Реклама
Китайский коронавирус и наши перспективы
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 11:45
Теперь уже согласны на любой укол потому что с понедельника фиг куда пустят![]()
Тіпа на АЗС не пустять...,чи в Сільпо?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 12:46
Походу многим этого мало
В Сильпо и АЗС с пустым кошельком и так не пойдёшь...
Задам запитання по іншому.
На АЗС та в Сільпо без ковід сертифіката отовариться можна з понеділка?
Зрозуміло при наявності коштів... ![]()
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 13:38
⠀
Закон "про Нац.поліціі" ст.23 - Поліція відповідно до цього Закону не має повноважень перевіряти сертифікати (кожне повноваження конкретно прописано і встановлено Законом)⠀
Не має права затримувати чи застосовувати примусові заходи відповідно до Закону, а не Постанов.⠀
ЗУ «про Нац.поліціі» ст.24 - Додаткові повноваження можуть надаватися нац.поліціі виключно Законом, а не Постановами.⠀
ст.356 КК (Самоправство),ст.364 (зловживання службовим становищем),
ст.365 (Перевищення повноважень працівником правоохоронного органу) - Реалізація непередбачених повноважень є злочином відповідно до Кримінального кодексу.
⠀
ЗУ «про охорону здоров'я» ст.39-1 - Пацієнт має право на таємницю про стан свого здоров'я, факт звернення за медичною допомогою, діагноз, а також про відомості, одержані при його медичному обстеженні.Сертифікати - це «документ» свідчить про факт звернення до лікаря і стан здоров'я. Згідно ст.39-1 - конфіденційна інформація, яку кожен має право не розголошувати.
⠀
Поліція може отримати конфіденційну інформацію тільки після відповідного рішення суду.
Вакцинація від CVD сьогодні абсолютно добровільна!Законом не передбачена обов'язкова вакцинація від Covid-19
У КУАП відсутнє таке правопорушення як відсутність сертифіката.⠀
У разі, якщо поліцейський просто просить, йому можна ПРОСТО відмовити …Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 13:52
если вы живете цивилизованной жизнью , пусть даже в нашей, пока мало цивилизованной стране, вам совершенно нечего бояться всяких баз данных+1
А вот если вы ведете деятельность не облагаемую налогами и т.д. и т.п., то все ваше естество, а особенно мозги, которые безусловно есть, ведь схема то работает и кормит, будут протестовать.Так Мірик і кіпішує найбільше всіх, бо, як заявляв тут на форумі, не платить податки
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 14:26
кіпішує
в мене чомусь склалось враження що не зовсім чинний сертифікат, може привести в непотрібне місце...
все продається і купується, доведено... забув нік...
Найбільше дослідження такого типу також виявляє, що вакцини, здається, захищають від найгірших наслідків варіанту Дельта
Вакцинація зменшує ризик смерті або госпіталізації з Covid-19 на 90%, показало французьке дослідження, в якому взяли участь 22,6 мільйона людей старше 50 років.
"Це означає, що ті, хто щеплені, в дев'ять разів менше ризикують бути госпіталізованими або померти від Covid-19, ніж ті, хто не був щеплений",-сказав агентству France-Presse епідеміолог Махмуд Зурейк.
Дослідники порівняли 11,3 мільйона вакцинованих старше 50 років з такою ж кількістю нещеплених з тієї ж вікової групи між 27 грудня 2020 року, коли вакцинація розпочалася у Франції, до 20 липня цього року.
Подібні висновки раніше були опубліковані в Ізраїлі, Великобританії та США.
Ефективність вакцин у боротьбі з найсерйознішими симптомами Covid не зменшилася протягом п’ятимісячного періоду дослідження. Результати були однаковими незалежно від того, вводили пацієнту вакцину Pfizer/BioNTech, Moderna або Oxford/AstraZeneca.
Дослідники мали лише місяць між появою варіанту Delta у Франції та закінченням дослідження, але результати показали, що вакцини зменшили ризик серйозних симптомів та смерті на 84% у осіб старше 75 років та 92% у віці 50-74 років вікова група.
У звіті робиться висновок: «Усі [досліджені] вакцини проти Covid-19 є високоефективними і мають значний вплив на зменшення серйозних форм Covid-19 серед людей у віці 50 років і старше, які зараз живуть у Франції. Постійне дослідження, проведене компанією Epi-Phare, дозволить нам виміряти еволюцію цієї ефективності протягом більш тривалого періоду та краще встановити вплив на варіант Delta ».
https://www-theguard...ut-covid-deaths
Изменено: vigors, 16 Октябрь 2021 - 14:30
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 15:38
Та даже этих фото в тех же соцсетях уже тьма. Бери не хочу.Одних Джим Кзрри полгорода Сан-Франциска.
Школи у Дніпрі після введення в регіоні "червоної" зони карантину йдуть на канікули з 18 жовтня, на тиждень раніше запланованого.
Во Франции на футболе полные стадионы и все без масок.
В Бразилии на днях тоже стадионы не пустуют.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:01
де заявляв?Та хоча б ось тут: http://www.opel-club...n/?p=1070471373
Я думаю, цього досить, бо пошук на форумі калічний ![]()
я наприклад абсолютно плюю на податки і держмито, якщо є можливість я обовязково їх обійду
І покажи де я кіпішую?Мені процитувати всі твої повідомдення в цій темі???
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:10
Та хоча б ось тут: http://www.opel-club...n/?p=1070471373
Я думаю, цього досить, бо пошук на форумі калічний
Мені процитувати всі твої повідомдення в цій темі???
Чом би й не процитувати???
Тим паче,що реальність життя виглядає саме так як і пише Мірик?
Живе собі людина по совісті,а не в угоду олігархам...,що поганого в тому,що не дає себе обдурити/обікрасти???
моя совість чиста, ти вважаєщ що краще заплатити 40% держмита з яких максимум 10% з казни вернеться народу? а тридцять піде по краманах-це правильно? краще хай ці 30% ляже в мій карман, так як я загнав валюту в країну і вона залишиться у нас- я виконав роботу, вони дармоїди не зробили нічого, а я напнувся- приніс користь країні, бабки зайшли в країну ті самі, тільки через мій карман, важаю що зробив правильно!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:21
знайти цитату десятого року ще коли Віктор Федорович був це сильно.. так при ньому при будь-якій можливості яб не платив податки.
Звалити на януковича в тебе не вийшло, бо пост написаний за місяць до того, як той став президентом ![]()
Живе собі людина по совісті,а не в угоду олігархам...,що поганого в тому,що не дає себе обдурити/обікрасти???
Правила повинні бути однакові для всіх. Чому я вимушений сплачувати податки, акцизи, мита і таке інше, а хитрож різноманітні мірики "абсолютно плюють на податки і держмито"?
Изменено: Щукарь, 16 Октябрь 2021 - 16:21
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:31
Що ти там платиш я незнаю, як і ти що плачу я, тому не вішай ярликів, на тебе ж і повернеться.
П.С. За років десять ще не зустрів ні одної людини і з клуба у тому числі якаб погодилась чи наполягала заплатити розмитнення від реальної вартості авто, хоча я б точно не перечив, мені яка різниця, ніхто не був проти « оптимізації оцінки авто» щоб заплатити менше і вважаю це нормальним явищем без всякого осуду, в державних клерків стоїть задача зібрати казну, в тих хто кров’ю і потом її наповнює по менше віддати, такий світ.
Изменено: Мірик, 16 Октябрь 2021 - 16:37
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:39
не в тему ти льешТи ж зміг пов"язати пандемію зі всесвітньою змовою і чіпами в сраці
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:44
взагалі то він став прем’єром ще раніше і забрав левову долю повноважень в президента та мав більшість в парламенті, тому вже тоді ьуло зрозуміло до чого ми котимся, а якби товариш Щукарь, знав би скільки мені молодому підприємцю випили крові різні перевіряючі органи при Януковичу то навряд чи у нього вистачило б розуму пред’явити мені що я при ньому при можливості ухилявся б від податків та і взагалі від висвічування своєї діяльності, так як чесно працювати тоді було нереально.Янукович,как Чак Норрис, настолько крут,что стал президентом задолго до того как его выбрали!
що таке всесвітня змова я незнаю, а от тобі бачу погано вживили раз постійно турбує і ти його згадуєшТи ж зміг пов"язати пандемію зі всесвітньою змовою і чіпами в сраці
Не одному ж тобі флудити
Изменено: Мірик, 16 Октябрь 2021 - 16:42
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:48
якби товариш Щукарь, знав би скільки мені молодому підприємцю випили кровіАга, розкажи мені...
В мене власна фірма(ТОВ) з 91-го року, платник ПДВ, всі гроші через банк. Хрєн шо сховаєш....
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 17:10
Предлагаю разделить тему ковида и тему сбора данных.
Не скажу за спецслужбы , не знаю . Но Розетка знает про меня все , даже знает какую я электробритву купил , хотя покупал не у них .
Банк услугами которого я никогда не пользовался знает сколько мне лет и предлагает свои услуги .
А другой банк знает всех коллег жены по работе , их номера телефонов и адреса .
И это мы еще не вакцинировались , прикинь .
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 17:15
Вирус есть, я думаю этот факт хоть никто не отрицает?
Вакцины существуют от других вирусов, почему от ковида они не такие
Так и от других вирусов кто хочет колет , не хочет не колет . По разным причинам , побочек боится , религия не позволяет , не считает нужным , тощо
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 17:34
Правила повинні бути однакові для всіх. Чому я вимушений сплачувати податки, акцизи, мита і таке інше, а хитрож різноманітні мірики "абсолютно плюють на податки і держмито"?
Заздриш?)
Шусман,
+1
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 18:44
Не скажу за спецслужбы , не знаю . Но Розетка знает про меня все , даже знает какую я электробритву купил , хотя покупал не у них .
Банк услугами которого я никогда не пользовался знает сколько мне лет и предлагает свои услуги .
А другой банк знает всех коллег жены по работе , их номера телефонов и адреса .
И это мы еще не вакцинировались , прикинь .
Тю, так в нашем гондурасе базы гуляют безнаказанно.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 19:19
Чому я вимушений сплачувати податки, акцизи, мита і таке інше, а хитрож різноманітні мірики "абсолютно плюють на податки і держмито"?
Зеленский зі своєю компашкою не платить, он купа офшорів.
А риба гниє є голови!!!
Один Щукарь недавно співав що це норма, так всі живуть навіть сам Щукарь.
То чого до Мірика пристав? ![]()
Наша недолуга система примушує шукати способи уникнення сплати податків. Причому незалежно від того, чи ти Порошенко, чи ти Зеленський, чи ти такий собі скромний Щукарь
В мене власна фірма(ТОВ) з 91-го року, платник ПДВ, всі гроші через банк. Хрєн шо сховаєш....
Щось одне з другим не стикується, або хтось забрехався приховуючи свою несплату податків або вигороджуючи свого кумира-портрета
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 19:58
приперлосьТа отож...
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 20:28
Різниця між декларованими і реалізовуваними принципами то вже територія сумління, тому вважаю що то не для широких мас....
Ну і по темі, хоч як хто вірить/не вірить в статистику, щось відбувається
Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпровська область із 18 жовтня переходять у "червону" зону епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 20:56
По теме так по теме . Ходили мои сегодня в больничку , народу не пропихнуться , за ними закрыли двери , сказали хватит на сегодня ,больше никого не пускать . За два часа прошло человек двадцать , не знаю . мабуть большинство с ковидом .
И всего лишь один сиротливо на вакцинацию .
Когда год назад ковид был чем то диким , открыли специальную поликлиннику только дляковидных . Сейчас пофигу , ту больничку прикрыли , все идут общим потоком в амбулаторию кто к семейному , кто к дежурному врачу .
Хто це?
та треться тут один
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 21:15
Так и от других вирусов кто хочет колет , не хочет не колет . По разным причинам , побочек боится , религия не позволяет , не считает нужным , тощо
Так то оно так...но "все течет все меняется"
Вон по календарю привывок особо умные не колят, а потом дети мрут...
Раньше было так, теперь будет так. Издержки века. Не так давно морфием и опиумом лечились, кокаин в таблетки добавляли. Геев лечили и т.д.
А сейчас детей в утробе оперируют, да органы выращуют...
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых