Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Машины с еврономерами

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
7934 ответов в теме

Опрос: Машины с еврономерами (93 пользователей проголосовали)

Схвалюєте новий закон 8487 про розмитнення блях?

1. В цілому так (48 голосов [51.61%])

Процент голосов: 51.61%

2. В цілому ні (23 голосов [24.73%])

Процент голосов: 24.73%

3. В цілому так, але пільговий період дуже короткий (22 голосов [23.66%])

Процент голосов: 23.66%

Голосовать Гости не могут голосовать

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 19:31

Ми, здається, говоримо про різні речі.
Зовсім коротко. Перше. Я взагалі не беру до уваги тих, хто виконує правила виїзду. Я беру саме тих, хто ці правила порушує, таких - більшість.:

"нагадаю, я розглядаю виключно категорію порушників, яких більшість"
і "Ну що мається на увазі під словами "на загальних підставах"? Всіх без винятку, хто на іноземних номерах? То я про таке ніде не говорив" Якось протилежні речі кажете.
10 раз зазначаю- кожен випадок унікальний, так само як і номер Протоколу. Хто Вам дав інфу, що більшість з порушенням? То повідомте відповідні правоохоронні органи про такі факти, а не на форумі по клаві стукаєте. Встановити факт та притягнути до відповідальності не так "просто і прозоро".Порядок притягнення до відповідальності повністю встановлений МКУ, якщо ж буде порушення в процедурі то наслідки самі розумієте.
"В чому ще буде виражатись індивідуальність?" загляньте у МКУ, з Розділу 18 і далі.... Зверніть увагу Ст. 486 слово "КОЖНОЇ справи".
Як Ви там розумієте "шпарину" не дуже цікавить. Це ніяк не впливає на суть. Є законодавство яким врегульовано. Люди користуються. Держава нічого не може зробити. Щодо аес, то я не розділяю їх діяльність блокування доріг. :smile275: Нарешті вони під ВРУ поїдуть. :sm302: Як я розумію, вони відмовились від свого проекту про плату за перебування авто на бляхах тут ( ятеж не розумів такого) і тепер вони за зниження розмитнення та прибрати обмеження. Влада має йти на діалог. У якому вигляді це все вирішиться ніхто точно не знає. Але проблема є. :sm17_2:
  • 0

Lenker

Lenker

тачку на докачку

• Сообщений 10744
  • Гос. номер:ВН0095ХХ
  •  

Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 20:21

Хитро сделанные "бляховоды". Если бы их не кто не трогал, так бы и ездили дальше. Я уже говорил, сначала надо было требовать, а потом ввозить, а не через задницу - наввозили - а теперь требуют
ну ну, требуй. 

• 0
ехали, ехали... и наконец приехали

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 21:04

Перевищуючи швидкість, водій СВІДОМО порушує пдр. В більшості випадків покарання не настає. В чому принципова різниця між бляховодом? Сумою штрафу?
Тоді до якої суми "можна"?
  • 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 22:01

[quote name="Zdorov7" post="1074946309" timestamp="1504287100"
...
[/quote]
:facepalm:
Я виходжу з діалогу :) Щонайменше тому, що відповідати, а головне шурувати по екрану і бачити лише свій текст - над моїх сил :) Може досить оверквотити?

І вперше чую, що держава, навіть така, як наша, щось не може зробити ))) В не хоче, не доцільно, є протилежні зацікавленості - повірю. Не може - ні ))

А, і ще момент: до сраки, пардон, "індивідуальність" )) Досить нею козиряти в розрізі кожної конкретної особи, оскільки в темі мова іде не про процес, а про суть явища, яке сформоване великою кількістю осіб, які здійснили такі ж дії

Изменено: vlad9201, 01 Сентябрь 2017 - 22:01

А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)

... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...

Спойлер

PULYA

PULYA

Авторитет

• Сообщений 16333
  •  

Опубликовано 02 Сентябрь 2017 - 06:46

Вова, они сейчас придумали новую лазейку. Типа платят 8500 и второй раз наказать их нельзя и в статье не прописано, что машину нужно вывезти или забрать.
Мудрость - это когда задница успокоилась и уже ничего не ищет! (Жаль, что это не про меня)

Ник 78

Ник 78

Авторитет

• Сообщений 21315
  •  

Опубликовано 02 Сентябрь 2017 - 07:27

PULYA, это не сейчас придумали. Это платилось и раньше. Штраф входил сразу в весь пакет документов для авто 

Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
podpis_2016.png

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 02 Сентябрь 2017 - 08:22

:facepalm:
Я виходжу з діалогу :) Щонайменше тому, що відповідати, а головне шурувати по екрану і бачити лише свій текст - над моїх сил :) Може досить оверквотити?

І вперше чую, що держава, навіть така, як наша, щось не може зробити ))) В не хоче, не доцільно, є протилежні зацікавленості - повірю. Не може - ні ))

А, і ще момент: до сраки, пардон, "індивідуальність" )) Досить нею козиряти в розрізі кожної конкретної особи, оскільки в темі мова іде не про процес, а про суть явища, яке сформоване великою кількістю осіб, які здійснили такі ж дії

Про яке явище? Ви бачите авто на бляхах і записуєте їх всі у порушники- "більшість" як Ви зазначаєте.Ви знаєте точно у якому режимі авто ввезено, хто, як і коли? Я ж пропоную тоді, якщо це так, то притягнути їх всіх до відповідальності. Ви кажете не про "всіх". То хто ж тоді порушник. Які саме дії вчиняє особа за які передбачена відповідальність? Бісить- всіх поділяєте на групи- порушники і ні, хоча добре розумієте, що є процедура притягнення до відповідальності, як результат- постанова. Поки її немає- особа невинна. І то не є порушення. Кожний такий випадок митниця ДФС розглядає ОКРЕМО, всебічно, об'єктивно. А не тупо всім постанови катає. Ви це розумієте?

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6563
  •  

Опубликовано 02 Сентябрь 2017 - 08:32

Zdorov7,+1

Більше 1 млн. українців офіційно в Польщі.Відповідно вони більшість на бляхах.Людина законно поїде провідати родину на Україні.При теперішніму цькуванні і роздуванні мухи з слона подорож може повернутись в суцільне "спілкування"  з даїшніками.

• 0

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 02 Сентябрь 2017 - 10:11

Ну і щоб поставити крапку щодо"більшість" чи "меншість" з порушенням- відповідь ДФС (інфа за минулий рік) https://www.facebook...?type=3

Бо втомився пояснювати :sm12_:

І ще, порушення строку- це не є автоматом, що особа винна. Чого, та дивись Ст. 486 МКУ :ad_new:

Кожен факт розглядається відповідно процедурі. і встановлюється- винна особа си ні, протокол може і складуть, а от постанову не факт. то така особа не винна, порушення в її діях відсутнє.

Все "прозоро і просто" :sm13_:

• 0

Zachariasz

Zachariasz

"Нельзя угодить всем" ZOG

• Сообщений 48443
  •  

Опубликовано 03 Сентябрь 2017 - 22:25

bliakhy.jpg
  • 0
Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница, сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всём виноваты. :ukr:

Спойлер

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 03 Сентябрь 2017 - 22:40

Сегодня мудила на вектре б чуть не припечатал себе в зад октавию. Тупо резко по тормозам и повернул на лево ни с того ни с сего. До этого обгоны через двойную и шашки. Октаха реально чудом не впаялась.

Номера думаю сами понимаете какие если я в этой теме пишу.

• 0

Zachariasz

Zachariasz

• Сообщений 48443
  •  

Опубликовано 03 Сентябрь 2017 - 22:48

советские?  :sm13_:

• 0
Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница, сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всём виноваты. :ukr:

Спойлер

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 03 Сентябрь 2017 - 23:02

:sm17_2:

• 0

санек30

санек30

Авторитет

• Сообщений 2017
    DAF XF 105.
  •  

Опубликовано 03 Сентябрь 2017 - 23:27

На днях їхали до рідні на день народження,звичайно на таксі так як планувалось позловживати.Дзвоню в службу яку завжди викликаю,парк у них лачетті-логано-ланосовий відносно не старі більш менш прибрані автівки.І тут не жданно не гадано приїздить ауді 6 караван на бляхах з виду нічого так гарна на дисках,ну все їдемо на панелі ціла гирлянда горить від АБС до чека з первих матрів розумію що жоден аморт не працює і з переду в мене під ногами такий грохіт не наче молотком по наковальні,з іронією кажу драйверу у тебе щось трохи підстукує з права(хоча воно там кує реально), відповідь була очікувана: Та то ричаг а що я зроблю, щоб його купити треба місяць працювати,нехай собі стукає.Назад коли викликав фару сказав щоб цього хобота не присилали.

• 0

Zachariasz

Zachariasz

• Сообщений 48443
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 00:44

Та то ричаг а що я зроблю, щоб його купити треба місяць працювати,нехай собі стукає
Так запитав би у відповідь - навіщо він її купував, якщо утримувати не може?
  • 0

Спойлер

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 09:44

Сегодня мудила на вектре б чуть не припечатал себе в зад октавию. Тупо резко по тормозам и повернул на лево ни с того ни с сего. До этого обгоны через двойную и шашки. Октаха реально чудом не впаялась.

Треба якось тему завести, де всі охочі будуть описувати бачені ними дорожні ситуації з машинами на наших номерах)

На вихідних катнув 400 км, можу 5-6 випадків з відмороженими в тему долучити.

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  • Авто:Renault Grand Scenic '12 110FAP (EDC); Renault Scenic '13 110FAP (EDC);
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 09:59

bazl, візьми відсоткове співідношення і все стане на свої місця :ad_new:

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 10:08

bazl, візьми відсоткове співідношення і все стане на свої місця :ad_new:

За поїздку 5-6 неадекватів на укр. номерах і 0 на бляхах.

• 0

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 10:13

Смотря что считать адекватностью.
За 1000 км ни одного неадеквата.
Уставшие или не сильно внимательные были.
Всё относительно.

Но когда вот такое вождение то неадекватность на лицо.
  • 0

nemir

nemir

Немир, просто немир

• Сообщений 14709
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 10:29

Треба якось тему завести, де всі охочі будуть описувати бачені ними дорожні ситуації з машинами на наших номерах)

На вихідних катнув 400 км, можу 5-6 випадків з відмороженими в тему долучити.

ехал 27 августа на море

Заболбалси считать  :sm13_: . Реально мне места не было на дороге. Пока за фурой не пристроился. Она большая ее боялись :sm13_:

ЫЗ 

Видос не мой. Если шо

• 0
- Сахар будешь?
- Спасибо, я и так сладкий.

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 10:55

bazl, у мене інші спостереження, звісно погоджуюсь що є неадеквати і на українських бляхах, де вони дінуться якщо покарання мінімальне ... але власне хитрожопих, які вкинюються  в пробку чи їдуть суттєво перевищууючи швидкість де більше ( в відсотках) на євробляхах. Ти ж сам їздиш по львову і все бачиш на свої очі не можу зрозуміти чому впираєшся ? повторюсь так поци є на всі бляхах і на укр і на євро, але якщо взяти відсоткове співвідношення то на євробляхах їх значно більше.

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 10:55

Сегодня на мосту ехал, меня чуть фура не припечатала номера укр. еле успел увернуться..... и.//// Выложить видос?

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 11:09

nemir, в неділю їздив дорогами Румунії .... так от від Синая і до практичного самого Брашова (це десь 50км) була суцільна тягнучка з середньою швидкістю в 10-15км в годину. правда ніхто не вилазив і всі чемно їхали один за одним. ))

• 0

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 11:14

Сегодня на мосту ехал, меня чуть фура не припечатала номера укр. еле успел увернуться..... и.//// Выложить видос?

Зачем? Или ты думаеш у меня такого небыло или у других?
Фуры это отдельная тема. Тут нужно и самому быть на чеку бо тебя просто могут не увидеть особенно при повороте или перестроении.
Та же фигня с большими автобусами.

Я лично стараюсь не плестись за ними и рядом не ехать а обогнать или отпустить.
  • 0

nemir

nemir

Немир, просто немир

• Сообщений 14709
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 12:15

nemir, в неділю їздив дорогами Румунії .... так от від Синая і до практичного самого Брашова (це десь 50км) була суцільна тягнучка з середньою швидкістю в 10-15км в годину. правда ніхто не вилазив і всі чемно їхали один за одним. ))

эвропа

хоть и "цыгане"

238.png

• 0
- Сахар будешь?

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 12:26

І всі на бляхах)

А якщо серйозно, смисл спорити за відсоток туди-сюди? Той хто упереджено сприймає бляхоюзерів буде вже підсвідомо вихоплювати їх з потоку і фіксувати всі їхні косяки. Можу погодитись, що відсоток дтп на бляхах чуть більший і димлять на якийсь відсоток більше, але що то змінить?
Тут для законодавця робота. Або створити єдину базу всіх служб, що будуть брати участь в процесі контролю переміщення авто з іноземними номерами із змінами в законодавстві, або взагалі зробити всі схеми не вигідними, впровадивши адекватні розцінки на розмитнення. Нехай краще та штука баксів піде в бюджет країни, ніж має опинитися в кишені власників схем.
  • 0

nemir

nemir

Немир, просто немир

• Сообщений 14709
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 12:39

І всі на бляхах)

А якщо серйозно, смисл спорити за відсоток туди-сюди? Той хто упереджено сприймає бляхоюзерів буде вже підсвідомо вихоплювати їх з потоку і фіксувати всі їхні косяки. Можу погодитись, що відсоток дтп на бляхах чуть більший і димлять на якийсь відсоток більше, але що то змінить?
Тут для законодавця робота. Або створити єдину базу всіх служб, що будуть брати участь в процесі контролю переміщення авто з іноземними номерами із змінами в законодавстві, або взагалі зробити всі схеми не вигідними, впровадивши адекватні розцінки на розмитнення. Нехай краще та штука баксів піде в бюджет країни, ніж має опинитися в кишені власників схем.

учитывая что их уже на миллионы считают.

кстати вчера утром с этими номерами почти близнец моей заехал во двор.

сказать что на задних колесах нет развала :faceoff: это просто преуменьшить наверное :sm13_: .

а может это такой тюнинХ с мегаотрицательным углом задних колес? :sm13_:

• 0
- Сахар будешь?

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 12:42

Уже пишут про 3 милиона и завоз по 50 тысяч в месяц.
ХЗ так ли это но видя на дорогах много блях охотно верится.
  • 0

nemir

nemir

Немир, просто немир

• Сообщений 14709
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 12:44

Уже пишут про 3 милиона и завоз по 50 тысяч в месяц.
ХЗ так ли это но видя на дорогах много блях охотно верится.

едить колотить  :smile8: .

• 0
- Сахар будешь?

urec-dnepr

urec-dnepr

Авторитет

• Сообщений 3843
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 12:47

впровадивши адекватні розцінки на розмитнення. Нехай краще та штука баксів піде в бюджет країни, ніж має опинитися в кишені власників схем.

оце ти погарячился

• 0
Когда ты родился, ты плакал, а мир улыбался. Проживи жизнь так, чтобы умирая, ты улыбался, а мир плакал.

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 12:48

або взагалі зробити всі схеми не вигідними, впровадивши адекватні розцінки на розмитнення.

Ось тут +багато

Той хто упереджено сприймає бляхоюзерів

Повір, особисто я не сприймаю їх упередженно, ти сам знаєш що і у нас у львівській гілці є камради які їздять на бляхах і мої друзі також мають блахи, але є велика різниця між тим хто купив авто, слідкує за ним, дотримується всіх правил експлуатаії як то ТО, страхівка, виїзди, тобто користується легально ... і між тим хто завіз таке авто а далі користується вже тут нелегально користуючись тим що нема наразі механізму який би ефективно відсіював такі авто.

Я просто бачу що багато людей з тих хто придбав бляхи придбали їх тому що мають такий "хитрий"  характер, переважно такі люди лізуть повз чергу, намахують при подальшому продажу авто (я не про бляхи), і т.д. .... тобто у них такий стиль поведінки "по жизні", і дуже логічно що варіант з бляхами їх приваблює... і саме тому що вони в житті такі вони на дорозі ведуть себе так само ... а євробляхи в даному випадку є лише ідентифікатором. Так вони не перестали бути нашими співвітчизниками ... і не було б варіанта з блахами їздили б на старих бехах трійках на октавіях чи на зубилах .... як зрештою раніше і було ... як кажу бляхи просто є показником того наскільки ми любимо халяву на межі законності ....

більше всього мене особисто обурює в цій темі те що ті хто придбав євробляхи хочуть узаконити ці авто тобто зробити так аби їхнє нелегальне авто (за кордоном а відтак і в Україні) стало легальним тут. Ось цей фат обурює найбільше.  виглядає так що зараз ніби всі змирились що цього не буде. тому пішли бурління в іншому напрямку.

• 0

Cr-z

Cr-z

Авторитет

• Сообщений 40817
    Opel Insignia 1,6T
    Opel Vectra C
    Honda CR-Z
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 18:24

планують якісь міри http://www.opel-club.com.ua/news/2882

• 0
Sex есть как Опель - запроектированный, чтобы радовать...

З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661
Размещенное изображение

urec-dnepr

urec-dnepr

Авторитет

• Сообщений 3843
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 18:26

планують якісь міри http://www.opel-club.com.ua/news/2882

думаю пока не взлетит не пройдет 1-ое читание :sm13_:

• 0
Когда ты родился, ты плакал, а мир улыбался. Проживи жизнь так, чтобы умирая, ты улыбался, а мир плакал.

Cr-z

Cr-z

Авторитет

• Сообщений 40817
    Opel Insignia 1,6T
    Opel Vectra C
    Honda CR-Z
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 18:32

думаю пока не взлетит не пройдет 1-ое читание :sm13_:

время покажет :smile44:

• 0
Sex есть как Опель - запроектированный, чтобы радовать...

З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661
Размещенное изображение

urec-dnepr

urec-dnepr

Авторитет

• Сообщений 3843
  •  

Опубликовано 04 Сентябрь 2017 - 18:36

время покажет :smile44:

какая-то надежда в твоих словах...ты что не хочешь тачку на бляхах? Зинку ОРС например, недорого, за 50-60 тык злотых? 

• 0

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых