Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Машины с еврономерами

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
7934 ответов в теме

Опрос: Машины с еврономерами (93 пользователей проголосовали)

Схвалюєте новий закон 8487 про розмитнення блях?

1. В цілому так (48 голосов [51.61%])

Процент голосов: 51.61%

2. В цілому ні (23 голосов [24.73%])

Процент голосов: 24.73%

3. В цілому так, але пільговий період дуже короткий (22 голосов [23.66%])

Процент голосов: 23.66%

Голосовать Гости не могут голосовать

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 13:08

Там нет решения кассационной инстанции.

"здрасьте, я Ваша тетя"

а я ссылку на что привел? на апелляцию, что ли?

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

17 травня 2017 р.                                                                                К/800/16514/17

...

у х в а л и в :

Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою ОСОБА_1 на постанову Печенізького районного суду Харківської області від 31 січня 2017 р. та ухвалу Харківського апеляційного адміністративного суду від 19 квітня 2017 р.

Копію ухвали разом з доданими до касаційної скарги матеріалами направити скаржнику.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття і може бути переглянута Верховним Судом України в порядку, визначеному Кодексом адміністративного судочинства України.

Я так зрозумів під роздачу найперші попадуть злісні порушники ммтного законодавства. До схем на фірму і співвласник поки що не добрались.

тут не зовсім ясно, я ж матеріалів не бачив...  

конкретно по цій справі видно, що була заміна номеру на вітчизняний... по-перше, безпробудна тупість: якщо імпортний номер поліцією не б'ється, то наш може перевірити будь-який патруль... встановити, що за цим номером інше авто і почати задавати питання...

по-друге, ознаки кримінальної справи

по-третє, і найголовніше, суди розцінили заміну номеру як свідому спробу уникнення платежів

можливо, як би був на іноземних, то і пронесло б... але знову ж таки, має місце: а) ввезення нерезидентом і передача резиденту (у справі фігурує довіреність); б) прострочка терміну (березень 2015 - липень 2016)... 

і судом винесене рішення, що конкретно наш резидент влип на несплату митних платежів

А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)

... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...

Спойлер

morino

morino

Авторитет

• Сообщений 9992
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 13:14

"здрасьте, я Ваша тетя" а я ссылку на что привел? на апелляцию, что ли?

ну...

Цитата
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

17 травня 2017 р.                                                                                К/800/16514/17

...

у х в а л и в :

Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою ОСОБА_1 на постанову Печенізького районного суду Харківської області від 31 січня 2017 р. та ухвалу Харківського апеляційного адміністративного суду від 19 квітня 2017 р.

ПЕРЕГЛЯД СУДОВИХ РІШЕНЬ ВЕРХОВНИМ СУДОМ УКРАЇНИ

ст. 237 КАС
Підстави для подання заяви про перегляд судових рішень

1. Заява про перегляд судових рішень в адміністративних справах може бути подана виключно з підстав:
1) неоднакового застосування судом (судами) касаційної інстанції одних і тих самих норм матеріального права, що спричинило ухвалення різних за змістом судових рішень у подібних правовідносинах;
2) неоднакового застосування судом касаційної інстанції одних і тих самих норм процесуального права - при оскарженні судового рішення, яке перешкоджає подальшому провадженню у справі або яке прийнято з порушенням правил підсудності справ або встановленої законом юрисдикції адміністративних судів;
3) встановлення міжнародною судовою установою, юрисдикція якої визнана Україною, порушення Україною міжнародних зобов’язань при вирішенні даної справи судом;
4) порушення норм матеріального чи процесуального права, що призвело до ухвалення Вищим адміністративним судом України незаконного судового рішення з питань, передбачених статтею 171-1 цього Кодексу;
5) невідповідність судового рішення суду касаційної інстанції викладеному у постанові Верховного Суду України висновку щодо застосування у подібних правовідносинах норм матеріального права.

Тобто Ухвала ж про відмову у відкритті касаційного провадження оскарженню не підлягає. Я помиляюсь?

Изменено: morino, 31 Июль 2017 - 13:15

• 0

Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 13:26

Тобто Ухвала ж про відмову у відкритті касаційного провадження оскарженню не підлягає. Я помиляюсь?

А х.з.  :smile44:

Я так розумію, ти ведеш до того, що немає рішення касаційної інстанції, яку можна оскаржити, оскільки взагалі відмовлено у відкритті касаційного провадження? А відповідно, немає що оскаржувати?

Можливо, але я б не так трактував.

Є стаття 158 КАСУ

Глава 5 

СУДОВІ РІШЕННЯ

Стаття 158. Види судових рішень

1. Судове рішення, яким суд вирішує спір по суті, викладається у формі постанови.

2. Судове рішення, яким суд зупиняє чи закриває провадження у справі, залишає позовну заяву без розгляду або приймає рішення щодо інших процесуальних дій, клопотань, викладається у формі ухвали.

Тобто судове рішення викладається або у формі постанови, або у формі ухвали. А оскаржується не постанова чи ухвала, а саме судове рішення. Тобто право оскарження розповсюджується і на ухвалу в тому числі. Адже, теоретично, може існувати ситуація, коли за таких же обставин в цій справі суд відмовив у відкритті провадження, а в іншій - розглянув справу?

Це ж зазначається і в самій Ухвалі: "може бути переглянута Верховним судом".

Інша справа, що для звернення до ВСУ необхідно буде знайти підстави. А їх по 237-й не буде.

"я так думаю" (с.)

А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)

... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...

Спойлер

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 13:32

а в цьому рішенні КАС як раз така ситуація: заїхав громадянин Азербайджану, а передав нашому

Тоді питання мають бути до громадянина Азербайджану. Як українець може розмитнювати не своє майно?
  • 0

morino

morino

Авторитет

• Сообщений 9992
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 13:38

А оскаржується не постанова чи ухвала, а саме судове рішення.

Постановление об отказе в открытии кассационного производства не содержит надлежащего обоснования позиции судьи, т.е.  обращаться в ВСУ с заявлением об обжаловании решения на основании неодинакового применения судом (судами) кассационной инстанции одних и тех же норм материального права - безрезультатно.

Тобто право оскарження розповсюджується і на ухвалу в тому числі.

право возникает на основании, основания прописаны в 237й.

Адже, теоретично, може існувати ситуація, коли за таких же обставин в цій справі суд відмовив у відкритті провадження, а в іншій - розглянув справу?

Практически их сотни если не тысячи (десяток у меня). Но это ничего не меняет с точки зрения практики.

Інша справа, що для звернення до ВСУ необхідно буде знайти підстави. А їх по 237-й не буде.

угу

З.Ы. Я думал, может я новшества какие упустил.

• 0

Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 13:42

bazl, а нахіба приймав і використовував? Бо хотів мати і не платити... Цілком закономірний висновок суду. Тим більше, що так і є: бляховоди власне і хочуть мати і не платити.

Постановление об отказе в открытии кассационного производства не содержит надлежащего обоснования позиции судьи

секундочку

мы, опять-таки материалы не читали... в Ухвале ВАСУ указано:

Відповідно до пункту 5 частини 5 статті 214 КАС України суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.

За змістом цієї норми касаційна скарга повинна містити посилання на помилкове та/або неправильне застосування норм матеріального права при вирішенні справи та/або порушення судами норм процесуального права (у разі оскарження судового рішення по суті - пояснення, яким чином такі порушення вплинули на правильність вирішення справи).

Виходячи зі змісту касаційної скарги та оскаржуваних судових рішень, ця касаційна скарга є необгрунтованою, а викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи, оскільки заявник не наводить підстав, які б дозволили вважати, що суд неправильно застосував норми матеріального або процесуального права.

Т.е., насколько я понимаю, суд говорить о том, что "уважаемый, ты к нам должен обратиться и написать, что же те суды неверно использовали, а ты не написал... поэтому, до свиданья наш ласковый мишка, лети нах.р в свой сказочный лес"

Спойлер

morino

morino

Авторитет

• Сообщений 9992
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:00

суд говорить о том

стандартная отписка.

Есть аналогичные дела А, Б, С, Д, и тп.

По эти делам есть два решения (+) по кассации. Они подложены в дела.

Практика:

Первая инстанция:

А -

Б +

С +

Д +

Вторая инстанция (по первой все дела рассмотрены)

А -

Б+

С+

Д+

(к А подложены уже не только решения ВАСУ, но и пара свежайших решений апелляхи)

По А пишется разгромная кассационная жалоба, по которой отказывают в открытии кассационного производства с отпиской, указанной сверху.

Потом, что-то там по делам даже было принято к производству, оставив решения в силе, но по большей части было отказано в открытии кассационного производства. :sm13_:

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:04

vlad9201, так а год автивки известен или нет? таки евро5?

конкретно по цій справі видно, що була заміна номеру на вітчизняний... по-перше, безпробудна тупість: якщо імпортний номер поліцією не б'ється, то наш може перевірити будь-який патруль... встановити, що за цим номером інше авто і почати задавати питання...

по-друге, ознаки кримінальної справи

по-третє, і найголовніше, суди розцінили заміну номеру як свідому спробу уникнення платежів

таки дятлык :sm12_:

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:08

bazl, а нахіба приймав і використовував? Бо хотів мати і не платити... Цілком закономірний висновок суду. Тим більше, що так і є: бляховоди власне і хочуть мати і не платити.

Більше виглядає на показове покарання. Наскільки я знаю, покарання накладається за вчинене правопорушення. Він там іншого назбирав на свою дупу, але митне приліпили за компанію. За те що він собі там думав чи хотів, карати не правильно. Мені знайомий поляк дасть катнутись машину, а виявиться що поляк вже більше року живе в Україні (разом з машиною), то я повинен тепер розмитнити його машину чи платити за нього штраф?
  • 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:16

vlad9201, так а год автивки известен или нет? таки евро5?

суду да, мне нет

Мені знайомий поляк дасть катнутись машину,

не готовий на 100%-ків сказати, але, здається, вони не підлягають передачі... тому і дасть катнутись - не працює

Спойлер

nemir

nemir

Немир, просто немир

• Сообщений 14709
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:17

Мужики это жесть...

Забился с двумя на спор (бляховоды) что у меня не совкопром и тд но неверят)))

Предложил дать фото вина и тех паспорта так отмазки.

Один даже ехать ко мне собрался так вот второй даже первому неверит и тд.

Короче смешно.

Для любителей сериалов велкам: https://reibert.info...0#post-10061717

норм тебя троллят :sm13_:

• 0
- Сахар будешь?
- Спасибо, я и так сладкий.

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:19

норм тебя троллят :sm13_:

Пока держусь  :sm13_:  :sm13_:  :sm13_:

• 0

nemir

nemir

Немир, просто немир

• Сообщений 14709
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:22

Пока держусь  :sm13_:  :sm13_:  :sm13_:

держался б 

пикчи б не выкладывал :sm13_:

• 0
- Сахар будешь?
- Спасибо, я и так сладкий.

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:24

держался б 

пикчи б не выкладывал :sm13_:

Да норм) Скучно было)))

Реально сектанты)))

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:27

не готовий на 100%-ків сказати, але, здається, вони не підлягають передачі... тому і дасть катнутись - не працює

Вроді не підлягають. Тоді карати поляка за передачу керування, чи українця за керування ТЗ, котре не підлягає передачі керування. А за розмитнення українця яким боком? От поляка логічно притягнути за порушення митного законодавства (чи азербайджанця в твоєму випадку)

• 0

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:33

А за розмитнення українця яким боком? От поляка логічно притягнути за порушення митного законодавства (чи азербайджанця в твоєму випадку)

К стати это вопрос...

Я так понимаю что у следствия были доказательство что заказчиком пригона и всей схемы был Украинец? Может Азербайджанца вызывали или допрашивали.

• 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:49

Ну то якщо не підлягають, то як ти ним користуєшся?

І знову ж таки, потрібно дивитись умови довіреностей, тощо.

Я б не стверджував, що виключно поляка логічно притягнути до відповідальності. Машина ввезена? Так. Ти в курсі? Так. Ти знаєш, що необхідно її своєчасно вивезти? Так. А чому не вивозиш? Або хоча б чому не поставив в дальній куток гаража, очікуючи поляка, поки приїде, вивезе і сам заплатить всі штрафи, а використовуєш? Чи є підстави вважати, що власне кажучи, була використана "схема" для уникнення або зменшення митних платежів? Цілком... 

Я так понимаю что у следствия были доказательство что заказчиком пригона и всей схемы был Украинец?

Тут нету следствия, так как нету уголовного дела

Спойлер

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 14:51

Тут нету следствия, так как нету уголовного дела

Сори если не так сформулировал но разве не велось какое то досудебное следствие? Сбор данных, улик и тд?

И разве только по уголовному ведётся следствие?

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 15:10

Ну то якщо не підлягають, то як ти ним користуєшся?

Дехто і без посвідчення водія користується, але і карають такого за керування без прав, а не за не сплату аліментів.

Я б не стверджував, що виключно поляка логічно притягнути до відповідальності. Машина ввезена? Так. Ти в курсі? Так. Ти знаєш, що необхідно її своєчасно вивезти? Так. А чому не вивозиш? Або хоча б чому не поставив в дальній куток гаража, очікуючи поляка, поки приїде, вивезе і сам заплатить всі штрафи, а використовуєш? Чи є підстави вважати, що власне кажучи, була використана "схема" для уникнення або зменшення митних платежів? Цілком... 

Я не юрист, але хіба в суді проходить така причинно-наслідкова філософія?

Мій сусід з 5-го поверху поляк, живе в Україні і їздить на своїй Мазді 6. Я попросив машину з"здити на дачу і в результаті прилип на штраф 400 000 грн, за порушення митного законодавства, бо поляк вже півтора року не виїжджав з України. Де логіка?

• 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 15:18

И разве только по уголовному ведётся следствие?

конечно

и делится на досудебное и судебное... то, что в народе называют следствие и суд, соответственно

bazl, то в суду питай  :cool1:

для невеличкої неполітичної!!! розрядки:

Евродепутат предложил дать Саакашвили гражданство Литвы

http://www.pravda.co.../07/28/7150749/

И в то же время участились новости о применении судами штрафов за литовские номера...  :sm12_:

Kiselyov-2014_66401280_orig_.jpeg

:sm13_:  :sm13_:

Спойлер

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 15:23

Влад спасибо.

К стати вот ещё:

Нагадаємо, що іноземець, який приїхав в Україну на своєму особистому авто, повинен використовувати його для особистого користування.

Віддати автомобіль в управління українцеві він може тільки в тому випадку, якщо йому потрібно провести якісь операції з машиною. Наприклад, завезти машину на СТО. Тобто українець, по суті, має право використовувати машину тільки для виконання доручення іноземця.

Для цього потрібна довіреність. З нею українець може сідати за кермо іноземного автомобіля.

https://opendatabot.com/blog/65-litva

То есть в случае выше небыло доверенности и на него всё повесили.

А нет. Была доверка.

17 березня 2015 року громадянин Азербайджану ввіз на територію України автомобіль Ford Tourneo в режимі тимчасового ввезення до одного року. Через рік було встановлено, що цим автомобілем керував громадянин України. При ньому була довіреність на право використання транспортного засобу на території України.

https://opendatabot.com/blog/65-litva

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 16:29

какие-то это всё частные случаи, которые не касаются 90-95% еврономеров.

vamp

vamp

Авторитет

• Сообщений 1310
  • Гос. номер:ХХХ
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 17:44

пока тут все так дружно переживают за судьбу евроблях, их становится все больше и больше, даже в нашем небольшом городке.....
  • 0

Пусть Бог воздаст Тебе вдвойне всё то , что Ты желаешь мне

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6536
  •  

Опубликовано 31 Июль 2017 - 19:48

их становится все больше и больше
Я ж вище писав,буде ще більше.
  • 0

Yurec-8

Yurec-8

Авторитет

• Сообщений 2655
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 12:19

Брехня или ......

"Схоже, що активісти, які блокують пункти пропуску на українському кордоні, домоглися свого, про це повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook.

Глава комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради Ніна Южаніна провела зустріч з представниками громадської організації “Авто Євро Сила”.

Зустріч тривала більше двох годин. В ході засідання екстрено скликаної комісії, сторони прийшли до компромісного рішення.

Так, пані Южаніна погодилася зі зниженням вартості на процедуру оформлення пригнаних іномарок: у кожного автомобіліста буде рік, щоб безперешкодно їздити на ТС. При цьому, буде також варіюватися і та сума, яку власнику буде необхідно заплатити.

«Якщо вартість такої іномарки як Ауді А6 складає 2000 євро (на ринку тієї країни, де автомобіль був придбаний), то вартість розмитнення обійдеться в 163 євро в 2017 році, в 260 євро – в 2018 році і 325 євро – в 2019 році. Якщо ж автомобіль коштує близько 6000 євро, то в 2017 році розмитнення обійдеться в 195 євро, в 2018 році – 312 євро, а в 2019 році – 390 євро в рік»- уточнили представники організації.

«Такі суми стало можливим визначити завдяки «калькулятору»: тобто існуючі до сьогоднішнього дня тарифи розмитнення були помножені на ставки: 0,025 (2017 рік), на 0,04 (2018 рік) і на 0,05 відповідно» – повідомили активісти.

Відзначимо, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, на засідання так і не прийшов, не дивлячись на свої обіцянки."
  • 0
Катал такие Опеля: Калибра 2.0 , Омега А 2.0 (караван) , Омега Б 2.0 (караван)

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 12:24

Ни закона не приняли ни слушаний небыла зато:

пані Южаніна погодилася зі зниженням вартості на процедуру оформлення пригнаних іномарок

:sm13_:  :sm13_:  :sm13_:

• 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 12:30

Yurec-8, а то, что Рада на каникулах, тебе ни о чем не говорит?  :sm13_:  :sm13_:  :sm13_:  

Спойлер

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 12:41

Я думаю это ответ евросиловцев на инфу по штрафу в 400 тык. Так сказать успокоить решили и привлеч новых клиентов. Это ж их прибыль.

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  • Авто:Renault Grand Scenic '12 110FAP (EDC); Renault Scenic '13 110FAP (EDC);
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 12:43

Якщо вартість такої іномарки як Ауді А6 складає 2000 євро

подивись шо гугл видає на такий запит .... https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8

особливо зверни увагу на дати ;)

• 0

scenium

scenium

Авторитет

• Сообщений 6137
    Peugeot 308 HDi
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 13:14

Я так розумію, ти ведеш до того, що немає рішення касаційної інстанції, яку можна оскаржити, оскільки взагалі відмовлено у відкритті касаційного провадження? А відповідно, немає що оскаржувати?

Рассужу вас  :ukr:

Ухвала КАСУ об отказе в открытии производства оспаривается в Верховном суде. Но не само решение (ухвала) апелляционного суда. В случае отмены ухвалы КАСУ, это не отменяет решение суда первой инстанции и ухвалы апелляции. Просто, Верховный суд может указать на незаконность отказа в открытии кассационного производства и вернуть дело в КАСУ для рассмотрения повторно. Потом КАСУ может опять отказать в открытии производства (по другой причине), удовлетворить или отклонить кассационную жалобу.

Мені знайомий поляк дасть катнутись машину, а виявиться що поляк вже більше року живе в Україні (разом з машиною), то я повинен тепер розмитнити його машину чи платити за нього штраф?
А якшо тобі поляк дасть перевезти через кордон пакет з невідомою тобі речовиною, а виявиться що в тому пакеті наркотичні засоби, ти вважаєш що тобі за це нічого не буде? 
  • 0

morino

morino

Авторитет

• Сообщений 9992
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 14:03

Рассужу вас

:ukr:

Ухвала КАСУ об отказе в открытии производства оспаривается в Верховном суде

Кинь ссылки на такие решения ВСУ.

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 14:19

А якшо тобі поляк дасть перевезти через кордон пакет з невідомою тобі речовиною, а виявиться що в тому пакеті наркотичні засоби, ти вважаєш що тобі за це нічого не буде?

Ну якби є різниця між перевезенням наркотиків і керуванням автомобілем, котрим керувати не можна. В другому випадку не карають 400-тисячним штрафом приліпивши до цього митне законодавство.

Якщо я буду керувати машиною сусіда, котра під арештом за аліменти, то коли мене зупинять, я не буду платити за сусіда його аліменти.
  • 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 14:23

bazl, якщо не буде підстав вважати, що ти просто записав дітей на сусіда  :sm13_:  :sm13_:  :sm13_:  

Спойлер

scenium

scenium

Авторитет

• Сообщений 6137
    Peugeot 308 HDi
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 14:58

Кинь ссылки на такие решения ВСУ.

http://www.reyestr.c...Review/58986563

http://www.reyestr.c...Review/52437199

• 0

morino

morino

Авторитет

• Сообщений 9992
  •  

Опубликовано 01 Август 2017 - 16:04

http://www.reyestr.c...Review/58986563 http://www.reyestr.c...Review/52437199

а где здесь решения ВСУ по п. 5. ч.5. ст. 214 КАС?

Изменено: morino, 01 Август 2017 - 16:07

• 0

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых