Страховка від АХА,до неї йде зелена карта,Україна в списку країн.Краєм вуха чув ,що страховка дійсна 3 місяці за кордоном.На самій страховці такого не читав,хоча тексту маленькими буковками не читав.Компенсація повна.Треба перезвонити страховикам і запитатись для перестраховки.Лупану олігарха і в раби заберуть відробляти.
Опубликовано 19 Июль 2017 - 07:26
Маю консульський облік,це 60 днів в рік легальноце зовсім інша річ, чим Литва на рік
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 19 Июль 2017 - 07:32
Ещё вариант - бросить тачку и сбежать) и ведь вряд ли найдут.
Я в техпаспорті співвласник.
Зовсім отчаяні купляють машину,місяць часу дійсна страховка від попереднього власника і дається також місяць на переоформлення.Купівля машини це передача грошей власнику і передача техпаспорта з страховкою покупцю.Вот вони і найбільше небезпечні.Таку машину завозить в Україну прикордонний польський алкаш чи торчок.Через місяць після покупки якщо автомобіль не реєструвався кінців вже не знайдеш.В купчій можна вказати трохи другі дані.Тут також є свої закони,треба доручення від власника,а не купча.Польський кордон проходять на авось,запитають то вернеться і буде пробувати на інакшу зміну чи в на іншому переході,а нашим просто платиться.Я знаю,що такі люди є але серед моїх знайомих нема.Не всі можуть в Польщі зареєструвати на себе чи вписатись співвласником.
це зовсім інша річ, чим Литва на рік
В нашому місті не бачив литовських.Польські,чешські,іспанські.Навіть таксують на іспанських.
Опубликовано 19 Июль 2017 - 15:17
В Верховную Раду внесён законопроект о новых дорожных знаках. Впечатлительным не смотреть. Ссылка под катом:

Опубликовано 19 Июль 2017 - 15:34
вчера на Броварском проспекте наблюдал 3 авто, которые попали в ДТП, среди них одна на ЛГТБ номерах, никто никуда не убегал, видимо есть страховка
Опубликовано 19 Июль 2017 - 16:15
Zachariasz, Кожен бачить крізь призму свого сприйняття ;)
я не про те що чувак в відео триндить, проте і він каже що це дорого, значить десь є дешевше. а по друге його відношення до машини .... скажем так заздрісне, крім вага і ауді решта машин гафно ...
хоча відео таки показове ... ціни на авто є різні ... дуже )))
Опубликовано 19 Июль 2017 - 16:33
Zachariasz, Кожен бачить крізь призму свого сприйняття ;)
Саме так. Чуваку все дорого і все говно, але купив він щось за 8куй, а не нове. Є така психологія у деяких людей. Хтось розуміє, що машина це річ і пам'ятає курс економіки у 9-у класі, а хтось не може собі зізнатися у своїх комплексах і купує щось старе і кричить, що зекономив )
ціни на авто є різніЗверни увагу про його думку щодо утримання деяких машин. І це теж у якійсь мірі характеризує людину або її обізнаність )

Опубликовано 19 Июль 2017 - 16:59
Зверни увагу про його думку щодо утримання деяких машин.
цю економіку він певно просто відчув на власні шкурі. Хоча також спочатку на октавії каже гафно, але потім називає її одним з самих класних авто для бюргера. та і у нього гольф як я зрозумів. правда не знаю якого року ....
він це відео певно для когось знімав. звісно в цьому відео є ціни на авто 2004...2010рр які перевалюють за 10кЄ . але це все до того що ціни на авто є різні. все залежить від стану, пробігу.
якщо ти цим відео хочеш показати що 10літні тачки з європи за 1-3куе гафно ... то десь так воно і є ))) але ж нафіга то доводити всім і вся ? ;)
Опубликовано 19 Июль 2017 - 17:10
якщо ти цим відео хочеш показатиЯ хочу цим відео показати, що у світі повно людей, для яких все взагалі гівно.

але ж нафіга то доводити всім і вся ? ;)Що доводити? )

Опубликовано 19 Июль 2017 - 17:20
то десь так воно і є )))

Що доводити? )
що 10літні тачки з європи за 1-3куе гафно
Ну, купують же люди та намагаються переконати всіх, що це файні тачки ))) Деякі до першого заїзду на ТО, після покупки )))

Опубликовано 19 Июль 2017 - 21:53
Y-RFF, ТО бывает нескольких видов. Поехали:
1. Обязательный ТехОсмотр - в Украине отсутствует.
2. Профилактический ТехОсмотр - проверка ходовой части, развал/схождение, проверка электрики.
3. ТехОсмотр по пробегу/году - когда масло меняется и фильтра.
Если купивший евробляху не будет делать ТО, указанные в п.п. 2, 3, то ничего страшного. Брухт этот потом можно сдать на разборку.

1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых