и рисунок протектора у нас был одинаковыйЕлочка, сэр.

Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 12:55
А чи є у когось досвід зі скандинавкою "в годах" (тих же 10, наприклад), але зі збереженим протектором? Вона твердішає до рівня єврозими? Більше єврозими? До рівня всесезонки? Менше єврозими?
Ну разве что она стала чуть хуже грести в снежной каше чем раньше.
И то может потому что протектор то хоть немного но стерся.
Зрозуміло
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 13:11
А чи є у когось досвід зі скандинавкою "в годах" (тих же 10, наприклад), але зі збереженим протектором? Вона твердішає до рівня єврозими? Більше єврозими? До рівня всесезонки? Менше єврозими?
Зараз катаю брідж с70, він у мене вже 5 років і до мене десь так само, вже весь у паутинці, залишок біля 4мм але нормально м"який, порівняти нема з чим, да і не корректно це буде без замірів, а колись у мене був мішлен альпін 2, так на 6 рік і 6мм він став достатньо пласмассовим, правда він скоріше до евро зими відноситься.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 13:40
Также есть что вспомнить) давно когда-то, товарищу очень нужно было попасть к больному отцу за 50км от нашего города, а гололёд такой, что ни один транспорт не шёл никуда, пришлось тогда на росаве вс11 спустить давление до 0.8 где-то, и мы прекрасно справились с этой задачей.В мене колись також була Таврія на вс11, у Львові на мокрій бруківці під хорошу гірку не міг рушити, буксувала))
Але першу зиму від'їздив з вс11 на задній осі без пригод. Спереду якась раша всесезонка була. Ех часи були)
Изменено: vamp, 01 Ноябрь 2022 - 13:42
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 13:43
Тобто теорія про те, що зимку потрібно міняти кожні три роки незалежно від пробігу, а зберігати бажано у погребі, не зовсім корелює з реальною практикою? Зрозуміло. Останнім часом зустрічав немало її адептів.
Ну три то вже загон, від п"яти до вісьми років норм, погреб якщо є, а так головне не в металевому гаражі
Ті адепти часом шинами не торгують?)
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 13:46
Про омивайку. Купив, типу в акцію, омивайку під брендом славного виробника моторних олив (які я ніколи не куплю, але з омивайкою можу собі дозволити поекспериментувати) ВАМП - 4*1 л за 172 грн. у відомому зеленому інтернет-магазині. На -20.
На практиці: на упаковці цих чотирьох пляшечок ні слова ні про 1 л, ні про 1 дм кубічний не написано, на вигляд вони менші, на вагах показують 832 г. Названо розморожувачем, але написано як розчиняти для різних температур при використанні як омивайки.
У морозилці при -18 консистенція не змінилася ніяк.
Запах скоріше технічно-хімічний, ніж парфумерний, але, з моєї точки зору, дуже пристойний.
Якщо вас влаштовує співвідношення кількості і ціни - можете спробувати.
Це я начитався як дешеві зимові омивайки смердять чортом і замерзають і вирішив брати не зовсім що попало.
Кажуть, недавно на ВОГ була акція - 150 грн. за 5 л їхньої брендованої омивайки на -22, але зараз вже 299.
У Ашані недавно була польська омивайка Plak за приблизно 180 гривень, начебто також непогана.
У Велмарті за приблизно стільки ж вітчизняна омивайка виробництва "Хімрезерв" - не знаю як щодо замерзання, але запах прийнятний, а омивайка під власним брендом Велмарту "1" - смердить жахливо.
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 13:50
Ті адепти часом шинами не торгують?)
Один - запчастинами до скутерів, інший - музикант і інколи "бамбіла".
Ну три то вже загон, від п"яти до вісьми років норм, погреб якщо є, а так головне не в металевому гаражі
У мене знайшлася у бетонному гаражі, але влітку там +30 було, якщо не більше.
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 13:59
У морозилці при -18 консистенція не змінилася ніяк.Запах скоріше технічно-хімічний, ніж парфумерний, але, з моєї точки зору, дуже пристойний.
У Велмарті за приблизно стільки ж вітчизняна омивайка виробництва "Хімрезерв" - не знаю як щодо замерзання, але запах прийнятний,
Користуюсь Хімрезервом вже років 5, останню брав в минулому році в Метро, ціну не пям"ятаю, на вигляд десь 4л, на етикетці пишуть 3500г+-53г, -35 перевірити нема де, запах спиртовий з легким ароматом синтетичного яблука
У мене знайшлася у бетонному гаражі, але влітку там +30 було, якщо не більше.
В металевому 50-60
а як лежала?
Изменено: paa, 01 Ноябрь 2022 - 14:00
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 14:48
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 19:59
Тобто теорія про те, що зимку потрібно міняти кожні три роки незалежно від пробігу, а зберігати бажано у погребі, не зовсім корелює з реальною практикою? Зрозуміло. Останнім часом зустрічав немало її адептів.
катав фулда кристал монтеро3 і зимою і літом - років 4, потім купив літо- і зиму донашував взимку= так пройшло ще 4 роки, і приблизний пробіг на зимі до нуля протектора- 50тик.
А шо так? Завжди зберігаю і літні, і зимні однією стопкою, 4 шт., від заміни до заміни. Це шкідливо?
ЗІ. Чи ти маєшь на увазі без дисків?
то все хрінь- авто простояло на відкритій стоянці 5 років, на одному місці, на мішеліні примасі 3, те колесо шо було вивернуте трохи з арки- репнуло в одному місці= те шо на сонці було, остальні три колеса не мають навіть мікро тріщин. Репнуло по середині протектора - ще їзжу- але потрібно мінять. Так от забирав зі стоянки- ніяких деформувань не було
Реклама!!!
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 22:09
Ну опять-таки шумная она на асфальте, а , если катать на льду и снегу, то очень даже не шумнаяДе ж їх взяти, оті лід і сніг, при наших зимах?
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 13:26
Ну свідки секти шипа всемогучого, десь знаходять
Скільки пихи у повідомленні...Скільки зневаги до чийогось вільного вибору та потреб...
Наче скабєєву і соловйова одночасно прочитав...
От начебто і війна в країні,-більшість неадекватів з яйцями але в жіночому вбранні перетнули кордон неньки...
Але все рівно-знайдеться правильний чел,який засуне свого носа туди,куди бездомний пес пісюна не суне....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 13:54
Діаметру, шановний, діаметруКандидати технічних наук в таких дрібничках не розуміються
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых