не смешно же на самом деле
Реклама

І хто кричав, що пора "перевзуватися"?продовження відомої теми
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 14:54
Розмір коліс взагалі то діаметром вимірюється, в дюймах. В КПІ цього не вчать. Літера R означає, що шина Radial, тобто радіанного типу, як вище зазначали, бо ще є діагонального типу. Стадний інстинкт не завжди правильнийШановні там буква R є, так що радіусу. Хоч прочитайте що у Вас на шинах написано.
Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 15:39
Скільки пихи у повідомленні...Скільки зневаги до чийогось вільного вибору та потреб...
Наче скабєєву і соловйова одночасно прочитав...
От начебто і війна в країні,-більшість неадекватів з яйцями але в жіночому вбранні перетнули кордон неньки...
Але все рівно-знайдеться правильний чел,який засуне свого носа туди,куди бездомний пес пісюна не суне....
хз який скажений пес тебе вкусив, шо ти висрав цей понос, катай собі свої шипи, поки не заборонили
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 16:01
Ша-ша... Знав одного справжнього науковця, академічного, такби мовити.У нас в аспірантурі таких зневажливо називали "ученьіе-теоретики".
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 16:15
У нас в аспірантурі таких зневажливо називали "ученьіе-теоретики".
ІМХО, не праві були у вас в аспірантурі. Мають існувати такі "дистильовані" науковці, які нічим не відволікаються від академічної суті своєї науки. Без них не буде розвитку наук як таких, прикладними напрямками це не компенсуєш.
ЗІ. Те, що наш Вовка не з таких – усвідомлюю, дуже вже хазяйновитий...
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 17:48
хз який скажений пес тебе вкусив, шо ти висрав цей понос, катай собі свої шипи, поки не заборонили
Якщо я,на відміну від тебе живу життям де потрібен шип,то це у мене щось неправильно?
Ти великий оригінал-дуже невихований оригінал!
+1 нафіг ті шипи. тіко обсипати потім проїзджаючих залізяками
Отак в невігластві і народжуються легенди
За 10 сезонів використання комплекту Кумхи з чотирьох коліс я загубив 3 шипа.Пробіг 40-50тик
З остатком протектора 4-5 мм. гума продана наступному власнику...
Друзі-ви дуже схожі на жінок похилого віку,що сидять на лавці біля під'їзду і обговорюють незнайомі їм речі...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 18:03
Якщо я,на відміну від тебе живу життям де потрібен шип,то це у мене щось неправильно?
Отак в невігластві і народжуються легенди
За 10 сезонів використання комплекту Кумхи з чотирьох коліс я загубив 3 шипа.Пробіг 40-50тик
З остатком протектора 4-5 мм. гума продана наступному власнику...
Друзі-ви дуже схожі на жінок похилого віку,що сидять на лавці біля під'їзду і обговорюють незнайомі їм речі...
а цє шо ???
https://www.olx.ua/d...16-IDQ48d3.html
фотомонтаж?
https://www.olx.ua/d...17-IDQ2jtE.html
далі вже сам...
не сдержався -
https://www.olx.ua/d...na-IDPZ6vC.html
Изменено: rvgu, 02 Ноябрь 2022 - 18:05
Реклама!!!
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 18:44
а цє шо ???
Є підтвердження що "це" використовувалось по дорогам загального користування?
Ще раз спитаю
Друзі звідки у вас "інформація",що трактується вами як беззаперечна істина в останній інстанції?
Чому ви собі дозволяєте нав'язувати свою,нічим не підтверджену думку?
Помітьте ви не радите,а нав'язуєте хибну думку керуючись тільки власним невіглаством...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 19:33
а цє шо ???
хто як їздить... Ялта, серпень (не зараз, звісно...), половина авто (місцеві і гості) на зимовій гумі, дехто шипованій, так само і на спринтері, який возив нашу екскурсію із Севастополя.... хто в темі, той знає про слизький асфальт в Криму.
ПТН ПНХ
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 21:00
Перевелись опелісти тут на форумі. На "радіус" стартанули, а на "Омегу Це" ні... пічалька прямо як перевзування коліс 17го радіусу по нинішніх цінах.
мне предстоит квэст - уже ищу 17ку
на работе забрали туксон, выдали аккорд на 17х лаптях... зная нашу бухгалтерию - бой будет не легким.
Друзі звідки у вас "інформація",що трактується вами як беззаперечна істина в останній інстанції?
Помітьте ви не радите,а нав'язуєте хибну думку керуючись тільки власним невіглаством...
+100
всі вумні як вудки ))
я себе на личное авто всегда старался брать шип- пусть один раз/день в сезон пригодиться - шипы свое отработали
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 21:06
Є підтвердження що "це" використовувалось по дорогам загального користування?
Ще раз спитаю
хтось тут дуже схожий на путіна= йому теж нічого не докажеш....
я безсилий - я надав докази, але все одно -НЕ ВІРЮ. Тіко не потрібно писати, що то люди самі повиколупували рівно половину шипів...хоча чого там- пишіть.
я себе на личное авто всегда старался брать шип- пусть один раз/день в сезон пригодиться - шипы свое отработали
ясен пень- а потім- шо за срака з дорогами!? гівняно роблять...а виходить що гіняне ставлять+ так собі роблять. І так по колу.
Реклама!!!
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 21:54
хтось тут дуже схожий на путіна= йому теж нічого не докажеш.... я безсилий - я надав докази, але все одно -НЕ ВІРЮ.
Віра-питання виключно церкви.Розумні люди спираються на факти,бажано з власного досвіду...
Безсилий ти в силу невігластва і нерозуміння що саме ти хотів довести своїми "доказами"...
На відміну від гумових експертопутіних маю практичний досвід використання шипів та зною їх поведінку переваги та недоліки.
Знаю навіщо мені ця гума,застосовую в щоденній експлуатації.
Нікому шипи не рекомендую,просто констатую факт-користуюсь шипованою гуму за її призначенням.
Це реально крута річ.
Тіко не потрібно писати,
Кожен рік-неошиповані на лисій всесезонці умовляючи в першу чергу самих себе,починають холівар,про те що щип не потрібен.
Тобі не потрібен шип?Можеш стати в кільватер.
Хто вас любі друзі просить роздавати поради на речі в яких ви не розумієтесь і якими жодного разу толком не користувались?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 23:00
Согласен лишь той части и то с оговорками что шипы вредят асфальту...ясен пень- а потім- шо за срака з дорогами!? гівняно роблять...а виходить що гіняне ставлять+ так собі роблять. І так по колу.
Но с дорогами срака не из-за шипов ,а из-за перегруженных вдвое фур. И из-за начальника местного автодора ворующего на всём.
И были бы у нас хорошо почищенные и главное во время почищенные дороги , я бы вполне ездил на фрикционных шинах. Но моя безопасность моя забота , несмотря на то что с каждого литра топлива взымается налог на строительство и содержание дорог....
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 23:30
Та використовуй, де я хоч слово сказав про тебе, а якщо ти себе відносиш до адептів, то то твій головняк, а я в свою чергу маю право висловлювати свою думку з цього приводу.
За 10 сезонів використання комплекту Кумхи з чотирьох коліс я загубив 3 шипа.Пробіг 40-50тикЗ остатком протектора 4-5 мм. гума продана наступному власнику...
Вітаю, можливо 3 людини поминають тебе "не злим, тихим словом"
А скільки шипів втратить наступний власник?
А ти очікував аплодисменти за свої бредні?
Чия б блондика мичала
Гудйір Ультрагріп Айс Плюс 12 року випуску.
Нормальна гума, досі випускається, а якщо є сумніви, то продай і купи свіжішу, правда прийдеться докласти
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 03 Ноябрь 2022 - 07:06
Нормальный срач пошёл - адепты-разных-резиновых-верований батл
Мне тут на днях попался ролик в мордокниге: смысл такой - разным людям предложили сдать ДНК на предмет происхождения предков. У респондентов много спеси в той или иной степени по поводу того какой он/она онгличанин , ирландец/пакистанец/турок и т.д. и то как кого ( по национальному признаку) каждый конкретный не любит...
По результатам этого анализа осень у многих вылезло и неприятие "своих" национальностей, крови предков. А насчет чистокровности там вообще швах...
Цель этого философско - лирического отступления от темы и дебатов по теме поста, особенно касается крайних постов, скатывающихся на бытовое хамство: все не так однозначно и слепая уверенность в своей правоте может неприятно удивлять последствиями))
Такой накал страстей из-за ерунды по сути.
У всех накопилась усталость - война мимо и даром ни для кого не проходит...
Имхо (!) давайте не выплёскивать примитивное раздражение друг на друга.
Ваш Кот Леопольд
Если максимальная скорость 60 км/ч то шипы вообще должны быть вечными.
Особенно если постоянно на льду
Изменено: bzhasso, 03 Ноябрь 2022 - 08:43
Опубликовано 03 Ноябрь 2022 - 08:09
Вітаю, можливо 3 людини поминають тебе "не злим, тихим словом" А скільки шипів втратить наступний власник?
Теж доброго ранку...
Наступний власник,як і я використовує шип не на дорогах загального користування..
"Єсть многоє на свєтє друг Гораций,что нєізвєстно мєстним мудрєцам"...
Тобі потрібно зрозуміти,що твій світогляд настільки вузький,що не може охопити нюансів,а ти ще якісь гепотизи висуваєш...
Ще й насміхаєшся-де ж ті власники лід знаходять?!!!
Іди собі в кільватері-це реально твоє пожиттєве місце.
Чия б блондика мичала
Мабуть твоя на тебе мичить,якщо приходиш самостверджуватись на форумі за рахунок зневаги чийогось вибору...
У всех накопилась усталость -
Це не усталость-це елементарне хамство привнесене на форум.
Добре...,кучкуються собі в колізеї обливають одне одного помиями...
Загальний форум до чого-який почитує будь хто?
І головне-зазвичай такі "герої",сидять дома тихенько на кухні і навіть слово бояться писнути.
А тут можна покуражитись над чиїмось вибором,чи уподобаннями...Ніхто по харі сковорідкою не з'їздить
.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Ноябрь 2022 - 08:51
Теж доброго ранку...
Наступний власник,як і я використовує шип не на дорогах загального користування..
"Єсть многоє на свєтє друг Гораций,что нєізвєстно мєстним мудрєцам"...
Тобі потрібно зрозуміти,що твій світогляд настільки вузький,що не може охопити нюансів,а ти ще якісь гепотизи висуваєш...
Ще й насміхаєшся-де ж ті власники лід знаходять?!!!
Іди собі в кільватері-це реально твоє пожиттєве місце.
Мабуть твоя на тебе мичить,якщо приходиш самостверджуватись на форумі за рахунок зневаги чийогось вибору...
Це не усталость-це елементарне хамство привнесене на форум.
Добре...,кучкуються собі в колізеї обливають одне одного помиями...
Загальний форум до чого-який почитує будь хто?
І головне-зазвичай такі "герої",сидять дома тихенько на кухні і навіть слово бояться писнути.
А тут можна покуражитись над чиїмось вибором,чи уподобаннями...Ніхто по харі сковорідкою не з'їздить
Диви яка сварлива людина. Ну то буду як ти - вийду з твого кільватера.
Не потрібно видумувати - є беззаперечні докази шкоди дорожньому покриттю, цє факт. Є не прямий факт вилітання шипів.
І тут коли тобі доказали шо вони вилітають, то на шкоду покриттю ти видумуеш відмазку- так я ж не по дорогам їзжу.
Перед кожним підйомом є купи пісчаної суміші- те шо ми пролітаемо мимо и кожному взападло вийти та присипати- то є таке. Але ж є така можливість. Якщо там де ти їздиш місцева влада не забезпечує такими купами- то цє інше питання.
Маю відношення до транспортної компанії - жодна з близько 30 авто не на шипах, цє авто торгових агентів у різних частинах країни і чомусь проблем нема, хоча люди працюють кожен день. Так шо може авто ти та адепти шипів вибрали не те? А може цє ті хто хоче їздити з більшою швидкістю? Не відповідай.
На рахунок доріг и тд - так і водії вантажівок думають, коли везуть 40тонн - типу чого ті дороги берегти - коли всі на шипах та сама якість доріг погана. А шо. Нехай хтось інший з себе почне-
Изменено: rvgu, 03 Ноябрь 2022 - 09:03
Реклама!!!
Опубликовано 03 Ноябрь 2022 - 09:15
Шипы законодательно не запрещены - какие вопросы?На рахунок доріг и тд - так і водії вантажівок думають, коли везуть 40тонн - типу чого ті дороги берегти - коли всі на шипах та сама якість доріг погана. А шо. Нехай хтось інший з себе почне-
Перегруз запрещен - какие вопросы?
Ктож тогда должен с себя начинать ?
Интересны пруфы о большем и непоправимом вреде шипов чем перегруженный вдвое условный КамАЗ...
Так може тупо экономят? Шипованые шины дороже стоят... Или кому гул шипов мешает например...Маю відношення до транспортної компанії - жодна з близько 30 авто не на шипах, цє авто торгових агентів у різних частинах країни і чомусь проблем нема, хоча люди працюють кожен день. Так шо може авто ти та адепти шипів вибрали не те? А може цє ті хто хоче їздити з більшою швидкістю? Не відповідай.
Так по логике - меньше шипов меньше вред)))Не потрібно видумувати - є беззаперечні докази шкоди дорожньому покриттю, цє факт. Є не прямий факт вилітання шипів.
І тут коли тобі доказали шо вони вилітають, то на шкоду покриттю ти видумуеш відмазку- так я ж не по дорогам їзжу.
И кстати о песке перед подъёмами - я такого не встречал уже лет десять...
Опубликовано 03 Ноябрь 2022 - 11:31
Да, шипы могут вылетать. Да, шипы портят покрытие.
Но этих факторов на наших дорогах реально в микроскоп не видно.
На дорогах полно всякого мусора, дороги строятся не по технологии, с перегрузом реально никто не борется и прочая, прочая, прочая.
Плюс шипы разрешены законодательно.
Дороги чистятся не всегда и не везде.
Поэтому у нас, в целом, на шипах надежнее. Факт.
Что касается примеров. Так ними нельзя ничего ни доказать, ни опровергнуть (с).
Я на шипованной Хакке 1 ездил лет 15 (пробеги зимой небольшие). 90% шипов были на месте, протектор - огонь. Была продана с первого просмотра. ))
Решил обновится, но на новой Yokohama Ice Guard IG55 особо не почувствовал улучшения.
Также с меткой «зима, шипи, сніг, ожеледиця, лід, лёд, снег, шипы, шини, шины»
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых