Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 27 Январь 2024 - 13:10
Читай ключик) у мене була педаль акселератора заглючила, але тоді машина дуже повільно оберти набирала. І я так проїхав всього декілька км, одразу замінив))Нові вводні - коробка походу відміняється
На місці натиснув різко на газ - оберти десь на 4000-4500 підскочили. Я вирішив що все ок і думаю на коробку. Але сьогодні, перед тим як тестити коробку, дай думаю вже остаточно двигун перевірю. І що - хер там, як би не тиснув оберти вище 4500 не піднімаються, самі плавають в певному діапазоні і машина може заглохнути з висвічуванням машинки з гайковим. Опком підключу в понеділок, але проблема походу в двигуні...
Єдиний плюс - знаю як помилку викликати навіть без руху, зразу після того як глохне не хоче заводитись, постоїть пів хв-хвилину тоді заводиться але якось неохоче. Бенз не згорівший заважає? Свічки?
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Опубликовано 27 Январь 2024 - 14:01
Читай ключик) у мене була педаль акселератора заглючила, але тоді машина дуже повільно оберти набирала. І я так проїхав всього декілька км, одразу замінив))
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Тут трохи інакше - до умовних 3000 до поведінки питань не виникає, але тільки варто натиснути різко на газ - машина казиться і ти нею вже не керуєш.
Опубликовано 28 Январь 2024 - 20:29
Сьогодні не день для Опкома, він буде завтра але пів дня їздив. Якщо не газувати і тримати не більше 3000 - ідеальна машина, без помилок на табло. Холості - трохи нижче риски "750" і стабільні, розхід бензина на холостому - 0.8, зрідка 0.9 Да, режим "пенсія" ну зато вирішив всі свої справи без залучення друзів.
Опубликовано 29 Январь 2024 - 11:27
Походу печалька - електричних помилок небагато. Після того як глохне сама вискакує помилка Р1514-00 і раз разом з нею вискочила Р1189-00.
Газнеш на стоячій вище 4500 - оберти падають нище холостих і машина глохне.
Газуєш до таких обертів і відпускаєш - зупиняється в зони холостих і не глохне.
В їзді - нема тягі, даєш вище 3000 - глохне.
По ходу все, мотор відїздив своє...
Изменено: sapphir, 29 Январь 2024 - 20:38
Опубликовано 01 Февраль 2024 - 18:06
на металолом
Да ні, +/- за бутилку віскі середньої паршивості. Просто людині заканало знайти мою об"яву коли треба була одна. Металолом - це не наші методи ще й при такіх цінах
А стосовно мого металолому - танці з бубном, точніше з Тек 2 продовжуються. Дросель - ні при чому. Помилка по ньому - наслідки того що на стоячій машині набираєш 4500, більше не можеш, оберти самі починають плавно падати, без твоєї участі, машина глохне і вискакує помилка Р1514 і машинка з ключем. Але помилка - це наслідки того що щось заважає розвивати максимальні оберти. І ніяк цю межу 4500 не перейти, до цієї межі помилок нема, після, коли глохне, - по керуванню дроселем.
Власник Тек2 висунув ще одну версію - є проблема з ДПРВ, точніше з емулятором який в нас зашитий в блок котушок. Він якраз з 4500 починає працювати, коли я приїхав до нього - в базі була помилка по ДПРВ, 3 дні назад її не було. Плюс я літом робив блок бо залив машину. Відповідно що - замовив саму плату керування на блок котушок, чекаємо...
Изменено: sapphir, 01 Февраль 2024 - 18:30
Опубликовано 01 Февраль 2024 - 19:26
На x20xev якраз на 4500 несправний ДПРВ відсікає. Може і ДПКВ так само, не пам'ятаю.
Можливо такі ж симптоми і на новіший двигун перекочували.
Ось таку ідею висунув електрик. Може якби з тим Теч2 покататись пів дня то ще б щось придумали. Поки що - проблема є, помилок - нема або ми їх не бачимо ( по якихось параметрах ) і блок запалювання - останнє що колупалось а як відомо " першим ломиться те що останнім ремонтували"
Була б така машина в когось зі знайомих - вже б методом заміни певних вузлів може б і знайшов, а так ніхто не має...
Изменено: sapphir, 01 Февраль 2024 - 19:29
Опубликовано 01 Февраль 2024 - 19:59
Тобі ж модуль запалення ремонтували. Мабуть щось недоремонтували.
Може треба до тих ремонтників звернутись, хай свій косяк пофіксять?
Приїде справна плата модуля запалюванння - підкину, перевірю, тоді щось зможу сказати. Відправляти - це тиждень без машини, а якщо з ним все ок - то тиджень марно...
Опубликовано 01 Февраль 2024 - 20:05
Де ти її замовив? Вона ж окремо не продається, чи бв з неробочого модуля?Приїде справна плата модуля запалюванння - підкину, перевірю, тоді щось зможу сказати. Відправляти - це тиждень без машини, а якщо з ним все ок - то тиджень марно...
Опубликовано 01 Февраль 2024 - 20:26
Де ти її замовив? Вона ж окремо не продається, чи бв з неробочого модуля?
Напевно я неправильно написав - сам модуль б/в, без катушок і всього решта. Не може ж бути два модулі з однаковими проблемами - на це і сподіваюсь
Опубликовано 01 Февраль 2024 - 22:59
Десь читав рекламу цих ремонтників модулів запалення, що після ремонту буде помилка по ДПРВНапевно я неправильно написав - сам модуль б/в, без катушок і всього решта. Не може ж бути два модулі з однаковими проблемами - на це і сподіваюсь
Опубликовано 02 Февраль 2024 - 07:02
Десь читав рекламу цих ремонтників модулів запалення, що після ремонту буде помилка по ДПРВ
Чесно - не читав Опкомом після ремонту - поставив, машина поїхала, приборка чиста - то чого там щось шукати
Не моє авто але якщо про це не думати - усі мої симптоми і поведінка окрім того що при сильній перегазовці в мене ще й глохне а більше 3000 взагалі не можу підняти в їзді:
коротенький ролік в Ютюбі " OPEL ошибка P0340 пропала тяга, дергается при езде" :
https://youtu.be/Nqe...84hNhQBzrq-27l8
Изменено: sapphir, 03 Февраль 2024 - 08:23
Опубликовано 02 Февраль 2024 - 17:18
Не знаю, щось коректно вставити його не можу в форум.
Копіюй адресну строку ютуба і вставляй на форумі як посилання. Буде вставлений весь ролік.
А також копіюй з констектного меню самого роліка на ютубі пункт "Копировать URL видео" і також вставляй як посилання, буде нормальний лінк на ютуб.
Опубликовано 03 Февраль 2024 - 08:23
Копіюй адресну строку ютуба і вставляй на форумі як посилання. Буде вставлений весь ролік.
А також копіюй з констектного меню самого роліка на ютубі пункт "Копировать URL видео" і також вставляй як посилання, буде нормальний лінк на ютуб.
Да, приїхав вчора б/у модуль. П"ю каву, беру домашній ноут і їду на роботу щоб заживитися від мережі і підключитись Опкомом. Хочу спочатку зчитати всі існуючі на тепер помилки і тоді вже поміняти модуль.
Изменено: sapphir, 03 Февраль 2024 - 08:27
Опубликовано 03 Февраль 2024 - 16:57
Може я пропустив, помилок немає?
Після того як поїхав від електрика і разів зо 5 глох після цього бо машина тупо не їхала - були ось таки помилки :
Р0142-00
Р0340-00
Р1514-00.
Ну і в АТ була Р1780-71.
Коли їх обнуляєш то на місці при наборі 4500 вискакує тільки Р1514-00 ну і коробка бо це одне і теж - наслідки того що машина заглохла на високих обертах не розвинувши потужності.
Р0340 - поставив інший модуль запалювання, ситуація не міняється. 142 помилка це взагалі щось по лямбді, думаю це не суттево...
Я вибачаюсь, а що там по ГБО?
Те саме що і на бензині тільки ще гірше бо газ навіть бензинової потужності не дає. Окремо до газовщиків не їхав - а що їм казати якщо на бензі проблеми?
Опубликовано 03 Февраль 2024 - 17:34
Опубликовано 03 Февраль 2024 - 17:42
Так на бензині би працювало нормально.Так з досвіду, багато проблем у машин на бензині з вини гбо. У мене знайомий теж міняв модулі бо троїла на обертах, а виявились форсунки газові.
Гбо це перший ворог авто))
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 19:24
Изменено: sapphir, 04 Февраль 2024 - 19:28
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 21:11
ГБО повністю від'єднати. Електрично відімкнути та виключити будь-який вплив форсунок ГБО на роботу. Можливо що саме на обертах 3000+ щось з ними відбувається.
А наступним мабуть дивитись у сторону фазо-розподільчого механізму. З екзотичних версій - може щось із клапанами, може гідрікі пусті на таких обертах і клапана не відкриваються як треба.
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 21:40
Изменено: sapphir, 04 Февраль 2024 - 21:41
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых