Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 11 Март 2024 - 10:44
Якщо комплектація з підвіскою IDS+, то кнопка SPORT робить аміки більш жорсткими, і авто, відповідно, стійкішим стає, а чутливість акселератора при цьому зростає. Менше жмеш - більше їдешСимпатичная. Бампер и решетка классно смотрятся. И цвет приятный. Не хуже черного. )
А що вона дає? Перемикання на більш високих обертах?
Опубликовано 02 Май 2024 - 18:00
Доброго всем времени суток.
Кто чем обеззараживает кондер/климат в авто? Может есть что-то новое? Хорошо проверенное старое тоже подходит.
На Вектрі? Наймолодшій з яких 16 років - питання хто раз на рік фільтр салона міняє не те що кондюк миє
А якщо серьйозно - на жодній з своїх машин не мив, не залежно від одометру. Ви миєте - реально щось міняється?
Изменено: sapphir, 02 Май 2024 - 18:08
Опубликовано 02 Май 2024 - 18:08
Доброго всем времени суток.
Кто чем обеззараживает кондер/климат в авто? Может есть что-то новое? Хорошо проверенное старое тоже подходит.
На Вектрі? Наймолодшій з яких 16 років - питання хто раз на рік фільтр салона міняє не те що кондюк миє
![]()
![]()
Опубликовано 02 Май 2024 - 18:50
16 лет подряд регулярно раз в год на укравто меняю фильтра,
Так вопрос не о замене фильтра, меняется регулярно. Вопрос почистить и убрать запах из системы.
промывка со снятием и чисткой испарителя.
Раз в год? ))
А якщо серьйозно - на жодній з своїх машин не мив, не залежно від одометру
И что, никогда не было неприятного запаха при работе климата?
Изменено: Avtomobilist, 02 Май 2024 - 18:48
Опубликовано 02 Май 2024 - 20:06
Я не знаю чим він кращий, я показав чим користуюсь особисто. Маємо такий на СТОТак це прилад для отримання аерозолю із рідини. Чим він краще від готового очистника в аерозольній упаковці?
Маєш такий агрегат, чи на СТО обробляєш?
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Опубликовано 02 Май 2024 - 20:12
И что, никогда не было неприятного запаха при работе климата?
Щоб такого що мав би заставити мити - ні. Передостанній раз вмикав клімат в кінці серпня 23 року на тиждень, тижня три назад було 27 на вулиці і прийшлось включити - ну да, специфічний запах першу хвилину-дві був, але це не сказати що штин. Тому і дивно що ви там з нього вимиваєте кожен рік...
Изменено: sapphir, 02 Май 2024 - 20:13
Опубликовано 02 Май 2024 - 20:53
Ну от щоб цього запаху не булоЩоб такого що мав би заставити мити - ні. Передостанній раз вмикав клімат в кінці серпня 23 року на тиждень, тижня три назад було 27 на вулиці і прийшлось включити - ну да, специфічний запах першу хвилину-дві був, але це не сказати що штин. Тому і дивно що ви там з нього вимиваєте кожен рік...
Завтра спробую аерозольний winnsЗрозумів.
Опубликовано 03 Май 2024 - 07:46
Ясно, якщо мене "запах" не напрягає, як доречі і інших моїх знайомих на їх авто, то ми просто не з тої секти "очищувачів раз в рік" і не даємо виробникам автохімії/СТО на нас заробити
так і виробників мастила теж треба послати нах його взагалі міняти?
Не хочеш - не чисть, хто тебе заставляє? а мене напрягає тухлий запах грибка, я віддаю перевагу чистому повітрю
Опубликовано 03 Май 2024 - 08:13
Якщо кодиціонером не користуватись, то і запаху мабуть не буде.
Найгірше напевно тим хто тикає "туди-сюди". Колись, я як виставляв клімат в режим "авто" - так цілий рік він і маслав, хіба що температуру від 19 до 25 протягом року міняв - все. От на Лачіку був кондей - там постійні танці з бубном, то холодно, то жарко, туди-сюди крутиш, то вмикаєш то вимикаєш. На сьогодні їжджу з відкритими вікнами - настільки малі пробігі що жоден клімат не справиться, хіба що ставити автозапуск двигуна і по 10 хв ганяти щоб потім 5 хв їхати в комфорті Останній тиждень - 60 км проїхав при стартах кожен день не менше 5
Изменено: sapphir, 03 Май 2024 - 08:18
Опубликовано 03 Май 2024 - 08:49
настільки малі пробігі що жоден клімат не справиться, хіба що ставити автозапуск двигуна і по 10 хв ганяти щоб потім 5 хв їхати в комфорті
Ну не знаю. У мене в режимі "Авто" дуже швидко салон прохолодою продуває.
Завтра спробую аерозольний winns
Який саме?
Опубликовано 03 Май 2024 - 09:07
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 04 Май 2024 - 20:02
В 2000 році Ауді спробували вирішити проблему "тіні" - сонячна панель в люці на яскравому сонці дозволяла обертати моторчик пічки і відповідно охолоджувати салон не піднімаючи на 25 градусах температуру в салоні до 37. Не скажу що на 100%, не перевіряв, але частково це працювало враховуючи чорну шкіру в салоні...
Изменено: sapphir, 04 Май 2024 - 20:03
Опубликовано 04 Май 2024 - 20:26
Якщо авто стояло на сонці, то 5 хв не вистачить для комфорту, якщо в тіні так.
Щось мені здається, що вистачить. А якщо в тіні, то досить буде і пару хвилин. Це при тому, що авто у мене чорний. Час не міряв, це по суб'єктивним відчуттям.
З.І. Не стоячи на місці, а в ходу.
Изменено: Avtomobilist, 04 Май 2024 - 20:27
Опубликовано 11 Май 2024 - 21:40
Что-то CD30 MP3 слабо ловит радио. Даже в центре Днепра многие FM станции принимаются с трудом. В ОВА древний JVC ловит несоизмеримо лучше. В CD30 MP3 и есть такой слабый радиоприемник или нужно смотреть, что не так?
Изменено: Avtomobilist, 11 Май 2024 - 21:42
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых