Мне помощь не нужна
Напиши коротко как ей получить ПМЖ сразу
Створи тему бо тут і попередження можу схватити.Якщо мови не знає на хорошому розмовному рівні то теми не створюй.Скинеш ссиль в приват на тему.
Опубликовано 25 Январь 2018 - 22:29
Bank, Можно работать и руками, тут каждому свое. Пример тех же строителей/моряков/дальнобоев это показывает. Просто у каждого свое понимание "хорошо", и тут ничего не поделаешь, огромная пропасть между простыми гражданами, что уже говорить о чинушах и тд
Опубликовано 25 Январь 2018 - 22:36
Зарабатывают типа много, но сезонно. Те же моряки работают 50% времени в год, потому ЗП дели на 2.Bank, Можно работать и руками, тут каждому свое. Пример тех же строителей/моряков/дальнобоев это показывает.
Опубликовано 25 Январь 2018 - 22:42
Bank, Ну айтишники и полно других ребят ведь тоже далеко не всегда в 6 топают домой, так что тоже можно сказать "не работа это, это жизнь по пути к семье". И осуждать одних или других неправильно ведь.
У всякого своя доля
І свій шлях широкий:
Той мурує, той руйнує...
Изменено: hugo-smk, 25 Январь 2018 - 22:43
Опубликовано 25 Январь 2018 - 22:53
в целом согласен. С заказчиком должен общаться проджект менеджер. Но конкретные задачи и ошибки заказчик присылает через систему управления проектом часто напрямую разработчику, то есть надо хотя уметь читать и отвечать письменно на английском.Лень редактировать цитату чтобы не овервотить, но это мнение на примере пары контор и не отражает общей картины. Если разраб общается с заказчиком, это не проекты, это аутстафф. В нормальной обстановке разраб не общается с заказчиком, ему платят за код, а не за ля-ля-ля
Опубликовано 25 Январь 2018 - 22:59
Только у одних причина, а у других - следствие. Инстинкт есть, а иметь некогоBank, Ну айтишники и полно других ребят ведь тоже далеко не всегда в 6 топают домой
Да, не все такие, но стиль работы такой. Семья только по графику рейсов, которые преобладаютВот з бабами ти помиляєшся.Є така порода ,що і в наручніках в темному підвалі знайдуть кому підмахнути.
Опубликовано 26 Январь 2018 - 09:12
Знайома, молода дівчина 25 років, їздить на три місяці через три в Голландію, прибирає в квартирах і особняках. Заробляє 1000+ євро в місяць. Потім на три місяці на ту ж роботу їде її подружка. Там вже як у себе вдома. Три місяці попрацювала і привезла 100+ тисяч грн. В рік 200+ тисяч.
І нафіга їм Фуджікура?
Изменено: bazl, 26 Январь 2018 - 09:20
Опубликовано 26 Январь 2018 - 09:41
І нафіга їм Фуджікура?
Вовочка приходит в школу и говорит учительнице:
– Марь Иванна! Я больше у вас учиться не буду – в Америку уезжаю!
– Это как, Вовочка? Почему?
– Да вот письмо пришло – мой дедушка в Америке ослеп, а у него ферма, два завода, пятнадцать магазинов. Трудно ему, надо помогать.
– А ты напиши дедушке, чтобы продал все, деньги в "Фонд мира" перевел, а сам сюда приехал. А мы над ним всем классом шефство возьмем…
– Марь Иванна, в письме ясно написано – дедушка ослеп, а не с ума сошел!
Изменено: Толик13, 26 Январь 2018 - 09:41
Опубликовано 26 Январь 2018 - 21:28
Тобто виходить, що два мужика заробили 45К за два тижні. Нормально :)
Ну и там расходы на тот же на амортизацию инструмента и топливо наверняка, хоть и за месяц небольшие, я думаю.
Чтобы работать головой, а не руками
И не ограничится этой суммой в перспективе к тому же.
ЗЫ мелькает инфа, что, с развитием искусственного интеллекта, дофига программеров уволят за ненадобностью в недалеком будущем...
Программировать будут просто на еще высшем уровне, так всегда идет развитие.
Опубликовано 27 Январь 2018 - 10:10
Ну и там расходы на тот же на амортизацию инструмента и топливо наверняка, хоть и за месяц небольшие, я думаю.
Казали , що шуроповерта вистачає 2 - 3 об'єкта .
Але у пацанів класний підхід до бізнесу . У них в бригаді є общак , в який вони кладуть 10% від каси . Ці гроші використовують на різні інструменти , і т.д.
Взагалі робота з цією бригадою , в моїй голові взагалі перевернула уяву про сучасних будівельників . Я вперше побачив будівельників які в своїй роботі крім лопат і молотків користуються ноутбуком . Думаю через кілька років в Луцьку з'явиться ще одна невеличка будівельна компанія.
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 27 Январь 2018 - 10:21
Знайома, молода дівчина 25 років, їздить на три місяці через три в Голландію, прибирає в квартирах і особняках. Заробляє 1000+ євро в місяць. Потім на три місяці на ту ж роботу їде її подружка. Там вже як у себе вдома. Три місяці попрацювала і привезла 100+ тисяч грн. В рік 200+ тисяч. І нафіга їм Фуджікура?
Це звісно добре і гроші хороші, але є одне але.
Це варіант поки їй 23-26 років, поїздити заробити трохи якось стартового капіталу.
Не такий вже і великий, а розтрати також є.
Там на депозит покласти, або квартиру купити і здавати, що б мати ще якийсь пасивний дохід.
Але якщо в дівчини зявляється сім'я, діти.
Вже по пів року в рік по європам не помотаєшся прибиральницею.
Тут в Україні вона на кого буде залишати чоловіка і дітей? На подругу?
Доречі на рахунок прибирання.
Брат замовляв клінерів в однокімнатну квартиру після ремонту, мебелі нема ніякої, пуста квартира.
37 квадратів.
Двоє чоловік прибирали 3-4 години, коштувало це 2000 грн.
Казали , що шуроповерта вистачає 2 - 3 об'єкта .
В мене є знайомий будівельник, йому інструмента вистачає на сезон не більше.
В його руках все горить.
Опубликовано 27 Январь 2018 - 14:01
Це звісно добре і гроші хороші, але є одне але. Це варіант поки їй 23-26 років, поїздити заробити трохи якось стартового капіталу. Не такий вже і великий, а розтрати також є. Там на депозит покласти, або квартиру купити і здавати, що б мати ще якийсь пасивний дохід. Але якщо в дівчини зявляється сім'я, діти.
В перспективі вийти заміж і залишитись в Голландії, в Україну на Різдво та Пасху.
В кожного свій вибір і даний варіант не дуже підтримую. Просто описав конкретну ситуацію.
Працює нелегально і в любий момент можуть взяти за жо..попку.Тоді прощай ЄС на 5 років.Навіть в Польщу на колубніку не зможе поїхати.
Та щось не беруть вже кілька років. Ні від кого не ховається, їздить куди хоче. І як її взяти? Облаву на часний особняк? Так скаже, що в гості приїхала. Господарі підтвердять.
Опубликовано 27 Январь 2018 - 14:08
В перспективі вийти заміж і залишитись в Голландії, в Україну на Різдво та Пасху.
В кожного свій вибір і даний варіант не дуже підтримую. Просто описав конкретну ситуацію.
вийти заміж і залишитись в Голландії - тут, дуже суб'єктивне і особисте
В кожного свій вибір - а тут об'єктивне такі да...
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых