ну ладно вам...це ж тема "флуд". ви мене трошки під тролили, я вас.
В чому суть:
1) седан це є ліквід. Перший раз тут почув що седан це не ліквід. Седан це классіка. Ви мене універсалами тролили, я вас седаном. Хоча я й справді люблю седани...і хечі і даже універсали і все шо на шару)))
2) мені 25. я й справді перекуп... но фішка моя "продавати" людям машини. То есть покупкою займається в основному скажімо так - компаньон з яким я працюю. А от я продаю. Кстаті перекупів не люблять в основному як раз за те що ВПАРИЛИ "гарну" машину...де там він купив її всім все одно. То есть перекуп це той хто кидає\найо6ує\розводить людей. А по іншому ні як. Ми ж перекупи ЗЛО... От хозяєва продають гарні машини,а я ні. Я думаю ви поняли...
3) я й справді хотів купити астру Н в седані, оту ссилку що тут давав...Там реальний хозік. Толкова драчка, хозяйська.
Зря Юстас казав що то корч...Чел її реально обслуговував, при чому сам.
4) я відмовився. Юстас був прав... Кузовщина.....Торба...Її тупо НЕ має... Морда то є...а інше? хахахаххах тіки в Росії і тіки по космос ціні...ляда багажника --- 500уе це якшо самі в Пітер приїдете чи Краснодар...Двері тож космос...Їздити весь час і стріматься щоб її не бахнути -- не хочу.
5) Я вам вже казав -- я займаюся дном ринку --- вази-зази і део...і колимаги іномарочні около 90 року випуску. Тому опиту в авто по 7000 уе, наприклад, мало.
6) я добре знаю конструкцію ваз 2109, ну там ланоса... бо десятками переробив їх...в чому суть...я купив машину---я її продав і особо в її конструкцію\мінуса\плюса не внікав. Це всякі іномарки 80-90х...тіпа шкода форман, хундай поні...акцент 01 року...і так далі
7) Психологія. Професійна деформація. Для мене машина...це тупо товар...ну Комбо моє хай ні. Це ласточка член сім'ї...бо воно в мене іще до того як я став перекупом. А все інше отак--- купити для себе машину - треба вигідно--хозяйську--не дорого---їздити не довго---поки не чала мозги парити\або начала --- продати -- плюс мінус вернуть гроші---наступна машина...Мені все равно на машину...я щас на копейці 74года їзжу...цілий місяць. Все равно. Їздив на фокусі 6 річному, продав -- сів на таврію --- пофіг... аби не пішком...міняв машини і буду...але чогось хочеться щось з опеля)))хз чого так.
8) хз що ще написати...я ж казав...з астрою не зрослося...і добре. Крутитиму соседа на пассат б5...поки 5.4хоче...дорого))) ну і не спіша шукатиму нормальну астру G чи Н. або вообще іншу марку.
Ребят вибачаюся що багато лишньго написав...