неправда
буду радий почути твою історію ))
моя історія така
1. Грудень 2016р. Вроцлав-Краків-Жешув-Перемишль, мокрий сніг, зустрім машину в перемишлі, віддер нігтями сантиметрову льодову шкірку з номера ... далі машина чиста (звісно що не ідеально але вона біла ))) на вигляд чиста.
2. червень 2017 Краків - Краківець, шалена злива і вітер що ламав дерева .... машина така сама чиста як і була до того (бо перед поїздкою помив).
3. Грудень 2016. Львів - Мукачво (в той самий день що і №1) .... по приїзду в мукачево машина вся в сірому нальоті. мужик який мав робити сертифікацію, каже що у вас хоч колір білий, а приїжджали до них машини які чорні а по факту сірі від бруду.
4. про щоденне використання авто по львову думаю тобі розказувати не варто.
ну і я не ідеалізую чистоту доріг в Європі, але таки вони суттєво чистіші за наші і авто навіть в дощ не так сильно брудниться.
Manager, Тобто ти вважаєш що заплатити 3-4куе за євробляхи це нормально і ризіків тут нема або вони мінімальні, а заплатити 2-4куе завдатку за пригон 5річного авто це дуже великі ризики ? (судячи з твоїх постів в темі про пригон авто з Європи). Певно перегонщики євроблях більш чесні ніж ті що ганяють авто на замовлення під знижений акциз ))))