Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 09 Январь 2023 - 11:53
Магістр та підот ще існують?
Не отримав я від них пропозицій по оригіналу. Автопро пропонує в навності у Львові оригінал 0350145 але це 25.2 мм. Є Делфі TD1024W в описі 24 мм внутрішній але по оригіналу Автопро підтягує ті самі 0350145 як аналог цього Делфі. Щось я заплутався...
Изменено: sapphir, 09 Январь 2023 - 11:54
Опубликовано 10 Январь 2023 - 08:36
Опубликовано 10 Январь 2023 - 12:01
А хто що скаже про каталізатор на моторах 2.2?У кого-то е, в основном нема. Помилка лямбди в основном на "газировках"
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 10 Январь 2023 - 14:40
Машина не на газі, кат зі слів власника, на місці.
Лямбди, на скільки розумію, перевіряє якість вихлопу? Тобто причиною може бути кат, який доходить, або залитий шмурдяк в бак?
Опубликовано 12 Январь 2023 - 11:27
кат зі слів власника, на місці.
Лямбди, на скільки розумію, перевіряє якість вихлопу
В чому проблема перевірити чи кат на місці ? Три гайки знизу відкрутити і подивитись чи він там є. Які помилки по лямбді? якщо помилка по підігріву лямбди то до каталізатора це аж ніяк не відноситься , замінити лямбду і все.
Изменено: urevich13, 12 Январь 2023 - 11:28
Опубликовано 12 Январь 2023 - 11:45
Опубликовано 12 Январь 2023 - 12:16
В мене відкручуються ))), графітна смазка наше всьо ))). Ну і якщо хтось чужий каже що на його машині кат на місці і горить помилка по лямбді то я би на звук не став би вірити а все таки перевірив би візуально )). Ну і звичайно спочатку треба подивитись які саме помилки по лямбді світяться.
Тому що оце, ніякого розумового навантаження не несе
власник проговорився, що інколи помилка лямбди вискакує.
Яка помилка ? По лямбді вона не одна .
Опубликовано 12 Январь 2023 - 12:32
Звичайно, що на помилки авто буду перевіряти. Просто хочу знати, до чого треба готуватися після купівлі і скільки треба торгуватися за це)В мене відкручуються ))), графітна смазка наше всьо ))). Ну і якщо хтось чужий каже що на його машині кат на місці і горить помилка по лямбді то я би на звук не став би вірити а все таки перевірив би візуально )). Ну і звичайно спочатку треба подивитись які саме помилки по лямбді світяться.
Тому що оце, ніякого розумового навантаження не несе
Яка помилка ? По лямбді вона не одна .
Опубликовано 12 Январь 2023 - 14:23
на помилки авто буду перевіряти.Що це дасть, крім самозаспокоєння?
На приборци чека немає, не заважай машині їздити.
По сервісу у Львові хтось щось підкаже? Щоб прилад був і досвід круттіння ОВЦ)То в Лемберге питай.
графітна смазка наше всьоВідстій. Бронза рулить.
Опубликовано 13 Январь 2023 - 09:03
При максимальному вивороті керма вліво відрубається гідрач і засвічує помилку. На теплу точно, на холодну не зауважив. Але не постійно, да і кермо крутити "до упора" не так часто треба але буває. Глушу-завожу - все ок. Є ідеї? Проблема не смертельна але іноді напружує бо стається в непідходящий момент.
Изменено: sapphir, 13 Январь 2023 - 09:09
Опубликовано 13 Январь 2023 - 22:32
Ідей не густо, ладно почекаю коли частіше проблема буде проявлятись.
Прийшли дві оригінальні гумки переднього стабілізатора - майже 700 грн. Два шматка гуми за такі гроші мали б ще щось робити - каву зранку приносити, газету в голос читати
Изменено: sapphir, 13 Январь 2023 - 22:32
Опубликовано 14 Январь 2023 - 00:32
Це 17€Ідей не густо, ладно почекаю коли частіше проблема буде проявлятись.
Прийшли дві оригінальні гумки переднього стабілізатора - майже 700 грн. Два шматка гуми за такі гроші мали б ще щось робити - каву зранку приносити, газету в голос читати
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 14 Январь 2023 - 08:47
Можливо, електроніка вимикається по перевантаженню двигуна ЕГУРа, що може бути пов'язано з некорректною роботою клапана максимального тиску в гідравліці.
Ну так, як "ідея"...
Я також про це думав - найбільше навантаження якраз в крайніх точках. На Ауді було що ГУР в крайніх положеннях починав гудіти - ремонт передньої ходової вирішив питання, принаймні ГУР перестав гудіти. Цікаво, в Вектри хтось аналогічну залежність стану ходової і навантаження на рульову спостерігав? Буду міняти втулки стаба - подивимось до решти ходової, може щось знайдемо...
Це 17€
Тобто небагато
Я знаю що їх міняти зовсім не зручно тому щоб хлопці туди менше ( я сподіваюсь на це ) лазили - фіг з ними, купив. Але це кіньський оверпрайс
Опубликовано 16 Январь 2023 - 10:48
Відстій. Бронза рулить.![]()
По графітці трохи не так написав ,я використовую змазку ВНИИНП-225 (ГОСТ 19782-74) це кремнійорганічна рідина, загущена дрібнодисперсним дисульфідом молібдену з додаванням присадки, що стабілізує.
Подивився маркування на концервній банці )))), тесть працював на авіазаводі, знайшов у гаражі. Класна штука, Знизу всі болти на ходовій перемазані нею, все що колись відкручувалось мазалось нею. Результат є. Всі ьолти відкручуються на ура. Недавно робив розвал сходження задньої вісі. Майстер сказав що за весь час роботи це перша вектра у якої пробіг більше 300000 км і болти крутяться )))
Опубликовано 16 Январь 2023 - 11:56
urevich13, вчера крутил Верку, пробег 250. Ничего не смазано. Все болты крутятся.
З.Ы. "Температурную" только на выхлопе применяю.
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых