Реклама

Китайский коронавирус и наши перспективы
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 11:45
Теперь уже согласны на любой укол потому что с понедельника фиг куда пустят![]()
Тіпа на АЗС не пустять...,чи в Сільпо?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 12:46
Походу многим этого мало
В Сильпо и АЗС с пустым кошельком и так не пойдёшь...
Задам запитання по іншому.
На АЗС та в Сільпо без ковід сертифіката отовариться можна з понеділка?
Зрозуміло при наявності коштів...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 13:38
⠀

⠀

⠀

⠀

ст.364 (зловживання службовим становищем),
ст.365 (Перевищення повноважень працівником правоохоронного органу) - Реалізація непередбачених повноважень є злочином відповідно до Кримінального кодексу.
⠀

Сертифікати - це «документ» свідчить про факт звернення до лікаря і стан здоров'я. Згідно ст.39-1 - конфіденційна інформація, яку кожен має право не розголошувати.
⠀

Законом не передбачена обов'язкова вакцинація від Covid-19

⠀

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 13:52
если вы живете цивилизованной жизнью , пусть даже в нашей, пока мало цивилизованной стране, вам совершенно нечего бояться всяких баз данных+1
А вот если вы ведете деятельность не облагаемую налогами и т.д. и т.п., то все ваше естество, а особенно мозги, которые безусловно есть, ведь схема то работает и кормит, будут протестовать.Так Мірик і кіпішує найбільше всіх, бо, як заявляв тут на форумі, не платить податки

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 14:26
кіпішує
в мене чомусь склалось враження що не зовсім чинний сертифікат, може привести в непотрібне місце...
все продається і купується, доведено... забув нік...
Найбільше дослідження такого типу також виявляє, що вакцини, здається, захищають від найгірших наслідків варіанту Дельта
Вакцинація зменшує ризик смерті або госпіталізації з Covid-19 на 90%, показало французьке дослідження, в якому взяли участь 22,6 мільйона людей старше 50 років.
"Це означає, що ті, хто щеплені, в дев'ять разів менше ризикують бути госпіталізованими або померти від Covid-19, ніж ті, хто не був щеплений",-сказав агентству France-Presse епідеміолог Махмуд Зурейк.
Дослідники порівняли 11,3 мільйона вакцинованих старше 50 років з такою ж кількістю нещеплених з тієї ж вікової групи між 27 грудня 2020 року, коли вакцинація розпочалася у Франції, до 20 липня цього року.
Подібні висновки раніше були опубліковані в Ізраїлі, Великобританії та США.
Ефективність вакцин у боротьбі з найсерйознішими симптомами Covid не зменшилася протягом п’ятимісячного періоду дослідження. Результати були однаковими незалежно від того, вводили пацієнту вакцину Pfizer/BioNTech, Moderna або Oxford/AstraZeneca.
Дослідники мали лише місяць між появою варіанту Delta у Франції та закінченням дослідження, але результати показали, що вакцини зменшили ризик серйозних симптомів та смерті на 84% у осіб старше 75 років та 92% у віці 50-74 років вікова група.
У звіті робиться висновок: «Усі [досліджені] вакцини проти Covid-19 є високоефективними і мають значний вплив на зменшення серйозних форм Covid-19 серед людей у віці 50 років і старше, які зараз живуть у Франції. Постійне дослідження, проведене компанією Epi-Phare, дозволить нам виміряти еволюцію цієї ефективності протягом більш тривалого періоду та краще встановити вплив на варіант Delta ».
https://www-theguard...ut-covid-deaths
Изменено: vigors, 16 Октябрь 2021 - 14:30
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 15:38
Та даже этих фото в тех же соцсетях уже тьма. Бери не хочу.Одних Джим Кзрри полгорода Сан-Франциска.
Школи у Дніпрі після введення в регіоні "червоної" зони карантину йдуть на канікули з 18 жовтня, на тиждень раніше запланованого.
Во Франции на футболе полные стадионы и все без масок.
В Бразилии на днях тоже стадионы не пустуют.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:01
де заявляв?Та хоча б ось тут: http://www.opel-club...n/?p=1070471373
Я думаю, цього досить, бо пошук на форумі калічний
я наприклад абсолютно плюю на податки і держмито, якщо є можливість я обовязково їх обійду
І покажи де я кіпішую?Мені процитувати всі твої повідомдення в цій темі???

"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:10
Та хоча б ось тут: http://www.opel-club...n/?p=1070471373
Я думаю, цього досить, бо пошук на форумі калічний
Мені процитувати всі твої повідомдення в цій темі???
Чом би й не процитувати???
Тим паче,що реальність життя виглядає саме так як і пише Мірик?
Живе собі людина по совісті,а не в угоду олігархам...,що поганого в тому,що не дає себе обдурити/обікрасти???
моя совість чиста, ти вважаєщ що краще заплатити 40% держмита з яких максимум 10% з казни вернеться народу? а тридцять піде по краманах-це правильно? краще хай ці 30% ляже в мій карман, так як я загнав валюту в країну і вона залишиться у нас- я виконав роботу, вони дармоїди не зробили нічого, а я напнувся- приніс користь країні, бабки зайшли в країну ті самі, тільки через мій карман, важаю що зробив правильно!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:21
знайти цитату десятого року ще коли Віктор Федорович був це сильно.. так при ньому при будь-якій можливості яб не платив податки.
Звалити на януковича в тебе не вийшло, бо пост написаний за місяць до того, як той став президентом
Живе собі людина по совісті,а не в угоду олігархам...,що поганого в тому,що не дає себе обдурити/обікрасти???
Правила повинні бути однакові для всіх. Чому я вимушений сплачувати податки, акцизи, мита і таке інше, а хитрож різноманітні мірики "абсолютно плюють на податки і держмито"?
Изменено: Щукарь, 16 Октябрь 2021 - 16:21
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:31
Що ти там платиш я незнаю, як і ти що плачу я, тому не вішай ярликів, на тебе ж і повернеться.
П.С. За років десять ще не зустрів ні одної людини і з клуба у тому числі якаб погодилась чи наполягала заплатити розмитнення від реальної вартості авто, хоча я б точно не перечив, мені яка різниця, ніхто не був проти « оптимізації оцінки авто» щоб заплатити менше і вважаю це нормальним явищем без всякого осуду, в державних клерків стоїть задача зібрати казну, в тих хто кров’ю і потом її наповнює по менше віддати, такий світ.
Изменено: Мірик, 16 Октябрь 2021 - 16:37
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:39
не в тему ти льешТи ж зміг пов"язати пандемію зі всесвітньою змовою і чіпами в сраці

Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:44
взагалі то він став прем’єром ще раніше і забрав левову долю повноважень в президента та мав більшість в парламенті, тому вже тоді ьуло зрозуміло до чого ми котимся, а якби товариш Щукарь, знав би скільки мені молодому підприємцю випили крові різні перевіряючі органи при Януковичу то навряд чи у нього вистачило б розуму пред’явити мені що я при ньому при можливості ухилявся б від податків та і взагалі від висвічування своєї діяльності, так як чесно працювати тоді було нереально.Янукович,как Чак Норрис, настолько крут,что стал президентом задолго до того как его выбрали!
що таке всесвітня змова я незнаю, а от тобі бачу погано вживили раз постійно турбує і ти його згадуєшТи ж зміг пов"язати пандемію зі всесвітньою змовою і чіпами в сраці
Не одному ж тобі флудити

Изменено: Мірик, 16 Октябрь 2021 - 16:42
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 16:48
якби товариш Щукарь, знав би скільки мені молодому підприємцю випили кровіАга, розкажи мені...
В мене власна фірма(ТОВ) з 91-го року, платник ПДВ, всі гроші через банк. Хрєн шо сховаєш....
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 17:10
Предлагаю разделить тему ковида и тему сбора данных.
Не скажу за спецслужбы , не знаю . Но Розетка знает про меня все , даже знает какую я электробритву купил , хотя покупал не у них .
Банк услугами которого я никогда не пользовался знает сколько мне лет и предлагает свои услуги .
А другой банк знает всех коллег жены по работе , их номера телефонов и адреса .
И это мы еще не вакцинировались , прикинь .
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 17:15
Вирус есть, я думаю этот факт хоть никто не отрицает?
Вакцины существуют от других вирусов, почему от ковида они не такие
Так и от других вирусов кто хочет колет , не хочет не колет . По разным причинам , побочек боится , религия не позволяет , не считает нужным , тощо
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 17:34
Правила повинні бути однакові для всіх. Чому я вимушений сплачувати податки, акцизи, мита і таке інше, а хитрож різноманітні мірики "абсолютно плюють на податки і держмито"?
Заздриш?)
Шусман,
+1
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 18:44
Не скажу за спецслужбы , не знаю . Но Розетка знает про меня все , даже знает какую я электробритву купил , хотя покупал не у них .
Банк услугами которого я никогда не пользовался знает сколько мне лет и предлагает свои услуги .
А другой банк знает всех коллег жены по работе , их номера телефонов и адреса .
И это мы еще не вакцинировались , прикинь .
Тю, так в нашем гондурасе базы гуляют безнаказанно.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 19:19
Чому я вимушений сплачувати податки, акцизи, мита і таке інше, а хитрож різноманітні мірики "абсолютно плюють на податки і держмито"?
Зеленский зі своєю компашкою не платить, он купа офшорів.
А риба гниє є голови!!!
Один Щукарь недавно співав що це норма, так всі живуть навіть сам Щукарь.
То чого до Мірика пристав?
Наша недолуга система примушує шукати способи уникнення сплати податків. Причому незалежно від того, чи ти Порошенко, чи ти Зеленський, чи ти такий собі скромний Щукарь
В мене власна фірма(ТОВ) з 91-го року, платник ПДВ, всі гроші через банк. Хрєн шо сховаєш....
Щось одне з другим не стикується, або хтось забрехався приховуючи свою несплату податків або вигороджуючи свого кумира-портрета
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 19:58
приперлосьТа отож...

Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 20:28
Різниця між декларованими і реалізовуваними принципами то вже територія сумління, тому вважаю що то не для широких мас....
Ну і по темі, хоч як хто вірить/не вірить в статистику, щось відбувається
Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпровська область із 18 жовтня переходять у "червону" зону епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 20:56
По теме так по теме . Ходили мои сегодня в больничку , народу не пропихнуться , за ними закрыли двери , сказали хватит на сегодня ,больше никого не пускать . За два часа прошло человек двадцать , не знаю . мабуть большинство с ковидом .
И всего лишь один сиротливо на вакцинацию .
Когда год назад ковид был чем то диким , открыли специальную поликлиннику только дляковидных . Сейчас пофигу , ту больничку прикрыли , все идут общим потоком в амбулаторию кто к семейному , кто к дежурному врачу .
Хто це?
та треться тут один
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 21:15
Так и от других вирусов кто хочет колет , не хочет не колет . По разным причинам , побочек боится , религия не позволяет , не считает нужным , тощо
Так то оно так...но "все течет все меняется"
Вон по календарю привывок особо умные не колят, а потом дети мрут...
Раньше было так, теперь будет так. Издержки века. Не так давно морфием и опиумом лечились, кокаин в таблетки добавляли. Геев лечили и т.д.
А сейчас детей в утробе оперируют, да органы выращуют...
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых
-
Bing (1)