Та палюбеДля реальных пацанов идёт с добавками.

Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 25 Октябрь 2022 - 17:38
Більш дубовий, значить жорсткіший склад гуми, рівно на стільки наскільки потрібно щоб у ній тримався шип, і шип міг вгризатись в лід, якщо склад гуми буди м’який то шип буде просто втоплюватисььв гуму, а не врізатись в лід, і з часом взагалі вилітати..Формулювання "більш дубовий" дуже розмите і може бути не вірно розтлумачене
А ліпучка працює, але не так ефективно і в багатьох випадках евро зима була б більш доречною
Опубликовано 25 Октябрь 2022 - 20:35
я тільки говорю за те що у гуми під шип і не під шип різний склад.
Так з цим ніхто і не сперечається, але наскільки різний 5-10-20%?
Більш дубовий, значить жорсткіший склад гуми, рівно на стільки наскільки потрібно щоб у ній тримався шип,
Здебільшого шип тримається за рахунок суцільного блока, вангую шо жорсткість збільшена не більше ніж на 5%
Изменено: paa, 25 Октябрь 2022 - 20:38
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 08:25
А яка гумма , не шипована, дуже хороша? ) десь була тема, не знайшов.
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 09:16
У меня на овц была Сontinental VikingContact 5, 10 зим на ней ездил.
Пару раз приходилось брать лопату и откидвать снег от колес, чтоб выехать. Но блин, сам был виноват, разпадлючился и привык, что всегда выеду, ну влазил, куда не следует.
Когда покупал резину на зинку, хотел взять Сontinental VikingContact 7 - но цена очень веселая была. В итоге взял Goodyear Ultra Grip Ice 2, по цене была намного гуманнее, а по тестам на те года, считай была второй после VikingContact 7
В общем пока резиной доволен, гребет норм.
Nokian вообще не рассматривал по 2-м причинам - из-за того что Nokian подловили на том, что она для тестов делала немного другую резину, чем та что попадала в магазин, а вторая был риск и не малый, нарваться на резину маде ин раша.
А резину из раши не хотел по двум причинам - потому что раша и потому что резина с завода Nokian в раше гораздо хуже чем с европейских заводов
Изменено: nick6482, 26 Октябрь 2022 - 09:21
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 10:06
нарваться на резину маде ин раша.
А резину из раши не хотел по двум причинам - потому что раша и потому что резина с завода Nokian в раше гораздо хуже чем с европейских заводов
Завжди можливо дізнатись в продавця, де випущено той чи інший продукт,яким вони торгують. Шини російського виробництва напевно не експлуатував взагалі по моральному аспекту, а також якісь там "за імпортною технологією" мене не переконають, собі напевно купував би Goodyear, ще цікаво, російського виробництва їх просто немає. Так само як не розглядав би білоруського виробника автомобільних шин.В тому році купував Нокіан Хакка R3 задні, та R2 передні (одної моделі в різних розмірах не було)для Смарта, їздить дружина. Перезимували нові шини в гаражі,так і не спробувавши снігу, до кінця тижня думаю перевзути малечу.Тоді можливо відписатись, що да як.
Зараз за одну нову шину 185/65/15 - 3 кгр цінник.
Є можливість зекономити, купуй Росаву вдвічі дешевшу
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 10:13
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 10:59
Резина должна быть черная и круглая. С соответствующим протектором допустимой глубины. Остальное фломастеры. Для зимы
Поддержу, если есть клепка в голове, то можно и на росаве ездить, а если нет, то никакой бренд не спасет
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 11:13
Не смішно!
3 кгрн за шину, це ще в "дешевому" розмірі. А ось 225/50/17 літня мені на Омегу буде ще веселіше...
Де ти побачив ТРИ? лише 1528 грн. Смішно стає тоді, коли вибирають авто за 16-18 тисяч, далі жаліються...а чого так дорого шини коштують. Завжди є вибір дорого/дешево, мож глянути б.у. 2010року по залишку 4-5мм. p.s. чешський Gislaved Euro Frost 6 185/65 R15 88T- 2030грн., Франція Fulda Kristall Montero 3 185/65 R15 88T - 2200грн., Польша Goodyear UltraGrip 9+ 185/65 R15 - 2430грн.
Изменено: figarey, 26 Октябрь 2022 - 11:25
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 18:42
Ну при лисе літо ти сам додумав, а про зиму правильно сказано. Звичайно, комфортніше, коли хороша гума. Але співввідношення клепка/гума тут приблизно 90/10.Интересная логика однако. ))
Если есть клепка, то можно и на лысой летней ездить.
И зачем те брендовые шины.![]()
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 18:51
Интересная логика однако. ))
Шо тебя не устраивает? Или ты считаешь, что купив самые крутые шины, то сразу застрахован от всех рисков?
Если есть клепка, то можно и на лысой летней ездить.
Можно, не быстро, по сухому асфальту
Я даже знаю одного такого
И зачем те брендовые шины.
Для самоуспокоения
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 18:52
Є можливість зекономити, купуй Росаву вдвічі дешевшу
Спойлер
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 19:09
А чё смешного? У меня такая три зимы, проблем шо по сугробам, шо по льду нет никаких вообще. Езжу я конечно не более 100км/ч.
В будь якому розкладі, зимою літати більше сотні,то треба мати особливий склад розуму. Найчастіше чомусь зустрічаються водії MERCEDES SPRINTER.
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 20:01
А чё смешного? У меня такая три зимы, проблем шо по сугробам, шо по льду нет никаких вообще. Езжу я конечно не более 100км/ч.
Вот прям такая под шип? Мирык говорит шо под шип дубовее, чем фрикционка, так росава сама по себе дубовая, а если под шип еще дубовее, то вообще должна быть деревянной
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 20:33
Опубликовано 26 Октябрь 2022 - 20:52
Шо тебя не устраивает? Или ты считаешь, что купив самые крутые шины, то сразу застрахован от всех рисков?
Я считаю, что не надо рассказывать о наличии или отсутствии клепки, там где речь идет о безопасности и надежности управления автомобилем. Без клепки можно и на сухом асфальте на самой крутой резине въехать и шо? Это отменяет необходимость иметь нормальные шины по сезону???
При наличии даже суперклепки лучше иметь хорошие шины. Можно продолжить - хорошие тормоза, хороший свет, хорошую управляемость, исправные ремни безопасности и прочее.
Или клепка в голове заменит все это??? )))
З.Ы. При Союзе были рады любым шинам с неплохим протектором. О зимних даже не мечтали. И ездили. Большой вопрос как.
Изменено: Avtomobilist, 26 Октябрь 2022 - 21:01
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых