супрелухури - зинку на бляхах кто-то видел, прикола ради?
Реклама

Машины с еврономерами
Опубликовано 14 Август 2017 - 12:11
Все нищеброды в Ха собрались. Причём по бляхе можно страну угадывать:
1. Самое дешёвое говно - это Польша - Ланосы, Лачики, Опеля. Всё из 90-х.
2. Некролухури - Латвия. БНВ, Мирседес, Вульвы и т.д.\
3. Лухури младше 2010г.в. - Эстония.
а Opel или VW после 2000-го года
к какому классу относятся?
Опубликовано 14 Август 2017 - 12:37
Читаю тут споры и почему никто не задал вопрос бляховодам: вы собрались на своём авто до пенсии или пока не распадётся ездить? Что будет если захотите сменить автомобиль? Только в утиль или искать такого же любителя?
супрелухури - зинку на бляхах кто-то видел, прикола ради?
у доброго фея в Днепре
Опубликовано 14 Август 2017 - 13:06
romach, я кілька сторінок тому приводив калькуляцію ... що якщо тут купити авто скажімо вектру Б (Омегу) нехай за 4000у.о. і користуватись нею скажмо 3-4 роки і пригнати бляхи і користуватись ними законно (!!!!) також 3-4 роки то в результаті вийде одне і те саме по грошам. і ми не говоримо про ремонт, витрати на пальне і т.д. тільки витрати на документи
калькуляція наступна .... в польщі купуєш омегу в нормальному стані 500-1000у.о. зробити документи на рік ще 700-1000у.о. нехай навіть страхівка буде українська .... за рік-два перезагнати і зробити там техогляд ще десь 1000 мінімум .. от і виходить що за 4 роки вона вийде в ту саму ціну що і омега на укр реєстрації. але з єдиною відмінністю, омега з укр реєстрацією буде варта скажімо 2000у.о. а на бляхах буде варта раптом 500у.о
от і вся калькуляція.
ще раз бляхи вігідні якщо двитись на 1рік вперед, і не вигідні якщо розглядати довгострокову перспективу. у нас же народ жене бляхи, а потім тупо їздить користуючись тим що їх не пиняли і не перевіряли законність перебування на території україни, навіть банальне доручення. лише одиниці перезахжджали через рік ... про такі речі як страхівка я вже і не кажу
Опубликовано 14 Август 2017 - 13:39
Maks2002, Ты не понял вопрос))) Что делать если захочу сменить авто?))) я лично дольше 2-3 лет на одном автомобиле не езжу и всегда нужно стремиться к лучшему... Но кому-то может и нравитцо ездить на хламе (сорри кого обидел) и потом его не продашь, а только на разборку! Не могу понять смысл покупать автомобиль, который потом не перепродашь, чтобы купить новее авто... объясните, может что не так понимаю?
или там ОВА?)
там таки Зинка
Изменено: romach, 14 Август 2017 - 13:39
Опубликовано 14 Август 2017 - 14:39
Что делать если захочу сменить авто?)))
продати його так само як і купив. ціна буде така сама як заплатив або нища. все залежить від стану авто і законності документів. якщо авто 3 роки не виїжджало з України то таки розбірка уде дорожче. а якщо з документами все гуд і ТО пройдено і не прострочено виїзд то такі авто відносно цінуються і купуються тут в Україні.
Опубликовано 14 Август 2017 - 14:42
Maks2002, Ты не понял вопрос))) Что делать если захочу сменить авто?))) я лично дольше 2-3 лет на одном автомобиле не езжу и всегда нужно стремиться к лучшему... Но кому-то может и нравитцо ездить на хламе (сорри кого обидел) и потом его не продашь, а только на разборку! Не могу понять смысл покупать автомобиль, который потом не перепродашь, чтобы купить новее авто... объясните, может что не так понимаю?
Взял ты за 3.5$ ауди А6 с климатом, круизом, кожей, ксеноном и т.д. И на что ты её будешь менять? На новый равон R2 за 8$?
Опубликовано 14 Август 2017 - 14:52
то таки розбірка уде дорожче
Ну розбірка також не дуже і дать нормальні гроші за таке авто або не захоче його брати взагалі.
Ось дивись бере людина собі машину на бляхах, що б зекономити, це напів законно, тобто трішки в обхід.
В якійсь не понятній ситуації її прийдеться зливати на розбірку.
Люди які їздять на бляхах це добре знають, будуть вони вкладати гроші в ту машину, думаю небудуть від слова зовсім.
Коли провести треба добре ТО ходовки, яке буде коштувати більше чим сіра автівка.....
А розбірці треба ж її розібрати на хороші запчастини щоб вони були в хорошому стані і їх можна було продати.
Небуде що знімати з блях які 3-4 роки в Україні.
Опубликовано 14 Август 2017 - 15:11
а хто візьме собі авто з якого вижали всі соки ? і яке має проблемні документи .... тому тільки розбірка, і вони доречі вже знизили суттєво ціни.
Я трішки інше мав на увазі.
Для їзди бляхи візьмуть собі нормальні, але за кілька років їзди в нас на тих бляхах, розборки потім не дуже захочуть їх брати - бо не буде шо знімати.
Опубликовано 14 Август 2017 - 15:24
Я трішки інше мав на увазі.
Для їзди бляхи візьмуть собі нормальні, але за кілька років їзди в нас на тих бляхах, розборки потім не дуже захочуть їх брати - бо не буде шо знімати.
не факт, что все берут в нормальном состоянии.
у нас довольно много в УГ виде ездят.
- Спасибо, я и так сладкий.
Опубликовано 14 Август 2017 - 15:40
тому тільки розбірка, і вони доречі вже знизили суттєво ціни.
для шрота має значення, приїхали до них на бляхах чи укр.номерах?
Опубликовано 14 Август 2017 - 16:03
Пока мы с женой собирали деньги на приличную машину, решили не ходить пешком, а прикупить на полгода что-нибудь "недорогое, но чтобы ездило". Вариант попался почти сразу - Вольво-740 серебристый металлик с газовой установкой, цена - $2500.
хистори
- Спасибо, я и так сладкий.
Опубликовано 14 Август 2017 - 16:56
nemir, ось він рецепт щастя .....
-akaDemik-, теоретично мали б мати документи на машини які пройшли через розбірку, але по факту таких документів нема.
vovan8706, я тебе чудово зрозумів. але і зараз катається інколи такий УГ ((( та і беруть часто з поляків вже УГ, яке димить, гремить ..... звісно на розбірках за УГ дають мало грошей .... тут все залежить від того як людина собі калькуляцію веде .... чи вкладає під час експлуатації, чи воліє їздити допоки авто не встане і потім на розбірку. все індивідуально. хоча більшість не париться а тупо їздить і все.
Опубликовано 14 Август 2017 - 16:59
хистори
Спойлер
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 14 Август 2017 - 21:08
а6 с пробегом полляма и трахатцо с ним на сто не получая удовольствия от езды?) извините, но такие виды секаса не для меня... лучше на нормальном авто с пробегом до 150 тыщь за 10-15 куе поезжу) но каждому своё)))Взял ты за 3.5$ ауди А6 с климатом, круизом, кожей, ксеноном и т.д. И на что ты её будешь менять? На новый равон R2 за 8$?
Опубликовано 14 Август 2017 - 21:50
Изменено: Zachariasz, 14 Август 2017 - 22:07

Опубликовано 14 Август 2017 - 22:38
у школі бейсиком та паскалем програми писав. Тому добре у і-неті орієнтуюсь.Ти попробуй тут по темі написати без сарказму і картінок.І звідки у тебе є час на пошук тих картінок?

Опубликовано 14 Август 2017 - 22:54
я вже бачив твою позначку про село. Співчуття кількома постами вище.А я крейдою.За бейсика і паскаля морду били.
Изменено: Zachariasz, 14 Август 2017 - 22:54

0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых