+- 20 л.с. и +- 50 Нм легко при легком тюне, не выжимая соки. Про ресурс я лучше промолчу, а то еще холливар начнется.
краще говоріть як є все. є різні чіп-тюнінги?
Опубликовано 15 Октябрь 2019 - 15:44
Опубликовано 15 Октябрь 2019 - 16:20
Этапы тюнинга stage1, stage2, stage3
ну мене цікавить суто чіпування без механічних модернізацій. механічні модернізації двигуна мені добре відомі так як це я робив уже власними зусиллями.а оось встановлення чіп для покращення характеристик це мені цікаво
Опубликовано 15 Октябрь 2019 - 16:24
ну мене цікавить суто чіпування без механічних модернізацій. механічні модернізації двигуна мені добре відомі так як це я робив уже власними зусиллями.а оось встановлення чіп для покращення характеристик це мені цікаво
я ж вам написав що буде +- в результаті адекватної прошивки. Вас цікавить чи не розвалиться ПОВНІСТЮ СПРАВНИЙ двигун після ТАКОГО чіпа, тоді відповідь НІ, не розвалиться.
Опубликовано 15 Октябрь 2019 - 17:32
я ж вам написав що буде +- в результаті адекватної прошивки. Вас цікавить чи не розвалиться ПОВНІСТЮ СПРАВНИЙ двигун після ТАКОГО чіпа, тоді відповідь НІ, не розвалиться.
ціна питання такого чіпування?:
хто підкаже як ручку знімати з КПП? хочу замінити рукоятку і чохол
Опубликовано 16 Октябрь 2019 - 07:38
от мене цікавить яке в гур і в омивач і на кпп треба.
а поставити чіп на такий двигун не дуже хороша ідея?
Про омивач це вже перебор. Який ще чіп, "пороги треба спочатку поміняти і лонжерони поварити" а тоді вже думати про чіп, якщо стало скучно.
хто підкаже як ручку знімати з КПП? хочу замінити рукоятку і чохол
ручка знімається механічно, дурним зусиллям, іноді з руйнуванням
Опубликовано 22 Октябрь 2019 - 07:04
Ланжерони і пороги цілі все в ідеальному стані.Це метафора яка уособлює силу силенну значних технічних проблем
Опубликовано 22 Октябрь 2019 - 09:14
Опубликовано 22 Октябрь 2019 - 20:58
Вірно підмітили у мене дорестайлінг вектра 2004 р.в.У него дорест, под dvd90 кучу обвеса поменять нужно
Опубликовано 23 Октябрь 2019 - 07:33
Давайте спочатку з'ясуємо один нюанс. Бляха , як кажуть в народі, це авто яке згідно чинного законодавства не повинно перебувати на території України. А якщо авто в'їхало по "тимчасовому в'їзді" то це авто на іноземній реєстрації. І допоки я його з себе в Польщі наприклад не зніму з обліку допоки , як ти кажеш - "під ніж" - це авто не потрапить. Погоджуюся що ті хто мають нерозмитнені бляхи можуть здавати під ніж. Моє авто у вересні 2020 повинно або знятися з обліку в Польщі для розмитнення або виїхати за межі території України в іншому випадку я буду мати проблеми так як авто в Польші зареєстроване на мене. Тому і бачу смисл його вдосконалювати так як сподобалося дане автоДа просто вижу что происходит с машинами, которые не планировали растамаживать. Заезжают такие за 500$ под нож.
Опубликовано 23 Октябрь 2019 - 18:28
Т.е. резидент Украины. Значит бляха. Все остальное - схемачиЯ Українець.
Любой Китай - лотереяhttps://m.ru.aliexpr...Fg1571630206943
Підкажіть норм варіант?
Опубликовано 23 Октябрь 2019 - 18:42
Давай не будеш свої знання законодавства показувати. Ти прокурор щоб знати хто я і що я. Для особливо обдарованих поясню що тепер в'їзд простому резиденту на рік неможливий. Заборонено законодавством. А якщо я є платник податків і соціальних внесків як тут на Україні так і в Польші то вибач не треба тут "умом блєстать". По тємі пиши а не забивай своїми знаннями про бляхи і т.дТ.е. резидент Украины. Значит бляха. Все остальное - схемачи
Любой Китай - лотерея
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Opel Astra H 1.7 cdti, помилка P0100-52Автор: GOQQI • Дата: 31 Август 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых