Вакцина как ремень безопасности в авто.
Ремень не обязательно спасает, более того иногда может убить. Но все умные люди пристегиваются, потому что в подавляющем большинстве случаев ремень таки спасает.
Так же и с вакциной. Невозможно определить заранее насколько сильно вирус навредит человеку. Вакцина в подавляющем большинстве случаев как минимум облегчает протекание болезни, что уже хорошо. Может конечно и навредить, в каких то единичных случаях, но сам вирус вредит в разы сильнее и чаще, поэтому просто статистически выгодно привится. Просто шансов выжить больше.
Это касается любой вакцины, не только от короны.
от все вірно ти говориш і ніхто з цим не сперечається, але є одне но, якщо скажем назвем їх власниками трансатлантичних корпорацій та капіталів під видом коронавіруса та «противіруса» ( вакцинації) не мутять якісь свої справи, не говорю що вони обов’язково темні і в теорії світового заговору з різними примітивними закінченнями, але елементарні теорії підрахунку, контролю, і порідження популяції поголів’я стада тобто нас-відкидати не варто.
Це моє імхо, основане виключно на додаванні «2+2» і у мене ніяк не виходить «4» тому це імхо таке, а не інше.
Изменено: Мірик, 06 Сентябрь 2021 - 20:22