Который асфальт ложил)))товарищ...
Изменено: bzhasso, 27 Октябрь 2022 - 13:02
Опубликовано 27 Октябрь 2022 - 13:28
ну мабуть якщо я написав про преміорі то вірогідно що є досвід їзди на різній гумі і у різних умовах, і преміорі « загулилась» в порівнянні з іншими.А гули тут при чём, ежели дороги такие? Недавно ездили с товарищем к нему на родину, перед поездкой заехали в магазин и переобули машину на новые Хэнкук, так как на старой резине было стрёмно ехать, по итогу через 100км влетаем в яму и одно колесо уже с гулей, на обратной дороге было ещё несколько попаданий, и, в результате, по приезду домой два колеса с гулями. Это резина виновата?
+1Є шини на яких гулі з'являються вже після першого сезону.
А є такі, на котрих після кількох сезонів ні однієї.
Дороги ті ж самі. Чудеса?)
Опубликовано 27 Октябрь 2022 - 13:32
Є шини на яких гулі з'являються вже після першого сезону. А є такі, на котрих після кількох сезонів ні однієї. Дороги ті ж самі. Чудеса?)
Є таке. Брат на Мазді катав Матадор, вилізло на одному комплекті декілька гуль. Замінив на гудєр і норм.
Я відкатав на Омезі два комплекти літнього мішлена прімасі до лисого стану і ні однієї гулі.
Опубликовано 27 Октябрь 2022 - 15:54
Столиця рулить
п.с. Не раз спостерігав по Контіку, м'яку боковину пробиває на ура, CONTINENTAL EcoContact/PremiumContact
5800- 6500
Може і рулить, CONTINENTAL Premium Contact 5 катаю 6 років і навіть в тому місті де до корду здер резину, гуль нема(ттт)
5800- 6500 це між чім різниця?
Места нужно знать))) купляй новую резину, приезжай - покажу)))
Нет, лучше вы к нам(с)
Мазда то не юзає, але в рекламі ціна ВІД, тому в прайсі може буде 1024 за р13. А там приїхав перевзувати 16-ті колеса, ціна вже, скажімо, 1600)))
Класика
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 27 Октябрь 2022 - 17:04
Не варто робити фітіш із гуми.
Між більшістю моделей різниця в межах статистичної похибки.
може якщо працюєш на ній= то да, а як для себе - то потрібно вибирати- я ще й пальцем тру
ХЗ де люди їздять, гуль ще жодного разу не було(ттт)
+1 цє все ті хто пролітає мимо і ти думаєш- ну куди так летіти.... потім така фігня. Багато таких бачив по дорозі Кременчук -Дніпро- низом...
Є таке. Брат на Мазді катав Матадор, вилізло на одному комплекті декілька гуль. Замінив на гудєр і норм.
Я відкатав на Омезі два комплекти літнього мішлена прімасі до лисого стану і ні однієї гулі.
прімасі 3, стоїть, нова, хрень шумна, знімав зимову хакку - нову теж...хоча вона 2008 року, так он різниця в шумі колосальна. Куплю нокіан та буду розшивати і літом і зимою.
Моря ще довго не буде, а по місцю норм без переобувачки
Реклама!!!
Опубликовано 27 Октябрь 2022 - 17:39
як балансується?
Перевзували, то спеціально звернув увагу (здалеку): на двох грузики близько 30мм, на двох - розміром з ніготь Вперше таке бачу
По вазі грузиків не скажу, бо ліньки вимазуватись, знімати ковпаки.
П. С. Абсолютно не реклама китайських говношин бюджетних шин
Изменено: Щукарь, 27 Октябрь 2022 - 22:16
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 27 Октябрь 2022 - 21:35
Глянул цену на трианжл 195-60R15-совсем не гуманная цена стала...в прошлом году они были по 1300,в этом 2300...короче,почти заказал польскую наварку,по 1410,летние 16 ничем особо не огорчили
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Ukrainian Vectra Club
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 06:11
Абсолютно не реклама китайських говношин бюджетних шин
Кажуть що аступ оркостану на Київ захлинувся завдяки бюджетній,Китайській гумі на техніці))
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 07:26
Ага, я так послушал, ездят на этой Россаве (премиори), не жалуются. В итоге сезон доезжал на старой фулде на метках, которая была намного лучше по своим свойствам чем новенькая премиорри. На следующий сезон больше не рисковал, взял нокиан.Ездят люди и не жалуются
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 08:20
+1Ага, я так послушал, ездят на этой Россаве (премиори), не жалуются. В итоге сезон доезжал на старой фулде на метках, которая была намного лучше по своим свойствам чем новенькая премиорри. На следующий сезон больше не рисковал, взял нокиан.
Наверное низкий профиль на матадоре?Є таке. Брат на Мазді катав Матадор, вилізло на одному комплекті декілька гуль. Замінив на гудєр і норм.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 09:08
Не юзав, але вважаю якщо машина мало їздить і є можливість не їхати, коли негода, то можна брати.По темі, хтось юзав мішелін кросклімат зимою? По тестах вроді як придатний для легкої зими, хочу поставити на повнопривідний кросовер яким їзжу мало, так щоб гума була на всесезон.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 09:22
У меня на служебной машине( Тюсон) - матадор, профиль высокий, в такие ямы влетал, что кровь стынет- хоть бы шо...кажуть шо матадор дуже м'який
Не правильный вывод)))Всё понятно
Таки да , Чери с лысой резиной достался внезапно ,bzhasso, жінка, коханка, дитина в сьомому класі, нема грошей, машина чері.. я думаю фактор посивіння вісків від лисої гуми тут не основний
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 11:16
Аааа, катализатор, да?))
Не правильный вывод)))
Таки да , Чери с лысой резиной достался внезапно ,
и только усилил седину )))
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 12:12
bazl,теж якось так приблизно думаю, сувора зима у нас два тижні на п’ять років, якось доцільність скандинавської зимки дуже мала.
Один день суворої зими, за п'ять років, може змінити твоє ставлення до вибору шин, на все життя.Хоча це справа особиста, на чому економити.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 12:22
Ага, я так послушал, ездят на этой Россаве (премиори), не жалуются. В итоге сезон доезжал на старой фулде на метках, которая была намного лучше по своим свойствам чем новенькая премиорри. На следующий сезон больше не рисковал, взял нокиан.
Так в чем конкретно выражался негатив от резины?
Один день суворої зими, за п'ять років, може змінити твоє ставлення до вибору шин, на все життя.Хоча це справа особиста, на чому економити.
Ну як що є вибір, то взяв друге авто і поїхав
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 12:29
Хто лікар акушер, наприклад, в кого термінові виклики - згоден. Якщо є можливість залишитись вдома, або на таксі поїхати, смисл скандінавку по асфальту терти, а тим більше шип.Один день суворої зими, за п'ять років, може змінити твоє ставлення до вибору шин, на все життя.Хоча це справа особиста, на чому економити.
Шумить аццки, не гальмує на мокрому асфальті, на сухому також, балансування як пощастить. Мав досвід на одному авто не довго.Так в чем конкретно выражался негатив от резины?
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 12:56
Ну як що є вибір,
Як не помиляюсь,Мирослав мав купувати електричку, на яких зараз на жаль, не розігнатись, цю зиму то напевно точно.
Хто лікар акушер, наприклад, в кого термінові виклики - згоден. Якщо є можливість залишитись вдома, або на таксі поїхати, смисл скандінавку по асфальту терти, а тим більше шип.
Розповім свою історію, 1лютого 2013 миттєво прийшлось їхати за 130км.на поховання Друга, повертався назад уже вночі. Пуста дорога, районного значення,тополі своїми гілками нахилились під тяжінням снігу.Раптово падає добряча гілка, як раз перед машиною, швидкість в мене була 50-60. Руль вправо..і так я опинився на УОК, розпродаючи свою Астру по запчастинах. Дякувати тому випадку, маю можливість для спілкування з цікавими людьми на форумі. А відношення у виборі до шин, особисто в мене, змінилось корінним чином.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 13:42
Шумить аццки, не гальмує на мокрому асфальті, на сухому також,
Ну так тести про це і говорять, шоча на сухому в залежності від розміру гуми результати трохи не збігаються, але мокрий асфальт то не є типова зима, на льоду вона наче непогано виступае
Збірка тестів де вона в різні роки і розміри
https://tyretrader.u...iamaggiore.html
Руль вправо..і так я опинився на УОК, розпродаючи свою Астру по запчастинах.
А відношення у виборі до шин, особисто в мене, змінилось корінним чином.
А до чого тут резина? Якби гальмував то зрозуміло б, а руль вправо і ніяка резина не допоможе.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 15:50
Хто лікар акушер, наприклад, в кого термінові виклики - згоден. Якщо є можливість залишитись вдома, або на таксі поїхати, смисл скандінавку по асфальту терти, а тим більше шип.
Шумить аццки, не гальмує на мокрому асфальті, на сухому також, балансування як пощастить. Мав досвід на одному авто не довго.
Кажуть схильна до гуль і стирається сильно, але стільки не їздив.
Та причому там термінові виклики? Снігопад не тільки вночі буває. Можна зранку на роботу виїхати при сонячній погоді, а після обіду насипле сантиметрів 20-30 снігу... І що, кидати десь машину? Таке собі.
Зи, шип рулить. Не раз спостерігав як у Києві на Бульварно-Кудрявській у снігопад навіть повнопривідні авто вгору виїхати не могли на ліпучці чи всесизонці, а шип на моноприводі чудово їхав. Але вигребти вгору то ще пів біди, можна розвернутись та шукати інший шлях. А от нормально спуститись наприклад по Вознесенському узвозі при ожеледі далеко не у всіх виходить, особисто наблюдав картину коли авто не гальмували так водіїї навіть задню передачу включали і намагались так знизити швидкість, але сила тяжіння + ожеледь робили свою справу.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 16:11
якби...не якби) Обирай шини які рахуєш за потрібне, то твоя справа, твій вибір. Я свій вибір зробив і не нав'язую його нікому.
Та зрозуміло шо кожен вибирає свое, але я не зрозумів звязку між руль вправо - кювет чи дерево і вибір резини.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 17:25
да те експлуатувати, як у всіх в основному місто, рідко траса, возик GLE.А що за кросовер, де і як експлуатуєш?
що таке шип я взагалі незнаю, і якось живу з цим, а от купити авто в Німечинні на літі, виїхати осінню і приїхати в Україну в зиму було на разТа причому там термінові виклики? Снігопад не тільки вночі буває. Можна зранку на роботу виїхати при сонячній погоді, а після обіду насипле сантиметрів 20-30 снігу... І що, кидати десь машину? Таке собі.
Зи, шип рулить.
Изменено: Мірик, 28 Октябрь 2022 - 17:26
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 17:39
Та зрозуміло шо кожен вибирає свое, але я не зрозумів звязку між руль вправо - кювет чи дерево і вибір резини.
Андрій, в попередніх дописах, я вів до того, що навіть один виїзд взимку може стати вирішальним. Це спростовує тези які озвучують в темі: "мало виїжджаю взимку, повний привід, смисл терти по асфальту скандинавську шину, купую найдешевшу, бо одна дяка."Рахую що на цьому економити не варто, навіть як що, за всю зиму якісні шини один раз відпрацювали на всі 100% то купив ти їх недаремно.
Зи, шип рулить.
+1Goodyear ICE ARCTIC, це краще на чому доводилось їздити взимку. Тоrsen, плюс шип, робить твоє переміщення передбачуваним та безпечним, чи то каша, сніг, лід. Лише один мінус, в Європу зась.
Опубликовано 28 Октябрь 2022 - 17:41
у мене був не один день зими на різних гумах у тому числі і з більше як двома тоннами на форкопі, нічого хорошого звісно у цьому немає, але як написав постом вище бувало по різному.Один день суворої зими, за п'ять років, може змінити твоє ставлення до вибору шин, на все життя.Хоча це справа особиста, на чому економити.
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых