Про трассы и дороги качества и уровня обслуживания ebenyastile во внимание не берутся)) ну-ну
Изменено: bzhasso, 04 Ноябрь 2022 - 13:15
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 13:19
Нічого дивного, ти ж кажеш шо шип рятує, то і трактор може рятувати, а під горку я на Воровського в льодовий дощ заїзжав на кумхо кв 31
Ще раз перечитай, що я написав
Підготувати власне авто, на якому щоденно пересуваєшься, в тому числі із сім'єю, і в якому встановлено дитяче крісло для дитини. І саме щоб це авто, в якому ти перевозиш сім'ю було максимально безпечним, в тому числі при пересуванні по ожеледиці. Як у цьому випадку врятує трактор? Чи аби шо ляпнути?
Щодо виїзду на Бульварно-кудрявську по ожеледиці на липучці - повна брехня. Якщо там дорога покрита коркою льоду, то навіть з шипом дуже важко при тому нахилі, але токи можливо. Ліпучка - без шансів.
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 13:48
Це доки сніг не випав,а як випаде то така скандинавська що капець.Ну то вона вже якось не по погоді, ми ж не скандинавська держава
На таких дорогах "Скандинавія" поки не розтане.дороги качества и уровня обслуживания ebenyastile
Изменено: Sanyokk, 04 Ноябрь 2022 - 13:51
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 14:28
Щодо виїзду на Бульварно-кудрявську по ожеледиці на липучці - повна брехня. Якщо там дорога покрита коркою льоду, то навіть з шипом дуже важко при тому нахилі, але токи можливо. Ліпучка - без шансів.
Ну то мені мабуть наснилось
Підготувати власне авто, на якому щоденно пересуваєшься, в тому числі із сім'єю, і в якому встановлено дитяче крісло для дитини. І саме щоб це авто, в якому ти перевозиш сім'ю було максимально безпечним, в тому числі при пересуванні по ожеледиці. Як у цьому випадку врятує трактор? Чи аби шо ляпнути?
Готуй, хто тобі забороняє, цирк якийсь
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 20:14
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 20:36
Я от неможу зрозуміти де і коли ви той лід берете?
На любой нечищеной и раскатанной в лед дороге. А таких еще не мало.
Да что там говорить. Взять частный сектор в Днепре или мой двор, который идет под уклон. ))
А большинство ДТП после снегопада на оживленных дорогах, куда коммунальщики не успели доехать. Их мгновенно раскатывают в лед. Это конечно не надолго, но дров наломать народ успевает.
Изменено: Avtomobilist, 04 Ноябрь 2022 - 20:41
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 20:45
тієї зими мож тиждень сніг лежав на дорогах, то максимум, прям щоб каток то взагалі рідко, просто вкатаний сніг, мож у вас по іншому.На любой нечищеной и раскатанной в лед дороге. А таких еще не мало.
Да что там говорить. Взять мой двор, например, который идет под уклон. ))
А большинство ДТП после снегопада на оживленных дорогах, куда коммунальщики не успели доехать. Их мгновенно раскатывают в лед. Это конечно не надолго, но дров наломать народ успевает.
і хочу деколи зрозуміти що ти пишеш, але інколи це неможливо:))а не по закордонам їх зрозуміти..
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 20:47
тієї зими мож тиждень сніг лежав на дорогах,
Та хай навіть тиждень.
Я за шипи, щоб бути впевненим, що ніякий тиждень не створить мені незручностей.
Але це мій вибір. Може бути і інший.
З.І. Мешкав би я десь поблизу з кордоном з Європою, теж бибрав би гуму без цвяхів. ))
Изменено: Avtomobilist, 04 Ноябрь 2022 - 20:50
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 20:57
От прям за всю зиму льоду не бачив?). Не в субтропіках живемо ж.Я от неможу зрозуміти де і коли ви той лід берете?
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 21:10
Я от неможу зрозуміти де і коли ви той лід берете?
Також цікаво
Сину, на його перший автомобіль, як недосвідченому водію, якось купив у Любителя шиповані шини. Через деякий час запитав, чи правильний був мій вибір? Виявилось, що ні: за три зими він всього один раз відчув перевагу шипів, коли їздив з дітьми на страусину ферму за місто. Там був невеличкий підйом, покритий укатаним снігом, на який він без проблем виїхав. Нешиповані автівки трохи поковзались, але також виїхали. От і вся перевага
Изменено: Щукарь, 04 Ноябрь 2022 - 21:12
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 21:24
У каждого свои примеры. И это нормальноТак і є
У випадку паскудної погоди(один день на рік, а то й на два) я зателефоную на роботу і скажу, шо "сьогодні не приїду". Син поїде на роботу корпоративним автобусом. Ми свій вибір зробили.
Кому конче треба їхати в любу пору року в любу погоду, той нехай робить свій вибір
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 21:40
я вже писав, що доводилось на чому бог пошле виїзжати в Європі в осінь і приїзжати в Україну в зиму, ну так три рази за зиму десь на світлофорі можу зустріти лід, ну або раз замерзший дощ на асвальті, більше уваги, більше дистанції у ці три дні, або як є можливість відмовитись від поїздок , от і все, на шипі мабуть можна зменшити тормозний шлях, правда пропорційно зменшенню тормозного шляху відносно інших учасників дорожнього руху росте ймовірність що хтось догонить в жопу.От прям за всю зиму льоду не бачив?). Не в субтропіках живемо ж.
З останнього, що пам'ятаю це поїздка в грудні 2021 року з Києва додому (біля 180км), коли при температурі -2 пішов дощ і траса вкрилась просто суцільною льодовою кіркою. Не скажу, що я зупинився, 50-60км/год їхав, але в мене був майже новий блізак. Але нереально велика кількість авто стояла на узбіччях та шліфувала під незначні гірки.
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 22:02
Так стали из-за плохих шин некоторых эээээ.... неответственых товарищей)) я тогда на сафране 2.5 ездил , возле зоопарка чуваки тронуться не могли шлифовали как под горку) под снегом уже лёд был...50-го Февраля 2013-го пошел снег. Встали все, и шипованые и
нормальныеобычные.
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 22:43
Приїзди скуштувати галушок - покажу лід і нечищені дороги.Я от неможу зрозуміти де і коли ви той лід берете? Я як якогось повнопривідного возика прижену то шукаю де по слизькіше щоб хоч два рази за зиму боком поїздити, а у вас кругом такі сурові зими що без шипа кожен день необійтись..
Опубликовано 04 Ноябрь 2022 - 23:27
От прям за всю зиму льоду не бачив?).
Та буває, в дворах і на парковці, але швидкість пересування в ціх місцях не несе загрози, ну побуксуєш трохи і все.
50-го Февраля 2013-го пошел снег. Встали все, и шипованые и
нормальныеобычные.
Я как откопался, так даже круг по массиву сделал, стояли остатки кумхи кв 31
Кому конче треба їхати в любу пору року в любу погоду, той нехай робить свій вибір
+1
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 05 Ноябрь 2022 - 06:40
тієї зими мож тиждень сніг лежав на дорогах, то максимум, прям щоб каток то взагалі рідко, просто вкатаний сніг, мож у вас по іншому.
Шоб довго не шукати, ось Київ 2 роки назад:
Я у той день зранку виїзжав на роботу, із передмістя по іншому доїхати було ніяк, маршрутки майже не ходили, бо був такий сракопад, що пішки йти було неможливо. З моєї вулиці кросовер АВД на новенькій липучці виїхати не зміг, а от моя Goodyear UltraGrip Ice Arctic на такій дорозі вела себе досить прогнозовано. Он зверху товариш пише що він на липучці піднімався по такому льду на Бульварно-Кудрявську - хтось у це повірить? Хіба що після того як там посипали піском та сіллю. А от зранку там корка льоду була у декілька сантиметрів і наполірована як на хокейному стадіоні...
Изменено: scenium, 05 Ноябрь 2022 - 06:44
Опубликовано 05 Ноябрь 2022 - 09:19
Так я і писав вище, кому, наприклад, пологи приймати терміново, тоді вартує взяти шиповку.Коли треба на роботу, дома не посидиш. Та й при такій льодянці таксі теж не дочекаєшся, бо їздить тільки пару машин, а попит шалений. Зрозуміло, зо таке буває рідко, але ж буває).
Опубликовано 05 Ноябрь 2022 - 12:56
у любителей всесезонки:
У США сталася найбільша ДТП у світі за 2022 рік. У ній постраждали близько сотні автомобілів. Подробиці інциденту розповіли у сюжеті каналу 9News.
Масштабна ДТП сталася вчора вранці у Денвері. Її причиною стала надзвичайно рання зима — у штаті Колорадо відзначаються рясні снігопади. У Денвері та околицях за останні дні різко збільшилася кількість аварій.
Опубликовано 05 Ноябрь 2022 - 13:42
просто на мою думку що вона досить рідке явище щоб постійно їздити на шипі
Я це питання трохи по іншому вирішив. Обувши одне авто у ліпучку, друге у шип, і в залежності від погодних умов катаю те чи інше... Але то не кожен може собі дозволити 2 автівки. Коли була одна, то катав шип. Але то кожен сам собі вирішує, на чому катати. Я за містом живу, і дороги не так оперативно чистять як у Києві, тому я обирав шип.
Опубликовано 05 Ноябрь 2022 - 14:43
Benificar, я бы сильно поспорил. За городом обычно узкие дороги. Даже летом иногда сложно разъехаться из за ям, не обрезанных кустов и деревьев. Зимой накатывают три колеи. Сложно выехать без шипов из ледяных "рельсов". Фото для примера, но тут как бы четыре и широко, но объехать безопасно тихо едущий транспорт проблемно.
не кожен може собі дозволити 2 автівки.Другое дело два комплекта на дисках
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых