Та ні, дякую, я не настільки обізнаний з комплектаціями ескейпу, щоб сперечатись в профільному чаті). Коли 2 роки тому вибирав авто, то теж думав про ескейп та едж, але ескейп відкинув майже одразу, а едж не потянув по бюджету.
Якщо в ескейпі дійсно звичайний класичний автомат і не має робота взагалі, то це звичайно дуже великий плюс).
АКПП на форді Ескейп називається 6f35. На всіх (1.5 1.6 2.0 2.5) двигунах. 2.5 - самий надійний, але комплектації бідні, і повного приводу не буває. 2.0 дорестайл - другий по надійності, бувають всі (S SE Titanium) комплектації і повний та передній привід. 245 коней їде приємно. Якщо катати так щоб вітер в вухах шелестів - 17/18 витрата палива. Якщо катати щоб не відставати від інших - 13/14. Це по місту. Далі йде 1.5, по надійності. За нього не буду розповідати бо...воно 1.5. Потім 2.0 рест. Його не радять. Там з двигуном зробили єрунду. Потім 1.6. Тачка вогонь, я прямому сенсі слова. В США кажуть навіть відзивна компанія була бо горять вони як сірники на дорогах.
2.5 - легко ходить 250+. 2.0 дорест близько до 2.5. І повний привід і багаті комплектації. Люди, катаючи Тігуан, були приємно вражені (надійністю, динамікою, іншим) покатавши Ескейп 2.0 дорест в хорошій комплектації. Відповідно на ньому я і зупинився. Хоча ще є рестовий Компас Трейлхоук, але там потрібно брати послі 2017 року, буде атмо (тобто їхати воно будет так собі), але є приємні асистенти для їзди по бездоріжжю, серйозному (що мені, не треба, бо вибираю кросовер для міста/траси). І ціна буде за компас висока. Якось так.
Стосовно ЕДЖА. Скільки мелькали в потоці - погляд не чіпляють. Можливо ця автівка поки ще не для мене, потрібно ще пожити (якщо вдасть) років 5/7 та ще трохи "роздобріти" в розмірі живота.
Изменено: alexmk82, 28 Январь 2023 - 21:26