Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 05 Декабрь 2023 - 18:07
Звернув увагу, що з похолоданням пропав двохсекундний Хрррр при запуску двигуна вранці.
Ще декілька місяців, як самовилікувався круїз. Було, що вмикався 50/50. Зараз вмикається завжди.
Але це мабуть в "Хвастаюсь". ))
Изменено: Avtomobilist, 05 Декабрь 2023 - 18:12
Опубликовано 05 Декабрь 2023 - 18:27
Звернув увагу, що з похолоданням пропав двохсекундний Хрррр при запуску двигуна вранці.
Ще декілька місяців, як самовилікувався круїз. Було, що вмикався 50/50. Зараз вмикається завжди.
Але це мабуть в "Хвастаюсь". ))
опель - рєаркарнація
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Опубликовано 10 Январь 2024 - 12:11
Привіт всім, сьогодні відмітав сніг з авто і помітив неприємність - під антеною відсутня резинка ущільнююча. Хтось підкаже номерок запчастини і чи взагалі вона продається окремо ? Вода напевно по любому буде потрапляти в салон без неї.
Изменено: urevich13, 10 Январь 2024 - 12:12
Опубликовано 10 Январь 2024 - 16:12
вона продається окремо
Продається.
Оригіналу не бачив. Купляв на ОЛХ за 100 грн. Стала не ідеально, але прийнятно, якщо не придівлятись, то не помітно. Ставив без зйому антени з чорним герметиком.
Купляв приблизно таку (треба розміри перевірить)
https://prom.ua/ua/p...CCABEgLGrvD_BwE
Або (друге фото)
https://www.olx.ua/d...vw-IDOyhkz.html
Изменено: Avtomobilist, 10 Январь 2024 - 19:53
Опубликовано 15 Январь 2024 - 12:44
Продається.
Оригіналу не бачив. Купляв на ОЛХ за 100 грн. Стала не ідеально, але прийнятно, якщо не придівлятись, то не помітно. Ставив без зйому антени з чорним герметиком.
Купляв приблизно таку (треба розміри перевірить)
https://prom.ua/ua/p...CCABEgLGrvD_BwE
Або (друге фото)
Дякую
Опубликовано 16 Январь 2024 - 11:34
Тут дехто міняв розширювальні бачки. В мене вже роки два индикація на приборці але поки що міняти не планував. І от нещодавно, доливаючи охолоджувальну час від часу бо чогось її виганяє потроху, побачив що мій поплавок в середині плаває як кораблик
Бачок нерозбірний і не ремонтопридатний, я правильно розумію?
Опубликовано 16 Январь 2024 - 12:21
Правильно, я тільки тому його і мінявТут дехто міняв розширювальні бачки. В мене вже роки два индикація на приборці але поки що міняти не планував. І от нещодавно, доливаючи охолоджувальну час від часу бо чогось її виганяє потроху, побачив що мій поплавок в середині плаває як кораблик
![]()
Бачок нерозбірний і не ремонтопридатний, я правильно розумію?
Опубликовано 18 Январь 2024 - 11:59
Так, бачок б/у взяв але це вже не головне. Почала машина вимахуватись - прогріта втрачає потужність, не набирає більше 2800 оберти. Тиснеш "кік-даун" - глохне. Не сказати що не їде але на 2800 під затяжну горку ледве виїхав на бензині Ніодної помилки на приборці
Ну що, які версії - кат? Відкручувати першу лямбду?
Изменено: sapphir, 18 Январь 2024 - 12:45
Опубликовано 19 Январь 2024 - 10:57
якщо кат забитий, то має помітятися звук вихлопу, авто буде робити тихіше, по типу як закрити вихідний отвір з труби, і да на холостих робить без проблем а от оберти не розвиває.
натягнув мабуть
купив і натягнув без проблем ))), герметиком не мазав. Стала більш менш.
Опубликовано 20 Январь 2024 - 15:55
А ось тепер взагалі цікаво - ката нема і корпус не різався Я розумію що по варварські його може і вибили - фіг з ним, обманок нема, чека нема, 60 тис якось проїздив. Питання тоді в наступному де шукати проблему з втратою потужності???
В травні 22 знімав вихлоп - варив гофру. Як я не глянув що немає каталізатора
Изменено: sapphir, 20 Январь 2024 - 16:03
Опубликовано 20 Январь 2024 - 16:35
А він хіба не разом з випускним колектором?А ось тепер взагалі цікаво - ката нема і корпус не різався
Я розумію що по варварські його може і вибили - фіг з ним, обманок нема, чека нема, 60 тис якось проїздив. Питання тоді в наступному де шукати проблему з втратою потужності???
В травні 22 знімав вихлоп - варив гофру. Як я не глянув що немає каталізатора![]()
Изменено: Vadym, 20 Январь 2024 - 16:36
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 20 Январь 2024 - 16:48
А він хіба не разом з випускним колектором?
Щось таку собі ти тачку вибрав :)
Разом, а що це змінює - скинув захист, відкрутив 3 гайки "на 13", взяв лома і не знімаючи вибив той кат кусками. Корпус там грубий, сказати що був якийсь лишній звук - не скажу.
А на рахунок вибору - 60 тис я вже на сьогодні проїхав за 6+років. На нову не було ні тоді ні зараз не маю...
Опубликовано 21 Январь 2024 - 09:38
Сам розповідаю про досвід з Айсином на Мондео коли коробка відмовлялась набирати оберти і сам же не можу "2+2" добавити Була ж схожа ситуація як тільки взяв Мондео - тиснеш на газ а машина не реагує. Зробив часткову заміну мастила в коробці - машина прокинулась. Як я забув про таке - так само жодних помилок машина не висвічує але не їде особливо на кікдауні чи високих обертах
Изменено: sapphir, 21 Январь 2024 - 09:39
Опубликовано 21 Январь 2024 - 09:43
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 21 Январь 2024 - 12:56
Якщо подобається слухати дзвін пустої банки то звісно не треба. Я їздив з пустою, мені не сподобалось, зараз інша справаКат выбивается "в ноль" непосредственно на машине, через нижнее отверстие коллектора.
Ни обманок ни непонятных, но так любимых очумельцами стрингеров-пламягасителей. Не требуется.
Опубликовано 21 Январь 2024 - 13:24
Якщо подобається слухати дзвін пустої банки то звісно не треба. Я їздив з пустою, мені не сподобалось, зараз інша справа
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Можливо є з чим порівняти - ти знаєш як було до і після. Я взяв зразу без ката, корпус реально дуже товстий тому і не зовсім розумію що там може дзвеніти. На АТ мотор зрідка виходить за 3000 обертів, салон шумив частково тому в середині взагалі нічого не чути, принаймні мені.
Опубликовано 21 Январь 2024 - 13:39
Ну от коли більше 3000 обертівМожливо є з чим порівняти - ти знаєш як було до і після. Я взяв зразу без ката, корпус реально дуже товстий тому і не зовсім розумію що там може дзвеніти. На АТ мотор зрідка виходить за 3000 обертів, салон шумив частково тому в середині взагалі нічого не чути, принаймні мені.
Опубликовано 26 Январь 2024 - 17:27
Всетаки не каталізатор, виглядає що коробка Кикдауном, ручним перемиканням після 3000 можу або викликати на приборці машинку перекреслену гайковим ключем і майже зразу авто глохне. Повільно - можна соватись, ніяких помилок на приборці. Масло частково замінив, таке собі було, трохи чорняве
Але відтінок червоного базового видно, просто брудне.
Опубликовано 26 Январь 2024 - 18:44
Аби познущатися Краще порадьте що робити, може хтось бачив теми з схожими симптомами АКПП - нехоче передавати крутний момент на колеса і все. Читаю що аварійний режим то 2, 5 і задня - в мене перші 3 передачі навіть в ручному є, а от на третій починаєш піднімати вище 3000 - починаються проблеми...
Опубликовано 26 Январь 2024 - 20:12
Может ещё частично обновить масло, поменяй масло и фильт.
Є така думка, дешевше ніж коробку колупати - питання чи поможе чи як мертвому припарок. Зовнішній радіатор є да і не та ситуація що з Вектрою Олександра Банка - там вона копалася на гарячу а в мене типу обмежила обороти. Спробую завтра на низьких вище 3 передачі в ручному піднятися і паралельно на другій вище 3000, на 3-й вище 3000 - щоб точно зрозуміти коли її вирубає.
На рахунок фільтра - здається його немає, бо щось не зустрічав щоб хтось міняв. А типу сіточки десь там - це не фільтр, металева пилюка летить по всій коробці разом з АТФ.
Опубликовано 27 Январь 2024 - 12:14
Нові вводні - коробка походу відміняється На місці натиснув різко на газ - оберти десь на 4000-4500 підскочили. Я вирішив що все ок і думаю на коробку. Але сьогодні, перед тим як тестити коробку, дай думаю вже остаточно двигун перевірю. І що - хер там, як би не тиснув оберти вище 4500 не піднімаються, самі плавають в певному діапазоні і машина може заглохнути з висвічуванням машинки з гайковим. Опком підключу в понеділок, але проблема походу в двигуні...
Єдиний плюс - знаю як помилку викликати навіть без руху, зразу після того як глохне не хоче заводитись, постоїть пів хв-хвилину тоді заводиться але якось неохоче. Бенз не згорівший заважає? Свічки?
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых