Дронов не видит это его проблемы...
Давай я спробую ще раз донести...
У Дронова-нема взагалі(наразі) ніяких проблем...
Основна проблема у обвинувачення,як довести вину Дронова,що був на перехресті на зелене світло світлофора.
При цьому,докази,що добуті/зафіксовані з порушенням закону-судом не враховується.
Ті докази,що не вказують прямо на вину,або є сумнівними оправдовують Дронова,а не звинувачують...Це згідно закону.
В Україні(так записано в законодавстві)діє верховенство права...Спробуй міркувати згідно цієї тези і пазл складеться.
Та при чём тут лексус? Мы рассматриваем действия туарега! Отдельно! И он сделал всё, чтобы успеть в эту халепу вовремя... Именно в ДТП, а не в точку перекрёстка...
Табурет в момент події мав право бути на перехресті.Інше ти довести не можеш.Статті,що це забороняє нема.
Лексус зряче бачив табурет(якому вже!!!!зелене),але натиснув на газ і став вбивцею(тут евакуаторний правий)-хоча міг відвернути подію.
От і вся халепа...
Так ты сам становишься в один ряд с ними своими утверждениями.
Мені здається ти щось в собі втрачаєш... 
Подумай,що ти хочеш обговорити в цій темі подію чи мої твердження...
Робити висновки(щодо мене) того,що не стосується події...,я не рекомендую.З огляду на те,що моя толерантність може митєєво припинитись.
А треттє попередження мені б отримувати не хотілось...Навіть з огляду алегорій про моїх дітей та внуків...
Андестенд?