Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 12 Май 2024 - 05:17
В мене Сіменс СДР 2005, ще старіша як я розумію, то в місті ніби ок, погано починає лапати десь км 20- 30 від міста. Антена штатна, місцевість "горбата".
В Вектрі з цим не стикався, а от в Ріо у жінки були такі приколи - втикаєш в прикурювач зарядне і шнурок, телефон може бути не під"єднаний, і станції на штатній магнітолі втрачали сигнал і навіть в місті починали з перешкодами працювати. Висмикуєш з прикурювача - сигнал відновлювався...
Изменено: sapphir, 12 Май 2024 - 05:18
Опубликовано 12 Май 2024 - 08:57
Что-то CD30 MP3 слабо ловит радио. Даже в центре Днепра многие FM станции принимаются с трудом. В ОВА древний JVC ловит несоизмеримо лучше. В CD30 MP3 и есть такой слабый радиоприемник или нужно смотреть, что не так?
Було таке на вектрі. Ущільнювач між антеною і кузовом дубіє і починає пропускати воду, закисає контакт антени, а вона активна. Треба почистити і бажано замінити ущільнювач.
В мене Сіменс СДР 2005, ще старіша як я розумію, то в місті ніби ок, погано починає лапати десь км 20- 30 від міста. Антена штатна, місцевість "горбата".
В Вектрі з цим не стикався, а от в Ріо у жінки були такі приколи - втикаєш в прикурювач зарядне і шнурок, телефон може бути не під"єднаний, і станції на штатній магнітолі втрачали сигнал і навіть в місті починали з перешкодами працювати. Висмикуєш з прикурювача - сигнал відновлювався...
Рідна голова в ріо катастрофа, дуже слабий звук. Я там китайця поставив, грав краще ніж тепер рідна голова на гольфі 18-го року.
PXL_20210315_144325601.jpg 130,69К
15 раз скачано
Опубликовано 12 Май 2024 - 11:12
закисає контакт антени, а вона активна.
Так там джгут з двома проводами та раз'ємами, котрі (роз'єми) далеко від місця кріплення антени. Чи мається на увазі контакт антени з масою кузова?
Ущільнювач вже поміняно без знімання антени.
Изменено: Avtomobilist, 12 Май 2024 - 11:17
Опубликовано 12 Май 2024 - 14:59
В мене на ОВБ таке було з прикурювачем.В мене Сіменс СДР 2005, ще старіша як я розумію, то в місті ніби ок, погано починає лапати десь км 20- 30 від міста. Антена штатна, місцевість "горбата".
Опубликовано 14 Май 2024 - 20:55
Привіт всім . Сталася прикра подія )), потікла помпа в мене . Буду міняти . Купив вже запчастини. Так от читаю інструкцію до помпи (хоча зазвичай цього не роблю ) )) і зацікавила одна цікава фраза.
З інструкції
Після встановлення і пробного запуску двигуна можливе підтікання рідини деякий час .
Це що за прикол ? може хтось пояснити ?
Опубликовано 14 Май 2024 - 22:26
Після встановлення і пробного запуску двигуна можливе підтікання рідини деякий час . Це що за прикол ? може хтось пояснити ?
Уплотнение сальника торцевое, приработка новых трущихся поверхностей из карбида вольфрама или кремния занимает некоторое время, в течение которого возможно протекание ОЖ.
Опубликовано 15 Май 2024 - 08:07
Дякую. Зрозумів що нічого не зрозумів ))), але буду надіятись що так воно і є ))))). Ну в принципі так і думав що притирка, але все одно цікаво ))
Помпа чи прокладка?
Точно помпа, по стику прокладки відразу провірив , там все сухо. Підтягнути нема куди, теж провірив без фанатизму. Тече з самого низу помпи з задньої сторони витікає , та що до блоку, бо спереду видима сторона все сухо. Ну і прокладка так не пускає, бо теча сильна. Спочатку підкапувало трохи, а останніх чотири дні вже тече не по дитячому , скажемо так за тридцять хвилин поїздки загоряється значок рідини на приборці і треба доливати рідину. На ніч , якщо не стравити тиск в системі , до ранку калюжа під машиною і бачок сухий зовсім. Якщо стравити тиск, рідина на рівні , не втікає. )) Поки що так, роботи заплановані на понеділок , міняю все , раз вже туди полізу ))). Сьогоні забираю останні запчастини і вперед до роботи )).
Пробіг 360000 км, тому міняю все . До цього все рідне стоїтькрім натягувача балансирного цепу і планки натягувача.
Изменено: urevich13, 15 Май 2024 - 08:09
Опубликовано 15 Май 2024 - 08:12
Ну в принципі так і думав що притирка,Немає там ніякого притирання, херня повна. Краще оригінал б\в поставити, ніж помпу з такою інструкцією
Тече з самого низу помпиЯкщо з дренажу, то таки помпа. Все інше – прокладки.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 15 Май 2024 - 15:55
Так, вона ще не тече бо ще не поставив )))) , але в інструкції до помпи така фраза присутня.На понеділок запланував роботи по заміні, от тоді і все стане зрозуміло . Міняю все відразу, два комплекти цепів і помпу . Комплекти цепів FAI , помпа PIERBURG в зборі з шестернею і задньою кришкою
Опубликовано 22 Май 2024 - 13:31
Привіт всім . Сталася прикра подія )), потікла помпа в мене .
В понеділок все поміняв, нічого не тече , все ок. Не дарма купував набір цепів. Там було місиво ))). Заспокоювач ланцюга ГРМ -шість кусків дістав, болти кріплення його спиляні наполовину, добре що не поламалися коли відкручував. Верхня планка, та що між зірками, без пластмасової накладки (її не знайшов ), планка натягувача пропиляна цепом накладка. але на місці була, кришка маслонасоса протерта, але не критично (хоч тут повезло ) . З балансирним ланцюгом було все ок . Давно вже була підозра що там щось не те, бо машина як заведеш так добряче вже цвірінчала-звеніла на холостих )))
Опубликовано 22 Май 2024 - 13:50
В понеділок все поміняв, нічого не тече , все ок. Не дарма купував набір цепів. Там було місиво ))). Заспокоювач ланцюга ГРМ -шість кусків дістав, болти кріплення його спиляні наполовину, добре що не поламалися коли відкручував. Верхня планка, та що між зірками, без пластмасової накладки (її не знайшов ), планка натягувача пропиляна цепом накладка. але на місці була, кришка маслонасоса протерта, але не критично (хоч тут повезло ) . З балансирним ланцюгом було все ок . Давно вже була підозра що там щось не те, бо машина як заведеш так добряче вже цвірінчала-звеніла на холостих )))
Ти ж наче щось міняв там недавно?
Я ...ля так пишався, що в мене мотор сухенький сьогодні побачив запотівший впускний колектор знизу
Замовив всі резинки з цим клапаном
опель ху..лі
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Опубликовано 22 Май 2024 - 15:34
Ну і ціна на ті резинки , як в збитого самольота ))))
Так я міняв , натягувач і планку натягувача цепу балансирних валів . Тепер поміняв все )))))
Коли це міняв то планка заспокоювача ще була ціла .
Доречі попутно може хто порадить де купити кришку тормозного бачка за недорого ?? бо я дивився на ціни то аж зніяковів від її вартості
Изменено: urevich13, 22 Май 2024 - 15:28
Опубликовано 22 Май 2024 - 17:09
4 шт за такі гроші не ходять . Треба комплект з прямокутною прокладкою а він штучку стоїть , бо зазвичай тече через неї .
Номерочок не підкинеш?
9194750 оригінал ,
02/19 року купував їх за 1108 грн , але до цього часу сухо під впускним
Изменено: urevich13, 22 Май 2024 - 17:10
Опубликовано 22 Май 2024 - 17:25
Ущільнювачі Ерлінг 007.051Номерочок не підкинеш?
Оригінал зараз знайти нереально, на жаль4 шт за такі гроші не ходять . Треба комплект з прямокутною прокладкою а він штучку стоїть , бо зазвичай тече через неї .
9194750 оригінал ,
02/19 року купував їх за 1108 грн , але до цього часу сухо під впускним
Опубликовано 23 Май 2024 - 07:52
Тепер треба знайти час, це зробити. Я ж спати не можу, коли щось у мене не так в машині
буду вдячний за інфо , бо питався тут коли брав запчастини то вартість не реальна , сказали що десь в районі 700 грн за кусок пластмаси
ну так, вона і тоді щось грн 500 кошутвала, мабуть
ось, рік назад купляв у Магістра за 490 грн
Опубликовано 23 Май 2024 - 08:48
Я теж так само ))))), коли шось не так . Але за кришку жаба давить такі гроші платити )))
У мене ходять, ніхто не скаржиться. Що я роблю не так?
Діло майстра боїться ))))))))
але якщо серйозно , то значить проблема була не в тому клапані а в кільцях. У мене була друга ситуація, проблема була якраз в тому клапані прямокутному , доки його не поміняв , масло тікло з під впускного . До цього міняв два комплекта кілець. один раз вітю рейнца ставив другий раз елрінг. все марно . Да і на вигляд було видно шо в ньому проблема, бо та резина на залізяці пооблазила вся, того і текло звідти .
Изменено: urevich13, 23 Май 2024 - 08:49
Опубликовано 04 Июнь 2024 - 20:02
зараз майже так і є, кришка обмотана ізоляційною стрічкою .
"Тачкє стопицот лєт"© нашо її обслуговувати?
Обслуговую регулярно , нічого ніде не гримить і не свистить . А кришка так, на швидкість і роботу машини ніяким боком. Так що на неї можна забити , або купити шось підходяще але не за всі гроші .
Опубликовано 09 Июнь 2024 - 21:06
Ні, не розтягнутий, міряв і на дошці і на провисання , що новий що старий один в один . всі ті звуки-грюки і тарахтіння із за зносу пласмасових накладок , я так думаю. По крайній мірі планка натягувача протера ланцюгом конкретно . Зірки як на мене теж мало що зносилися, але ж це суто на глазок, то якби був якийсь калібр то можна було би порівняти . А з цепом, перше що зробив то відразу приклав до старого . На дошці - один в один . ну можливо якихось півміліметра, міліметр старий цеп довше , але то вже якщо геть прискіпливо до цього віднестися. На провисяння так само +- . по крайній мірі такого як бачив в інтернеті де показують що новий цеп стоїть як в молодого на весіллі а старий провисає до низу в мене не було.
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых