"нагадаю, я розглядаю виключно категорію порушників, яких більшість"Ми, здається, говоримо про різні речі.
Зовсім коротко. Перше. Я взагалі не беру до уваги тих, хто виконує правила виїзду. Я беру саме тих, хто ці правила порушує, таких - більшість.:
і "Ну що мається на увазі під словами "на загальних підставах"? Всіх без винятку, хто на іноземних номерах? То я про таке ніде не говорив" Якось протилежні речі кажете.
10 раз зазначаю- кожен випадок унікальний, так само як і номер Протоколу. Хто Вам дав інфу, що більшість з порушенням? То повідомте відповідні правоохоронні органи про такі факти, а не на форумі по клаві стукаєте. Встановити факт та притягнути до відповідальності не так "просто і прозоро".Порядок притягнення до відповідальності повністю встановлений МКУ, якщо ж буде порушення в процедурі то наслідки самі розумієте.
"В чому ще буде виражатись індивідуальність?" загляньте у МКУ, з Розділу 18 і далі.... Зверніть увагу Ст. 486 слово "КОЖНОЇ справи".
Як Ви там розумієте "шпарину" не дуже цікавить. Це ніяк не впливає на суть. Є законодавство яким врегульовано. Люди користуються. Держава нічого не може зробити. Щодо аес, то я не розділяю їх діяльність блокування доріг.