Дякую ща пораду. Вибачаюся якщо образив. Підкажіть норм магнітолу будь ласкаПо теме - удачи в выборе магнитолы.
+/- все китайцы одинаково фуфловые.
Реклама

Opel Vectra C 2.2DTI 2003 рік в караванібудь ласка опишіть дану модель проблеми рекомендації
Опубликовано 13 Ноябрь 2019 - 15:32
Поясніть будь ласка що таке бумеранг. Наперед вдячнийНаправляючі і Пружинки
Так само перевір плаваючий сайлент на бумерангу
https://youtu.be/fyVBo3DuUXE
Хтось таке робив як на відео? Яка послідовність дій
Опубликовано 13 Ноябрь 2019 - 22:26
Підкажіть будь ласка. При їзді по нерівностях чути ззаді дзвінкий стук. При діагностиках ходової було замінено втулки і тяги стабілізатора. Дзвін не припинявся. Можливо хтось підкаже що ще може бути
Берёшься за заднее колесо за верх и дрочишь его туда сюда к себе от себя если болтается знач бумерангам жопа )))) Стоят дорого. Но можно поменять сайленты в них На форуме есть тема

Опубликовано 13 Ноябрь 2019 - 23:43
Пробував розшатати колеса задні все чьотко без люфтів. При чому з 2-х сторін розшатували. І все норм. Розшатую машину щоб почути чи є посторонні звуки якісь і все одно норм тихо все. Їдеш по прямій норм заїжжаєш і чму дзвенить...Берёшься за заднее колесо за верх и дрочишь его туда сюда к себе от себя если болтается знач бумерангам жопа )))) Стоят дорого. Но можно поменять сайленты в них На форуме есть тема
Опубликовано 14 Ноябрь 2019 - 00:29
Суто жалюзі без дефлекторів реально купити?
Жалюзи продаются с дефлекторами, разбираются, и нужные элементы переставляются
Твин аудио чи дисплей в підголовниках що краще?
Вообще это принципиально разные штуки.
Подголовники (не штатные) - видео смотреть задним пассажирам.
Твин-аудио - штатный блок, который для задних пассажиров воспроизводит звук от источника, выбранного водителем (например, водитель слушает радио, а пассажиры - диск)
Опубликовано 14 Ноябрь 2019 - 08:19
А вмонтувати в диван що є нереально?
Купи подогрев с другой машины, купи проводку с другой машины, купи кнопки с другой машины и вмонтуй себе в своё сидение. Всё просто. Если ты сам не соображаешь, то ищи людей кто поможет.
Проводка в твоём авто может быть и не заложена заводом. Так что там волокиты немало, нужно снимать ковролин весь а это разбор всего салона )))
Суто жалюзі без дефлекторів реально купити? Твин аудио чи дисплей в підголовниках що краще?
Вот тебе ветка на форуме, называется КУПЛЮ.
СОздаёшь свою темку и перечисляешь всё что хочешь купить, тебе там продавцы ответят и предложат всё что тебе нужно.
http://www.opel-club...forum/4-kuplyu/
Все эти дела не бюджетные, подогревы музыка и тд.. Может тыщ в 10 встать. Это не ланос, тут такие цены

Опубликовано 28 Ноябрь 2019 - 23:49
Опубликовано 29 Ноябрь 2019 - 09:20
Доброго вечора. Хто підкаже скільки часу необхідно для того щоб прогріти двигун? В мене вікна потіють пічка на лобове ще робить обдув а бокові не справляється. Замінив фільтр салонний - без змін.
Перевір чи працює засувка рециркуляції,бо якщо бере повітря з салону-стекла запотіватимуть незалежно від температури і напрямку потоків опалювача.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Ноябрь 2019 - 09:28
Ну десь по часу є 15-20 хв. Так дизель. Справний.Дизель? Исправный? Минут 15 в движении.
Підкажіть як це можна перевіритиПеревір чи працює засувка рециркуляції,бо якщо бере повітря з салону-стекла запотіватимуть незалежно від температури і напрямку потоків опалювача.
Підкажіть як це можна перевіритиПеревір чи працює засувка рециркуляції,бо якщо бере повітря з салону-стекла запотіватимуть незалежно від температури і напрямку потоків опалювача.
Опубликовано 08 Декабрь 2019 - 20:24
Також не можу зрозуміти чомусь із заднього дифлектора тепер постійно дує холодним повітрям а не теплим як я задаю на клімат контролі. Підкажіть що може бути
Також не можу зрозуміти чомусь із заднього дифлектора тепер постійно дує холодним повітрям а не теплим як я задаю на клімат контролі. Підкажіть що може бути
Также с меткой «Vectra, Vectra C, OVC, DTI, diesel, ОВЦ, Вектра, Вектра Ц, дизель, CDTI»
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Opel Astra H 1.7 cdti, помилка P0100-52Автор: GOQQI • Дата: 31 Август 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых