TPAKTOPICT, А это причём?)
Я тебе пишу о масле ты мне про уок.
Я о немцах а ты про сигареты.
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 07:46
Lenker, мне нравится читать твои фантазии про машины. Я никогда не сомневался, что ты перекрутишь написанное мною )
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 09:32
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 09:36
Щойно був свідком як Ауді а6 проїхало на червоне світло, ледь не збивши пішохода. Ви можете собі уявити моє здивування, коли я побачив, що на Ауді не бляхи, а українські номери!!!
Діло в тому, що якщо козел на укр. номерах зібє людину, його знайдуть.
А як на бляхах такий самий козел когось зібє, кого шукати? Як?
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 09:50
Зайди в розділ дтп, подивись як "шукають".Діло в тому, що якщо козел на укр. номерах зібє людину, його знайдуть.
А як на бляхах такий самий козел когось зібє, кого шукати? Як?
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 09:55
Зайди в розділ дтп, подивись як "шукають".
Ну-ну...
Хоча, ніщо не заважає зобов'язати всіх бляхоюзерів зареєструватися прізвище-авто/номер і внести в базу.
Як? Якщо 90% з них незаконні, 5-10 днів транзиту давно просрочені, ті що на рік вїхали також.
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 11:06
Сейчас в больничке полёживаю. Так вот в палате на проверку мотора лёг мужчинка работающий последние годы в Германии.
Так вот рассказывал что немцы к авто отгосятся хреново. Толком не ремонтируют, царапают и тд. Масло говорит половина вообще не меняют а тупо доливают.
Ну и про пробеги тоже говорил. Мол в год не менее 40 000 на дизеле.
Отакэ.
страна автосвалки.
одни увальни-инвалиды по дорогам ездят
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 11:27
А як на бляхах такий самий козел когось зібє, кого шукати? Як?вже один клубень шукає шукає бляховода
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 11:34
Це ти про що?
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 12:05
приводить примеры рыночных законов - вообще зверски
Украины - и рыночные законы - 2 разных понятия, которые не скоро еще будут вместе.
И это не из-за политикума, а больше из-за менталитета.
когда бабка сидит продает семечик на базаре, и поднимает цену, потому что уе вырос, извените, у меня всё
когда приводится примеры цен в других стран, то правильней приводить их в единицах
пример:
Германия
Opel combo 2005 гв - 2000 ед (эвро)
ср з/п - 3000-3500 ед (эвро)
Украина
Opel combo 2005 гв - 125000 ед (грн)
ср з/п - 7500 ед (грн)
Изменено: D1mastuy, 01 Сентябрь 2017 - 12:13
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 12:06
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 12:12
Lenker, мне нравится читать твои фантазии про машины. Я никогда не сомневался, что ты перекрутишь написанное мною )
а я за написанное Ленкером.
Захар- пишешь что таможка у нас такая же как и там....только там зп больше, на что и указал тебе оппонент.
Реклама!!!
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 12:25
Сейчас в больничке полёживаю. Так вот в палате на проверку мотора лёг мужчинка работающий последние годы в Германии.
Так вот рассказывал что немцы к авто отгосятся хреново. Толком не ремонтируют, царапают и тд. Масло говорит половина вообще не меняют а тупо доливают.
Ну и про пробеги тоже говорил. Мол в год не менее 40 000 на дизеле.
Отакэ.
врёт твой мужчина. Немцы относятся к тачкам, как к детям, у них культ авто! могу тебе накидать историй немаленькую тележку, о том как немцы продают своих "любимцев". Хотя, может твой мужчина толчётся среди ауслендеров?
и пробеги разные, сейчас у меня на хозяйстве ООА есть, брал у бабушки 80 лет с пробегом 52 тыка. Она один владелец за все годы!) Взяла с меня клятву, что я буду надлежащим образом за ней смотреть))
А есть тачки на фирмах, где пробег в год под сотню тыков
я очень рад, что тебе понравилось!) могу лично для тебя выпустить отдельным изданием, думаю что в коллекции твоих собственных домыслов на всевозможные темы оно займёт достойное место!
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 12:37
Захар- пишешь что таможка у нас такая же как и там....
Ты тоже начинаешь придумывать.
я очень рад, что тебе понравилось!) могу лично для тебя выпустить отдельным изданием, думаю что в коллекции твоих собственных домыслов на всевозможные темы оно займёт достойное место!
Думаю, что собирать макулатуру от людей, скучающих за растаможкой в 150 долларов, я не буду. )
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 12:41
Думаю, что собирать макулатуру от людей, скучающих за растаможкой в 150 долларов, я не буду. )))) такое ощущение, шо ты сидишь в кассе по приёму таможенных платежей!)) тогда тебе не сюда, тебе на форумы власть держащих
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 13:02
не видумуйvovan8706, не обьясниш.
Там позиция выгородить хитропопость и сделать бляшников порядочными и законопослушными.
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 13:53
вот
з кінцями
позиція така - є шпарина в законодавстві, її юзають.
ні-ні-ні, секундочку, не потрібно підміняти поняття
шпарина - це коли якесь питання не врегульоване, і користуються цією неврегульованістю. тобто, за певні дії немає відповідальності.
а тут люди умисно і реально йдуть на порушення законодавства... тому не треба про шпарини, а називаємо речі своїми іменами...
ну і як апофігей: анонсують мітинги, перекривають дороги і палять шини, щоб їх не покарали за свідоме і умисне порушення
що там Лавров казав?
Про законопослушність, тут святих нема. Швидкість перевищувати також не законопослушно.
і вбивати також не законослухняно
рамки законослухняності у всіх різні: у бляховодів її суттєво менше, ніж у тих, хто швидкість перевищує
"я так думаю" (с.)
Изменено: vlad9201, 01 Сентябрь 2017 - 13:54
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 14:32
Нововведения, которые фискалы предлагают ввести за нарушение таможенных правил, предусматривают штраф в размере 100% от стоимости авто и возможность конфискации транспортного средства, если максимальный срок пребывания машины на территории Украины превышен на двадцать дней.
Как объяснили ЭП в ведомстве, сейчас у правоохранителей отсутствуют механизмы для конфискации машины. "Такие транспортные средства могут арестовываться для обеспечения взыскания штрафа", — объяснили в ведомстве.
т.е. будут аукцЫоны
норм такая практика легализации авто старее эвро 5
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 14:32
Практично кожна людина порушить закон, якщо отримає від цього зиск і буде знати, що зможе уникнути покарання. Якщо, звичайно, таке порушення не виходить за рамки морально-етичних цінностей людини.з кінцями
шпарина - це коли якесь питання не врегульоване, і користуються цією неврегульованістю. тобто, за певні дії немає відповідальності.
а тут люди умисно і реально йдуть на порушення законодавства... тому не треба про шпарини, а називаємо речі своїми іменами...
ну і як апофігей: анонсують мітинги, перекривають дороги і палять шини, щоб їх не покарали за свідоме і умисне порушення
що там Лавров казав?
рамки законослухняності у всіх різні: у бляховодів її суттєво менше, ніж у тих, хто швидкість перевищує
"я так думаю" (с.)
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 14:37
не, я не против что бы уменьшили рассходы на растаможку авто. я только "ЗА"
Только этот закон вступает в силу "с ....." и действует для машин которые будут ввозится после того как закон вступит в силу.
А то, понавозили машин, а когда их начали прижимать, они митинги устраивают.
Цена на Газ устраивает ? отопление ? електроенергию ? цены на топливо ? Всё у нас уже хорошо ????
Хитро сделанные "бляховоды". Если бы их не кто не трогал, так бы и ездили дальше.
Я уже говорил, сначала надо было требовать, а потом ввозить, а не через задницу - наввозили - а теперь требуют.
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 14:40
Тут ще питання в кого рамки ширші
швидкість - дискусійне питання, як і поняття "перевищення" і "літають"
але питання дискусійне відносно: дтп і наслідки мають іншу відповідальність
перевищення швидкості - до 340 грн. (якщо це у межах +20 - +50)
порушення митних правил (там різні статті) - 1700, 8500 і 300% від сум... це значно важчі наслідки... а відповідно і порушення, які до таких наслідків призвели, є важчими
так що все прозоро і просто
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 14:59
))) такое ощущение, шо ты сидишь в кассе по приёму таможенных платежей!)) тогда тебе не сюда, тебе на форумы власть держащих
Покажешь форум такой? )
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 16:07
з кінцями
що там Лавров казав?
"я так думаю" (с.)
Ви справді вважаєте, що законодавством врегульовано чітко процедура притягнення до відповідальності?
Ну Ви ж вкурсі, що за порушення ПДР настає адмін. відповідальність (відповідно до наслідків цивільна і кримінальна), санкції он знаєте. Так ось, не беремо адмін, а скажімо ДТП з летальним наслідком. Як на перший погляд, винуватець очевидний, а в результаті ніякої відповідальності особа не несе. Не знаєте чому? Шпаринки? Чи досконалість, неврегульованість законодавства чи інше?
То чому ж тоді з'явились та катаються бляхи??? Ви бачили, чули представників митниці ДФС, поліції щодо цього питання?
Ще раз- кожний випадок індивідуальний! А заявляти, що всі бляхи- то поза законом, як мінімум показує не компетентність.
Хто винен у ситуації яка склалась? Водії блях?
Як бабці старенькі...
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 17:06
швидкість - дискусійне питання, як і поняття "перевищення" і "літають"
але питання дискусійне відносно: дтп і наслідки мають іншу відповідальність
перевищення швидкості - до 340 грн. (якщо це у межах +20 - +50)
порушення митних правил (там різні статті) - 1700, 8500 і 300% від сум... це значно важчі наслідки... а відповідно і порушення, які до таких наслідків призвели, є важчими
так що все прозоро і просто
Старенький але ж із змінами КУпАП, врегульовано порядок притягнення до відповідальності за перевищення швидкості, керування у стані алкогольного сп'яніння... - Все "прозоро і просто". Але ж Вам відомо, що не завжди особа яка притягається до відповідальності визнається винною та несе відповідальність встановлену законом
Щодо порушень та наслідків:
Ну і так для загального розвитку - кримінальна відповідальність буває м'якіша ніж за адмін порушення (порушення митних правил). ЄСПЛ відносить і митні правопорушення, які
розглядаються, мають ознаки, притаманні "кримінальному
обвинуваченню" у значенні статті 6 Конвенції захисту прав людини і основоположних свобод.
в 2- х словах- діяння і відповідальність яка передбачена у нас КУпАП, МКУ ЄСПЛ часто розглядає що справа за своєю суттю є
кримінальною. І їм фіолетово, що у нас це називається адміністративна відповідальність.
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 17:06
Ще раз, давайте не плутати тепле і м'яке.
У нас, схоже, різне розуміння "шпаринки". Для мене шпаринка - це неврегульована законодавством ситуація, яка дає здійснити певні дії, які наче і не зовсім гарно виглядають - може якісь моральні закони порушують, може збитки наносять, тощо - але відповідальність за такі дії не передбачена. Це - шпаринка.
Решта - уже не зовсім.
Беремо приклад з ДТП.
Так ось, не беремо адмін, а скажімо ДТП з летальним наслідком. Як на перший погляд, винуватець очевидний, а в результаті ніякої відповідальності особа не несе. Не знаєте чому? Шпаринки? Чи досконалість, неврегульованість законодавства чи інше?
Саме підгрунтя цього логічного ряду несе в собі помилку. Що значить "винуватець очевидний"? Винуватець очевидний тільки в тому випадку, якщо винуватець - сам водій, який порушив правила і забився. Дійсно, відповідальність не настане. В будь-якому іншому випадку буде хтось другий. Два авто? Значить вина може бути в одного водія, а може бути в іншого. Збили пішохода? То буде водій і пішохід. І в якому тут місці винуватець очевидний? Це перше.
Друге.
Беремо, припустімо, пару водій-пішохід.
Є 286-а, є труп. Є водій
Якщо він суб'єктивно не винен, а винен пішохід, який випав п'яним під колеса, то це не значить, що не передбачена відповідальність, а це значить, що водій не винен.
Якщо водій суб'єктивно винен, але в нього хороший адвокат, який поламав всі докази тому, що процесуальні документи неправильно складені, докази отримані з порушеннями, тощо, то це не значить, що відповідальність не передбачена, а це значить, що слідчий - безголовий, і хороший адвокат.
Якщо водій суб'єктивно винен, але хороші адвокати заносять наліво і направо, і все заминають, то це не значить, що відповідальність не передбачена, а це значить, що судді, експерти, лікарі, які видають липові довідки, слідчі, свідки, тощо - куплені.
Все, крапка.
Не буде безголовий слідчий шпаринкою, він буде безголовим слідчим.
Я б сформулював так.
Шпаринка - це поле дій, які прямо не дозволені, прямо не заборонені, мають в цілому негативні наслідки (неотримані збори, хтось чогось позбавлений, тощо), але не передбачена відповідальність. Не "відповідальність не настає", а "відповідальність не передбачена".
У випадку з бляхами відповідальність передбачена. Чому вона не настає? Тому що в копів немає права перевірити? Це не значить, що відповідальність не передбачена, це значить, що зв'язки між державними органами дибільні. Не настає тому, що в певного конкретного персонажа завезене поламане авто згнило в гаражі? То це не значить, що відповідальність за порушення законодавства не передбачена, це значить, що йому повезло і його не знайдуть.
Про тих, хто витримуючи всі норми, ганяє туди-сюди я ні слова не кажу. Якщо людина живе, припустімо, на Західній, через день ганяє туди-сюди, і користується таким авто, то які проблеми? А ми ведемо мову про тих, хто свідомо знає, що митні правила будуть порушені. І таких - переважна більшість. І не потрібно плутати шпаринки з ненастанням відповідальності.
Свідка підкупили, він заявив, що пішохід під колеса вліз. Це потягнуло за собою те, що дтп і труп є, а відповідальність не настала. То це що, шпаринка? Це не шпаринка, це підкуп свідка. Не можна говорити про те, що можна завозити, їздити і нічого не буде, бо поліцаї не мають права зупиняти. Це не шпаринка, а недосконалість, хоча це й тягне за собою те, що порушення є, а відповідальність не настала (інше питання, не настала на цей момент, чи не настане ніколи).
"То, что вы еще не сидите, это не ваша заслуга, а наша недоработка" (с.)
Ще раз- кожний випадок індивідуальний!
Немає кожного випадку індивідуального.
Індивідуальні випадки, це якщо на цей момент, коли необхідно було виїхати, авто реально розбите в тотал, знаходилось в ремонті. Але скільки воно було в ремонті? Тиждень, місяць? Чи 2 роки як мав виїхати, а коли взяли за тут, то "авто в ремонті було". І коли це реально був ремонт, а не потім підкладають документи, щоб уникнути вдіповідальності (Ауді с Черкас, посилання на реєстр судових рішень було в цій темі). Оце будуть індивідуальні випадки.
А все решта - дві групи
1. Ті, хто цілковито виконує вимоги законодавства щодо користування автомобілями з іноземною реєстрацією: завозить, виїжджає, не передає третім особам, тощо.
2. Ті, хто цього всього не робить.
Перша категорія - без питань. В тому числі, якщо строк прострочений із-за реального форс-мажору.
Друга категорія - також все просто: сплинув термін - виник факт порушення. І за якою схемою порушники завезли авто - за 10-тиденною, чи за річною - суті не міняє. І з якої причини не виконує: умисно чи тому, що продаванам повірив - також суті не міняє.
Вище в темі наводились відомості ДФС щодо пів-мільйона авто на бляхах. В усіх індивідуальні випадки? Та звичайно ні. А всього лише дві групи, названі вище.
Все. І не потрібно нічого ускладнювати.
Изменено: vlad9201, 01 Сентябрь 2017 - 17:10
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 17:37
Ще раз, давайте не плутати тепле і м'яке.
.
Опубликовано 01 Сентябрь 2017 - 18:29
"То, что вы еще не сидите, это не ваша заслуга, а наша недоработка" (с.) - завіяло працівником міліції
Дурниця
Причина- дивись перше речення, без образ
В темі багато перших речень. Яке саме?
"У випадку з бляхами відповідальність передбачена. Чому вона не настає? Тому що в копів немає права перевірити?"- Все ж "Просто і прозоро" І взагалі, до чого поліція до порушень митних правил- митного режиму?
Ми, здається, говоримо про різні речі.
Зовсім коротко. Перше. Я взагалі не беру до уваги тих, хто виконує правила виїзду. Я беру саме тих, хто ці правила порушує, таких - більшість.
Тепер стосовно тих, кто порушує.
Я для прикладу привів один із аргументів продавців єврономерів: "їздіть, поліція не має права перевірити". Це правда, поліція не має права перевірити, має право зупинити авто, але не має права перевірити митний режим. ДФС не має права зупинити. Відповідальність не настає. Але ж це не значить, що немає порушення митного режиму, за який передбачена відповідальність? (нагадаю, я розглядаю виключно категорію порушників, яких більшість). Та звичайно не значить. І порушення є, і відповідальність передбачена. Притягнути до неї нелегко. Але я не вважаю це шпариною в законодавстві, як уже говорив, для мене шпарина - це дещо інше.
Ну і ще, у Конституції України ч.2 Ст. 61 Юридична відповідальність особи має індивідуальний характер. Отже повторюю- кожен випадок притягнення до відповідальності унікальний, індивідуальний. "Вище в темі наводились відомості ДФС щодо пів-мільйона авто на бляхах. В усіх індивідуальні випадки". То чого ж тоді митниця ДФС всіх отих "порушників" не притягає до відповідальності, на загальних підставах???
Ну що мається на увазі під словами "на загальних підставах"? Всіх без винятку, хто на іноземних номерах? То я про таке ніде не говорив.
І знову ж таки.
Індивідуальність юридичної відповідальності має дві сторони: по-перше, особа не може бути підданою покаранню за чужі дії. Саме на цій підставі Конституційний суд визнавав неконституційною ст. 14-1 КУпАП щодо накладення на власника ТЗ стягнення за порушення, зафіксовані в автоматичному режимі. І по-друге, так, повинні враховуватись всі обставини, можливість пом'якшення покарання, тощо. У випадку розгляду адміністративної чи кримінальної встановлюється і особа, і її матеріальний статус, і мають місце "вилки": 15-20 нмдг, 3-8 років, тощо, і т.п. і т.д. Вірно?
Але, припустімо, 485 Митного не дає такої вилки, там чітко: 300% від суми несплачених платежів. Все. Тобто, індивідуальність будет полягати лише в особі, щодо якої виноситься постанова.
Там ще є статті на рахунок 1700 та 8500, але, здається вилки і там немає, є фіксована сума штрафу. Тобто, індивідуальність покарання буде закінчуватись на особі.
В чому ще буде виражатись індивідуальність? В нарахованій сумі несплачених платежів? Ну, можливо: один завіз Ланос, другий Х5. Але вилки, пом'якшень, відтермінування відпадуть.
Тому з огляду на особу індивідуальність буде. А з огляду на те, що варіантів ввезення всього декілька, то ситуація цілковито однотипна. І саме до загальної ситуації я і вів: немає індивідуальності в рамках цієї теми. Є ті, хто порушують, і ті, хто ні.
Ну а те, що повинна бути дотримана процедура, це само собою. І тут ми повертаємось до прикладу вище: а як зупинити? Поліція? Не має права перевірити дотримання митного режиму. Але ж це не означає, що факту порушення немає чи відповідальність не передбачена. Просто сидить в авто порушник, який крутить дулі. Це не є шпариною в законодавстві в тому вигляді, в якому я розумію поняття "шпарина". Ось до цього, знову ж таки, я веду.
Ну і повернемося до самих осіб. Як може власник такого авто йти на мітинг і вимагати легалізувати своє авто, якщо в нього все легально? Та ніяк, оскільки це абсурд. Тобто, сама ж, припустімо, АвтоЄвроСила, де-факто, визгала авто проблемними, як тільки з'явилась на арені і вперше сказала слово "легалізувати". І розуміє, що зміни можуть бути і що питання лише в тому, що це лишніх з пів-мільйона виборців. А якщо прикинути, що коли тато влетить на 500 тис. штрафів, то голосувати проти "злочинної влади" побіжать відразу мама і трое дорослих дітей, то і кілька мільйонів.
Так зрозуміліша моя позиція?
Тому так, "все просто і прозоро"
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых