Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Флуд про вибір автотехнічні аспекти

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
5336 ответов в теме

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 25 Апрель 2017 - 22:36

Тема виділена з "Продажного флуду", переважно містить обговорення технічних подробиць.

Обговорення особливостей професії і корисні повідомлення, які були актуальними переважно на момент їх написання, залишаються у "Продажному флуді".

Також сюди виносяться аналогічні повідомлення і обговорення з тем "Продам быстро... недорого. Дрин-тин (с)" та інших великих тем розділу.

Сенс виділення - щоб технічна інформація, яка може мати якусь цінність як корисна або хоча б цікава, не губилася у комерційних темах на сотню сторінок, де основне наповнення стає застарілим вже через декілька місяців.

• 0

andreybelov

andreybelov

Авторитет

• Сообщений 3519
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 06:34

Та вся она стремная) но ездить можно. Ступичные подшипниуи не меняются отдельно, а ступица три тыщи стоит. В 1.8 моторе теплообменник, но это лечится. Гидриков нету, на пропане чаще клапана регулировать. Проводка задних дверей ломается. Электроники много по сравнению со старыми опелями, затоткузов не гниет если краска целая. Обязательно опком и ноут взять, пробег втмозгах прочитать.
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 07:04

От думаю купити машину... Тігру продав...Вже місяць ганяю на копейці 74року :sm17_1: ...уууухххх Агонь) Але треба щось покраще на зиму брати... Хочу Астру Н...та іще й аби в седані...та щоб на 1.8... :sm42:. Чогось її дизайн нравиться. Спецефічний такий...Але ж вибір їх таких...10штук на всю країну... Вроді вже й найшов таку машину, з хозіком цілий час балакав...найшов косяки мотора 1.8хеr в гуглі... Але ж в цілому -- що іще стремне може бути? рульове? електроніка?

Астра Н сама практична у хетч та каравані-відсутні проблеми з кузовними з/ч...

Якщо є бажання 1.8 двигун-шукати Z18XE(125л.с./встановлювався до2010р. включно)Це старий,надійний товариш що прийшов у цей кузов з Астро Г.

Відсутні шестерні,теплообмінники,керовані термостати,штучно підвищена температура двигуна,потреба в регулюванні зазорів клапанів(компенсатори),мембрани КВКГ ,маслоохолоджувача,та ін дроч що був встановлений в угоду екології на 1.8ХЕR.

Цей двигун частенько комплектувався звичайним автоматичним гідротрансформатором,а не ізітроніком...

Знайти такий екземпляр не легко,але воно того варте.Половина проблем відсіється завдяки правильному двигуну та коробасу.

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Omelya

Omelya

Поселенец

• Сообщений 122
    Opel Combo C 2004 1.7 dtl
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 09:24

Якщо є бажання 1.8 двигун-шукати Z18XE(125л.с./встановлювався до2010р. включно)Це старий,надійний товариш що прийшов у цей кузов з Астро Г.

Відсутні шестерні,теплообмінники,керовані термостати,штучно підвищена температура двигуна,потреба в регулюванні зазорів клапанів(компенсатори),мембрани КВКГ ,маслоохолоджувача,та ін дроч що був встановлений в угоду екології на 1.8ХЕR.

Цей двигун частенько комплектувався звичайним автоматичним гідротрансформатором,а не ізітроніком...

Знайти такий екземпляр не легко,але воно того варте.Половина проблем відсіється завдяки правильному двигуну та коробасу.

Та да хо 1.8...надоїло тошнить...в мене всі мої машини були в районі 70 +- коняк мали...

ну я найшов за 6000уе 2008год, є підкраси. базова комплектуха. седан кпп механіка. 1.8хер на 140лсі гбо. чел каже, що він з його дідом) хозіки з салону...ну так десь з 50-60хв балакали...тіпа щас 145 000км. всю ходовку перебрав, прокладка теплообмінника міняв два раза, ну і тіпа два раза масло попадало в антіфріз...а оце вже погано для радіаторів...

ну і так дофіга чого робив.

я в ітогі задумався хіба опель так оце сипеться?

каже з бочин на даний момент інколи АБС засвітиться і якась обагащенна смесь...

але на вид класно смотриться...така іще "сочна" машина...бо обично коли пробігу 300 000км то вже сочності не має...але це все фото...

а що скажете по ціні?

Та вся она стремная) но ездить можно. Ступичные подшипниуи не меняются отдельно, а ступица три тыщи стоит. В 1.8 моторе теплообменник, но это лечится. Гидриков нету, на пропане чаще клапана регулировать. Проводка задних дверей ломается. Электроники много по сравнению со старыми опелями, затоткузов не гниет если краска целая. Обязательно опком и ноут взять, пробег втмозгах прочитать.

та отож погано бо не має опкома...хотів на Тігру купити...та так і забив на це...

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 09:51

1.8хер на 140лсі гбо. чел каже, що він з його дідом) хозіки з салону...ну так десь з 50-60хв балакали...тіпа щас 145 000км. всю ходовку перебрав, прокладка теплообмінника міняв два раза, ну і тіпа два раза масло попадало в антіфріз...

я в ітогі задумався хіба опель так оце сипеться?

:sm13_: :sm13_:

Нє опель-надійний автомобіль!Якщо:

але на вид класно смотриться.

Нада брать...

У Черкасах є клубень що на цих авто/моторах зуби з'їв...

Купиш автівку-набір ключів/головок і будеш щасливим власником.

Що сам не відремонтуєш-допоможем не словом так дєлом...

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Tank89

Tank89

Старожил

• Сообщений 284
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 10:12

Астра Н сама практична у каравані

Ось це просто найжирніша комплектація, яку знайшов

https://auto.ria.com...h_30874255.html

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 10:51

Tank89,

Жир...,аж капає)

• 0

Ремонт,Консультації,

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12084
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 11:01

Tank89,

Жир...,аж капає)

Той самий варіант:

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 11:53

Той самий варіант:

Якщо пошукати то зустрічається...

Пробіг звичайно під сумнівом,а так-жир!

• 0

Ремонт,Консультації,

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 16:10

Хочу Астру Н...та іще й аби в седані...

Але ж в цілому -- що іще стремне може бути?

Кришка багажника може почати іржавіти через пару років. Саме у седані. Це у купленого новим. У купленого зараз вона, звичайно, вже декілька разів перефарбована, бо після фарбування вона через певний час іржавіє знову.

• 0

Sprand9l

Sprand9l

Старожил

• Сообщений 342
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 20:10

Владею Astra H сарай z18xer на автомате айсин 1.5 года, проехал 20к. Пригоныш, смотано 50к, но я знал об этом, итого сейчас пробег 230к.

За это время:

тек теплообменник наружу маслом, поменял прокладки, промыл систему ОЖ 

термостат перестал открываться (устал), заменил на крузовский

был нерабочий кондер (компрессор умер, дыра в радиаторе)

прокладка под клап крышкой (классика для опеля)

газ воткнул, клапана регулировать надо с газом раз в 30к

расход в городе 11-12 газа, с кондером и зимой чуть более

текла прокладка под крышкой маслонасоса (замена, тот еще геморрой)

каталик на месте в очень хорошем состоянии, следов вскрытия банки нет (может меняли выхлоп вместе с каталиком там)

менял помпу, комплект ГРМ, несколько раз масло в моторе , масло в АКПП, колодки с дисками сзади (поведен был диск)

Итого: 1800 уе без топлива с установкой газа, регистрацией, страховками, вышеперечисленными ремонтами.

Авто полностью устраивает по многим параметрам (клиренс, динамика, рулежка, относительный комфорт, размеры салона, дизайн, езда зимой (работа печки, время прогрева) за свою цену.

Шумоизоляция практически отсутствует, сделать самому не проблема

z16xer не особо будет дешевле (хоть и бывает без теплообменника, остальное все очень похожее), но жрать на механике будет на 1-2 литра меньше.

робот не советую совсем, с 2010 года пошла вроде двустороння оцинковка.

Но советую сначала покататься на авто, как по мне подвеску сделали в угоду рулежке (ну насколько можно так ее назвать с учетом балки сзади), и как минус - чуть жестковатая (резина 205/55/р16). Хотя это может старость уже....)))))

Изменено: Sprand9l, 07 Сентябрь 2021 - 20:25

• 0

Omelya

Omelya

Поселенец

• Сообщений 122
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2021 - 23:16

Владею Astra H сарай z18xer на автомате айсин 1.5 года, проехал 20к. Пригоныш, смотано 50к, но я знал об этом, итого сейчас пробег 230к.

За это время:

тек теплообменник наружу маслом, поменял прокладки, промыл систему ОЖ 

термостат перестал открываться (устал), заменил на крузовский

был нерабочий кондер (компрессор умер, дыра в радиаторе)

прокладка под клап крышкой (классика для опеля)

газ воткнул, клапана регулировать надо с газом раз в 30к

расход в городе 11-12 газа, с кондером и зимой чуть более

текла прокладка под крышкой маслонасоса (замена, тот еще геморрой)

каталик на месте в очень хорошем состоянии, следов вскрытия банки нет (может меняли выхлоп вместе с каталиком там)

менял помпу, комплект ГРМ, несколько раз масло в моторе , масло в АКПП, колодки с дисками сзади (поведен был диск)

Итого: 1800 уе без топлива с установкой газа, регистрацией, страховками, вышеперечисленными ремонтами.

Авто полностью устраивает по многим параметрам (клиренс, динамика, рулежка, относительный комфорт, размеры салона, дизайн, езда зимой (работа печки, время прогрева) за свою цену.

Шумоизоляция практически отсутствует, сделать самому не проблема

z16xer не особо будет дешевле (хоть и бывает без теплообменника, остальное все очень похожее), но жрать на механике будет на 1-2 литра меньше.

робот не советую совсем, с 2010 года пошла вроде двустороння оцинковка.

Но советую сначала покататься на авто, как по мне подвеску сделали в угоду рулежке (ну насколько можно так ее назвать с учетом балки сзади), и как минус - чуть жестковатая (резина 205/55/р16). Хотя это может старость уже....)))))

а за скільки купляли? бо я щас торгуюсь на 5.5уе з господарем...а він 5.8хоче. але ця машина базуля але газ є. ну й підкраси є...ну тіпа почти всі косяки по мотору переробив і ходову теж...

Ось це просто найжирніша комплектація, яку знайшов

https://auto.ria.com...h_30874255.html

бачив її, кльова така...але ж пригонка - там не сторгуєшся сильно + можуть бути скриті на продаж бока + пробіг хз який...

Просто не любив і не люблю універсали вообще...ну пасат Б6 іще може...дизайн жесть...а грузи возить,то в мене комбо є вже 10год...Вважаю що як хочеться возить і грузи і людей = купіть пирожка пасажирського. ХЗ. чисто моя думка.

Хечбек взяв би але він малий...тость чисто зовнішній вигляд не солідний, а от седан те що треба, та й він наче довше від універсала.

Купе,як на мене, самий страшний.

Є іще кабріолет...не погано...даже тіпа круто. Бачив їх пару штук, розглядував,зрівнював з тігрою але не хочу...тігри хватило.

Тіки седан або варіант Шари, то тоді пофіг на кузов,як шарік попався то й на сараї їздити можна.

І от тут проблема:-

Седанів мало, на 1100машин,що продаються на авторіа - тіки 90 седанів,а з них на 1.8 вообще 9машин... Тость на 100 машин тіки 1 яка мені треба...

• 0

andreybelov

andreybelov

Авторитет

• Сообщений 3519
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 03:47

А в z14xep еще и цепь в приводе грм) но его не седан вроде как не ставили. Вообще седан самый бестолковый тип кузова. Любовь к седанам у нас это пережиток совка. Понимаю если машина е или ф класса, но астра ц класса должна быть хэтчем) имхо конечно. Насчет жесткости подвески, у меня 15-е диски и резина 205/65, весьма ничего по нашим дорогам. Пробовал 215 и даже 225/60, ничего хорошего кроме вида. Такой же дешевый понт как кузов седан)

З.Ы. ну и песенка в тему)

https://youtu.be/6lyc5nDzyJw
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 06:30

Просто не любив і не люблю універсали вообще.

Тіки седан

Якщо приїде в зад-думка сильно зміниться...

А в z14xep еще и цепь в приводе грм)

Якщо не брати до уваги заслонки Твінпорта,то чудовий двигун...Не потужний,але при належному догляді надійгий як автомат Калашнікова.

бачив її, кльова така...але ж пригонка - там не сторгуєшся сильно + можуть бути скриті на продаж бока + пробіг хз який...

бо я щас торгуюсь на 5.5уе з господарем...а він 5.8хоче. але ця машина базуля але газ є. ну й підкраси є...ну тіпа почти всі косяки по мотору переробив і ходову теж...

Як можна переробити всі косяки по цьому мотору якщо він прям новий з заводу-косяк? :sm13_: :sm13_:

Важко пригадати ще один такий Опелівський двигун який так постійно підсмоктує кошти...

• 0

Ремонт,Консультації,

nick6482

nick6482

Авторитет

• Сообщений 2855
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 07:14

должна быть хэтчем

Были у меня и седаны и хетчи. Сейчас универсал, больше другого кузова не хочу. Скажу так немцы не дураки, у них как авто чуть побольше размером - то универсал, а если поменьше - кабриолет :sm13_:

• 0

Omelya

Omelya

Поселенец

• Сообщений 122
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 08:06

А в z14xep еще и цепь в приводе грм) но его не седан вроде как не ставили. Вообще седан самый бестолковый тип кузова. Любовь к седанам у нас это пережиток совка. Понимаю если машина е или ф класса, но астра ц класса должна быть хэтчем) имхо конечно. Насчет жесткости подвески, у меня 15-е диски и резина 205/65, весьма ничего по нашим дорогам. Пробовал 215 и даже 225/60, ничего хорошего кроме вида. Такой же дешевый понт как кузов седан)

З.Ы. ну и песенка в тему)

https://youtu.be/6lyc5nDzyJw

на седані вроді тіки 1.6 хєр і 1.8хєр тішо з фазокрутілками. на 1.8 ще автомат міг бути. Тіки два мотора.

Пережиток совка це те що люди на останні гроші купляють машину + одна в сім'ї. Тость людям не понять,що якщо я їзжу на кабріолеті(2 местна машина і багажник малий) АЛЕ в мене є іще опель комбо. В цю машину я скільки всього загружу що універсал рядом не стоїть. Так то.

Люди ж привикли купити ОДНУ машину на всі гроші -- тому беруть універсали...Це я кажу як перекуп. просто массово беруть на останні гроші. А я от собі беру не на останні та й так чисто купляю --- хочу ЦЮ, от захотілося і всьо тут))) вона буде на 90% жоповозка для мене одного на роботу і по месту їздити, а всі її грузи в 90% будуть пакети з магазинів. А для реальних грузів взяв комбо в мами, її дав свою машину та й все. Таким фокусом я на тігрі їздив але при цьому не мав проблем з грузами...

Были у меня и седаны и хетчи. Сейчас универсал, больше другого кузова не хочу. Скажу так немцы не дураки, у них как авто чуть побольше размером - то универсал, а если поменьше - кабриолет :sm13_:

Мені завжди нравиться як хтось з знайомих каже: - та я в свій універсал загружу скіки всього, що капец просто...ну і гадять багажник моєї машини(обично в мене маленькі машини були)...А я кажу ти забув що в мене комбо ще є...і ту ди ж добавляю --- скутер влізе в твій універсал? а здоровий холодильник? а два? а пральна машинка? а бетономішалка? В відповідь тиша...або деякі сусіди кажуть так ти що часто так возиш ті холодільники? а я кажу що ви самі відповіли на своє питання що можна обійтися й мленькою машиною.

Короче я завжди прав))))))

Я собі купляю машину по дизайну в першу чергу --- хочу ЦЮ, от захотілося і всьо тут)))вона буде на 90% жоповозка для мене одного на роботу і по месту їздити, а всі її грузи в 90% будуть пакети з магазинів. А для реальних грузів взяв комбо в мами, її дав свою машину та й все. Таким фокусом я на тігрі їздив але при цьому не мав проблем з грузами...

Якщо приїде в зад-думка сильно зміниться...

Якщо не брати до уваги заслонки Твінпорта,то чудовий двигун...Не потужний,але при належному догляді надійгий як автомат Калашнікова.

Як можна переробити всі косяки по цьому мотору якщо він прям новий з заводу-косяк? :sm13_: :sm13_:

Важко пригадати ще один такий Опелівський двигун який так постійно підсмоктує кошти...

неа, хватить мені 1.4хеп, награвся я коло нього з тігрою...та й тупий. фух...ото одне шо економний...неа хо що потужніше...

ну хіба вже такий хреновий 1.8хєр? як я поняв на астрі Н обичний 1.8 який, ви рекомендуєте, ішов десь 04-07роки...по з 8 року я тіки хєрИ бачу.

тут його хвалять:

я чого розпитую за ці всі недостатки щоб їх СРАЗУ побачити, тость всовують мені машину чи ні? от і все. а те що там через 20 000 навернеться мембрана в клапанній кришці, чи шо там іще? катушка навернеться чи фазовращатель...то блін аби щоб не сразу...

ну і тому розпитую за больні місця окрім мотора...

ще ж є салон...кондер, печка, електрика, рульове,стартери,генератори...тость ну хз...коробка? кстаті хтось казав що механіка погано переварює мощні мотори? тут ф17 стоїть?

• 0

Андрюха 1981

Андрюха 1981

Авторитет

• Сообщений 974
  • Гос. номер:ВЕ5883АС
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 08:15

Без образ, Сергію, але раз флуд, то флуд. Мабуть, не один я не міг спочатку зрозуміти значення слова ТОСТЬ. Треба в сусідню тему записати це слово, десь тут про перли суржику

Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk

Изменено: Андрюха 1981, 08 Сентябрь 2021 - 17:54

• 0

nick6482

nick6482

Авторитет

• Сообщений 2855
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 08:21

Я собі купляю машину по дизайну в першу чергу

Ну если можете себе такое позволить, то я могу только вам позавидовать.

Мне для каждодневного перемещения и смарта хватило бы, но иногда едем всей семьей - надо 4 человека посадить, это уже выходит нужен второй авто.

Часто своих родителей и жены вожу с дачи\на дачу (у них дачи в одном дачном кооперативе) - выходит в салоне 5 человек + полный багажник, иногда универсал до потолка засыпан - это вышел уже 3-тье авто.

При поездке на азов с семьей, не мешал бы бус, потому что жена шмоток берет на все случаи жизни. Это вышло уже 4- авто.

Я блин, столько не зарабатываю, чтоб купить, обслуживать, да и еще где-то хранить весь этот автопарк.

Вот и выходит, что из всех кузовов универсал больше всех удовлетворяет мои потребности.

Изменено: nick6482, 08 Сентябрь 2021 - 08:23

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 09:11

неа, хватить мені 1.4хеп, награвся я коло нього з тігрою

У тебе тігра прям з салону була придбана???

Грався ти з ним через чужі гріхи,а не через недосконалість двигуна

ну хіба вже такий хреновий 1.8хєр?

чудовий двигун-сервісмени з продажниками з/ч постійно на ньому руки гріють.

як я поняв на астрі Н обичний 1.8 який, ви рекомендуєте, ішов десь 04-07роки...по з 8 року я тіки хєрИ бачу.

Зверху ж написав-по 10 рік включно.

..коробка? кстаті хтось казав що механіка погано переварює мощні мотори? тут ф17 стоїть?

про коробку ніхто не казав...Всі знають,що не переварює...

Так ф17 стоїть...Ще на Кадет прикручена була...

• 0

Ремонт,Консультації,

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 09:43

Короче я завжди прав))))))

Це я кажу як перекуп

У нашому колі з'явився новий експерт :sm12_:

Що ти будеш робити, якщо треба 4 холодильники перевезти, робити 4 ходки? а у віваро наприклад усе одразу влізе, судячи з твоєї логіки

Я собі купляю машину по дизайну в першу чергу

У цій темі в основному обговорюються технічні аспекти.

з.і. якщо по дизайну, то візьмі собі феррарі, кінь-агінь

я чого розпитую за ці всі недостатки щоб їх СРАЗУ побачити, тость всовують мені машину чи ні?

Як давно ти працюєш перекупом?

І ще одне питання, так як тобі подобаються седани, чи було в тебе Поло-седан і як ти відносишся до Т-34? Гусарів попрошу мовчати

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Romich_90

Romich_90

Старожил

• Сообщений 342
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 10:03

чи було в тебе Поло-седан і як ти відносишся до Т-34

це 5 балів! :smile3:

• 0

andreybelov

andreybelov

Авторитет

• Сообщений 3519
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 10:46

Сигнум олбанцы изобрели?)
  • 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 11:47

А я от собі беру не на останні та й так чисто купляю --- хочу ЦЮ, от захотілося і всьо тут)))

Я собі купляю машину по дизайну в першу чергу --- хочу ЦЮ, от захотілося і всьо тут)))

Ти ж приколюєшся, егеж?

Я розумію, як може захотітися Тігру, по дизайну, взагалі питань немає. Я розумію, як може захотітися Астру Н ГТЦ, Інсігнію хетчбек або навіть Б'юїк Верано - справа смаку, але ОК. Навіть така зовні дивна машина, як перший Сааб 9-5 у останньому рестайлінгу - ОК, потворно по оптиці, але традиційно для Сааба цікаво, до того ж єдиний Сааб на 10 (або 50) км навколо.

Але Астра Н седан - це може ЗАХОТІТИСЯ? По дизайну? Я розумію, якби мова йшла про практичні аспекти - хороша ціна за хороший стан і тому подібне. Але ЗАХОТІТИСЯ? Опель гольф-класу, зіпсований (оскільки для ринків білих країн вони розробляються у кузовах хетчбек і універсал, на що і витратили 97% коштів, виділених "на дизайн") седаном? У стані "за 5,8" він може бути предметом бажання?

• 0

poroh21

poroh21

Авторитет

• Сообщений 1277
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 11:51

Опель гольф-класу, зіпсований (оскільки для ринків білих країн вони розробляються у кузовах хетчбек і універсал, на що і витратили 97% коштів, виділених "на дизайн") седаном?

у всех свои фломастеры, у меня кум сказал что в седане астра h намного красивше универсала и хэтча, показал ему вектру ц может попутал, оказывается нет не попутал....

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 11:55

у всех свои фломастеры, у меня кум сказал что в седане астра h намного красивше универсала и хэтча, показал ему вектру ц может попутал, оказывается нет не попутал....

Вона не потворна, виглядає цілком норм. Але "возжелать" її? :sm3:

Зразки потворного седана на базі хетчбеку - це перший Форд Оріон, 206 седан і Кліо Сімбол. У Опеля я такого не пригадую навіть серед найменш вдалих.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 12:01

У стані "за 5,8" він може бути предметом бажання?

З двигуном 1.8ХЕR в якому виправлено "всі косяки"???

Як на мене це спроба здихатись неліквіда чи нерухомості у найближчому майбутньому...

• 0

Ремонт,Консультації,

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 12:52

Зразки потворного седана

у всех свои фломастеры

+

Мені наприклад не подобаються французи, в плані як дизайну так і конструкторських рішень їх інженерів, незалежно від того який кузов

У дворі правда іноді помічаю старого сітроена 80-х чи 90-х, у якого досі працює пневмопідвіска, водій його коли паркує майже на днище залишає

• 0

Спойлер

poroh21

poroh21

Авторитет

• Сообщений 1277
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 13:14

Вона не потворна, виглядає цілком норм.

как по мне она нормальна до того места где начинается багажник :sm13_:

• 0

kaktys

kaktys

Авторитет

• Сообщений 13531
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 13:28

-akaDemik-, такие не воруют (с)
  • 0
+380672581100

Люди вернутся в сентябре (с)

avtoznatok_2016.png

poroh21

poroh21

Авторитет

• Сообщений 1277
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 13:45

У дворі правда іноді помічаю старого сітроена 80-х чи 90-х, у якого досі працює пневмопідвіска, водій його коли паркує майже на днище залишає

в прошлом году на рыбалке встретил, я сам на ашке местами немного чирил, а тут смотрю вобще заниженый, спрашую как заехал сюда, он типа подожди пару минут покажу. Честно - немного был в шоке, машина начала 90-х и рабочая пневма, и поднялась так что теперь он мог спрашивать как сюда заехал)

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 14:17

машина начала 90-х и рабочая пневма

Може це одне й те саме авто :sm13_:

• 0

Спойлер

poroh21

poroh21

Авторитет

• Сообщений 1277
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 14:27

-akaDemik-, под Черниговом видел 

• 0

Sprand9l

Sprand9l

Старожил

• Сообщений 342
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 16:49

рабочая пневма

гидро вроде)

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 17:46

Гідропневматична.

C5 з нею ще цілком на ходу, обох поколінь. У DS5  я не пам'ятаю яка підвіска, але може бути така ж. У C6 гідропневматика, у Києві їх декілька є.

Xantia i XM нерідко також на ходу, хоча їх в принципі мало тут.

BX було відносно багато, запчастин на них переважно вже немає, особливо на дорестайл (не тільки на підвіску), але ще не всі вбиті, так що до наступної суттєвої поломки будуть їздити. З високою вірогідністю, ви бачили одного з них. Хороша машина була.

CX завжди були в нас дуже рідкісними. Інколи ще лежать у дворах. Деякі може й піднімаються.

GS, GSA, SM, DS я в Україні ніколи не бачив.

• 0

Omelya

Omelya

Поселенец

• Сообщений 122
  •  

Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 22:56

Без образ, Сергію, але раз флуд, то флуд. Мабуть, не один я не міг спочатку зрозуміти значення слова ТОСТЬ. Треба в сусідню тему записати це слово, десь тут про перли суржику

Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk

тость це ТО ЕСТЬ. скорочено на суржику. так на Черкащині нормально казати...що ж зробиш --- така в нас країна...різноманітна.

Ну если можете себе такое позволить, то я могу только вам позавидовать.

Мне для каждодневного перемещения и смарта хватило бы, но иногда едем всей семьей - надо 4 человека посадить, это уже выходит нужен второй авто.

Часто своих родителей и жены вожу с дачи\на дачу (у них дачи в одном дачном кооперативе) - выходит в салоне 5 человек + полный багажник, иногда универсал до потолка засыпан - это вышел уже 3-тье авто.

При поездке на азов с семьей, не мешал бы бус, потому что жена шмоток берет на все случаи жизни. Это вышло уже 4- авто.

Я блин, столько не зарабатываю, чтоб купить, обслуживать, да и еще где-то хранить весь этот автопарк.

Вот и выходит, что из всех кузовов универсал больше всех удовлетворяет мои потребности.

У мене ні жінки не має, ні дітей. Дідів і бабів вже не має. Родичів є кому возить. А у батьків свої машини. У друзів\знайомих теж є свої. Короче возить мені особо нікого не треба. Дуже рідко. Тому я машину можу собі позволить таку як хочу в межах кошелька.

У мами Комбо, яке на 90% вона використовує пустим,а інші 10% для роботи.

У батька Берлінго сітроен, він з жінкою з переду, брата\чи ще когось ззаді на лавочку, сідушок не має бо грузова машина. Грузить він машину хіба що на рибалку або на море. Ну і так інколи по хозяйству.

От так використовуємо ми "комерційні" авто як поповозки...

Просто рідко але буває, що комбо чи берлінго СИЛЬНО виручає...і от за це я ці машини люблю і от в таких ситуаціях універсал не потяне по об'єму грузи...

У тебе тігра прям з салону була придбана???

Грався ти з ним через чужі гріхи,а не через недосконалість двигуна

чудовий двигун-сервісмени з продажниками з/ч постійно на ньому руки гріють.

Зверху ж написав-по 10 рік включно.

про коробку ніхто не казав...Всі знають,що не переварює...

Так ф17 стоїть...Ще на Кадет прикручена була...

Ні, я мав на увазі що 1.4 ХЕР тупий...ну точно не для тігри...а от для опель Агіла чи корса -- супер...а так то я сам винний що вліз в ту машину...там мотор був з боками...деякі я бачив але ж хотілося на кабріо поїздити.

Ну гугл каже що на седани вроді тіки xeR 1.8 ставився...може я що не так прочитав...хз

А що може бути з коробкою механікою на астрі Н?

У нашому колі з'явився новий експерт :sm12_:

Що ти будеш робити, якщо треба 4 холодильники перевезти, робити 4 ходки? а у віваро наприклад усе одразу влізе, судячи з твоєї логіки

У цій темі в основному обговорюються технічні аспекти.

з.і. якщо по дизайну, то візьмі собі феррарі, кінь-агінь

Як давно ти працюєш перекупом?

І ще одне питання, так як тобі подобаються седани, чи було в тебе Поло-седан і як ти відносишся до Т-34? Гусарів попрошу мовчати

я мав на увазі, те що люди гадять малі машини, що тіпа місця не має...а кажуть --- а от мій універсал ого оггогогог...на що я своїм знайомих\друзям\сусідам кажу -- і ШО? у мене є комбо проти якого ваші універсали обосрутся по перевозкі грузів...при цьому мені возить грузи треба рідко тому я собі беру машину не по нужді, а те що в ДАНИЙ момент хочеться\попалося вигідно, от появиться в мене сім'я\жена\діти\інша робота і так далі ,от тоді буде по другому.

ну за дизайн я переборщив що прям по дизайну вибираю...але це не тіки моя думка...універсали це не комільфо, на вигляд...не круто.

перекупом я пряюю 6 год...але саме дно ринку...колимаги в 90% випадків до 3000уе...вази,зази, сенси ланоси. старі іномарки і тому подобна дрянь....тому опиту мало в дорожчих машинах.

на счет т34 не поняв. розжуйте нубу.

а от на счет поло --- " ішак не скотина,а поло НЕ машина "...

• 0

Omelya

Omelya

Поселенец

• Сообщений 122
  •  

Опубликовано 09 Сентябрь 2021 - 00:16

Ти ж приколюєшся, егеж?

Я розумію, як може захотітися Тігру, по дизайну, взагалі питань немає. Я розумію, як може захотітися Астру Н ГТЦ, Інсігнію хетчбек або навіть Б'юїк Верано - справа смаку, але ОК. Навіть така зовні дивна машина, як перший Сааб 9-5 у останньому рестайлінгу - ОК, потворно по оптиці, але традиційно для Сааба цікаво, до того ж єдиний Сааб на 10 (або 50) км навколо.

Але Астра Н седан - це може ЗАХОТІТИСЯ? По дизайну? Я розумію, якби мова йшла про практичні аспекти - хороша ціна за хороший стан і тому подібне. Але ЗАХОТІТИСЯ? Опель гольф-класу, зіпсований (оскільки для ринків білих країн вони розробляються у кузовах хетчбек і універсал, на що і витратили 97% коштів, виділених "на дизайн") седаном? У стані "за 5,8" він може бути предметом бажання?

Не приколовся,а не правильно висловився...Ну що я куплю за 5000-6000уе??? мерс,ауді,бмв не хо бо дорого в обслузі. ваз-заз-део хоч і нове але ні. Авео...ну можна але не за 5000...а на них ціни жесть на авео...вже астру джі краще взяти. фольц...ну гольф пасат не погані машини... пасат б4 уже старий і зарізані вони всі...б5 в рестайлінгу або пригонищ універсал або седан наший зарізаний...пригониші хороші по 6000 уе + торг...ну в соседа мого б5 універсал 2л бенз, без газу. 5500отдає...а нафіга він нужен 20 літній за ці гроші? французів не хо...от ми прийшли до опеля...вектра б---зарізані, вектра Ц не дешева в обслузі...та й тоже жива стоїтиме більше 6000наверно. Корса мала блоха та й ціна як на астру. От або астра G або Н...астра Г вже з живих осталися седани укр зборки - в комплектації "ніщеброд" або багаті немки тож вже підрізані або ціни от 5000...Ну і Н-покоління...тут вибір впав на седан бо офіціала можна взять...а не єврохлам, де колеги навели губи. Або якщо толкова пригонка то цена від 6000...а торга не буде...ХЗ як то так.

А точно забув!!!є шкода октавія. оце хороша машина. взяв би і в універсалі. тіки не зарізану...а вони ж живі стоять бабла...хлам торгують по 5000...

ще я япошки але тут я дремучий в них...треба вивчать не один день ці машини...

Одна з причин чого мені хотілося б седана -- бо я НЕ люблю сильно массові машини...тіпа ланос, авео, астра джі класік, логан рено...да моделі вдалі...але їх аж занабто катається

сюди ж добавлю гольф 4 --- тож як собак не різаних. Так от астра Н завдяки пригонщикам, массово універсали і хечі їздять... Шоб універсал був рідкісний, то напевно я б його взяв))) аахах хжесть

Це не факт, це одна з причин + офіціальность седанів + дизайн...

в прошлом году на рыбалке встретил, я сам на ашке местами немного чирил, а тут смотрю вобще заниженый, спрашую как заехал сюда, он типа подожди пару минут покажу. Честно - немного был в шоке, машина начала 90-х и рабочая пневма, и поднялась так что теперь он мог спрашивать как сюда заехал)

Була в мене така -- сітроен ВХ. там іще на цій системі робить гідрач,тормоза і ходова...жесть...ричажок передвинув і вуаля машина як джип піднята...в мене підсилювач руля не робив, тормоза робили,а стойки як то не адекватно...короче от це геморой так геморой...

З двигуном 1.8ХЕR в якому виправлено "всі косяки"???

Як на мене це спроба здихатись неліквіда чи нерухомості у найближчому майбутньому...

ось може вам перезвоню...аж цікаво поцікавитися вашої думки на рахунок цього питання

• 0

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых