Юстас, ти згоден, що якби туарег стартував на дві секунди пізніше(на зелений), як того вимагают правила, то зіткнення в цьому конкретному випадку не відбулось б
Старт табурета і подія це два не пов'язаних між собою факти.
Якщо ти хочеш змінити час,то я збільшу швидкість табурета-і зіткнення не минуче...
Табурет у цьому сюжеті-статист,головна роль у лохуса.
Навіть у тисячу разів винуватого табурета-є обставина,що унеможливлює вплинути на події...Він не міг бачити і не бачив лохус.Не було в нього шансів змінити в момент події обставини-швидкість чи напрямок руху...В нього є одне конкретне право-вільне перехрестя при зеленому(не прижовтому!!!!)світлофорі
І він таки їхав на зелений світлофор.
Лоховодка летить...,від неї відстає і зупиняється червона машина,що приймає участь в перегонах...
Лоховодка приймає рішення давити на газ,хоча об'єктивно бачила невпинне прискорення і рух табурета.Саме в цей момент доля події-незалежно від ролі,винуватості будь кого і чого була в руках лоховодки.
Саме лоховодка була єдиним з водіїв,хто міг вплинути на розвиток подій...
Подію уникати в любому випадку повинна була саме лоховодка.І вона розуміла,що табурет її не бачить не буде гальмувати чи змінювати траекторію руху.
Лоховодка била свідомо,зряче-злочинно надіючись,на відвернення загрози для себе.
А зробила подію...
Будь які спроби навісити вину на табурета злочин.Злочин в першу чергу проти себе.
А почему моделирование направлено на повтор ситуации, а не на её избежание?
Тому,що той хто повинен був унеможливити ситуаці-нажав на газ,а не на гальма-перед!!!!червоним світлофором.
Долболохус неможливо уникнути.Він непрогнозовано вилетів на перехрестя.
ми тут на форумі можемо лише висловити свої думки і робити висновки. Для мене щоб зробити висновок про винність Туарега достатньо було побачити на відео, як він стартонув через перехрестя на жовте, а винність Зайцевої доводить те ж саме відео, де вона несеться на жовте і червоне. Так що "невинно засуджений табурет" потрібний не мені, а тобі.
Думати,а тим паче робити висновки треба виходячи з дій всіх учасників події...
Те як стартонув табурет-звичайна заздрість власнику...
Винність зайцевої не на відео,а в небажанні відвернути подію.
Изменено: Юстас, 08 Ноябрь 2017 - 14:32