Юстас, исходя из твоей идеи можно и на красный стартовать, главное что бы в момент проезда перекрестка, загорелся зеленый.
Ні-не згідно моєї ідеї,а згідно законодавства,на зелене світло можна знаходитись в будь якій точці перехрестя.Воно має бути вільним для руху.Виключення прописані тим же законодавством.
Ні, тількі на жовтий...
Ні вже навіть на рух зеленим- зроблять(теж) винуватим...І ти цього сам бажаєш...При чому бажаєш для всіх...
Шоб там не казали за приоритетність покарань за ступенем важкості, але всі, хто їздить на червоний, починали з їзди на жовтий. Тому ціль - запобігти дрібним порушенням, які поступово переходять у важкі... Це як вакцинація - на початковому рівні всім треба прищеплювати имунітет, щоб не було важкого перебігу захворювання...
от я читаю оце...І не знаю як донести...
Табурет не міг вплинути у перебіг подій...Панянка сама ,на протязі часу не могла себе спинити.Сама ж вибрала куди і як бити табурет.Саме вона створила і керувала ситуацією.Табурет-статист.Він не гальмував,не змінював траекторію руху.Взагалі нічого не робив...Просто рухався на зелене світло перехрестям...
А як що б туарег рушив на червоне, але повільніше, він опинився б в тому самому місті і теж мав би право там знаходитись?
Дякую,це гарне запитання...Щоб не робив табурет-панянка до кінця не відпускала педалі газу бажаючи проскочити перед/позаду табурета.Бачила,табурет,передбачала наслідки,але до самого кінця не схаменулась...
Табурет не міг змінити ситуацію,на яке б світло він не їхав...
До чого я веду.
Завтра (хтось) буде їхати на зелений,зелений,зовсім зелений...В нього влетить лохус...І будуть вміняти вину,за тонування,реєстратор на склі,зношену гуму...Будь що,що не впливає на результат ДТП,але є порушенням правил...
Не має в події вини табурета.