Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 14 Ноябрь 2022 - 19:32
Все було банально просто, людський факторГлянь проводку датчиків і самі датчики
Надіслано від мого Pixel 4 XL, використовуючи Tapatalk
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Опубликовано 14 Ноябрь 2022 - 20:12
Ну блін...ти наступного разу відкривай всі карти відразу))Все було банально просто, людський фактор
При експерементах з лед лампами, ксенонові лампи неправильно встановили))
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Опубликовано 14 Ноябрь 2022 - 20:43
Ну от нічого вау не побачив, повернув назад свої ксенонові філіпси:) жодного разу над цим не задумався. Вчасно міняю лампи осрам і ніякого колхозу))
Опубликовано 14 Ноябрь 2022 - 22:15
Я юзаю ксенон як дхо весь рік. Раз на 2 роки міняю лампи осрам по оригіналу - сідають.Ну от нічого вау не побачив, повернув назад свої ксенонові філіпси
Опубликовано 14 Ноябрь 2022 - 23:01
Філіпс за рік нормально так вигорів, оригінальний осрам 15 років світив і зараз в іншій машині працює))Я юзаю ксенон як дхо весь рік. Раз на 2 роки міняю лампи осрам по оригіналу - сідають.
Опубликовано 15 Ноябрь 2022 - 08:32
З вашими ксенонами вигорають не тільки лампи, а і очі вночі у зустрічних машин. Останнім часом помітив, що в основному сліплять не колхози на ланосах чи жигулях, мабуть повимирали через дороговизну, а сліплять фари нових машин з лінзовими конструкціями. Можливо накрутять до самого верху і думають, що так класно. Так що звертайте увагу, куди фари викручені, особливо ліва, вона зустрічній смузі нафіг не потрібна.
Опубликовано 15 Ноябрь 2022 - 10:08
З вашими ксенонами вигорають не тільки лампи, а і очі вночі у зустрічних машин. Останнім часом помітив, що в основному сліплять не колхози на ланосах чи жигулях, мабуть повимирали через дороговизну, а сліплять фари нових машин з лінзовими конструкціями. Можливо накрутять до самого верху і думають, що так класно. Так що звертайте увагу, куди фари викручені, особливо ліва, вона зустрічній смузі нафіг не потрібна.
наїзд не зрозумів)) це заздрість?))
Опубликовано 15 Ноябрь 2022 - 11:19
Там авто коректор.З вашими ксенонами вигорають не тільки лампи, а і очі вночі у зустрічних машин. Останнім часом помітив, що в основному сліплять не колхози на ланосах чи жигулях, мабуть повимирали через дороговизну, а сліплять фари нових машин з лінзовими конструкціями. Можливо накрутять до самого верху і думають, що так класно. Так що звертайте увагу, куди фари викручені, особливо ліва, вона зустрічній смузі нафіг не потрібна.
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 15 Ноябрь 2022 - 19:07
а сліплять фари нових машин з лінзовими конструкціями.К Вектре Ц какие претензии?
Она снята с производства в 2008-м году
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 15 Ноябрь 2022 - 21:52
Яким це боком до ОВЦ і фар AFL?Претензии к любителям ставить бластеры другим в глаза. Понятно? Если сами подслеповатые, то 70-90 км в час и более нех...
В тебе, здається, якісь модні філіпс - тому і швидше сідають!? Я ставлю осрами по оригіналу - їх вистачає на довше.Філіпс за рік нормально так вигорів, оригінальний осрам 15 років світив і зараз в іншій машині працює))
Опубликовано 16 Ноябрь 2022 - 21:45
Міг спалити таким філіпсамиТак, світять вони ще зашибісь, але колби вже підсмажені
Ліпше то знайти майстра який то зробить він і підкаже, розібрати фару не так то і простоТак а які модулі встановив? дай посилання
Теж планую замінити лінзи в своїх АФЛ але на ксенон, бо що робити якщо модуль лед помре ...
Изменено: Y-RFF, 16 Ноябрь 2022 - 21:46
Опубликовано 19 Ноябрь 2022 - 20:29
Чого може "відвалюватись" єгур? Зрідка, на максимальному навантаженні - максимальний виворіт керма на місці причому як правило ще й "з перешкодами"? Глушиш-заводиш - все ок, не глушиш - підсилення немає і кермо не повернути. Літом не пригадую такі випадки, за останній місяць - два-три рази і приблизно в одних і тих самих місцях і навантаженнях.
Изменено: sapphir, 19 Ноябрь 2022 - 20:29
Опубликовано 19 Ноябрь 2022 - 21:23
Мабуть, замінити його требаЧого може "відвалюватись" єгур? Зрідка, на максимальному навантаженні - максимальний виворіт керма на місці причому як правило ще й "з перешкодами"? Глушиш-заводиш - все ок, не глушиш - підсилення немає і кермо не повернути. Літом не пригадую такі випадки, за останній місяць - два-три рази і приблизно в одних і тих самих місцях і навантаженнях.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 10:17
Чого може "відвалюватись" єгур? Зрідка, на максимальному навантаженні - максимальний виворіт керма на місці причому як правило ще й "з перешкодами"? Глушиш-заводиш - все ок, не глушиш - підсилення немає і кермо не повернути. Літом не пригадую такі випадки, за останній місяць - два-три рази і приблизно в одних і тих самих місцях і навантаженнях.
аккумулятор в нормальном состоянии и не полудохдлый?
Может при резком повышении потребления из-за работы электро-гидроусилителя падает напряжение в бортовой сети, ниже допустимого уровня, и авто начианет вырубать электропотребителей?
Изменено: nick6482, 20 Ноябрь 2022 - 10:18
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 12:11
аккумулятор в нормальном состоянии и не полудохдлый?
Может при резком повышении потребления из-за работы электро-гидроусилителя падает напряжение в бортовой сети, ниже допустимого уровня, и авто начианет вырубать электропотребителей?
2 роки але з самих дешевих. Як варіант - можливо, бо все це стається на холостих або близько до них. Треба глянути на ФМ трансмітері що з вольтажем в мережі.
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых