Якщо з минулого року чуда не трапилось, то чому воно повинно з'явитись в наступному сезоні?
Вважаю що більшість тих хто хотів, вже вакцинувались. Зараз звичайно додадуть ще адміністративними методами, наприклад в мене не критична інфраструктура, нікому прямо не вказують що необхідно усім поголовно вакцинуватись, але потрібно кожного тижня подавати цифри, скільки людей на підприємстві вакциновано
Поспіши, до кінця місяця акція, для тих хто придбав довідку про вакцинацію, дають безкоштовно заглушку для пасків безпеки у авто
в загран не собираюсь по этому она мне не нужна , мне плевать кто , что делает хоть с моста прыгните массово , я не кого не заставляю и вот эту агитацию оставьте при себе. Я думаю дал тебе понять на твой ремень безопасности.
щось неможу зрозуміти, минулого року не було ні масового доступу до вакцин ні примусу, тому і кількість вакцинованих була максимум 5% цього ж року поєднані два фактори і накінець року має бути як мінімум 50% вакцинованих від загальної кількості і скажем 70-80 соціально активного населення тому слідуючи логіці що вакцина рятує то « чудо» має статись і на наступний рік у нас не повинно бути ніяких червоних зон і хвиль захворюваності, я цьому розрізі, якщо ж цього не відбудеться то де логіка вакцинації карантинів і тому подібного.
Да уже и радио не возможно слушать , каждые 5 минут агитации и рассказы как в областях делают массово вакцины . Они бы так придумали от рака лекарство как эту шляпу всем пиарят.
та чета мну здаецца, шо хоть и в центре...
это общая беда - законы у нас не работают,
т.е. работают по принципу "если нельзя, но очень хочецца - можно..." (с)
хотя даже с этими ксивами вакцинации это уже не куап - ук.
Какие законы , вся эта муля против закона как раз.
Кроме того, в пункте 3 своей резолюции 2361 (2021) Парламентская ассамблея Совета Европы призывает и рекомендует информировать граждан о том, что вакцинация не является обязательной и никто не может подвергаться политическому, социальному или иному давлению для прохождения вакцинации, а также, обеспечить, чтобы никто не подвергался дискриминации за то, не прошел вакцинацию, добавили в Минэкономики.В соответствии с Кодексом законов о труде Украины, любая дискриминация в сфере труда, прямое или косвенное ограничение прав сотрудников в зависимости, в частности, от состояния здоровья, не допускается. Гражданам гарантируется защита от незаконного увольнения.
Изменено: an76, 19 Октябрь 2021 - 15:20