Там нет решения кассационной инстанции.
"здрасьте, я Ваша тетя"
а я ссылку на что привел? на апелляцию, что ли?
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ
17 травня 2017 р. К/800/16514/17
...
у х в а л и в :
Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою ОСОБА_1 на постанову Печенізького районного суду Харківської області від 31 січня 2017 р. та ухвалу Харківського апеляційного адміністративного суду від 19 квітня 2017 р.
Копію ухвали разом з доданими до касаційної скарги матеріалами направити скаржнику.
Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття і може бути переглянута Верховним Судом України в порядку, визначеному Кодексом адміністративного судочинства України.
Я так зрозумів під роздачу найперші попадуть злісні порушники ммтного законодавства. До схем на фірму і співвласник поки що не добрались.
тут не зовсім ясно, я ж матеріалів не бачив...
конкретно по цій справі видно, що була заміна номеру на вітчизняний... по-перше, безпробудна тупість: якщо імпортний номер поліцією не б'ється, то наш може перевірити будь-який патруль... встановити, що за цим номером інше авто і почати задавати питання...
по-друге, ознаки кримінальної справи
по-третє, і найголовніше, суди розцінили заміну номеру як свідому спробу уникнення платежів
можливо, як би був на іноземних, то і пронесло б... але знову ж таки, має місце: а) ввезення нерезидентом і передача резиденту (у справі фігурує довіреність); б) прострочка терміну (березень 2015 - липень 2016)...
і судом винесене рішення, що конкретно наш резидент влип на несплату митних платежів