мне интересно у америкосов все которые приезжают - на всесезонке. из штатов где есть снег они не продаются? или они круглый год гоняют на всесезоне?
Реклама

І хто кричав, що пора "перевзуватися"?продовження відомої теми
Опубликовано 19 Октябрь 2022 - 19:23
Я думаю, у Міннесоті, Айдахо, Вісконсіні, Дакотах, Мені, може у Мічигані, зимові шини якийсь помітний відсоток водіїв використовує, але вже від Іллінойсу, Небраски і Айови їх доведеться пошукати ретельніше.
У Колорадо обидва варіанти вважаються цілком нормальними. Високогірний штат, зима справжня, сніг є, лід є, дороги нерідко звивисті, часто вгору або вниз - здавалось би, зимові мають бути безальтернативними. Там навіть знають як цепки виглядають. Але не всі.
Є ще штати, де добові перепади температури бувають градусів під 20, типу вдень +15, а вночі -5, або подібні ж перепади декілька разів на зиму. Без всесезонки там ніяк.
https://youtu.be/22pMODgh6bE
Опубликовано 19 Октябрь 2022 - 19:48
Був колись в Болгарії в серпні місяці, 80% авто на зимовій гумі різного ступеня зношеності. Від 15-ти річного Поло на зимових шинах на мітках, до дворічного БМВ на нових зимових Мішелін.есть знакомый.
покупает новые авто (Аудь).
круглогодично ездит на зимних шинах.
его право. о тормозном пути можно долго рассуждать.
Тоді, признаюсь, сильно здивувало. Рік вроді 2013 був.
Опубликовано 19 Октябрь 2022 - 20:21
забыл переобуть на летнюю. так и стоит на зимнем Кимно от Любителя ))Хорошо хоть местные дамочки в бампер толкают иногда. А то б уже "пролежни" на той Кимхе были бы от длительной стоянки...

содрав при этом 400грнза все віддав 400 гривень
почувствуйте разницу (даже если скидка)
![]()
![]()
"Главное не то, что с вами происходит, а то, как вы к этому относитесь" (с)
Опубликовано 19 Октябрь 2022 - 20:32
У Штатах останні років як мінімум десять (раніше я не читав про це актуальних на момент прочитання матеріалів) народним способом вирішення проблеми зимової експлуатації є вибір машини 4х4. На всесезонці.
Я думаю, у Міннесоті, Айдахо, Вісконсіні, Дакотах, Мені, може у Мічигані, зимові шини якийсь помітний відсоток водіїв використовує, але вже від Іллінойсу, Небраски і Айови їх доведеться пошукати ретельніше.
У Колорадо обидва варіанти вважаються цілком нормальними. Високогірний штат, зима справжня, сніг є, лід є, дороги нерідко звивисті, часто вгору або вниз - здавалось би, зимові мають бути безальтернативними. Там навіть знають як цепки виглядають. Але не всі.
Є ще штати, де добові перепади температури бувають градусів під 20, типу вдень +15, а вночі -5, або подібні ж перепади декілька разів на зиму. Без всесезонки там ніяк.
То вони просто за Проміжні шини не чули
Опубликовано 20 Октябрь 2022 - 04:13
Ну дурням закон не писаний.
человек ездит спокойно и ему мягко.
может тормозной путь чуть больше и износ резины чуть выше.
хз. тоже удивил такой подход. но он директор не слабого предприятия и дураком его не назвал бы.
ЗЫ из личного опыта, тот же зимний Клебер (дочка Мишлен) летом рулится реально лучше некоторых дешманских летних шин (угораздило как-то китаёзный летний Нексен купить)..
опять же из личного, в мае проехать 50км на зимнем Кимно 18" - вообще без негатива.
Изменено: Manager, 20 Октябрь 2022 - 04:18
Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 16:19
У Штатах останні років як мінімум десять (раніше я не читав про це актуальних на момент прочитання матеріалів) народним способом вирішення проблеми зимової експлуатації є вибір машини 4х4. На всесезонці.
Все гораздо хуже.
У меня знакомый года 4 назад жил в Монреале, но каждые 2 недели мотался на "работу" в Бостон (проблемы с продлением рабочей визы были)
Он владеет полноприводной A4. Я был скажем так шокирован, когда узнал, что он все время ездит на всесезонке.
А че говорит, он и по снегу хорошо гребет.
Хотя разок в кювет улетел. Приехала полиция, вызвали спец авто, которе вытащило его обратно на дорогу. За весь "сервис" заплатил что-то около $250 :-)
Но надо признать, в штатах даже после очень сильного снегопада (скажем так 70-80 см) хайвеи через день уже просто мокрые. И поэтому многие не понимают зачем зимняя резина если зимой у них дороги - сухой или мокрый асфальт
Изменено: nick6482, 21 Октябрь 2022 - 16:21
Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 17:31
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 17:47
ти ж за містом живеш, я за шипЦікаво, мені на махонького корчика, пиж 208, ставити на зиму краще шип чи липучку?
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 10:42
блізак врікс - ахонь. На омезі 3 зими, дуже стабільна і гребуча. Зараз на омезі гіславед, не порівняти з бліззак. На іншій хенкук, але там мотор з дурними кіньми - гребе))vovan8706, ставь шип
или новую мишлен или хотя бы бридж близзак. сотрется бысто, но резина хорошая
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 10:56
vovan8706, ставь шип
или новую мишлен или хотя бы бридж близзак. сотрется бысто, но резина хорошая
брал и кимно с шипом от Любителя. вполне себе.
хотя, в Одессе той зимы - одна-две недели.
так, чисто для асфальт царапать. но на нем таки и гололед бывает.
ЗЫ француз после Омего - мсье знает толк в извращениях
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 11:32
На задньому склі наклейки - туфелька, буква У, обмеження 70, дитина в салоні.
При такому розкладія я б шипи не ставив, повільна їзда, нервові їздуни на хвості і тут вибігає собачка, дама по гальмах і привіт у задній бампер(ттт)
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 12:17
француз после Омего - мсье знает толк в извращенияхТо він не собі, а молодій дружині і її дитині.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 14:49
А шо треба на газ тиснути,щоб собачка точно вже не бігала по дорозі? І про яку впевненість іде мова,коли собака вибігає перед авто є десь пів секунди щоб натиснути на гальмо,потім буде пізно. За такий час просто фізично не можливо оцінити всі дорожні обставини.по тормозам из-за собачки - это жесть. если нет уверенности в безопасности.
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 14:56
А шо треба на газ тиснути,щоб собачка точно вже не бігала по дорозі? І про яку впевненість іде мова,коли собака вибігає перед авто є десь пів секунди щоб натиснути на гальмо,потім буде пізно. За такий час просто фізично не можливо оцінити всі дорожні обставини.
ты не шаришь в вопросах безопасности.
есть масса примеров, когда тупые идиоты били по тормозам из-за кошечки или собачки и слетали в кювет, угробив всех в авто.
То він не собі, а молодій дружині і її дитині.
трахаться ему. пусть может это и добавляет эротики в общение с женой.
Изменено: Manager, 22 Октябрь 2022 - 14:58
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 20:30
Звичайно,і це каже людина яка їздить тільки ліфтом і то не часто.ты не шаришь в вопросах безопасности.
Немає таких прикладів.есть масса примеров, когда тупые идиоты били по тормозам из-за кошечки или собачки и слетали в кювет, угробив всех в авто.
І щоб щє цікавіше було можна до собаки на дорозі додати щє бабцю.От тоді кого давити будеш.
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 20:36
Звичайно,і це каже людина яка їздить тільки ліфтом і то не часто.
Немає таких прикладів.
І щоб щє цікавіше було можна до собаки на дорозі додати щє бабцю.От тоді кого давити будеш.
мне собачка вылетала под колеса.
пролетела мимо под днищем и побежала дальше.
гробить семью ради нее желания не возникало.
да, на автомате коснулся педали тормоза, но без дебильного экстренного торможения.
это умение водить авто.
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 21:27
мне собачка вылетала под колеса.
пролетела мимо под днищем и побежала дальше.
гробить семью ради нее желания не возникало.
да, на автомате коснулся педали тормоза, но без дебильного экстренного торможения.
это умение водить авто.
яке там вміння - просто оцінив собаку і свій бампер- я б теж не гальмував. Вибіг- отримай. Нормальна собака не вибіжить.
Реклама!!!
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 18:42
нордфрост 6, якщо правильно пам'ятаюГіславед Нордфрост чи Єврофрост?
Также с меткой «зима, шипи, сніг, ожеледиця, лід, лёд, снег, шипы, шини, шины»
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых