P.s. о качестве шин на хонде стоит Пирелли зр17 модель не помню , 2013 года ни одной трещинки и даже вчера в дождь уверенно ездилось, хотя вчера по Протасову яру ( пустому если шо) пришлось слететь буквально вниз, ни разу на тормоз не нажав.
Я на Пирелли никогда не ездил - нормам такие шины, даже старые
Я дев'ятирічні літні Піреллі П4 з пробігом трохи за 10 викинув (у дальній кут) з-за тріщин. Причому, і біля протектора, і по центру боковини. І це вони три роки (у своєму віці 3, 4, 5) пролежали у гаражі не на сонці, поки машина стояла на зимових. Там ще й ґуля знайшлася, причому зсередини, на передньому правому. По дощу навіть у останній сезон були чудові шини (ну зрозуміло, весь цілий протектор), але звичайне гальмування по сухому асфальту вже трохи мені не подобалося, хоча можливо то було суб'єктивно. З тих пір я вмію знаходити і показувати тріщини людям, які кажуть, що у них шина у віці (і з пробігом 40), але тріщин немає. До речі, судячи з того, що у інших тріщини переважно між крайніми елементами протектора (біля боковини), то те, що у мене було немало тонких тріщин на самій боковині, може бути наслідком того, що машина переважно експлуатувалася при заниженому для неї тиску 2,1-2,2, максимум 2,3 (по паспорту 2,7). Вона з таким тиском, звичайно, за плавністю ходу взагалі як седан Мерседес 80-х років чи Сітроен з гідропневматичною підвіскою, на лежачих поліцейських тільки трохи похитувалася, але все має свою ціну.
Ця модель Піреллі році у 2009 вигравала купу європейських тестів і у людей, які міняють її за пробігом, проходила більше 80 ткм. У мене була турецького виробництва.