Почув кожного ! (с)
Реклама

Опубликовано 21 Февраль 2020 - 22:53
По поводу скорости и безопасности расскажу историю...Ехал однажды по городу с одним уже бывшим знакомым на мерсе,ехали медленно,в левом ряду(по словам водителя ехавшей сзади газели,выступившего свидетелем-я ехал 60 и при этом догонял мерс)так вот он умудрился сбить пьяное чудо,которое выйдя из троллейбуса,решило обойти его спереди и перейти дорогу...так вот тапки пьяного чуда подлетели выше крыши того самого мерса...и то,потому что я заорал- ТОРМОЗИ!!!!!ВоДЯТЕЛ мерса,в это время разглядывал "Пейзажи" по сторонам,вместо того что бы смотреть на дорогу...
К чему я это-очень часто не скорость виновата,а прокладка...которая между рулём и сиденьем...
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Ukrainian Vectra Club
Опубликовано 21 Февраль 2020 - 23:48
Опубликовано 22 Февраль 2020 - 00:07
https://www.facebook...38319306635125/
нормальный такой водитель , хорошая дорога .
Нормальный это тот который снял аварию и не остановился узнать нужна ли помощь?...
Опубликовано 22 Февраль 2020 - 10:02
Так может быть только в странах третьего мира. В нормальных странах платит нарушитель, а не владелец авто (с)А Штатах Германии и прочих странах "письма счастья" шлют владельцу авто, а не водителю. А дальше проблемы владельца выяснять кто в тот момент катался на его авто.
Я так с 01.01.2018 езжу.Ехал месяц назад на то, выехал рано, ехать минут 20, к 10-00, а выехал в 9-10 где то так.
Ну и ехал 50, в правом ряду. Козец как страшно было- то в жопу кто-то летит, то подрезают.
Это ты ещё не ездил по Московскому в правом ряду, когда тебе таксист на своём корче моргает, чтобы ты быстрее ехал.
По поводу фиксации за нарушение скор.режима. Во Франции фиксировали на трассах авто с водителем. Фото пришло на домашний адрес и его получила жена водителя. Был скандал, суд, развод, поскольку он ехал с какой-то дамой. Освещалось это в СМИ. Вкратце - вторжение в частную жизнь. А это недопустимо. После этого фото стали присылать только заднего номера авто. Было это в 2007 году.
Изменено: Zachariasz, 22 Февраль 2020 - 10:03

Опубликовано 22 Февраль 2020 - 10:42
Нормальный это тот который снял аварию и не остановился узнать нужна ли помощь?...коменты читал ниже ? там о том как люди любят и уважают таких водятлов
кстати . вчера по проспекту Победы около 16-17 ездил и туда и сюда . так ехал себе 80 85 . обогнало пару человек . остальные в потоке , и даже в левой )
Опубликовано 22 Февраль 2020 - 13:31
У Києві наразі не проживає,а працює разом з проживаючими близько 10млн.
З самими максимальними натяжками - до 5,5 млн., вважається нереалістичною цифрою, її пропагандистів ніхто всерйоз не сприймає. З більш-менш реалістичного - максимум 4,7, і то це з усіма можливими натяжками, насправді менше. Працюють не проживаючи ПЛЮС проживають не працюючи (пенсіонери, діти, домогосподарки, безробітні). І я знаю, про що кажу.
Нікому цю казку про 10 млн. не розказуй, це взагалі "срєді продвінутых хіммотологов" непристойно.
Так ктож против, но наказывать нужно непосредственно того кто управлял, а не владельца авто.
Порушник повинен платити бабло або не порушувати - в цьому сенс. Краще не порушувати. Судячи з того, що порушники проти, щоб "штрафували машину" - цей штраф саме до них і доходить, тобто логіка штрафу не спотворена.
Якби мова йшла про кримінальну відповідальність - тоді так, ідентифікація особи була б принциповим пунктом, тому що машину в тюрягу не посадиш. А от поставити на штрафмайданчик - запросто.
Штраф має бути сплачений, а хто керував:
Опубликовано 23 Февраль 2020 - 19:44
Опубликовано 23 Февраль 2020 - 20:25

Желудок умнее мозга, потому что желудок умеет тошнить. Мозг же глотает любую дрянь.

Опубликовано 24 Февраль 2020 - 08:09
Працюють не проживаючи ПЛЮС проживають не працюючи (пенсіонери, діти, домогосподарки, безробітні). І я знаю, про що кажу.
Безперечно що ти плутаєш резервацію з цивілізацією...
Нікому цю казку про 10 млн. не розказуй, це взагалі "срєді продвінутых хіммотологов" непристойно.
Та сам ти казки чешеш...
Розкажи на скільки після 90 року збільшився автопарк міста і на скільки при цьому збільшилась пропускна здатність доріг....
Ще розкажи казку про те,що камери увімкнуть для зручності та безпеки населення,а не щоб бабла накосити...
Не хочеш бачити очевидних речей-справа твоя.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 08:41
Безперечно що ти плутаєш резервацію з цивілізацією...
Ще розкажи казку про те,що камери увімкнуть для зручності та безпеки населення,а не щоб бабла накосити..
Ну якщо у твоєму уявленні цивілізована людина вважає, що вимога дотримання закону необхідна щоб бабла накосити, для всіх мешканців країни держава має створити умови для проживання у столиці, а живого ні демографа, ні урбаніста ти в очі не бачив, тому в твоїй уяві в Києві 10 млн. працюючих, то так - це я "чешу" і плутаю.
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 08:45
Все открытые источники дают цифру по населению Киева в пределах 3 миллионов. Со всеми натяжками в виде "понаехавших" больше 5 лямов не выходит.
По всей видимости инфа о 10 миллионах жителей Киева доступна только избранным.
З.Ы. О пробках с 6 часов утра до двух часов ночи даже Гугл молчит. ЗАГОВОР.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 09:06
А разве 10 миллионов в Киеве и 10 миллионов, которые уехали мыть унитазы в Польшу, это не одни и те же люди как раньше по телевизору кричали?

Опубликовано 24 Февраль 2020 - 09:06
Все открытые источники дают цифру по населению Киева в пределах 3 миллионов.
Враховуючи, що з 2001 р. не було перепису і багато проживає без реєстрації - таки 3,5 вже є, але точно до 4. Плюс населення агломерації і ті, хто кожного дня їздять на роботу в Київ з-за її меж (в тому числі з БЦ, Миронівки, Переяслава, в інколи і з сусідніх областей) - ну от 4,5-4,7 може бути
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 09:26
Ну якщо у твоєму уявленні цивілізована людина вважає, що вимога дотримання закону необхідна щоб бабла накосити, для всіх мешканців країни держава має створити умови для проживання у столиці, а живого ні демографа, ні урбаніста ти в очі не бачив, тому в твоїй уяві в Києві 10 млн. працюючих, то так - це я "чешу" і плутаю.
Думаю,що ми з тобою припинимо обмін думками...
Твоя позиція це дотримання закону через страх покарання.
Моя позиція-розбудова місцевої та транспортної інфраструктури для покращення життя не тільки мешканців столиці,щоб закон працював на людей і розповсюджувався на всіх.
Різні підходи-ти вважаєш,що достатньо наставити камер та дерти штрафи,а мене це не влаштує якщо не буде покращена якість проживання,та альтернативність використання транспорту.
... ходити пожрать строєм та з піснею???...це цікаво,але мабуть не всім
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 09:35
Враховуючи, що з 2001 р. не було перепису і багато проживає без реєстрації
Проскакиевает инфа о 3 миллионах киевлян по состоянию на 2019 год. 4,2млн с агломерацией.
ти вважаєш,що достатньо наставити камер та дерти штрафи
Зачем ты за человека додумал то, что он не говорил?
Изменено: Zachariasz, 24 Февраль 2020 - 09:36

Опубликовано 24 Февраль 2020 - 09:43
Zachariasz,
Я не додумав...Просто не почув жодної альтернативи.
Кивати на те як хтось десь цивілізовано живе і тут не бачити нічого окрім покарання та безальтернативності???
Мені така позиція не зрозуміла,хоча і намагався....
Це реальна деградація,а не революція.
10 миллионов, которые уехали мыть унитазы в Польшу, это не одни и те же люди как раньше по телевизору кричали?
Це реальний стан речей,за часи майже 30 річних покращень.
Рекламу пам'ятаєш по "1+1"-"нас 52 мільйони"???
Одні валять за кордон інші переселяються в труну...І не тому,що камери поки що не працюють.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 09:49
Це реальний стан речей,за часи майже 30 річних покращень.Маніпуляція через твердження без вказання фактів.
Я не додумав...Просто не почув жодної альтернативи.Перекручення.

Опубликовано 24 Февраль 2020 - 09:50
Проскакиевает инфа о 3 миллионах киевлян по состоянию на 2019 год. 4,2млн с агломерацией.
За станом на 2009 Інститут демографії оцінював так:
Статистичні дані дають неповну інформацію про кількість людей, які фактично проживають у столиці. Тому Інститутом демографії проведено роботу зі встановлення фактичної чисельності жителів Києва, тобто, розраховано сукупність осіб, які фактично проживають у межах міста.Розраховано суму двох показників: постійного населення, дані про чисельність якого надає держстатистики, та незареєстроване населення міста. У розрахунках використовувалися чотири методи оцінки чисельності фактичного населення міста, серед яких, наприклад, методика, що враховує дані про продаж солі і норми її споживання, дані перепису мігрантів, а також дані про кількість учнів загальноосвітніх шкіл та кількість дітей шкільного віку за даними держстатистики.
На основі застосування чотирьох розроблених методів ми виходимо на комплексну оцінку чисельності фактичного населення Києва в 3 млн 144,3 тисяч, що на 420 тисяч осіб більше, ніж чисельність постійного населення за даними державної статистики.Водночас розраховано і такий показник, як "денне" населення столиці, що враховує як постійне та незареєстроване населення, так і осіб, які перебувають у лікарнях, гостях, транзитом, трудових мігрантів та ін. На даний час у столиці налічується до 3,5 мільйонів таких осіб.
Місяців два назад їхній директор Лібанова в інтерв'ю (на Ютубі є) називала їхню свіжу оцінку, я не бачу його текстову версію, але я його повністю чув. Звичайно, зараз дещо більше, ніж у 2009 р.
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 09:52
Одні валять за кордон інші переселяються в труну...І не тому,що камери поки що не працюють.Не бачу зв'язку між цими двома реченнями.
За станом на 2009 Інститут демографії оцінював так:Держстат вказує 3млн станом на 01.01.20

Опубликовано 24 Февраль 2020 - 10:02
Що у цій ситуації дивно, так це теза, яку висуває водій з багаторічним стажем про вищу пропускну здатність тих самих автодоріг при більшій швидкості руху. Дивно те, що, очевидно, пропускна здатність дороги рахується як пропускна здатність шлангу з рідиною - є площа, яку займає машина, тобто при збільшенні швидкості через шланг пройде більше рідини, а через дорогу - машин. При цьому абсолютно ігнорується дистанція між машинами, яка при 50 і 80 км/г суттєво різна, тобто площа "машина плюс ділянка дороги до машини попереду" суттєво зростає.
Ще, звичайно, фантастично прекрасна теза декого з попередніх ораторів про те, що вони згодні їхати повільніше, коли дороги покращать, а по вибоїнах вони згодні тільки літати. У цьому багато логіки.
Держстат вказує 3млн станом на 01.01.20
Знаю. Але Держстат і не претендує на врахування незареєстрованих, а тим більше приїжджаючих на роботу, які прозвучали серед тих міфічних 10 млн., тобто реальна цифра таки трохи інша, просто не в рази більша за дані Держстату.
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 10:32
Маніпуляція через твердження без вказання фактів.
Перекручення.
Добре,поки що почитаю як нам краще в цивілізацію попасти...
А потому...може ще трохи поманіпулюю,та поперекручую...
Що у цій ситуації дивно, так це теза, яку висуває водій з багаторічним стажем про вищу пропускну здатність тих самих автодоріг при більшій швидкості руху. Дивно те, що, очевидно, пропускна здатність дороги рахується як пропусна здатність шлангу з рідиною - є площа, яку займає машина, тобто при збільшенні швидкості через шланг пройде більше рідини, а через дорогу - машин. При цьому абсолютно ігнорується дистанція між машинами, яка при 50 і 80 км/г суттєво різна, тобто площа "машина плюс ділянка дороги до машини попереду" суттєво зростає. Ще, звичайно, фантастично прекрасна теза декого з попередніх ораторів про те, що вони згодні їхати повільніше, коли дороги покращать, а по вибоїнах вони згодні тільки літати. У цьому багато логіки.
Мені прикро,що ти нічого не бачиш навколо себе окрім "своєї" логіки.Тобі ж від цього гірше...
Так,я вмію їхати повільніше і їзджу з 2016року...Без погіршення для себе.
Є альтернативний вид транспорту.
Катер везе 2 години(40км/год) на дачу,автівкою теж їхати 2 години.Пальне однаково.
На встановлені камери та на корки...у катері взагалі байдуже.Особливо у дні визволення Києва...
Не буде зручно,знайду іншу ще цивілізованішу альтернативу.
Тобі ж мабуть залишаться тільки камери... Чи у тебе теж є альтернатива?
Я їду повільніше,іншим транспортом-і не заважаю їхати тобі.Ось і логіка...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 10:38
Твоя позиція це дотримання закону через страх покарання. Моя позиція-розбудова місцевої та транспортної інфраструктури для покращення життя не тільки мешканців столиці,щоб закон працював на людей і розповсюджувався на всіх. Різні підходи-ти вважаєш,що достатньо наставити камер та дерти штрафи,а мене це не влаштує якщо не буде покращена якість проживання,та альтернативність використання транспорту.
Уже писал выше, что именно с этого надо начинать.
Но некоторые (и здесь тоже есть пара самых рьяных )))) считают иначе. И хлопают в ладоши этим нововведениям, которые практически ничего не дадут в плане снижения аварийности. Тупая трата бюджетных средств, а может и хуже.
И наказывать нужно нарушителя, а не владельца авто. Как в нормальных странах. И закон должен быть соответствующий. Ибо в этом есть справедливость наказания. Это если о людях думать, конечно.
Що у цій ситуації дивно, так це теза, яку висуває водій з багаторічним стажем про вищу пропускну здатність тих самих автодоріг при більшій швидкості руху.
Экономически и экологически выгодно повышать скорость потока при автомобильных перевозках. И это факт.
Вот в этом направлении прежде всего должна вестись работа власти, естественно с учетом безопасности движения.
А не тупо ограничивать скорость в угоду той же безопасности. Как бы путь решения проблемы неправильный. ИМХО.
Изменено: Avtomobilist, 24 Февраль 2020 - 10:39
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 10:42
А поки немає інфраструктури, ми трохи політаєм? л-логіка)
Ты внимательно прочел мое сообщение?
Введение этих камер практичеси ничего не даст в снижении аварийности. Это опыт стран, которые уже прошли через это.
Так зачем нам наступать на те же грабли?
Тем более с нашей необязательностью наказания.
Изменено: Avtomobilist, 24 Февраль 2020 - 10:49
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 10:46
Чому б не навчити (через штрафи, якщо нічого більше не допомагає), їздити адекватно і паралельно розвивати інфраструктуру?
Тому що інфраструктура до тебе завтра не прийде (її розвивати потрібно копіткою працею),а штраф ти завтра отримаєш обов'язково і так же обов'язково оплатиш(через вже створений державний апарат примусу).
Так зрозуміло?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 11:06
Є альтернативний вид транспорту.Катер везе 2 години(40км/год) на дачу,автівкою теж їхати 2 години.Пальне однаково.На встановлені камери та на корки...у катері взагалі байдуже.Особливо у дні визволення Києва...Не буде зручно,знайду іншу ще цивілізованішу альтернативу.
Чи у тебе теж є альтернатива?..
Я на роботу їжджу на швидкісному трамваї, без пробок, 8 грн. туди, 8 грн. назад, менше півгодини часу в одну сторону на все. На машині на роботу я їжджу максимум два рази на місяць, коли в той день є паралельно щось, для чого потрібна машина. І ніхто б мене не загнав працювати на Вишгородській чи в Вишгородіі за в 1,5 рази більшу зарплату. А машина - для сім'ї, подорожей, господарських справ, перевезення речей і шопінгу (з великою кількістю покупок). Якби я виріс не в Києві і не мав тут нормальних житлових умов - я б жив у Чернівцях, Луцьку, чи ще якомусь пристойному на вигляд місті і ні від кого б не вимагав, щоб мені дозволили з максимальним комфортом "понаєхать" у ЖК "Європейка", "Львівський маєток" і так далі і виїжджати звідти на особистому автомобілі. Звичайно, у місті розміром з Корсунь-Шевченківський я б їздив на роботу на машині, тому що там зручно на машині. А у Києві - ні.
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 11:08
Ты внимательно прочел мое сообщение?
Введение этих камер практичеси ничего не даст в снижении аварийности. Это опыт стран, которые уже прошли через это.
Так зачем нам наступать на те же грабли?
Тем более с нашей необязательностью наказания.
Ти ж не проти конкретно камер. Ти проти того, щоб швидкість була обмежена 50 і за її перевищення штрафували. Тебе будь-який метод не влаштує.
Опубликовано 24 Февраль 2020 - 11:15
Прочитав.
Мабуть не очень внимательно. Почитай еще о количестве камер, необходимых для достижения ощутимого эффекта.
Камери були дуже ефективними багато років
Интересно, откуда такие выводы.
Ти проти того, щоб швидкість була обмежена 50
Если тупо везде в черте населенных пунктов, без учета других факторов - да, против.
Изменено: Avtomobilist, 24 Февраль 2020 - 11:17
Также с меткой «швидкість, трукам, поліція, штраф, скорость»
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых