Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Китайский коронавирус и наши перспективы

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
11365 ответов в теме

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 18 Октябрь 2021 - 21:49

Классный пример, сегодняшней реалии . Тут уже не раз говорили , что где сезонный грипп , наверно он пропал.

https://hromadske.ua...farmkompaniyami

https://rossaprimave...u/news/044cab09

Это просто пример , чтоб люди не думали , что все бесплатно.

Тут фишка в другом в садик не ходим уже 2 недели и третью не пойдем в группе 14-17 градусов в зависимости от комнаты, также в вузах и общагах . А они рассказывают , что пошла массовость. Вот вам и вирус))) Днепр ночью доходит до 0 днем 13.

cогласен не паниковать - только отопление включите - и поехали все на рибалку и охоту с ночевкой в поле и выплатами по короне не 8кгрн и не коекому а ... :sm13_:

Скопировал и что хотел сказать?, кто поехал на рыбалку 4 летний ребенок в поле с ночевкой. ... Я так понимаю  интернет пропадает у тебя и ты частями пишешь :sm13_:

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 07:40

По какому виду спорта ? И почему так заблаговременно ?

Вітрильний спорт-клас "Оптиміст".

Потренуватись на "чужій" базі перед вирішальними,останніми  в цьому році змаганнями це хіба завчасно?

, кто поехал на рыбалку 4 летний ребенок в поле с ночевкой.

Їздив і продовжую їздити...

Де медична картка і поліклініка мого підлітка???Років 10 як не знаю що це таке.

Краще платити за дитячий спорт чи рибаловку ніж за ліки та лікарні. :smile44: 

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 09:35

Їздив і продовжую їздити...

Де медична картка і поліклініка мого підлітка???Років 10 як не знаю що це таке.

Краще платити за дитячий спорт чи рибаловку ніж за ліки та лікарні. :smile44:

Да не , я же не тебе писал, просто человек чего то у всех нарезал. а что хотел сказать я не понял. 10 это подросток, мы уже в свое время в походы на 15 км ходили.

Люди не понимают , что прежде всего это иммунитет и ни какая пилюля вам не даст того чем ваш здоровый организм. Тот год показал массовость заболеваний после зимы всех запугали и заперли в квартирах, сам вспоминаю смешно как мы выезжали каждый день с ребенком в лес , благо он рядом 3 км. Так же на аллею каждый день в футбол, на нас смотрели как на дебилов бессмертных , я аж 5 точкой чувствовал как нам спины прожигали , ага бегают на улице еще и без маски :sm13_: На улице, в маске, когда гуляешь :faceoff:  :faceoff:  :faceoff: Хорошо , что меня не заставляют ни чего делать , так бы не знаю , скорей бы всего купил справку и все)))) сейчас понесется :sm13_:  :smile3:  :smile3:

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 11:10

Люди не понимают , что прежде всего это иммунитет и ни какая пилюля вам не даст того чем ваш здоровый организм. Тот год показал массовость заболеваний после зимы всех запугали и заперли в квартирах, сам вспоминаю смешно как мы выезжали каждый день с ребенком в лес , благо он рядом 3 км. Так же на аллею каждый день в футбол, на нас смотрели как на дебилов бессмертных , я аж 5 точкой чувствовал как нам спины прожигали , ага бегают на улице еще и без маски :sm13_:

Весь минулий карантин просиділи з малим на рибалці.Палива набрав і майже кожен день тренувались самостійно-вихід на воду і пару годин під вітрилом та поривами вітра...Перед травневими святами переїхав додому-передзвонила тренер почала брати по 2 дітей на воду.Такою була умова керівництва яхт-клубу(не більша кількість,але це дало можливість підготуватись до змагального сезону).І з того часу як понеслись тренування/змагання,так і не зупинялись...

Перед кожними змаганнями ковідтест,ну і само собою раз на рік обстеження/диспанзериція в спортполіклініці на Тарасівській...,звідти ж справка/допуск до фізри в школі(щоб двічі не бігати)

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 12:21

ну Ок, зараз до наступного сезону вже всіх примусово- добровільно вакцинують, побачим чи станеться чудо.

Якщо з минулого року чуда не трапилось, то чому воно повинно з'явитись в наступному сезоні?

Вважаю що більшість тих хто хотів, вже вакцинувались. Зараз звичайно додадуть ще адміністративними методами, наприклад в мене не критична інфраструктура, нікому прямо не вказують що необхідно усім поголовно вакцинуватись, але потрібно кожного тижня подавати цифри, скільки людей на підприємстві вакциновано

скорей бы всего купил справку и все

Поспіши, до кінця місяця акція, для тих хто придбав довідку про вакцинацію, дають безкоштовно заглушку для пасків безпеки у авто

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 13:21

Якщо з минулого року чуда не трапилось, то чому воно повинно з'явитись в наступному сезоні?
Вважаю що більшість тих хто хотів, вже вакцинувались. Зараз звичайно додадуть ще адміністративними методами, наприклад в мене не критична інфраструктура, нікому прямо не вказують що необхідно усім поголовно вакцинуватись, але потрібно кожного тижня подавати цифри, скільки людей на підприємстві вакциновано

щось неможу зрозуміти, минулого року не було ні масового доступу до вакцин ні примусу, тому і кількість вакцинованих була максимум 5% цього ж року поєднані два фактори і накінець року має бути як мінімум 50% вакцинованих від загальної кількості і скажем 70-80 соціально активного населення тому слідуючи логіці що вакцина рятує то « чудо» має статись і на наступний рік у нас не повинно бути ніяких червоних зон і хвиль захворюваності, я цьому розрізі, якщо ж цього не відбудеться то де логіка вакцинації карантинів і тому подібного.
  • 0

nick6482

nick6482

Авторитет

• Сообщений 2858
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 13:43

і накінець року має бути як мінімум 50% вакцинованих

один маленький вопрос.

Вакцинированные реально или по бумажкам.

У брата знакомые в поликлинике работают. Из персонала, реально укололись единицы. Но бумажки о вакцинации у всех есть

Изменено: nick6482, 19 Октябрь 2021 - 13:44

• 0

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50635
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 14:03

Чем дальше от центра тем сознательность меньше

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28168
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 14:32

Чем дальше от центра тем сознательность меньше

та чета мну здаецца, шо хоть и в центре...

это общая беда - законы у нас не работают,

т.е. работают по принципу "если нельзя, но очень хочецца - можно..." (с)

хотя даже с этими ксивами вакцинации это уже не куап - ук.

Изменено: lame, 19 Октябрь 2021 - 14:56

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 14:45

минулого року не було ні масового доступу до вакцин ні примусу

Минулого року було багато шуму ( в тому рахунку і від мене), що Україна може стати останньою країною, яка отримає довгоочікувані вакцини від ковід.

Коли розробили план-графік по вакцинації, то з тим темпом, який був на самому початку, звичайні охочі 18+ були у черзі на 2022 рік, що не давало великих надій. Але дякуючи програмі COVAX, нам таки стали доступні вакцини не тільки які використовують треті країни, а й ті, які визнані розвинутими країнами та їх також використовують.

накінець року має бути як мінімум 50% вакцинованих від загальної кількості і скажем 70-80 соціально активного населення тому слідуючи логіці що вакцина рятує то « чудо» має статись і на наступний рік у нас не повинно бути ніяких червоних зон

Для уникнення нової хвилі, 50% вакцинованих може бути недостатньо. Якщо 70-80% дорослого населення буде дійсно вакциновано, тоді не повинно бути переповнених лікарень та великих жертв серед населення. Але дивлячись на настрої деяких людей, це не з нашим щастям

• 0

Спойлер

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 15:18

Поспіши, до кінця місяця акція, для тих хто придбав довідку про вакцинацію, дають безкоштовно заглушку для пасків безпеки у авто

в загран не собираюсь по этому она мне не нужна , мне плевать кто , что делает хоть с моста прыгните массово , я не кого не заставляю и вот эту агитацию оставьте при себе.  Я думаю дал тебе понять на твой ремень безопасности.

щось неможу зрозуміти, минулого року не було ні масового доступу до вакцин ні примусу, тому і кількість вакцинованих була максимум 5% цього ж року поєднані два фактори і накінець року має бути як мінімум 50% вакцинованих від загальної кількості і скажем 70-80 соціально активного населення тому слідуючи логіці що вакцина рятує то « чудо» має статись і на наступний рік у нас не повинно бути ніяких червоних зон і хвиль захворюваності, я цьому розрізі, якщо ж цього не відбудеться то де логіка вакцинації карантинів і тому подібного.

Да уже и радио не возможно слушать , каждые 5 минут агитации и рассказы как в областях делают массово вакцины . Они бы так придумали от рака лекарство как эту шляпу всем пиарят. 

это общая беда - законы у нас не работают,

т.е. работают по принципу "если нельзя, но очень хочецца - можно..." (с)

хотя даже с этими ксивами вакцинации это уже не куап - ук.

Какие законы , вся эта муля против закона как раз. 

Кроме того, в пункте 3 своей резолюции 2361 (2021) Парламентская ассамблея Совета Европы призывает и рекомендует информировать граждан о том, что вакцинация не является обязательной и никто не может подвергаться политическому, социальному или иному давлению для прохождения вакцинации, а также, обеспечить, чтобы никто не подвергался дискриминации за то, не прошел вакцинацию, добавили в Минэкономики.В соответствии с Кодексом законов о труде Украины, любая дискриминация в сфере труда, прямое или косвенное ограничение прав сотрудников в зависимости, в частности, от состояния здоровья, не допускается. Гражданам гарантируется защита от незаконного увольнения.

Изменено: an76, 19 Октябрь 2021 - 15:20

• 0

EgorCombo

EgorCombo

Старожил

• Сообщений 209
  • Гос. номер:2506
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 15:22

++++

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
  • 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28168
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 15:23

Какие законы , вся эта муля против закона как раз. 

речь шла о:

Из персонала, реально укололись единицы. Но бумажки о вакцинации у всех есть

УК:

Використання завідомо підробленого документа -

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Изменено: lame, 19 Октябрь 2021 - 15:24

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 15:32

в загран не собираюсь по этому она мне не нужна

За кордон, це одна з причин. Думаю Україна піде шляхом Франції, тебе ніхто не змушує робити щеплення, але якщо ти хочеш користуватись соціальними послугами та знаходитись у соціумі, будь ласка дотримуйся відповідних правил - свіжий негативний тест або сертифікат про вакцину. Можна ще стати ізгоєм та сидіти вдома або на барикади відстоювати свої права, які записані в Конституції, Женевській конвенції чи ПАРЄ, на твій вибір.

До речі, з завтрашнього дня без тесту/вакцини, не можна подорожувати громадським транспортом між областями

• 0

Спойлер

EgorCombo

EgorCombo

Старожил

• Сообщений 209
  • Гос. номер:2506
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 15:42

За кордон, це одна з причин. Думаю Україна піде шляхом Франції, тебе ніхто не змушує робити щеплення, але якщо ти хочеш користуватись соціальними послугами та знаходитись у соціумі, будь ласка дотримуйся відповідних правил - свіжий негативний тест або сертифікат про вакцину. Можна ще стати ізгоєм та сидіти вдома або на барикади відстоювати свої права, які записані в Конституції, Женевській конвенції чи ПАРЄ, на твій вибір.
До речі, з завтрашнього дня без тесту/вакцини, не можна подорожувати громадським транспортом між областями

Будь у правителей хоть чуток разума ,уже бы без всяких принудиловок 90 % ширнулись бы,да ещё бабла бы подняли ,я не за Европы,за нашу страну говорю - прививка в дефиците,по блату,только избранным,уже бы все достали и ширнулись,а таким методом что маску которая стоит 15 коп никому даром не дали,зато дорогие прививки заставляют колоть всеми правдами и не правдами,забив на законы и конституцию,потому имеем ,что имеем,в нашей стране бесплатно ничего не достается людям,потому многие видят подвох и упираются кто как может

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 16:03

але якщо ти хочеш користуватись соціальними послугами та знаходитись у соціумі, будь ласка дотримуйся відповідних правил - свіжий негативний тест або сертифікат про вакцину. Можна ще стати ізгоєм та сидіти вдома або на барикади відстоювати свої права, які записані в Конституції, Женевській конвенції чи ПАРЄ, на твій вибір.

Такі думки дуже далекі від цивілізації...

Тому що:

, в пункте 3 своей резолюции 2361 (2021) Парламентская ассамблея Совета Европы призывает и рекомендует информировать граждан о том, что вакцинация не является обязательной и никто не может подвергаться политическому, социальному или иному давлению для прохождения вакцинации, а также, обеспечить, чтобы никто не подвергался дискриминации за то, не прошел вакцинацию,

• 0

Ремонт,Консультації,

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37412
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 16:20

3а минувшие сутки в Харьковской области медики лабораторно подтвердили 1526 случая коронавирусной инфекции, 527 людей выздоровело, 45 – скончался.

Минулої доби на Харківщині виявили 1412 випадки коронавірусу, 840 людей одужали. До статистики внесли відомості про 27 смертей внаслідок COVID-19.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50635
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 16:23

это общая беда - законы у нас не работают

Выше писал. В поликлинике на Арсенальной и на Цитадельной явка на вакцинацию 100процентов. По записи, в порядке очереди.
Не знаю, как не в центре. Лично не видел, но читаю, что всем фиолетово.

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16005
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 16:24

Для уникнення нової хвилі, 50% вакцинованих може бути недостатньо. Якщо 70-80% дорослого населення буде дійсно вакциновано, тоді не повинно бути переповнених лікарень та великих жертв серед населення. Але дивлячись на настрої деяких людей, це не з нашим щастям

Яка файна можливість залишилась про всяк випадок... Якщо в інших країнах неефективність вакцинації розглядають  в контексті якості вакцини, то в нас нову хвилю буде дуже легко пояснити  несвідомісттю населеня, яке зірвало вакцинацію...

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 17:16

речь шла о:

УК:

Використання завідомо підробленого документа -

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

А кто сказал , что он будет поддельный))))

Славо богу есть другой вид транспорта , но думаю всем пофиг есть ли у тебя тест.

Яка файна можливість залишилась про всяк випадок... Якщо в інших країнах неефективність вакцинації розглядають  в контексті якості вакцини, то в нас нову хвилю буде дуже легко пояснити  несвідомісттю населеня, яке зірвало вакцинацію...

Как вообще рисуют эти проценты, если перепись была в 2001 году , как хочу так и малюю. Вот покажите мне хоть один, из каких замеров они выводят эти проценты. Если по дии , то как , если по привату или по мобилам дак это бред. Вот как?

Я бы еще понял , чтоб мы свою вакцину кололи , там хоть деньги остались на месте, а так.

А чего спутником не колитесь может он лучше ))))

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 17:20

в нас нову хвилю буде дуже легко пояснити несвідомісттю населеня, яке зірвало вакцинацію...

Так само як раніше пояснювали підвищення нових випадків, відсутністю вакцин, от якби вони були, було би усе супер. Ось вам вакцина, китайську не хочу, ось вам американська/німецька, все одно не підходить, я почекаю поки вона буде на тобі протестована...це я не вигадую, а маю таких знайомих, які мені казали.

Я з тобою згідний що ефективність вакцини хотілось би мати кращу, але коли світом ходить багато не імунізованих осіб, то з'являються нові штами, на які ці вакцини мають нижчу ефективність. От і маємо замкнуте коло, ніхто не хоче хворіти, але частина людей чекаю на супер-вакцину від усіх хвороб, а частина вже отримала те що доступне зараз та зменшила вірогідність тяжкого перебігу або ще гірше, летального ефекту

• 0

Спойлер

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 17:35

https://kodeksy.com....i/statja-33.htm

які встановлюються законом

военное или чрезвычайное положение есть? нет, идите бродите.
Докладніше: https://kodeksy.com....i/statja-33.htm

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 18:32

Я з тобою згідний що ефективність вакцини хотілось би мати кращу, але коли світом ходить багато не імунізованих осіб, то з'являються нові штами, на які ці вакцини мають нижчу ефективність. От і маємо замкнуте коло, ніхто не хоче хворіти, але частина людей чекаю на супер-вакцину від усіх хвороб, а частина вже отримала те що доступне зараз та зменшила вірогідність тяжкого перебігу або ще гірше, летального ефекту

Захворів у мене батько(83роки) на дачі.Приїхала швидка,-діагностувала ковід.Госпіталізувати відмовили!!!.Навіщо їм "летальні випадки"!Лікувався батько сам-там же на дачі...

Через12 днів саджав картоплю...Наразі сам же її і вирив.

Заготовив дрова до опалювального сезону,прибрав городину,підготував бджіл.

Піди розкажи йому зараз про не імунізованих осіб-він скаже,що ще тебе переживе тричі вколотого.

Изменено: Юстас, 19 Октябрь 2021 - 18:32

• 0

Ремонт,Консультації,

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37412
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 18:40

Это уже серьёзно  :ac:

Риск умереть от Delta-штамма коронавируса у невакцинированных пациентов в 11 раз выше, чем у тех, кто сделал прививку от COVID-19, об этом сообщают Центры по контролю и профилактике заболеваний (CDC) США. :smile44:

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 18:44

Как вообще рисуют эти проценты, если перепись была в 2001 году , как хочу так и малюю. Вот покажите мне хоть один, из каких замеров они выводят эти проценты. Если по дии , то как , если по привату или по мобилам дак это бред. Вот как?

У 1991році "нас було 52мільйони"-це заставка по "1+1"...

Після двохтисячних скоротилось до 40млн.

Після того як віджали Крим/Донецьку/Луганську-не зрозуміло скільки наразі...

Ще треба відкинути 5млн заробітчан...

Залишиться?

• 0

Ремонт,Консультації,

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16005
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 19:20

але коли світом ходить багато не імунізованих осіб, то з'являються нові штами, на які ці вакцини мають нижчу ефективність.

Ти щось плутаєшь...Серед невакцинованих не з"явлються нові штами, бо вони просто не потрібні вірусам. Нові штами з"являються саме в середовищі вакцинованих, під впливом  ускладненних умов існування. І ці штами  є набагато вірулентніші та агресивніші від звичайних штамів, які були  розраховані природнім відбором на звичайний обіг у звичаних невакцинованих популяціях. Так, вакцини послаблюють наслідки та перебіг хвороби, не дають померти, але не запобігають розповсюдженню мутованих штамів разом зі звичайними. Раніше нові зандто агресивні штами  вбивали носія і цим самим припинялось розповсюдження. Наразі  вакциновані не помирають від нових форм ковіду, але в їх середовищі відключений природний відбір вірусів. Погугли що таке хвороба Марека та негерметичні вакцини. Для невакцинованих це буде майже гарантована смерть від мутованих штамів, які вб"ють їх з майже стовідсотковою  верогідністтю. Таким чином спасіння тільки у вакцинації. Але  для вакцинованих все також не дуже райдужно, бо пропущена чергова вакцина від чергового модифікованого віруса автоматично переводить  пацієнта до лав  невакцинованих, з усіма наслідками... Це досить непогано вкладається в концепцію збільшення смертності в деяких країнах з великим відсотком вакцинованих.

До речі, це деяким чином ще й дає відповідь на питання чому вакцинації приділяється таке важливе значення і чому вакцинацією охоплюють "цивілізовану" частину світу та не дуже переймаються странами третього світу. "Своїх" можна держати на гачку, регулючи іх популяцію  актуальними вакцинами, а всякий невакцинований "непотріб"  сам по собі виздихає з часом.

Риск умереть от Delta-штамма коронавируса у невакцинированных пациентов в 11 раз выше, чем у тех, кто сделал прививку от COVID-19, об этом сообщают Центры по контролю и профилактике заболеваний (CDC) США.

А  от штамма "Гамма" риск будет больше на два порядка...

Изменено: Andre_71, 19 Октябрь 2021 - 19:26

• 0

serg1980

serg1980

Авторитет

• Сообщений 1574
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 19:31

итак, сегодня у моего компаньона подтвердили диагноз ковид. Предистория- в начале лета они с женой привились ковиваком. В июле мы с ними слетали в турцию- 10 чел нас было), по прилету его жене стало нехорошо, пцр подтвердил- оно), все норм, все пилюльки пропила как и при обычном орви, теперя и он встрял.

а, да, все остальные без чипирования до сих пор)
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18640
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 19:37

CDC всю дорогу пиарить вакцины , но есть еще управление по контролю качества лекарств - FDA , у них несколько другая точка зрения .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 19:39

serg1980,

У мну теж компаньон прилетів з Турції ковідним...

По часу підтвердилось у нього+жінка+мати...Вилікувались...

Наразі він не чіпірований-жінка чіпірована(держслужба)

• 0

Ремонт,Консультації,

morino

morino

Авторитет

• Сообщений 10033
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 19:45

730 украинцев предпочитают заплатить, чем уколоться С начала года открыто более 730 производств по аналогичным фактам.

а сколько эпизодов в каждом производстве? 10? 20? 100? :)

Народ предпочитает купить справку, а не ставить на себе эксперименты.

А цена за сертификат тем временем поднялась с 1300 до 2900. Вот там бабло подымается ниначем.

• 0

Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 19:49

У мну швагро три місяці тому вакцинувався астразенекою, дружина лікар, борець за вакцинацію, і швагро захворів, перебіг приблизно такий як і має бути в здорового тридцятирічного мужика від різних ГРВІ- потемпературило два дні, слабість пару днів, тобто що з вакциною що без, він задає собі питання напаркуа колов його дружина-лікар каже мабуть вакцина зпорчена була, так як незавжди вдається дотриматись температурного режиму…
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18640
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 19:52

Можно подумать они про наше здоровье переживают . Больницы закрывают , врачи на Польшу тикают , пенсы по помойкам шарятся . А тут некоторые уверяют что минздрав нам поможет .

Изменено: Шусман, 19 Октябрь 2021 - 19:54

• 0
Реклама в подписи запрещена

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 19:55

а сколько эпизодов в каждом производстве? 10? 20? 100? :)
Народ предпочитает купить справку, а не ставить на себе эксперименты.

.

та впринципі до лампочки це все, на наступний рік введуть кримінальну відповідальність і ціна сертифіката буде надто висока, не колотими будуть одиниці, а якщо і цього буде мало можна автоматизувати процес- зроблять станції вакцинації, свої дані від сканував ввів, всунув руку- отримав автоматично укол, тай все, так що з часом всі будем поколоті.
  • 0

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11601
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 20:10

У мну швагро три місяці тому вакцинувався астразенекою, дружина лікар, борець за вакцинацію, і швагро захворів, перебіг приблизно такий як і має бути в здорового тридцятирічного мужика від різних ГРВІ- потемпературило два дні, слабість пару днів,

С вакциной легко переболел - плохая вакцина. А что, вполне логично. )))

тобто що з вакциною що без,

Есть простой вопрос. Откуда известно, как бы он переболел, если бы не был вакцинирован? )))

як і має бути в здорового тридцятирічного мужика

Полно с ковидом по больничкам чалятся. И в реанимациях бывает лежат.

Изменено: Avtomobilist, 19 Октябрь 2021 - 20:11

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 19 Октябрь 2021 - 20:16

минздрав нам поможет .

швидше тримати висновок результатів розтину зробленого паталогоанатомом...

• 0

Ремонт,Консультації,

3 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых