Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 27 Сентябрь 2023 - 14:21
Може й такА реактивним вихлпом з глушника - ніяк?
Ні, дросель як раз міняє своє положення залежно від навантаження на двигун задля підтримки незмінних обертів, які є запорукою незмінної швидкості. Просте утримання дроселю реалізувати можно значно простіше, аніж цілим круїзом.
Опубликовано 27 Сентябрь 2023 - 19:41
таке питання чи має він вмикатися коли котишся на нейтральній передачі?Вечір безглуздого питання.
З фізики прогули?
Як машина може підтримувати швидкість за відсутності тяги (коробка від'єднується від двигуна - нейтраль.)
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 27 Сентябрь 2023 - 20:52
Так він не вимикався при переході на нейтраль без педалі зчеплення. Оберти трималися такі,як і на передачі були. Вимикав натисненням на гальма. Тобто, оберти падали до холостих одразу після натискання на гальмаТак і має вимикатись , по зниженню навантаження на двигун(МАР) та по обертах.
Изменено: Андрюха 1981, 27 Сентябрь 2023 - 20:54
Опубликовано 27 Сентябрь 2023 - 21:19
Так він не вимикався при переході на нейтраль без педалі зчеплення. Оберти трималися такі,як і на передачі були. Вимикав натисненням на гальма. Тобто, оберти падали до холостих одразу після натискання на гальма
Дивно, чому не зробили критерій по навантаженню на двигун.
Не передбачили німці, що КПП будуть без зчеплення користуватися...
Опубликовано 27 Сентябрь 2023 - 21:59
Підкажіть будь ласка, чи треба або чи варто обробляти антикорозійкою днище автівки (18 рочків вже)
Слідів ржи днища кузова явних як би не має, але на деяких елементах підвіски є рижики.
Також трубопроводи з гальмівною рідиною ржавіють.
Чи робив таке хто з вас? Бо за останні 18 років такого не чув на форумі.
Не стоит прогибаться под изменчивый мир...
Si vis pacem, para bellum
Опубликовано 28 Сентябрь 2023 - 07:20
Гальмівну магістраль замінити на мідну! Інше по бажанню, я би не робивПідкажіть будь ласка, чи треба або чи варто обробляти антикорозійкою днище автівки (18 рочків вже)
Слідів ржи днища кузова явних як би не має, але на деяких елементах підвіски є рижики.
Також трубопроводи з гальмівною рідиною ржавіють.
Чи робив таке хто з вас? Бо за останні 18 років такого не чув на форумі.
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Опубликовано 28 Сентябрь 2023 - 07:38
Гальмівну магістраль замінити на мідну! Інше по бажанню, я би не робив
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Якщо розмова про самопальну, а я так розумію про неї, то мідь суттево дорожче за сталь - товариш взнавав і запланував на Зафірі А 99 року поміняти ( я проти але це його вибір ). Якщо сталь до цього 20 років простояла і навіть в нього не тече хоч і виглядає страшно, нащо переплачувати - чи ви ще плануєте 20+ на цих корчах їздити? Стара машина, я знаю де її "копнути" щоб вона їхала а вона знає що їде до першої серйозної поломки
Опубликовано 28 Сентябрь 2023 - 08:45
Сталь рулит. Если руки правильно растут, то установка не доставляет особых проблем
Медь - гуано. В том качестве которое у нас представлено. Но в монтаже легка.
Опубликовано 28 Сентябрь 2023 - 12:25
Якщо розмова про самопальну, а я так розумію про неї, то мідь суттево дорожче за сталь - товариш взнавав і запланував на Зафірі А 99 року поміняти ( я проти але це його вибір ). Якщо сталь до цього 20 років простояла і навіть в нього не тече хоч і виглядає страшно, нащо переплачувати - чи ви ще плануєте 20+ на цих корчах їздити? Стара машина, я знаю де її "копнути" щоб вона їхала а вона знає що їде до першої серйозної поломки
на вектрах і не тільки, згниває щей як. Я собі вже поміняв на мідь, по потекла. Брату на кіа 2010 року теж, по тій же причині. У мене не стоялі питання мідб чи ще щось, поміняв та і забув
Опубликовано 28 Сентябрь 2023 - 12:33
Теж міняв, бо проржавіло і потікло, причому в двох точках одразу. І шланги по колу одразу.на вектрах і не тільки, згниває щей як. Я собі вже поміняв на мідь, по потекла. Брату на кіа 2010 року теж, по тій же причині. У мене не стоялі питання мідб чи ще щось, поміняв та і забув
Опубликовано 28 Сентябрь 2023 - 21:20
Опубликовано 02 Октябрь 2023 - 15:05
Не бачив да і не знав про кнопку Спорт до сьогодні - навіть відео Сані глянув як він її комусь ставив.
Для загального розвитку - що вона дає окрім керування спеціальною підвіскою?
тіпа їде резвіще, по легенді)) але окрім кнопки ще блок якийсь треба
Опубликовано 02 Октябрь 2023 - 15:33
Педаль акселератора чутливішаЗручне і легке взуття посилює відчуття при натисканні на педаль не тільки газу але і гальма
Опубликовано 04 Октябрь 2023 - 12:18
У OVC Z22SE АКПП слева сзади под днищем висит пластиковая коробочка. Рядом с ней и элементами задней подвески под днищем есть два разъема электропроводки. Они никак не защищены.
Что за разъемы?
Нужно ли принимать какие-то меры по из защите или не мешать машине работать?
Опубликовано 01 Ноябрь 2023 - 07:05
Можна сказати врікли - в кінці вересня, на цій сторінці зверху, обговорювали гальмівні трубки а вчора я вже одну міняв
Але питання не в цьому - погойдали вчора передок вверх-вниз і якщо поставити руку на верх амортизатора з водійської сторони віддає легеньке тук-тук. Що скажете, опорний підшипник ??? Чи амортизатор - стоять Сакс, міняв десь тис 50 назад.
Изменено: sapphir, 01 Ноябрь 2023 - 07:07
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых