Muzzy, у меня открыта 21 апликуха.. работает нормально
У тебе в диспетчері задач 21 аплікуха? Та ладно. Покажи. Чи просто перераxyй, мені прямо скріншот не потрібен.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 15:15
У тебе в диспетчері задач 21 аплікуха? Та ладно. Покажи. Чи просто перера[CENSORED], мені прямо скріншот не потрібен.
блин, ну вот ты.. своеобразный..
могу выложить..
фото-вайбер-настройки-телега-сафари-блокудоку-фейспук-моно-почта-глово-календарь-часы-превед24-сообщения-апстор-телефон-вотсап-инста-камера-погода-калькулятор..
это реально всё открытое.. телефон летает.
Изменено: Manager, 03 Апрель 2023 - 15:16
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 15:20
блин, ну вот ты.. своеобразный..
могу выложить..
фото-вайбер-настройки-телега-сафари-блокудоку-фейспук-моно-почта-глово-календарь-часы-превед24-сообщения-апстор-телефон-вотсап-инста-камера-погода-калькулятор..
это реально всё открытое.. телефон летает.
Так із них реальні - Сафарі, Вайбер, Телеграм, Вотсапп і ФБ, все інше там для красоти має якийсь невеликий процес у фоні. Так і я можу на 2ГБ.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 15:23
Так із них реальні - Сафарі, Вайбер, Телеграм, Вотсапп і ФБ, все інше там для красоти має якийсь невеликий процес у фоні. Так і я можу на 2ГБ.
не буду спорить..
более того, читал, что у огрызка нет полноценной многозадачности..
но, оно оперативку не грузит и переключение между апликухами - практически мгновенное..
что еще нужно?
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 15:25
Подивився заради інтересу - 15 програм у фоні висить, включно з двома браузерами і трьома месенджерами, разом із системними процесами все це займає 1,6 ГБ. На Андрійкові 6.0, з 3 ГБ загальної оперативки. Приблизно ровесник твого, новим коштував десь 350 баксів.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 15:26
У файлі підкачки. І якщо РОМ швидкий, то може з нього підтягувати досить швидко. Але є сумніви, що аж настільки швидко.
Так, сумніви, щодо швидкості. Чи існувала 10+ років тому "швидка" ROM? І щодо ресурсу(як ти вже вище зазначав) тієї ROM - якою б швидкою вона не була - чи виходила б вона ті самі 10+ років дотепер?
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 15:35
Muzzy, честно, напрягало бы - слил бы.
даже цена - цена одной сделки (её небольшая часть). тогда почему-то хотелось обновить трубку.
а так - это лишь гаджеты.
ещё раз. не тулю за айпонты. выбор каждого. для хитро сделанных - брать андрюху.
просто, 10й год. сам офигеваю.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 15:47
Цікаво щодо файлів підкачки на Андроїді з фіксованими обмеженнями - це конкретна розбита частина драйву чи вона може бути у різних місцях (наприклад, кожен раз заново виділятися при включенні телефону)?
Якщо перше - з ресурсом буде біда. Якщо друге - на великому драйві може бути не критично, хоча все одно приємного мало.
Чи існувала 10+ років тому "швидка" ROM?
В описі айфону я типу пам'яті не бачу, але у його самсунгівського ровесника вже UFS 2.0, тобто існувала: https://www.gsmarena...6_edge-7079.php
Ну, 2.0, але не eMMC, будемо вважати швидкою.
А ось як у нього зі швидкістю: https://www.gsmarena...view-1314p6.php
Непогано було.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 15:54
Цікаво щодо файлів підкачки на Андроїді з фіксованими обмеженнями - це конкретна розбита частина драйву чи вона може бути у різних місцях (наприклад, кожен раз заново виділятися при включенні телефону)? Якщо перше - з ресурсом буде біда.Теж виникло логічне припущення, що файл підкачки постійно мігрує за якимось алгоритмом усереднення використання ячейок. Бо інакше фіксованій масив затирався б до дірок дуже швидко.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 16:35
В описі айфону я типу пам'яті не бачу
в 6s plus пишуть вже була NVMe. В порівнянні з UFS 2.0 - дуже гарно, але останні версії UFS майже зрівняли спроможності.
Так, щоб зрозуміло для пересічного - знайшов таке https://habr.com/ru/...er/blog/512654/
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 16:51
Понти то айфон,а на андроїді такої пам'яті хватить на любі задачі(особливо 16). То що на тому планшеті забилась пам'ять це сталося із-за особливостей його використання чайником.У андрюхи - не более чем понты насчет 8-16..
Нє,ну якщо використовувати телефон тільки для дзвінків,то звісно воно буде працювати.Оно реально нормально работает.
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 18:31
андрюха 8/256 уже выдал ошибку RAM перегружен.. ну, вот с какой херы-боры?.. у тебя ж там тупо 8 гигов.. а ты тупое чмо уже мозгами повесилось..
Я ж тебе говорил, то разводняк на установку приложения очистки памяти
Так, щоб зрозуміло для пересічного - знайшов таке
А тут ще кажуть, єпловкій проц краще працює з памятью
https://habr.com/ru/...er/blog/514158/
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 18:59
народ.. уровень моего пофигизма - я юзаю и огрызок и дрю и ноклу иногда.. не говоря о ХРюше ))
всем вам счастья и радозди в карман..
это лишь галимое железо..
Та позвонил, проверил почту, зашел в интернет..Нє,ну якщо використовувати телефон тільки для дзвінків,то звісно воно буде працювати.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 21:17
Дружина чомусь дуже захотіла айфон десь з місяць тому, бо на роботі усі підлеглі з ними. Ми з старшим сином умовляли місяць покористуватись нашими, просто, щоб спробувати. Не схотіла. Купили... 3й день "страждає", хоче знову андроїд).
Изменено: rogii, 03 Апрель 2023 - 21:17
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 22:06
Дружина чомусь дуже захотіла айфон десь з місяць тому, бо на роботі усі підлеглі з ними. Ми з старшим сином умовляли місяць покористуватись нашими, просто, щоб спробувати. Не схотіла. Купили... 3й день "страждає", хоче знову андроїд).
Треба було б/в купити, як би зайшов, то купили б новий, а б/в продали б майже за тіж гроші
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 23:31
rogii, если что, я наигрался с гаджетами.. меня смущала монобровь и аутентификация по морде лица..
дальше - посмотрим..
самсунг - больше никгда.
гугл - возможно.
сяоми - ну, хз.. это для студентов больше.. мне нравится ощущение алюминия в руке.. не пользуюсь чехлами и накладками принципиально..
Изменено: Manager, 03 Апрель 2023 - 23:32
Опубликовано 03 Апрель 2023 - 23:39
Да що хочеш. Андроід флагмани точно не гірше за огризок)
Ну і дарма, серед офіційних андроїд смартів, що поставляються в Україну, йому, мабуть, рівних нема.
по самсу - 100 раз пробовал в надежде, что догнали и 100 раз - гуано..
больше не хочу в принципе..
в плане дрю - мог бы поверить в гугл..
понятно, что за дурные деньги - железо должно быть толковое.. просто, смысл тратить дурные деньги на дрю..
как ни крути - это другая вселенная. тупо комп, который научили звонить.. вникать во все эти 3 кнопки или жесты - желания нет.. от слова - вообще.
Изменено: Manager, 03 Апрель 2023 - 23:41
Опубликовано 04 Апрель 2023 - 00:09
Тут треба дивитися на ситуацію інакше.уже чисто прикола ради, что может предложить андрюха, чтобы прямо повестись?..
допустим, +/- 500 уе пофигу..
В ігнорі - Vigors.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых